pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Jan 18, 2024 15:55:26 GMT
myślę że Twoja wizja raczej się nie sprawdzi to by było za proste co do dziecka Pelin Turcy uważają że ojcem jest Kaja ponieważ Pelin z nimi mieszkała w Londynie .... dla mnie ta jej ciąża to jest takim absurdem i chyba ktoś już tu pisał że się niczego nie trzyma bo oglądając serial ma się wrażenie że zaszła w tą ciąże lata temu i ciągle w niej jest jak słoń. z racji że absurd goni absurd oglądam to już tak piąte przez dziesiąte tylko po to żeby wiedzieć co tam wymyslili
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 0:24:17 GMT
Ogolnie to cos w mediach pojawiła sie wypowiedz Afry ( Seyran) ze nie zgadza sie na to co dzieje sie z watkiem glownych aktorow. Ze chce aby byla kontynuacja tej milosci jaka Seyfer stworzyli..Zagrozila nawet ze jak dalej bedzie to wszystko szlo w zla strone to odejdzie z serialu. No coz jakby mialo to miejsce to jestem nawet pewny ze zniknie z ekranow. Bez Afry ten serial nie istnieje Nie ma co sie oszukiwac do tego w duecie z Mertem ... Wogole nie wiem jak mozna tak zepsuć zniszczyc taka historie jaka stworzyli w 1 sezonie i troche drrugiego..Porazka
|
|
|
Post by lucy on Jan 19, 2024 1:21:46 GMT
Wogole nie wiem jak mozna tak zepsuć zniszczyc taka historie (...) Ależ to nie jest nic nowego, co więcej ta wytwórnia robi to permanentnie z każdym serialem. To samo było wcześniej z Dogdugun ev Kaderindir i Masumlar Apartmani. Camdaki Kiz już nie oglądałam (żeby się po raz kolejny nie męczyć), ale w komentarzach internauci tak samo jechali po serialu jak Wy tutaj... Po prostu ten producent odkąd się rozstał z O3 Medya i założył własną wytwórnię, zamienił jakość na ilość.
|
|
|
Post by mira on Jan 19, 2024 7:41:59 GMT
Zrobiłam sobie wczoraj maraton i obejrzałam drugą cześć odcinka 51, a także odcinki 52 i 53. vmariuszv, nie no, z tym Fuatem i bankiem spermy to trochę przesadziłeś Co do reszty, to trudno cokolwiek prorokować, bo bohaterowie serialu są strasznie niestabilni. Raz się trzaskają po mordach, odgrażają, przysięgają zemstę, za chwilę się przytulają, zapewniają o wielkiej miłości i pokładanych nadziejach. Ferit w jednym odcinku jest wściekły na dziadka, chce go rozliczać i ogólnie pała nienawiścią, w drugim klęka przed nim i całuje go po nogach. A o co aktualnie Feritowi chodzi? Można podejrzewać, że ma jakiś plan, by rzeczywiście zemścić się na Ifakat, czy Halisie, ale jednocześnie tak zaciekle broni tej rodziny i atakuje Seyran, że sama już nie wiem. O nowej pannie póki co niewiele wiadomo. Wielu okrzyknęło ją mianem kolejnej kochanki, no ale nic wielkiego się jeszcze nie wydarzyło. Natomiast Pelin zaczęła się szarogęsić, ustawiać Sunę i Asuman. Myśli, że jak nosi dziecko Ferita, to już jej wszystko wolno. Do tego najwyraźniej oczekuje, że Ferit będzie spędzał z nią czas, a finalnie założą rodzinę. Natomiast Ferit absolutnie nie ma takich planów. Piril, kuzynka Pelin, to też niezłe ziółko. Przyznam, że trochę obrzydziła mi Kayę. Na początku para Kaya i Suna bardzo mi się podobała. Czuć było chemię, fajnie się uzupełniali. Ale teraz jakoś się schrzaniło i już nie czuję tego czegoś. No i nie wiem, czy oni serio poszli do łóżka i żyją jak mąż i żona, czy jednak nic z tego nie wyszło. Wyglądało, że poszli na całość, ale teraz stosunki są jakieś takie oziębłe. Halis Korhan to stary hipokryta, człowiek wciąż prawiący o honorze i uczciwości, a totalnie nieuczciwy, niesprawiedliwy, niehonorowy. Nie lubię dziada. Jak w poprzednim sezonie były takie przebłyski, gdzie darzyłam go sympatią, tak obecnie jego łzy w ogóle mnie nie ruszają. Okropny człowiek.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Jan 19, 2024 8:01:57 GMT
