|
Post by man1000 on Mar 16, 2024 11:20:15 GMT
Gizem Yanık, który grał Ertuğrul Kayrę Şenocak i jej córkę Mihr i w Kızılcık Şerbeti , pożegnał się z zespołem odcinkiem wyemitowanym dziś wieczorem. Kayra Şenocak, która występuje w serialu od początku sezonu, napisała następujące słowa, wyrażając swoje uczucia: „Dzisiaj koniec pięknej i przyjemnej podróży. Uwielbiam długie podróże, na pewno kogoś spotkam i się czegoś nauczę. Oczywiście, po drodze też się czegoś nauczyłem... 😉 Napełniłem juki i ruszam w drogę... Dziękuję wszystkim towarzyszom, którzy mi towarzyszyli, a przede wszystkim Tobie, przemili ludzie Şerbo, którzy gościli mnie w swoich domach... Już niedługo na nowych drogach czekają nas zupełnie inne emocje... Póki co, powodzenia. Spójrzcie na siebie... Żegnaj, Ertuğrul İslamoğlu🤘🏻..."
|
|
|
Post by Matthias on Mar 16, 2024 16:56:14 GMT
📌 Reytingi za 15.03.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (55 odcinek) - 8.38% ⬆ (+0.70)2. Yalı Çapkını (62 odcinek) - 6.54% ⬆ (+1.49) 6. Gaddar (9 odcinek) - 4.41% ⬆ (+0.36) 7. Arka Sokaklar (668 odcinek) - 4.06% ⬆ (+0.39) 8. Kara Ağaç Destanı (4 odcinek) - 3.81% ⬆ (+0.52) 17. Ateş Kuşları (47 odcinek) - 2.87% ⬇ (-0.56) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 10.71% ⬆ (+0.74)3. Yalı Çapkını - 4.99% ⬆ (+1.72) 5. Gaddar - 3.69% ⬆ (+0.71) 10. Kara Ağaç Destanı - 2.86% ⬆ (+0.01) 22. Ateş Kuşları - 1.40% ⬇ (-0.99) 23. Arka Sokaklar - 1.38% ⬇ (-0.16) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 10.84% ⬆ (+1.32)2. Yalı Çapkını - 5.74% ⬆ (+1.80) 5. Gaddar - 4.45% ⬆ (+0.37) 9. Kara Ağaç Destanı - 3.16% ⬇ (-0.15) 19. Arka Sokaklar - 2.30% ⬇ (-0.12) 21. Ateş Kuşları - 2.15% ⬇ (-0.87)
|
|
|
Post by Matthias on Mar 17, 2024 18:22:16 GMT
❥ Sibel Taşcioğlu powiedziała, że po premierze serialu #KizilcikSerbeti zaczęła być bardziej rozpoznawalna na ulicach: 📌 „Mimo że postać Pembe była krytykowana w mediach społecznościowych za jej działania, publiczność zawsze ciepło witają mnie na ulicach”.
|
|
|
Post by lucy on Mar 19, 2024 12:02:06 GMT
Najlepsze seriale w tabelce TOP 5 - 🗓️ 11-17 marca 2024
|
|
|
Post by julia on Mar 20, 2024 10:59:22 GMT
Odcinek 55. "Nie tak się robi zamach stanu. Tak się to robi" Brawo Alev Tyle tylko, że weszłaś do jaskini lwa. Ty jesteś jedna, po twojej stronie jest tylko Apo, wszyscy pozostali cię nienawidzą, Mam nadzieję, że to tylko lekcja w pierwszy iftarowy wieczór dla obłudników z Pembe na czele. a potem stamtąd odejdziesz....dla dobra dziecka przede wszystkim. Apo , kolejny raz poszedł do Alev i prosił, aby zamieszkali razem w nowym domu, aby tego nie robiła ich dziecku: - Pamiętaj, jestem zawsze z tobą. Jesteś jedyną kobietą, którą kocham i tak będzie zawsze. Zaczekam do dnia kiedy powiesz :"Tak" - Też jestem uparty. Upór Alev ma swoje uzasadnienie, trudno walczyć z tą rodziną : - Nie ma mowy , abym poszła z tobą. Nie mogę sobie poradzić z twoją żoną i dziećmi. Dodajmy i Zulkarem. On to robi wszystko, aby mama Pembe była zadowolona. Wcześniej wmieszała się Nilay, a tym razem Zulkar zdemolował biuro Alev, jej miejsce pracy i zarobku. Zrobił to w porozumieniu z Pembe : - Jeśli zadrzesz z moją matką, od razu dostaniesz odpowiedź. - Tak jest Zulkar. Cimen już odczuwa pierwsze przejawy niechęci ze strony matki Gokhana i Gorkem. I tutaj Gorkem odkrywa swoją prawdziwą twarz: - Zniszczyłaś dom. - Ale my... -Nie