|
Post by Matthias on Nov 7, 2024 19:10:57 GMT
ZALEGŁE❥ Reytingi za 01.11.2024▪TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (74 odcinek) - 7.15% ⬇ (-0.43)2. Arka Sokaklar (688 odcinek) - 5.20% ⬇ (-0.05) 3. Yalı Çapkını (81 odcinek) - 5.16% ⬇ (-0.67) 13. Kara Ağaç Destanı (23 odcinek) - 2.85% ⬇ (-0.19) ▪АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 9.69% ⬇ (-0.39)5. Yalı Çapkını - 3.37% ⬇ (-0.95) 7. Kara Ağaç Destanı - 2.30% ⬇ (-0.37) 8. Arka Sokaklar - 2.07% ⬆ (+0.18) ▪АВС:1. Kızılcık Şerbeti - 9.05% ⬇ (-0.86)4. Yalı Çapkını - 4.29% ⬇ (-0.39) 6. Arka Sokaklar - 3.60% ⬇ (-0.43) 9. Kara Ağaç Destanı - 2.72% ⬆ (+0.01)
|
|
|
Post by Matthias on Nov 8, 2024 21:06:24 GMT
💥💥💥 Neslihan Yeldan dołączyła do serialu „Kizilcik Sorbet”, pojawi się w 77. odcinku, w roli Serap, matki Nilay. Postać Imama dołączy do nadchodzących odcinków, ale aktor nie został jeszcze wybrany.
|
|
|
Post by man1000 on Nov 8, 2024 21:17:31 GMT
Nadchodzą zdjęcia do nowego magazynu autorstwa Barış Kılıç i Evrima Alasyi. 💥
|
|
|
Post by Matthias on Nov 9, 2024 8:59:13 GMT
❥ Reytingi za 08.11.2024▪ TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (75 odcinek) - 7.99% ⬆ (+0.84)2. Arka Sokaklar (689 odcinek) - 5.03% ⬇ (-0.17) 3. Yalı Çapkını (82 odcinek) - 4.96% ⬇ (-0.20) 12. Kara Ağaç Destanı (24 odcinek) - 3.04% ⬆ (+0.19) ▪ АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 9.49% ⬇ (-0.20)4. Yalı Çapkını - 3.12% ⬇ (-0.25) 6. Arka Sokaklar - 2.56% ⬆ (+0.49) 10. Kara Ağaç Destanı - 1.98% ⬇ (-0.32) ▪ АВС:1. Kızılcık Şerbeti - 10.01% ⬆ (+0.96)4. Yalı Çapkını - 3.99% ⬇ (-0.30) 5. Arka Sokaklar - 3.94% ⬆ (+0.34) 14. Kara Ağaç Destanı - 2.45% ⬇ (-0.27)
|
|
|
Post by lucy on Nov 9, 2024 16:08:15 GMT
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Nov 9, 2024 19:00:45 GMT
Ma rację… Ale za późno się postawił - powinien zaprotestować od razu, jak tylko dostał scenariusz pierwszego odcinka 3 sezonu… Scenarzystka popsuła jego wątek, a prowadziła go tak fajnie, że mógł na stałe zostać w obsadzie… No cóż… Odcinek 74 krótko: Zaczęło się już na samym początku od dramy przy śniadaniu… Jak Gorkem doleciała do Fatiha i walnęła w stóp, to aż podskoczyłem na kanapie!!! Niezła akcja… Dziewczyna nieźle to wymyśliła i skłóci wszystkich ze sobą - ciekawe jak Fatih się w tym odnajdzie??? Nie podoba mi się Pembe, która spuściła Abdullaha ze smyczy… Wpuściła wroga do domu i ma pretensje, że mąż spędza z Ciotką Wariatką tyle czasu… A sama nie dogląda małej Alev, nie dba o nią, Apo ma w nosie… Powinna więc bulwersować się sama na siebie, a nie na innych… Nilay w domu Giraya to fajny pomysł - pomyślałem, że skoro to ona zwykle odkrywa wszystkie tajemnice, to może i tak będzie z romansem Giraya z macochą… Ale chyba jednak nie… Fatih jest w