|
Post by Matthias on Apr 9, 2024 17:37:39 GMT
Jeszcze takie:
|
|
|
Post by man1000 on Apr 10, 2024 11:39:08 GMT
Ekipa serialu „Cranberry Sorbet” świętowała swój sukces na imprezie zorganizowanej w Cannes . Przed imprezą odbyła się konferencja prasowa. Podczas wydarzenia moderowanego przez İzzeta Pinto widać było, że stopił się lód między Doğą a Fatihem, Sılą Türkoğlu i Doğukanem Güngörem . Sıla Türkoğlu , jednej z jej dwóch koleżanek siedzących obok siebie, przypomniało się, że gra postać, która narzeka na swoją sytuację. Türkoğlu powiedział : „Myślę, że od czasu do czasu ta rola też wpływa na mnie i czasami są rzeczy, które odzwierciedlają to w moim życiu. Niestety, ja też doświadczam jego napięcia, ale nazwijmy je doświadczeniami... Kiedy tego doświadczysz, myślę, że z biegiem lat porzucisz je i nauczysz się nie ulegać wpływowi. Czy jestem aż tak zdenerwowany w moim normalnym życiu? „Myślę, że nie, nie jestem” – powiedział. Doğukan Güngör, który rzekomo nawiązał do Sıli Türkoğlu w swoim niedawnym wywiadzie na YouTube , tym razem zwrócił na siebie uwagę swoją pochwałą i powiedział: „Myślę, że Sıla zdecydowanie zasługiwała na bardziej pozytywne pytanie, ale cieszę się, że tak. „Naprawdę podobają mi się sceny, które z nim kręciłem” – powiedział.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 10, 2024 13:45:56 GMT
Wczoraj na imprezie w Cannes ekipa serialu „Cranberry Sorbet” świętowała swój światowy sukces. Wyjątkowa niespodzianka została zorganizowana przez Global Agency, słynną firmę dystrybucyjną założoną przez İzzeta Pinto, w hotelu Martinez podczas wieczoru zorganizowanego przez Global Agency. Rick Astley , słynny brytyjski piosenkarz lat 90. , pojawił się na imprezie zorganizowanej w ramach MIPTV, gdzie był gościem honorowym i zaśpiewał „Never Gonna Give You Up”, który w ostatnich latach był słuchany miliony razy , z Whitney Houston Musical, jedną z solistekSilvią Dias Kiedy było duże zainteresowanie imprezą Cranberry Sorbet , w której według zapowiedzi wzięło udział 350 osób, liczba uczestników została zwiększona i w sumie wzięło w niej udział 450 osób. Ceyda Mazalto również ubarwiła ten wieczór swoimi piosenkami. Doğukan Güngör, Fatih serialu, który tańczy z Barışem Kılıçem, myślał, że Mazalto, który śpiewał angielskie piosenki, był początkowo obcokrajowcem. Potem, gdy zobaczył, że mówi po turecku, nie mógł ukryć zdziwienia i krzyknął.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 11, 2024 15:40:56 GMT
✨📸 Nowe zdjęcie gwiazd serialu „Kızılcık Şerbeti", które pojechały do Cannes
|
|
|
Post by man1000 on Apr 11, 2024 16:02:27 GMT
Gwiazdy serialu Cranberry Sherbeti , wyprodukowanego przez Gold Film, którego szefem jest Faruk Turgut , złagodziły zmęczenie roku w Cannes we Francji . Na kolorowej imprezie zorganizowanej przez İzzet Pinto w hotelu Martinez Barış Kılıç miał na sobie garnitur szyty na zamówienie przez projektanta mody Yakupa Şahina, a najlepszy w tej dziedzinie Başak Dizer był konsultantem stylu Doğukana Güngöra, Fatiha z serii . 6 aktorek, w tym Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç, Müjde Uzman, Sıla Türkoğlu i Feyza Civelek , miało na sobie kostiumy sygnowane przez naszą światowej sławy projektantkę mody Zeynep Kartal . Na scenę weszły Silvia Dias i Ceyda Mazalto, jedna z solistek Whitney Houston Musical, a aktorzy bawili się przez cały wieczór na imprezie, która była bardzo zabawna. Barış Kılıç wrócił wczoraj do Turcji i kontynuował wakacje z rodziną i przyjaciółmi w Seferihisar. Doğukan Güngör, który przedłużył wakacje w Cannes o kolejny dzień i zatrzymał się u przyjaciela, wraca dziś do Stambułu. Podczas gdy Müjde Uzman wracał wczoraj z Cannes, Evrim Alasya i Sıla Türkoğlu postanowili pojechać do Nicei i zostać we Francji jeszcze przez kilka dni. Duet udostępnił dziś filmy z wioski we Francji.