Wątek Halisa totalnie zaprzepaścili, tak samo Hatice… To mogło być coś fajnego, ale zrobiono z niego starego mafioza, a z niej mebel…
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 8:53:05 GMT
mira no moze masz racje co z tym bankiem spermy. Ale czemu jeszcze Asusman jest dalej na sile trzymana w tym domu. Cos tu sie bedzie dzialo z Pelin i tym dzieckiem. Wiemy przeciez jak Asusman pragnela miec dziecko... Taka mi mysl przyszla ze w dzisiejszym odcinku mozemy nawet sie dowiedziec kogo to jest dziecko. Jak tak patrze na ten zwiastu 2 54 odcinka to tam jest taki moment jak Ferit z ta nowa kolezanka i Pelin sa razem. Do jakiej klotni tam dojdzie ? Czy Pelin wkoncu uswiadomi sobie ze Ferit i tak i tak z nia nie bedzie i pykrzyczy mu ze to dziecko nie jest jego ? I najlepsze jest jeszcze w tym zwiastunie to jaka ostatnia mine ma Seyran ktora sie temu wszystkiemu przyglada . Jakby uslyszala ze to nie Ferita dziecko. Co myslicie?? I jeszcze jedno dziwny zbieg okolicznosci ze Ferit i trzy kobiet z ktorymi cos go laczy spotykaja sie w jednym miejscu. No jeszcze Seyran ok bo poszla tam do pracy. Ale pelin tam w zwiastunie jest sytuacja ze ktos robi zdjecie Feritowi i tej nowej a potem dzwoni do Pelin ze Ferit jest z jakos lasko w galeri. Nie wiem czy tu w tym paluszku nie maczala ta nowa laska Ferita. Byc moze okaże sie byc dobra wrozka zebuszka ktora spelnia marzenia I chce pomoc zwiazku Ferita i Seyran. Ona chyba tez cos przeszla w zyciu ciezkiego w zwiazku . Tak przynajmniej wnioskuje po tym co na jej temat pisza w necie. I w ostatnim odcinku 53 w scenie z Feritem co go wziela do siebie i prowokowala do zblizenia. Tak jakby wiedziala dobrze ze on cierpi i mysli o Seyran. A i dodam jeszcze ze to ona chciala isc do tej galeri. Co Wy o Tym myslicie ? 😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 9:24:23 GMT
A no i co do Halisa to wiem ze duzo osob bedzie krytykowalo mnie co teraz napisze i niebedzie w to wierzylo . Ale mi sie wydaje ze to jest dobry czlowiek i chce jak najlepiej dla rodziny tak jak i dla Ferita i Seyran. Tak sie zastanowcie on na poczatku bardzo wspieral ten zwiazek SeyFer. Bylo pare momentow jak rozmawial czy to z ciotka Seyran ( swoja dawno milosci) czy z Latifem . I mowil ze ona jest wyjatkowa . I to co jest miedzy nimi jest wyjatkowe. Tylko jak zaczeli nim motac w szczegolnosci Ifacat On do konca nie wie ile i jak wiele zrobiła Ifacat aby ten zwiazek SeyFer rozbic. Toc jak on sie dowie co ta Ifacat robila Seyran aby jej sie pozbyc . To niechcialbym byc w jej skorze. Przeciez kazde zlo jakie pojawialo sie w tym zwiazku bylo przez nia. Ona Feritem od mlodych czasow manipulowala. Czy to romans z Sultan ( pokojowka ) Ona go pchala do wszystkiego zlego jeszcze kibicowala mu w tym co robi. A on glupi robil wszystko co ta mu doradzala. Pojawienie sie matki Pelin to tez jej zasluga . Pigulki podawane Seyran tez jej zasluga. To jest najwieksze zlo tego serialu. Jak Halis bedzie juz tego swiadomi to jeszcz bedzie sie przytulal z Seyran i ja przepraszal.Zrozumie ten caly wywiad jaki ona przeprowadzila. Jeszcze bedzie sie moim zdaniem tu dzialo 😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 9:32:42 GMT
A i dowiedziec sie o tym wszystkim Halis moze z wywiadu ktory przeprowadzila Sultan. Po czym zniknela tak jak i nagranie. Takze mysle ze jeszcze sie pojawi cala prawda o Ifacat.