potrzasku… Walczy o firmę i władzę i zbratał się z Gorkem, którą konsekwentnie odrzuca, jednocześnie wciąż myśli o Dogy i próbuje się do niej zbliżyć, ale także posuwa „przyjaciółkę” wujka… julia czy ty rozumiesz jego intencje??? Bo ja za nic… Skoro on chodzi teraz do łóżka z Cansu, bo chce udowodnić, że to prostytutka, to czy nie jest taki sam jak ona??? Jak po tym wszystkim chciałby odzyskać Dogę Zupełnie nie rozumiem jego zachowania… Ale przez to, co robi teraz, to chyba nie ma innego wyjścia i dziecko Gorkem będzie na 100% jego, żeby drama była większa… Kivilcim tradycyjnie irytuje swoim fałszem… Znów zgrywa szczodrą heroinę, patronkę uciemiężonych, gladiatorkę równouprawnienia i wyciera sobie pysk górnolotnymi hasłami… A tymczasem swoich najbliższych albo gnoi (matka), albo zupełnie olewa (córki), albo im nie ufa (mąż)… Reszta wątków (Kayhan, Metehan i Ulicznica, Omer) zupełnie mnie teraz nie rusza, bo i nic się zbytnio tam nie dzieje… A u Dogy to już tradycyjnie - gdyby Nilay nie poszła do niej płakać w rękaw, to nie miałaby w tym odcinku nawet co robić… Aaaah!!! Zapomniałem o Nursemie i Firazie!!! No tu scenarzystka się postarała… Tworzy taki wątek à’la Umut-Nursema, ale bez miłości od pierwszego wejrzenia, tylko z niechęcią od pierwszego wejrzenia i świetnie jej idzie!!! Miło tych dwoje się ogląda… Firaz jest całkiem sympatyczny jak chce, ale niestety to obibok i szuka dróg na skróty… Coś jak Umut… Fajnie się go ogląda, zwłaszcza, że ten aktor dopiero co znikł z „Czerwonych pająków”, a tam grał moralnie chyba jednak gorszą postać, chociaż również maminsynka…
|
|
|
Post by julia on Nov 11, 2024 17:23:54 GMT
Nie podoba mi się Pembe, która spuściła Abdullaha ze smyczy… Wpuściła wroga do domu i ma pretensje, że mąż spędza z Ciotką Wariatką tyle czasu… A sama nie dogląda małej Alev, nie dba o nią, Apo ma w nosie… Powinna więc bulwersować się sama na siebie, a nie na innych… heyciarz, wydaje mi się , że przesadzasz. Apo już dawno sam się zerwał ze smyczy i osobiście nie widzę , aby on i Marie celowo zbliżali się do siebie. Ciotka cały czas myśli o miłości swojego życia, który jest po zawale. Fatih jest w potrzasku… Walczy o firmę i władzę i zbratał się z Gorkem, którą konsekwentnie odrzuca, jednocześnie wciąż myśli o Dogy i próbuje się do niej zbliżyć, ale także posuwa „przyjaciółkę” wujka… julia czy ty rozumiesz jego intencje??? Bo ja za nic… Skoro on chodzi teraz do łóżka z Cansu, bo chce udowodnić, że to prostytutka, to czy nie jest taki sam jak ona?? Intencji Fatiha także nie rozumiem. Zawsze miał odbicia i działał wiedziony egoizmem. On do Gorkem , po jej "występach" czuje głęboką niechęć, ledwie ją toleruje. Dlaczego sobie znalazł panią na spanko? Może to tylko męska potrzeba, bo on nic do tej kobiety nie