|
|
|
Post by julia on Apr 12, 2024 8:47:40 GMT
man1000, bardzo ładne zdjęcia. Wczoraj oglądałam też migawki i ekipa bardzo ładnie się prezentowała. Stroje były zaprojektowane specjalnie dla nich, ale jako że jestem wierna modzie klasycznej najbardziej podobały mi się stroje Sibel , czyli Pembe ,która w swojej bordo sukni naprawdę zadawała szyku Ceren ( Nursema) i Sili (Doga). Najmniej przypadła mi do gustu stylizacja Feyzy ( Nilay), same sukienki mogą być, ale buty . Nie wiem , co jest w sylwetce Feyzy, bo zdjęcia wcześniejsze ukazują szczupłą dziewczynę, ale przypuszczalnie przytyła i to niefortunnie w obrębie brzucha, co jest bardzo trudne do zatuszowania. No i zastanawialiśmy się , co jest z jej włosami. Faktem jest, że ma niskie czoło, włosy gęste i czesze je z przedziałkiem na środku, co jeszcze bardziej czoło zasłania. Sorry, że oceniam wygląd, choć sama mam wiele niedostatków , ale to są aktorzy, więc wszystko podlega osądowi. Chciałoby się zobaczyć ten serial w naszej telewizji.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Apr 13, 2024 14:27:33 GMT
julia, też zwróciłem uwagę, że ona chyba w tym Cannes była w peruce… O co chodzi??? Co do figury - odważna sukienka jak na jej kształty, ale szczupła to ona chyba nigdy nie była… Choć bardzo chciała być… Na zdjęciach sprzed lat w necie widzę dziewczynę przy kości, która zrzuciła zbędne kilogramy, ale na twarzy wciąż jest okrągła… I udaje, że jest fit, pozując z ciężarkami… Zmieniając temat - kończę odcinek 59 i jest trochę nudno… Fatih z Gorkem po ślubie zamiast wyjechać i cieszyć się sobą, to już mieszkają w jej rodzicami i chodzą grzecznie spać w piżamkach jak jakieś dziadki… Doha przyprowadza pewnego dnia Cemre do Unalów i o dziwo mając Dohę i Gorkem razem w jednej scenie, to chyba wolę delikatność Dogy… Ale delikatność, nie nudę i stagnację, jaką do tej pory wciąż pokazywała… Nilay znów ma fajne scenki, tak ciepło na sercu się robi jak się te jej perypetie ogląda… Swoją drogą, to chyba jedyna postać obok Pembe i Nursemy, która wzbudza konkretne emocje… Raz się ją lubi, a raz mocno nieznosi… Duży plus za to i dla samej aktorki, i dla scenarzystów…
|
|
|
Post by lucy on Apr 13, 2024 18:04:29 GMT
No i zastanawialiśmy się , co jest z jej włosami. Aktorka się zmaga z łuszczycą. Stosowała leki, które spowodowały (był to skutek uboczny ich stosowania), że zaczęła łysieć. Dlatego nosi perukę.