|
|
|
Post by julia on Jan 19, 2024 11:08:04 GMT
A i dowiedziec sie o tym wszystkim Halis moze z wywiadu ktory przeprowadzila Sultan. Po czym zniknela tak jak i nagranie. Takze mysle ze jeszcze sie pojawi cala prawda o Ifacat. Ifakat, ta szara eminencja jest wyjątkowo odpychająca, manipulantka, która sieje ogólny zamęt i o dziwo wszyscy się jej poddają. Wczoraj obejrzałam odcinek ( nie wiem który) w telewizji. Definitywne rozstanie Ferita i Seyran, Suna która ma wyjść za kogoś tam, czyżby za tego kuzyna Wrzeszczący ojciec, który cichcem wybiera się na spotkanie z Matką Pelin , no i Ferit , który się oświadcza Pelin. Cały czas mam mieszane uczucia, co do tego serialu. Wszystkie postacie nadają się na kozetkę u psychiatry. To nie na moje nerwy , ale pewnie w wolnych chwilach kolejny odcinek będzie zaliczony.
|
|
tuewa
Nowicjusz
|
Post by tuewa on Jan 19, 2024 11:52:11 GMT
Dobry w tym wszystkim jest jeszcze Orhan, z którego do końca zaczął diabeł wychodzić. O ile wcześniej wierzyłam, że jednak coś tam czuje do Gulgun, o tyle teraz widzę, że to jednak dup/carz pierwszej wody. Pomijam wątek z Dicle, który był dla mnie kompletną pomyłką - ni to romans, ni to chęć pomocy i kolejny wątek totalnie bez sensu wprowadzony i równie bezsensownie urwany.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 12:21:14 GMT
Julia masz racje tam z glowami to jest u wszystkich nie dobrze. Ty patrze ze ogladasz pierwsza czesc wiec jak bedziesz miala zamiar dalej to ogladac to zakoncz na pierwszym odcinku drugiego sezonu. Bo co tam sie pozniej dzieje to dopiero jest psychiatry . Nie wiem czy Twoje nerwy to wytrzymaja jak juz w tym momencie Tobie nie wytrzymuja. Ale jednak ma cos w Sobie ten serial ze chce sie zobaczyc kolejny odcinek i rozwoj sytuacji 🤣😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 12:28:07 GMT
Tuewa pamietasz odcinek jak Orhan przyszedl do Dafne pierwszy raz . Doszlo tam do wymiany zdan a na koniec rozmowy Orhan rzucił cos tekstem do niej w stylu ze chyba niechcialaby aby stary Orhan powrocil. A w tej rozmowie chodzilo o to aby Dafne odczepila sie jego rodziny. Takze wychodza prawdziwe twarze co nie ktorych..