czuje. Co zaś się tyczy Dogi, to on do niej zawsze czuł miętę przez rumianek, choć to odrzucał od siebie, gdy się z nią rozstał i zbratał z Gorkem. Aaaah!!! Zapomniałem o Nursemie i Firazie!!! No tu scenarzystka się postarała… Tworzy taki wątek à’la Umut-Nursema, ale bez miłości od pierwszego wejrzenia, tylko z niechęcią od pierwszego wejrzenia i świetnie jej idzie!!! Miło tych dwoje się ogląda… Firaz jest całkiem sympatyczny jak chce, ale niestety to obibok i szuka dróg na skróty… Coś jak Umut… Fajnie się go ogląda, zwłaszcza, że ten aktor dopiero co znikł z „Czerwonych pająków”, a tam grał moralnie chyba jednak gorszą postać, chociaż również maminsynka… Ten wątek bardzo mi się podoba. I ten narcyz, obibok, leń, mimo jego ciemnej drugiej strony - da się lubić Odcinek 75. To zwieńczenie podstępu Gorkem. Udało się psychopatce, nie tylko urobić Nilay, ale i....skompromitować Pembe. To są sceny warte obejrzenia. Podstawiona kobieta nie tylko się "odnalazła", ale i wskazała oskarżycielskim palcem na Pembe - To ona namówiła mnie na to , abym się rzuciła na maskę samochodu Mustafy. To ona mi dała pieniądze i to ona chciała się pozbyć Nilay z domu i skłócić z Mustafą. Dziwi mnie tylko, że wszyscy nagle uwierzyli i odwrócili się od Pembe. No cóż ona sobie na to zapracowała, ale przecież domownicy ją znają. Gorkem triumfuje, bo jest już tuż , tuż od objęcia rządów w domu i mimo , że Nilay jest na swój sposób cwana i spostrzegawcza, to daleko jej do przebiegłości Gorkem. Cemal też okazał się psychopatą, który śledzi i podsłuchuje Kivilcim I kto wie czy nie szykuje się nam kolejny powrót do Omera Wątek Dogi i Giraya gaśnie i dobrze, bo od pewnego momentu on jest tylko zajęty macochą, a nie żoną, co Dogę irytuje i , co też było do przewidzenia, ona wypłakuje się w rękaw...Fatiha. Pytanie , co zrobi Nursema, bo po Firaza przyjechała policja. No i , jak dalej ten wątek poprowadzą scenarzyści.
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Nov 11, 2024 21:48:01 GMT
odc 75ty jest pierwszym w tym sezonie ktory na prawde mnie wciagnal i ogladalam go z ciekawoscia do samego konca, wreszcie zaczyna sie akcja, chociaz wg mnie Kivicim za szybko polaczyla fakty i wpadla na podsluch w telefonie
|
|
|
Post by julia on Nov 12, 2024 10:43:08 GMT
odc 75ty jest pierwszym w tym sezonie ktory na prawde mnie wciagnal i ogladalam go z ciekawoscia do samego konca, wreszcie zaczyna sie akcja, chociaz wg mnie Kivicim za szybko polaczyla fakty i wpadla na podsluch w telefonie kasiulala, moim zdaniem dobrze, bo jakby miała dochodzić do tego przez pięć odcinków, to byłoby narzekanie, że taka inteligentna i niczego nie podejrzewa
|
|
|
Post by lucy on Nov 12, 2024 15:30:13 GMT
Info od Dystrybutora..
Serial został sprzedany do ponad 60 krajów.