|
|
|
Post by julia on Apr 13, 2024 19:03:52 GMT
Zmieniając temat - kończę odcinek 59 i jest trochę nudno… Fatih z Gorkem po ślubie zamiast wyjechać i cieszyć się sobą, to już mieszkają w jej rodzicami i chodzą grzecznie spać w piżamkach jak jakieś dziadki… No daj spokój heyciarz, już byś ich chciał wysyłać na Bali. To nie ta rodzina, tu jest tradycja i domek najważniejszy. A piżamki fakt, są bardzo grzeczne W ogóle, to miłosnych emocji już wcale nie ma, jedynie wciąż - moim zdaniem - pewne emocje budzi Alev , no i intrygujący jest ten sen czy wizja, tyle że nie wiemy kogo. lucy, a widzisz, tu tkwi tajemnica włosów Feyzy - smutna, ale...dlaczego wybrano jej taką perukę Ta jest po prostu brzydka - taka szopa prawie nad brwiami . Są w tej chwili takie piękne peruki lub doczepy. Jedna z moich koleżanek nosi, gdy nie chce jej się układać swoich własnych, przerzedzonych włosów. Łuszczycy bardzo jej współczuję, to paskudna i praktycznie nieuleczalna choroba. Cierpi na nią także Tekin Cekindor. A to zdjęcie powyżej z tymi prawie czarnymi ustami jest , jak z horroru. Styliści zrobili jej krzywdę i antyreklamę
|
|
|
Post by Matthias on Apr 15, 2024 16:52:48 GMT
💥💥💥 Zespół "Kizilcik Serbeti" rozpoczął pracę w sobotę po imprezie w Cannes zorganizowanej przez Global Agency w ubiegły wtorek. Z otrzymanych informacji wynika, że w nowym odcinku serialu Nursemę czeka prawdziwy koszmar i mówią, że Nursema zastanie Umuta w domu z inną kobietą. Żaden z aktorów nie opuszcza obsady. Cimene (Céline Turkmen), która zaskoczyła wszystkich w „Kizilcik Serbeti" ślubem imama i noszeniem hidżabu, stopniowo będzie musiała stawić czoła kłamstwom mężczyzny, w którym jest zakochana. Bliskość Dogi (Sila Türkoğlu) i Giraya (Kaan Taşaner) będzie postępować pełną parą. Serial będzie miał przerwę wakacyjną od 7 czerwca, a finał sezonu - będzie wybuchowy.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 15, 2024 17:06:37 GMT
News #2 💥 Dziennikarz Yilmaz Morgul wyraził swoje potępienie dla serialu „Sorbet żurawinowy” za ukazanie nielegalnego związku między bohaterami - Omera i Görkem, a następnie jej małżeństwa z Fatihem, siostrzeńcem Omera. Zauważył, że takie historie obrażają i zniekształcają wartości moralne w Turcji.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Apr 16, 2024 18:31:02 GMT
julia, co sądzisz o zakończeniu ostatniego odcinka??? Scenarzystka chyba znów coś paliła i robi kolejną rewolucję… Nie wiem, czy to dobrze… Zaraz mnie to wszystko przestanie już totalnie zaskakiwać… Co do Fatiha i Görkem… julia, scenarzystka ma problem ze związkami po ślubie… Nie wie, co z nimi robić… Jakie wątki im dawać… Więc po ślubie wszyscy mają sceny przy stołach i na kanapach… Zero pasji, budowania wspólnego życia… Nic…
|
|
|
Post by julia on Apr 16, 2024 19:42:35 GMT