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 12:32:39 GMT
A Dicle to ta malolata co sprzatala u nich.. Bo jak tak to mi sie wydaje ze to jego dziecko jest. Tam kazdy z kazdym spal. Jeszcze sie okaże ze Ci co tam pracuja to jedna wielka rodzina Korchan
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Jan 19, 2024 14:09:00 GMT
vmariuszv, mylisz się co do Halisa… On szczerze nienawidzi Seyran, bo mu się postawiła… A Ifakat tylko martwa opuści rezydencję - jakoś prawda o jej romansie z Orhanem nie wiązała się z jakimikolwiek konsekwencjami dla niej…
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 15:13:24 GMT
Spoko hejciaz Zobaczymy jak to sie wszystko potoczy. Moze zyje w przekonaniu ze wszystko zakonczy sie hepy endem. Ale jak bysmy szli Twoim tokiem rozumowania to dla mnie zginie ktos bliski od Halisa i moze byc to Ferit bo watpie aby cierpial za kims kolwiek pozostalym . Jak wyjda najaw te wszystki machlojki jakie dokonali Orhan czy Ifakat to sam ich zabije 😁😁.... No chyba ze wielki Halis umrze...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 20:50:55 GMT
Jestem wlasnie po odcinku 54. Masakra w jako strone poszedl ten serial. Tu juz nic nie zostalo do ogladania. Tak to zniszczyc. Czuje ze niedlugo zniknie z ekranow. Widzowie im tego nie podaruja . Nie dziwie sie ze Afra oswiadczyla ze odejdzie z serialu jak w takim kierunku bedzie to szlo. Jednym slowem PORAZKA
|
|
|
Post by Matthias on Jan 19, 2024 22:00:58 GMT
„Och, jak słodka jest solidarność kobiet”. To trochę głupie, biorąc pod uwagę, przez co Seyran przeszła przez Pelin. #YaliCapkini🙄
|
|
|
Post by lucy on Jan 19, 2024 22:09:02 GMT
Tam kazdy z kazdym spal. Jeszcze sie okaże ze Ci co tam pracuja to jedna wielka rodzina Korchan Haha, pamiętam, że na początku jednej sceny z obrządkiem ablucji myślałam sobie, że Ifakat ma obowiązek dotrzymywać Halisowi towarzystwa (w dodatku w pełnym pakiecie) kiedy tylko mu się zachce. Ta scena tak się zapowiadała, w dodatku do któregoś momentu była nasączona niemałą erotyką, że byłam aż zdumiona. Natomiast co do samej egzystencji Ifakat w domu Korhanów to w klanach tureckich jest taki zwyczaj, że żoną wdową ma obowiązek zaopiekować się rodzina jej zmarłego męża. Dość dobrze był on ukazany w Cenie Miłości (Ask ve ceza), gdzie brat zmarłego (zabitego) najstarszego syna został zmuszony do ślubu ze swoją bratową (wdową). Nikogo z rodziny nie interesowało, że kocha inną, bo najważniejsza była tradycja. No w tym serialu nie ma składnej fabuły, więc nie ma się co zastanawiać nad sensem i logiką. Tę scenę miałam na myśli.. To trochę głupie, biorąc pod uwagę, przez co Seyran przeszła przez Pelin. Matthias, czyli są kwita, bo Pelin przez Seyran też swoje przeszła. W końcu kto komu sprzątnął sprzed nosa Ferita? vmariuszv , dopóki reyting będzie wysoki to tylko cud sprawi, że serial nie będzie miał kolejnego sezonu. Bo do wakacji na pewno poleci.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 22:52:26 GMT
Jeszcze z jeden-dwa odcinki z taka fabula jaka sie utrzymuje to nie widze szans na przetrwanie tego serialu. Albo widzowie sie zbuntuja albo Afra odejdzie co jednoznacznie wiaze sie z utrata widza. No coz do dzisiejszego odcinka myslalem ze Ferit ma plan 🤣🤣 i ze uratuje ten związek SeyFer i ukarze tych ktorzy na to zasluzyli. Ale jednak tu nawet rezyser nie ma planu ... No chyba ze myslal o wczesniejszym zakonczeniu Złotego Chłopaka 🤣🤣. Toc to jest tak zamieszane ze szok. Ci co walczyli ze soba wczesniej teraz albo sobie pomagaja albo ze soba mieszkaja. Ci co sie wczesniej kochali teraz zostaja swoimi najwiekszymi wrogami.. Co oni w tej Turcji biora to nie wiem. Ale lepiej nie odstawia.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 19, 2024 23:06:33 GMT
Spokojnie, jeszcze będzie tak,że za dwa odcinki znowu będą razem Scenariusz to jeden wielki bałagan i nikt z ekipy nie ukrywa,że jest inaczej.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 19, 2024 23:15:47 GMT
Ooo... Wlasnie jestem po zwiastunie 55 odcinka. Jest jakas iskierka w tunelu... Tylko take pytanie do was mam . Jak bedziecie widziec zwiastu to napiszcie prosze czy na poczatku to jest Ferita glos ktory mowi do Seyran ,, Moją wolą jest abys powoli niszczyła Korchanow,, Wogole to te zwiastuny sa lepsze niz film 😁😁 . Fajne maja utwory do nich ..Ten z dzisiejszego kozak.