|
|
|
Post by man1000 on Nov 13, 2024 17:00:13 GMT
Cranberry Sherbet w swoim trzecim sezonie nadal bije rekordy oglądalności. Krążyły pogłoski, że postać Imama İlhami dołączy do obsady serialu sygnowanego przez Gold Film . Do tej roli zgodził się Fatih Gühan. Imam, grany przez Gühana, dołączy do zespołu w 78. odcinku fenomenalnego serialu. Za kulisami krążą plotki, że w roli zbliży się do Nursemy . Z drugiej strony powiedziano, że w serialu Kızılcık Şerbeti , którego autorami są Melis Civelek i Zeynep Gür , pojawią się nowe separacje.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Nov 13, 2024 21:25:32 GMT
julia, rozumiałbym, gdyby Fatih znalazł sobie koleżankę do łóżka… Ale on sypia celowo z kobietą wujka, wiedząc, że to prostytutka i tym samym zbierając na nią haki… O co mu chodzi??? Gdzie tu logika??? Chce oskarżyć Omera, że sypia z lafiryndą, chociaż tak nie jest, i po to sam to robi??? Nie kumam…
|
|
|
Post by Matthias on Nov 16, 2024 9:18:39 GMT
❥ Reytingi za 15.11.2024▪TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (76 odcinek) - 8.19% ⬆ (+0.20)3. Yalı Çapkını (83 odcinek) - 5.10% ⬆ (+0.14) 4. Arka Sokaklar (690 odcinek) - 5.00% ⬇ (-0.03) 19. Kara Ağaç Destanı (25 odcinek) - 1.90% ⬇ (-1.14) ▪АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 9.36% ⬇ (-0.13)4. Yalı Çapkını - 3.93% ⬆ (+0.81) 11. Arka Sokaklar - 2.21% ⬇ (-0.35) 15. Kara Ağaç Destanı - 1.64% ⬇ (-0.34) ▪АВС:1. Kızılcık Şerbeti - 9.96% ⬇ (-0.05)4. Yalı Çapkını - 4.18% ⬆ (+0.19) 8. Arka Sokaklar - 3.20% ⬇ (-0.74) 17. Kara Ağaç Destanı - 1.83% ⬇ (-0.62)
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Nov 16, 2024 12:08:06 GMT
wreszcie wraca stary sorbet, ostatnie odcinki sa coraz ciekawsze, ost 5 min 76 odc jest ega mocne.. glupia stwierdzila, ze urodzi chlopca i mimo, ze 10 lekarzy mowi, ze bedzie dziewczynka ta i tak wmawia wszystkim, xe bedzie chlopiec, czyzby planowala podmiane dziecka po urodzeniu? za to Nursema nieoczekiwanie dowiedziala sie, ze jest mezatka heh.. Fatih w koncu przeleci Doge po dlugiej posusze, ale..ze on aktualnie dziala na 3 fronty bedzie afera gdy to wyjdzie Doga znow go kopnie..
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 16, 2024 13:38:40 GMT
Coś mi się wydaje że ten serial ma szansę przebić yasak elma w długości sezonów i odcinków.
|
|
|
Post by man1000 on Nov 18, 2024 16:17:47 GMT
Gwiazdy seriali #KızılcıkŞerbeti #EvrimAlasya i #BarışKılıç są gośćmi „Among Us with Ali”. Program zostanie wyemitowany na antenie Bloomberg HT jutro wieczorem (wtorek, 19 listopada).
|
|
|
Post by julia on Nov 19, 2024 12:16:39 GMT
julia, rozumiałbym, gdyby Fatih znalazł sobie koleżankę do łóżka… Ale on sypia celowo z kobietą wujka, wiedząc, że to prostytutka i tym samym zbierając na nią haki… O co mu chodzi??? Gdzie tu logika??? Chce oskarżyć Omera, że sypia z lafiryndą, chociaż tak nie jest, i po to sam to robi??? Nie kumam… heyciarz, a czy za Fatihem trafisz? On od początku miał odpały. Tym razem robi to na złość furiatce , wariatce i psychopatce w jednym. glupia stwierdzila, ze urodzi chlopca i mimo, ze 10 lekarzy mowi, ze bedzie dziewczynka ta i tak wmawia wszystkim, xe bedzie chlopiec, czyzby planowala podmiane dziecka po urodzeniu? Gorkem jest bardzo niebezpieczna. Ona gotowa jest na wszystko. Scena w gabinecie lekarskim jest tego dobitnym przykładem. Z podmianą może być trudno, bo w Turcji cała rodzina waruje pod drzwiami, chociaż z nią nie wiadomo. Tam nie ma mężczyzn na sali porodowej, a ona jest gotowa oddać córkę w zamian za jakiegoś porzuconego noworodka, więc zobaczymy, jak się akcja rozwinie.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Nov 19, 2024 20:55:03 GMT