julia, co sądzisz o zakończeniu ostatniego odcinka??? Scenarzystka chyba znów coś paliła i robi kolejną rewolucję… Nie wiem, czy to dobrze… Zaraz mnie to wszystko przestanie już totalnie zaskakiwać… heyciarz, nie mam pojęcia , co o tym sądzić. To zakończenie jest bardzo zaskakujące , jak już wspomniałam - sen, wyobraźnia? Tylko czyja? Alev z pasją gniecie kartę kredytową od Apo, ten mówi , że się tego spodziewał, ale ona powinna wiedzieć, że Apo czuwa... Słusznie zauważyłeś, że ostatnio scenarzystka nie wie , co ma począć z małżeństwami po ślubie. Na początku tak nie było, a zwłaszcza po ślubie Nursemy i Umuta, ale to pewnie dlatego, że miała pole do popisu - różne światy , różne wartości. Przypuszczam jednak, że szykuje jakieś niespodzianki, które znów zatrzęsą całym domem , no i Pembe oczywiście . Gorkem, to mocna i niezależna kobieta, wyzwolona pod każdym względem. Gdy trzeba, gra rolę przykładnej muzułmanki, a w gruncie rzeczy do świętych nie należy i religia, to wyłącznie wymagane w rodzinie pozory. Ona jeszcze coś odstawi, zobaczysz. Ona łamie tradycję. Romansowała ostro z Omerem, a potem wyszła za mąż za jego bratanka - to w Turcji budzi sprzeciw, co mnie osobiście dziwi. Fakt, że na wschodzie kraju, ale do dziś w klanach odbywa się tzw. dziedziczenie żony po bracie Przyjaciel nie może innym, niż przyjacielskim okiem, spojrzeć na siostrę przyjaciela. Nawet ostatnimi czasy nic się w tej kwestii nie zmieniło. W "Czerwonych Pąkach" Levent obił Seckina, dlatego że on był z jego siostrą. A to w końcu wykształceni i wyzwoleni ludzie.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2024 11:40:07 GMT
📌 Reytingi za 19.04.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (59 odcinek) - 9.19% ⬆ (+1.80)2. Yalı Çapkını (66 odcinek) - 6.38% ⬆ (+1.87) 5. Gaddar (13 odcinek) - 3.86% ⬇ (-0.39) 11. Arka Sokaklar (670 odcinek) - 3.02% ⬇ (-0.43) 13. Kara Ağaç Destanı (8 odcinek) - 2.80% ⬇ (-0.19) 19. Ateş Kuşları (51 odcinek) - 2.12% ⬆ (+0.43) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 11.79% ⬆ (+2.20)3. Yalı Çapkını - 4.15% ⬆ (+1.50) 7. Gaddar - 2.76% ⬇ (-0.06) 8. Kara Ağaç Destanı - 2.52% ⬆ (+0.22) 18. Ateş Kuşları - 1.37% ⬆ (+0.68) 21. Arka Sokaklar - 1.04% ⬇ (-0.22) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 11.53% ⬆ (+2.36)3. Yalı Çapkını - 5.10% ⬆ (+1.74) 6. Gaddar - 3.81% ⬇ (-0.27) 9. Kara Ağaç Destanı - 2.68% ⬇ (-0.45) 17. Ateş Kuşları - 1.82% ⬆ (+0.61) 19. Arka Sokaklar - 1.68% ⬇ (-0.39)
|
|
|
Post by Matthias on Apr 21, 2024 7:34:31 GMT
💥📸 Obsada serialu „Sorbet żurawinowy” (Kızılcık Şerbeti) za kulisami projektu
|
|
|
Post by Matthias on Apr 22, 2024 19:09:58 GMT
💥💥💥 Nursema i Umut się rozwodzą! W tym tygodniu w serialu #CranberrySherbet, gdzie niemal każda postać w serialu ma osobną i omawianą historię, dobiega końca relacja pomiędzy Nursemą (#CerenKarakoc) i Umutem (#SerkanTınmaz). Podczas gdy Umut i Nursema biorą rozwód, napięcie między kobietami w rezydencji Ünallarów osiągnie punkt kulminacyjny. Wojna między Pembe (#SibelTaşcioğlu) a Görkem (#ÖzgeOzacar) wybuchnie, a dołączy także Nilay (#FeyzaÇivelek).