|
|
tuewa
Nowicjusz
|
Post by tuewa on Jan 20, 2024 2:53:45 GMT
Ooo... Wlasnie jestem po zwiastunie 55 odcinka. Jest jakas iskierka w tunelu... Tylko take pytanie do was mam . Jak bedziecie widziec zwiastu to napiszcie prosze czy na poczatku to jest Ferita glos ktory mowi do Seyran ,, Moją wolą jest abys powoli niszczyła Korchanow,, Wogole to te zwiastuny sa lepsze niz film 😁😁 . Fajne maja utwory do nich ..Ten z dzisiejszego kozak. Obejrzałam zapowiedź 55.odcinka, nie oglądałam jeszcze 54.,bo nie znam tureckiego, więc nie chce wyrokować, ale na podstawie zapowiedzi widzę, że Orhan , to już jednak troszkę meltdown
|
|
|
Post by Matthias on Jan 20, 2024 8:20:52 GMT
I AB spadło z hukiem. Klaun się widzom nie spodobał 😂
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 20, 2024 8:55:35 GMT
Przydalaby sie wersja Pl . Bo szczerze ogladalem wczoraj live w wersji tureckiej gdzie nic prawie nie zrozumialem 🤣🤣 Dzisiaj w wersji angielskiej ( wersji jako tako bo te ich tlumaczenie jest katastrofa) i troche zmienilem zdanie na dalszy rozwoj sytuacji 😁😁
|
|
|
Post by Matthias on Jan 20, 2024 9:40:36 GMT
📌 Reytingi za 19.01.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (47 odcinek) - 8.16% ⬇ (-0.43) 2. Yalı Çapkını (54 odcinek) - 8.02% ⬆ (+0.23)7. Arka Sokaklar (660 odcinek) - 4.43% ⬇ (-0.36) 9. Gaddar (1 odcinek) - 4.06% 🆕 10. Ateş Kuşları (39 odcinek) - 3.89% ⬆ (+0.02) 77. Aşka Düşman (3 odcinek) - 0.68% ⬇ (-0.85) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 10.85% ⬇ (-0.52) 4. Yalı Çapkını - 4.23% ⬇ (-1.60)5. Gaddar - 3.66% 🆕 9. Ateş Kuşları - 2.34% ⬆ (+0.47) 14. Arka Sokaklar - 1.66% ⬆ (+0.22) 89. Aşka Düşman - 0.37% ⬇ (-0.72) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 10.99% ⬇ (-0.34) 2. Yalı Çapkını - 5.96% ⬇ (-0.69)4. Gaddar - 4.50% 🆕 8. Ateş Kuşları - 3.13% ⬆ (+0.01) 9. Arka Sokaklar - 3.10% ⬇ (-0.15) 74. Aşka Düşman - 0.52% ⬇ (-0.83)
|
|
|
Post by lucy on Jan 20, 2024 10:16:14 GMT
Dorzucam jeszcze popularność wczorajszych odcinków na YT. 1) #YalıÇapkını 2 mln 2) #KızılcıkŞerbeti 885 tys. 3) #Gaddar 607 tys. 4) #KanÇiçekleri 429 tys. 5) #AteşKuşları 222 tys. 6) #AşkaDüşman 89 tys. 7) #RüzgarlıTepe 81 tys. 8) #Esaret 73 tys. i.imgur.com/db4Xujp.jpg
|
|
|
Post by julia on Jan 20, 2024 13:23:18 GMT
Julia masz racje tam z glowami to jest u wszystkich nie dobrze. Ty patrze ze ogladasz pierwsza czesc wiec jak bedziesz miala zamiar dalej to ogladac to zakoncz na pierwszym odcinku drugiego sezonu. Bo co tam sie pozniej dzieje to dopiero jest psychiatry . Nie wiem czy Twoje nerwy to wytrzymaja jak juz w tym momencie Tobie nie wytrzymuja. Ale jednak ma cos w Sobie ten serial ze chce sie zobaczyc kolejny odcinek i rozwoj sytuacji 🤣 Tak, to jest pierwszy sezon, choć nie wiem, który to z tureckich pełnych odcinków , a i nie śledzę kolejności w polskiej telewizji, gdyż oglądam od czasu do czasu, gdy akurat jestem w domu. Tak moje nerwy się buntują przeciwko idotyzmom scenariusza i zachowaniom postaci I owszem, masz rację chce się czasami zobaczyć , co nowego wymyślono