powiedziałam tego ,żeby usłyszeć twoje wyjaśnienia. W takim samym tonie rozmawia z Dogą: -Fatih powiedział mi wiele kłamstw. - Doga, mężczyzna obok mnie jest całkowitym przeciwieństwem tego, co powiedziałaś. -Trzeba znać powody, które doprowadziły go na tę ścieżkę, prawda? I to nie stało się nagle. - A więc to moja wina? Prawdę powiedziawszy, to Gorkem ma trochę racji. Doga inaczej postrzega świat, zupełnie z innej perspektywy, niż Gorkem, która wzrastała w religijnym, patriarchalnym domu. I mimo, że ma dwie twarze - układną i uległą oraz pełną wyzwolenia i korzystania garściami z życia. Góruje nad Dogą swoim doświadczeniem życiowym. A Doga przegięła i teraz ma Kivilcim jest zdruzgotana , druga córka weszła w inny wyznaniowo i obyczajowo dom. Mało tego, córka zdeklarowała pełne posłuszeństwo wobec nowego domu. Dziwi mnie ta zupełna uległość, zewnętrzna metamorfoza. Doga pod tym względem postawiła warunek.
|
|
|
Post by lucy on Mar 20, 2024 23:42:24 GMT
Rosjan Sorbecik również oczarował.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 22, 2024 17:00:50 GMT
💥💥💥 Popularna piosenkarka Derya Ulug, która brała udział w programie na YouTube, odpowiedziała na pytanie: „Gdyby zaproponowano Ci teraz wystąpienie w tureckim serialu, który byś wybrała?”: 📌 „Gdybym miała teraz wybrać serial, w którym wystąpię, byłby to „Sorbet żurawinowy”. Kocham go bardzo. Jestem fanem tego serialu od chwili jego premiery. Bardzo chciałabym w nim zagrać.”
|
|
|
Post by Matthias on Mar 23, 2024 9:17:58 GMT
📌 Reytingi za 22.03.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (56 odcinek) - 7.45% ⬇ (-0.93)2. Yalı Çapkını (63 odcinek) - 6.93% ⬆ (+0.39) 6. Gaddar (10 odcinek) - 4.01% ⬇ (-0.40) 11. Arka Sokaklar (669 odcinek) - 3.47% ⬇ (-0.59) 13. Kara Ağaç Destanı (5 odcinek) - 3.18% ⬇ (-0.63) 17. Ateş Kuşları (48 odcinek) - 2.79% ⬇ (-0.08) АВ: 1. Kızılcık Şerbeti - 10.73% ⬆ (+0.02)3. Yalı Çapkını - 4.30% ⬇ (-0.69) 6. Gaddar - 3.11% ⬇ (-0.58) 11. Kara Ağaç Destanı - 2.55% ⬇ (-0.31) 17. Ateş Kuşları - 2.14% ⬆ (+0.74) 26. Arka Sokaklar - 1.37% ⬇ (-0.01) АВC1: 1. Kızılcık Şerbeti - 9.95% ⬇ (-0.89)2. Yalı Çapkını - 6.14% ⬆ (+0.40) 5. Gaddar - 4.06% ⬇ (-0.39) 11. Kara Ağaç Destanı - 2.89% ⬇ (-0.27) 15. Ateş Kuşları - 2.74% ⬆ (+0.59) 21. Arka Sokaklar - 2.11% ⬇ (-0.19)
|
|
|
Post by man1000 on Mar 24, 2024 11:54:12 GMT
Okazało się, że postać Doğy ( Sıla Türkoğlu ), która rozwiodła się z Fatihem ( Doğukan Güngör ), będzie partnerem obsady serialu „ Kızılcık Şerbeti” . Ciekawostką było imię i szczegóły postaci. Do tej roli zgodził się odnoszący sukcesy aktor Kaan Taşaner . Rola, którą Taşaner zagra, nazywa się „Giray”… Dowiedziono, że Giray jest spadkobiercą Şifacıgil Holding, jednej z największych tureckich firm farmaceutycznych . Postać pojawi się w serialu począwszy od odcinka 57. Giray dołączy do historii serialu po poszukiwaniach Nilay (Feyza Civelek) , która pragnie odnaleźć swoją prawdziwą rodzinę . Z kolei ślub Görkema (Özge Özacar) i Fatiha odbędzie się w odcinku, który zostanie wyemitowany w przyszłym tygodniu.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 24, 2024 13:36:14 GMT
✨ Jak podaje blog Magazinane, Evrim Alasya stanęła w obronie swojej koleżanki Sili Turkoglu, której liczba scen w serialu „Cranberry Sorbet” została znacznie zmniejszona, a nawet, według plotek, planowano ją usunąć z serialu. Evrim oświadczyła, że opuści projekt, jeśli producenci zdecydują się usunąć postać Sili z fabuły.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 24, 2024 15:21:43 GMT