|
|
|
Post by man1000 on Apr 28, 2024 15:23:19 GMT
W ubiegły piątek „Sorbet żurawinowy” ponownie osiągnął 10 oglądalności, mimo że oglądalność gwałtownie spadła wraz z ociepleniem się pogody. Serial sygnowany przez Gold Film bije rekordy oglądalności nie tylko w naszym kraju, ale i za granicą. Ostatni odcinek serialu, emitowany codziennie w największym gruzińskim kanale İmedi TV pod nazwą „Sherbeti”, uzyskał 15,27 wyświetleń i 37,82 udostępnień. Kanał przeprowadził wywiad z Ömerem serialu, Barışem Kılıçem . Zespół, który przyjechał specjalnie dla Barış Kılıç z İmedi TV , wynajął dzisiaj specjalny salon VIP w 5-gwiazdkowym hotelu w Stambule. Ostatni wywiad przeprowadził Noe Sulaberidze, który przeprowadził także wywiad ze światowej sławy włoską gwiazdą Ornellą Muti . Barış Kılıç , który mimo napiętego grafiku stara się zamieszczać wywiady za granicą, w wywiadzie, który zostanie wyemitowany w telewizji İmedi pod koniec maja, wypowiedział się na temat swojej kariery aktorskiej, osiągnięć i życia prywatnego i podkreślił, że współpracuje z wszyscy jego partnerzy. Jednocześnie Kılıç otrzymał specjalne zaproszenie od Gruzji na obejrzenie meczu Turcja – Gruzja, który zostanie rozegrany w ramach rozpoczynającej się w czerwcu br. Ligi Euro 2024.
|
|
|
Post by julia on Apr 29, 2024 16:37:19 GMT
Odcinek 59. i 60. To nie był sen Alev . Po prostu Apo usłyszał rozmowę Pembe i Mustafy. Usłyszał , że Mustafa ma wyrzuty sumienia, ale Pinko uważa, że miał rację kłamiąc, iż to Alev zepchnęła ją ze schodów. Wie już, że demolowanie zakładu i inne świństwa, to nie wymysły Alev, ale rozmyślne ,działaniem jego "świętej" żony. Dostaje kolejną szansę, wynajmuje dom, w którym czasowo będą pomieszkiwać i wcześniej czy później rozwód dostanie, a Alev , tym razem postanawia czekać. Alev przygotowała dwa pokoje dla dziecka i sielanka trwa. Gorkem pokazuje swoje oblicze , wprost nazywa teściową dwulicową, nie zamierza opowiadać się, co robi i gdzie wychodzi, nie zamierza zakładać chusty. Kpi z niej. Z łaski przyjmuje bransoletkę, którą ostentacyjnie oddaje manikiurzystce. Z Nilay prawie skaczą sobie do oczu, kpi z intelektu i wyglądu Nilay, a ta mimo, że zraniona do żywego , cały czas prowokuje i nie umie na minutę trzymać języka za zębami. Gorkem nie budzi sympatii, bo choć miałam nadzieję, że sprowadzi do parteru Pembe, to jej zarozumialstwo, traktowanie ludzi z wyższością mi się nie podoba. Żal mi jej tylko było po śmierci matki. Gdy ona leczyła kaca, matka chciała z nią porozmawiać, ale Gorkem powiedziała , że przyjdzie następnego dnia....za późno Święta racja - nie idźmy spać pokłóceni, nie idźmy skonflitowani do pracy, bo nie wiemy jak długo świeca życia będzie się palić. Beznadziejny jest Umut. Rację mają Apo i Ruzgar, którzy zarzucają mu, że on użala się nad sobą i potrzebuje kogoś, kto będzie prowadził go za rękę. Nursema naprawdę dużo robiła dla małżeństwa, nawet zrezygnowała z pracy w telewizji, a on kierowany chorą wyobraźnią przyprowadził sobie panienkę. Dureń Dobrze ,że Nursema- choć zraniona - odnajduje się w pracy , a i może z Ruzgarem coś wyjdzie, bo już ich z Umutem nic nie sklei. No i na koniec odrażający Gokhan. Skopałabym mu tyłek Wredny gnojek (przepraszam), zrobił z Cimen służącą i jeszcze się powołuje na religijny ślub. Dobrze , że Omer wziął go w obroty, a i Cimen chyba zrozumiała, że nie warto było się poświęcać, chooociaż...miłość jest wyjątkowo ślepa.