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 21, 2024 13:00:46 GMT
Elo wizja na dalsze losy serialu po obejrzeniu ostatniego zwiastuna. Wielki Halis dowiaduje sie ze to Ferit uratowal Kazima i postanawia ze to on odpowie za probe zabojstwa i trafia do wiezienia. Halis w zwiastunie cos mowi o tym ze nie bedzie na tym samym poziomie co szakale i psy. Ferito bandyto trafia do wiezienia Wkoncu dociera do niego ze jego rodzina to jedno wielkie zlo. Odwiedza go Seyran i w rozmowie z nia mowi jej Ze jego wola jest taka aby powoli niszczyla Korchanow. Tata Kazim przezywa dowiaduje sie ze Ferit siedzi w wiezieniu za to co mu zrobil. Ale uswiadamiaja mu ze on za tym nie stoi i ze to dzieki Feritowi przezyl. Po czym Kazim swoimi zeznaniami ratuje go z wiezienia. Seyran zaczyna powoli niszczyc Korchanow wywiadami gdyz miala mnostwo telefonow z zaproszeniem do studia. Ale wiadomo ze bedzie potrzebne cos wiecej niz tylko jej slowa. Korchanowie beda z nia walczyc i obalac to co mowi. Ferit po wyjsciu z wiezienia pozostaje sam. Ale jego plan aby zniszczyc Korchanow jest jtym czy bedzie zyl. Wie ze musi otworzyc wlasna marke i jedyna osoba jaka moze mu w tym pomoc to Navra. Dochodzi do prezentacji jego kolekcji a jednoczesnie to wielkiego wywiadu Ferita. Gdzie wyjawnia wszystkie brudy o Korchana i ile cierpienia spotkalo go i Seyran przez to rodzine. Czym tez potwierdza to o czym wczesniej mowila Seyran w wywiadach. A wiadomo ze ludzie uwierza komus kto jest z tej rodziny. Mowi tez ze ta kolekcja nie miala by prawa istniec gdyby nie Seyran. Ale tez ze kolekcja Wielkiego Halisa nie jest jego kolekcja. I tym niszczy Korchanow. Seyran ze wzruszenia jedzie do niego aby byc razem i powiedziec mu o dziecku. Niestety gdy dociera Ferit z zemsty przez Halisa zostaje postrzelony. I umiera w ramionach Seyran. GAME OVER P.s. Chyba ze sie naprawde nastawiaja na 3 sezon to Ferito wychodzi z tego po ciezkiej operacji w trzecim sezonie pierwszego odcinka. Tak samo jak zakonczyl sie pierwszy sezon 😁😁😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 21, 2024 15:22:02 GMT
A co do dziecka Pelin to wydaje mi sie ze to faktycznie jest Ferita dziecko. Po tym co zobaczylem w ostatnim odcinku jak Pelin rozmawiala z Seyran jak dwie psiapsiolki. To mysle ze z rozwojem sytuacji i to jak Ferit bedzie jej ciagle powtarzal ze nie bedzie z nia i ze bedzie okropnym ojcem. To Pelin wkoncu zrozumie ze nie ma to sensu ciagnac dalej. I aby wiecej sie nie meczyc postanowi odejsc i powiedziec im ze to dziecko nie jest Ferita. 😋😋😋😋
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 21, 2024 17:28:30 GMT
Jeśli to dziecko jest Ferita, a ten zupełnie je zlekceważy to jest zerem, a nie mężczyzną. Nawet jeśli jego matka jest niepoważną kobietą.
|
|