Coś nie idzie mi ostatnio komentowanie, a odcinki 75-76 dawno za mną…
Wątek Pembe zapowiadał się na więcej niż pokazano i tak samo może być z każdym innym obecnym wątkiem… Pembe Hanim odeszła z domu, poszła do starej Haline i myślałem, że wstąpiła do sekty czy postanowiła zostać muzułmańską zakonnicą, a tu się okazało, że „wyrzeczeniem”, a zaraz poświęceniem się Bogu ma być wolontariat… Znowu wiele krzyku o nic… Kivilcim wyszła przed Gulcemalem na idiotkę… Teraz chyba dopiero da się wodzić za nos, pomna swojego mylnego oskarżenie… W międzyczasie ponownie dała popis swojego fałszu i obłudy robiąc wymówki Dogy za odejście od męża… Siebie samą uważa za mistrzynię racjonalnych i przemyślanych decyzji, a przecież sama przyczyniła się swoją niewyparzoną gębą do niejednej dramy… Gorkem chce syna… Zdolna jest chyba nawet poronić albo wmówić wszystkim po urodzeniu córki, że padła ofiarą lekarzy-nieudaczników… U Dogy i Giraya taka nuda, że nawet jakby nakryła go z macochą, nie wniosłoby to żadnego ożywienia… Zastanawiam się, na ile w tym winy Sili, a na ile błędów w scanariuszu… Apo zbliża się do cioteczki, a Pembe robi tylko insynuacje i wymówki, zamiast walczyć… Firaza i Nursemy trochę brakowało w tym odcinku… Podejrzewam, że okaże się, że jednak nie będzie ojcem dziecka tej kobiety, co zjawiła się w atelier… O ile ona w ogóle będzie w ciąży… Koniec ostatniego odcinka - no cóż… Nie od dziś oglądam „Sorbet”, żeby wiedzieć, że po tym wybuchu namiętności Fatiha i Dogy wcale nie musi być rewolty w ich relacjach, a raczej na pewno nie będzie… Jeszcze nie teraz…
|
|
|
Post by man1000 on Nov 20, 2024 11:01:30 GMT
Serial telewizyjny „Kızılcık Şerbeti” już trzeci sezon utrzymuje się na pierwszym miejscu. W serialu wyprodukowanym przez Gold Film pojawią się dwie separacje po Şebnem Dönmezie i Kaanie Taşanerze. Jako pierwszy odejdzie Duygu Kocabıyık , który grał Ezgiego w serialu wyreżyserowanym przez Ketche i Eylema Oğuza. Semra San, która gra Cansu w serialu napisanym przez Melis Civelek i Zeynep Gür , pożegna się z zespołem. Z drugiej strony mówi się, że pożegnania w składzie będą kontynuowane.
|
|
|
Post by julia on Nov 21, 2024 18:06:07 GMT
heyciarz, wszystko to, co napisałeś, to prawda Pembe teraz będzie smęcić o swojej powinności i gotować dla biednych. Swoją drogą 555 razy przeczytać jakąś modlitwę, to bezsens, gdyż jest to tylko klepanie bez zastanawiania się nad sensem. Pembe podczas modlitwy, nie wygląda na uduchowioną O Gorkem już pisałam. trzeba się bać tej czarownicy, jest zdolna do wszystkiego. Ciekawe, co by zrobiła, gdyby zobaczyła, całujących się Fatiha i Dogę Zmanipulowała i skłóciła wszystkich, czekam teraz na koniec ciąży, ciekawe, jak to rozwiążą scenarzyści .Czy Gorkem posunie się do ostatecznej niegodziwości i poświęci córkę dla jakiegoś niechcianego noworodka , chłopca. Chociaż ...nie jest na tyle głupia, wie, że zdarzają się sytuacje, gdy bada się krew i wtedy na jaw wyszedłby podstęp. To co mi się teraz podoba, to sceny ze stukniętym Firazem Nursema tylko patrzy i przewraca oczami na jego wybryki . Trzeba przyznać, że ma facet talent diabła. Ciężarna - o ile jest - znajoma zrobiła oczy, jak pięć złotych . Tu sytuacja może się jeszcze trochę przeciągnąć - o ile dziewczyna będzie uparta. Co do Marie, to nie sądzę, aby Apo chciał się z nią związać, a ona? No cóż, na razie tego nie widzę, ale nie można powiedzieć :"nie". Przyjaciółka Omera i ...Fatiha, to chytra i interesowna baba.
|
|