|
|
|
Post by man1000 on May 1, 2024 19:41:33 GMT
„Sorbet żurawinowy” cieszy się dużym zainteresowaniem nie tylko w naszym kraju, ale także za granicą. Doğukan Güngör , jeden z czołowych aktorów serialu wyprodukowanego przez Gold Film , wziął udział w ceremonii wręczenia nagród Festiculture Favourites of the Year, która odbyła się w Paryżu. Odnoszący sukcesy aktor został uznany za godnego „Nagrody dla najlepszego aktora”. Güngör, który wraz z bliskimi przybył na teren organizacji, nie odmówił ich prośbom o zrobienie zdjęć. Jeden z widzów, który chciał zrobić sobie zdjęcie z aktorem i który stał w długich kolejkach, powiedział: „Opuść Görkem (Özge Özacar) i wracaj do Doğa (Sıla Türkoğlu)”. Doğukan Güngör odpowiedział swojemu fanowi, mówiąc: „Gram, cokolwiek wymaga scenariusz”.
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 16:13:08 GMT
ZALEGŁE REYTINGI: 📌 Reytingi za 26.04.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (60 odcinek) - 8.65% ⬇ (-0.54)2. Yalı Çapkını (67 odcinek) - 6.44% ⬆ (+0.06) 4. Arka Sokaklar (671 odcinek) - 3.89% ⬆ (+0.87) 6. Gaddar (14 odcinek) - 3.47% ⬇ (-0.39) 15. Kara Ağaç Destanı (9 odcinek) - 2.46% ⬇ (-0.34) 16. Ateş Kuşları (52 odcinek) - 2.20% ⬆ (+0.08) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 10.64% ⬇ (-1.15)3. Yalı Çapkını - 3.25% ⬇ (-0.90) 6. Gaddar - 2.43% ⬇ (-0.33) 9. Arka Sokaklar - 1.72% ⬆ (+0.68) 10. Kara Ağaç Destanı - 1.53% ⬇ (-0.99) 21. Ateş Kuşları - 1.03% ⬇ (-0.34) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 10.09% ⬇ (-1.44)3. Yalı Çapkını - 4.49% ⬇ (-0.61) 4. Gaddar - 3.73% ⬇ (-0.08) 7. Arka Sokaklar - 2.76% ⬆ (+1.08) 13. Kara Ağaç Destanı - 2.11% ⬇ (-0.57) 16. Ateş Kuşları - 1.69% ⬇ (-0.13)
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 16:22:08 GMT
📌 Reytingi za 03.05.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (61 odcinek) - 8.60% ⬇ (-0.05)2. Yalı Çapkını (68 odcinek) - 5.91% ⬇ (-0.53) 3. Arka Sokaklar (672 odcinek) - 4.40% ⬆ (+0.51) 6. Gaddar (15 odcinek) - 3.54% ⬆ (+0.07) 11. Kara Ağaç Destanı (10 odcinek) - 2.92% ⬆ (+0.46) 18. Ateş Kuşları (53 odcinek) - 2.10% ⬇ (-0.10) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 11.91% ⬆ (+1.27)3. Yalı Çapkını - 3.33% ⬆ (+0.08) 6. Gaddar - 2.35% ⬇ (-0.08) 12. Arka Sokaklar - 1.79% ⬆ (+0.07) 14. Ateş Kuşları - 1.67% ⬆ (+0.64) 16. Kara Ağaç Destanı - 1.62% ⬆ (+0.09) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 11.76% ⬆ (+1.67)3. Yalı Çapkını - 4.86% ⬆ (+0.37) 5. Gaddar - 3.82% ⬆ (+0.09) 7. Arka Sokaklar - 3.05% ⬆ (+0.29) 13. Kara Ağaç Destanı - 2.36% ⬆ (+0.25) 16. Ateş Kuşları - 1.92% ⬆ (+0.23)
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 19:02:10 GMT
💥💥💥 Serkan Tınmaz i Sila Türkoğlu za kulisami serialu #CranberrySherbet!
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 20:26:25 GMT
Ceren Karakoç & Yiğit Kirazcı ✨ #KızılcıkŞerbeti || #RüzNur
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 16:50:26 GMT
💥💥💥Doğukan Güngör i Özge Ozacar za kulisami serialu #CranberrySherbet!
|
|
|
Post by julia on May 6, 2024 17:24:22 GMT
Odcinek 61. W AB zwyżka, ale jeśli chodzi o mnie, to w kilku momentach odczuwałam znużenie wypełniaczami, jak na przykład koncertami Umuta czy nowym pomysłem na biznes Kayhana. Pembe nie ustaje w podejrzeniach, jest tak wredna, że każe śledzić Alev. We wszystko wtyka swój nos. Już chce wydać za mąż Nursemę, wtrąca się za Nilay w kupno drogiej torebki dla Gorkem. Co to za indywiduum Skandalicznie zachowuje się w sklepie , do którego przyszła Alev - Ta kobieta nosi dziecko mojego męża, proszę też skasować, za to co ona kupi. Podziwiam - w tej sytuacji - determinację Alev, ale boję się, że z nerwów znów coś wywinie i da niezbity dowód Pimko, że pomieszkuje z Apo. Już przecież powiedziała o tym Omerowi. Wtedy ta świętoszkowata baba na pewno ją zniszczy oczywiście w imię Allaha i dla dobra rodziny. Między Dogą a Girayem , flirt powoli chyba się zaczyna zmieniać w coś poważniejszego. No a to oczywiście doprowadza do nerwicy Fatiha, który uważa, że była zona nie ma prawa do ułożenia sobie życia, choć on sam się ożenił. Miłym akcentem był ślub Kivilcim i Omera w obecności ich dzieci i Somnez. To jest plus tego serialu, że nie tylko młodzi się kochają i mają fantazję podczas gry w szachy
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on May 6, 2024 18:37:52 GMT
Odcinki 59-61, bo nie komentowałem… Postaram się nic nie pominąć… julia, mnie już nudzą te ciągłe zwroty akcji i plot twisty scenarzystki, więc ostatni odcinek, tak stonowany i w normalnym rytmie to była dla mnie duża ulga… Chyba nawet reklamy w nim nie było… Hahaha… Gorkem za szybko postawiła się Pembe… Wolałbym, żeby szło to wszystko dużo wolniej… A tu nie ma nawet spotkań z jej rodziną… Za to fajne były scenki jej matki z Cimen… Szkoda, że scenarzystka nie potrafi tego pociągnąć dalej… Kivilcim jak zwykle ma córki w nosie… Za to do ich krytyki jest pierwsza… Czy ona pamięta, że na oczach jej nastoletniej córki umarła żona ukochanego (i już eks-męża) Czy ona ją w ogóle spytała, jak się czuje, co myśli??? Gdzie tam… Pierwszą noc po powrocie pilnowała jej, żeby nie uciekła, a potem znów zapomniała o niej… Co za wstrętne babsko… Jedynie Doga wspiera siostrę, ale chyba dlatego, że nie ma innego wątku… Metehan kolejny raz nie popisał się rozumem… Ale macocha od razu w jego obronę… Bo gnoić potrafi tylko swoją matkę i córki… U Kivilcim i Omera nuda… Chociaż rozbierana gra w szachy mnie zaskoczyła in plus… Ale kolejny potajemny ślub??? Dajcie spokój… Co oni, dzieci??? Ponownie widzimy perfidię samozwańczej gwiazdy telewizji… Córkom rozwala się życie, a dla niej wszystko jest ok i myśli tylko o swoich sprawach… No nie dziwię się, że ze szkoły ją wypierniczyli, bo marny z niej pedagog!!! Nilay dostaje za swoje od Gorkem… Dobrze jej tak, chociaż trochę jej żal… Fajnie, że zbliżyły się teraz z Dogą, ale… Co będzie, jak Doga dowie się, że Nilay chciała zabić ją i jej dziecko??? Umut i Nursema… Bez komentarza… Scenarzystka rozwaliła ten wątek, chociaż Umuta mi nie żal i mógłby dla mnie nawet zniknąć… Szkoda, że jeszcze nie wszyscy widzą, że ten gamoń lubi grać cierpiętnika… I za nic nie bierze odpowiedzialności… Ale z tym frajerem Ruzgayem Nursemy na pewno nie chcę!!! O nie!!! Dogę i jej nowego faceta ciężko mi komentować… Bo scenarzystka potrafi grać w pary aż do ślubu… Omer i Kivilcim, Apo i Alev, Umut i Nursema, Fatih i Doga, Fatih i Gorkem… A potem co było, wiemy wszyscy… Więc ten wątek też zaraz zepsuje… Alev to jednak latawica… Ja bym nie wybaczył Apo na jej miejscu… Który to już raz on zwątpił w jej słowo??? Fajnie, że przejrzał na oczy, ale zdecydowanie za późno!!! Niech spada… Zwłaszcza, że po ostatniej akcji użył zbyt mocnych słów… Ale Alev nie ma honoru i stąd tak bezczelnie wyjawiła wszystko Omerowi… Wątek Kayhana to kolejny kiepski żart scenarzystki… No comment… Zaraz kończy się drugi sezon, a wraz z nim będziemy mieć za sobą podwójne śluby, rozwody, rozstania i powroty… Ani się obejrzeliśmy, a oglądamy „Yasaka” w wersji z modlitwami i chustami… Fajnie skończył się ostatni odcinek… Spodobały mi się wspomniena Fatiha… Tym samym wiemy, że sielanki z Dogą nie będzie gdy do siebie wrócą… Czyli będzie terapia w 3. sezonie…
|
|
|
Post by man1000 on May 6, 2024 19:48:46 GMT
Poinformowano , że Özge Özacar , który brał udział w serialu Kızılcık Şerbeti z postacią Görkem, podpisał umowę do końca sezonu. Jednak najnowsze wieści są takie, że postać Görkema będzie częścią zespołu także w nowym sezonie. Zastanawia się, kiedy tajemnica Görkema , który miał krótki romantyczny związek z Ömerem ( Barış Kılıç ) z serialu. przeszłość , wyjdzie na światło dzienne. Z kolei Özge Özacar, podobnie jak w zeszłym roku, w tym sezonie wybiera się do Cannes... Piękna aktorka, podobnie jak Pınar Deniz, Hande Erçel i Birce Akalay, będzie reprezentować Turczynki na czerwonym dywanie 77. Festiwalu Filmowego w Cannes. Odnoszący sukcesy aktor pojedzie 17 maja do Cannes we Francji jako ambasador marki Campari, głównego sponsora Festiwalu Filmowego w Cannes.
|
|
|
Post by elysa7 on May 6, 2024 20:09:18 GMT
Ona jest naprawdę piękna i ma talent. Bardzo chciałabym aby tutaj nadal błyszczała (nawet jeśli niestety kosztem Sili), a potem może w końcu solowy, dobry projekt , a nie klapa.
|
|
|
Post by lucy on May 6, 2024 20:31:22 GMT
Widziałam ją tylko w Meryem i chociaż scenariusz jej wątek okropnie zniszczył, co mnie pamiętam mocno wkurzyło (miała fajną chemię z aktorem, który grał brata kochanki Oktaya i ich wspólny wątek miał duży potencjał), uważam jej występ za bardzo dobry. Zagrała o niebo lepiej od aktorki, która grała policjantkę. No i faktycznie jest bardzo ładna, chociaż na niektórych fotkach może robić inne wrażenie. Niestety jej ubiegłoroczny romcom nie wypalił.
|
|
|
Post by elysa7 on May 6, 2024 20:35:21 GMT
Co się dziwić, jak dali jej takiego partnera?! I ten romcom to tylko do zapomnienia.
|
|