To byłby smutne, gdyby wywalili Sile. Niech się ruszają scenarzyści, ruszą głową i wymyślą jakiś fajny wątek dla niej.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Mar 24, 2024 20:08:44 GMT
Wcale nie byłoby to smutne… Postać w każdej chwili może przecież umrzeć… Swoją drogą, ciekawe czemu ta aktorka nie protestowała, kiedy sama zepchnęła Silę na drugi plan, sama wysuwając się na pierwszy…
Prawda jest taka, że bohaterki obu aktorek są strasznie nudne i monotonne… Większość ich scen to wspólne pierdzenie w sofę i rozmawianie na te same tematy… Matce dają jeszcze jakieś wątki poboczne, niezwiązane z fabułą, ale Sila nie dostaje nawet reklam…
|
|
|
Post by man1000 on Mar 25, 2024 11:47:10 GMT
Serial telewizyjny „Kızılcık Şerbeti” wyprodukowany przez Gold Film nadal pozostawia po sobie ślad w piątkowe wieczory. Kaan Taşaner występuje w 57. odcinku serialu, w którym z tygodnia na tydzień wzrasta napięcie . Taşaner wcieli się w rolę „Giraja” w serialu napisanym przez Melis Civelek i Zeynep Gür, scenarzystki bijącego rekordy oglądalności niezapomnianego serialu telewizyjnego . Giray, szef słynnej firmy farmaceutycznej , zmierzy się z Doğą, graną przez Sılę Türkoğlu, najpierw z powodu podejrzeń Nilay , a następnie w szkole, w której studiuje . Oczekuje się, że Giray wniesie inny oddech do serii zjawisk.
|
|
|
Post by lucy on Mar 26, 2024 9:05:34 GMT
|
|
|
Post by mira on Mar 27, 2024 8:02:13 GMT
mira , Szeherazada to rybka, tutaj między aktorami jest 20 lat różnicy.. Wiem, ale Sila skończy w tym roku 25 lat i nie wygląda jak nastolatka. Su Burcu dawałam 17, ale teraz już wiem, że przynajmniej jest pełnoletnia
|
|
|
Post by man1000 on Mar 28, 2024 14:53:40 GMT
Ceren Karakoç, pielęgniarka Cranberry Sherbet, została zauważona w Nişantaşı City. Aktor powiedział: „Zostało jeszcze tylko dziewięć odcinków, których nie nakręciliśmy, a potem zrobimy finał sezonu. Potem pojedziemy na wakacje. Mówią, że gdy praca trwa dwa sezony, na planie zwykle panuje dysharmonia, a jednak jesteśmy jak rodzina. „Pracujemy z przyjemnością” – powiedział. Karakoç, który wybrał się na zakupy, powiedział: „Wydawałem dużo pieniędzy na zakupy. Teraz robię zakupy według potrzeb. Więcej pieniędzy wydaję na podróże i picie. Jeśli harmonogram mojej żony na to pozwala, planujemy wyjechać za granicę i popłynąć łódką z przyjaciółmi. „Poza tym nie mamy żadnych planów” – powiedział. „Nawet godzina naszego czasu jest cenna” Aktor powiedział: „Twój mąż Osman Karakoç również jest aktorem. Wykonujesz ten sam zawód. Czy potraficie znaleźć czas dla siebie? Na pytanie: „Moja żona weszła do nieco innego sektora. Pracuje jako trener w zagranicznej firmie. Nawet jedna godzina naszego czasu jest cenna. Znajdujemy dla siebie czas. Głównym zawodem mojej żony jest aktorstwo, a ona weszła do branży w ten sposób wraz z pandemią. Nie ma nic innego niż aktorstwo. „Tam też jest opowiadanie historii, my też opowiadamy historie” – odpowiedział. „Cranberry Sorbet” był niespodzianką” Karakoç, który przyjaźnił się w szkole ze swoim partnerem w serialu, Serkanem Tınmazem, powiedział: „Powiedzieliśmy: «Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli grać w serialach i filmach». „Sorbet żurawinowy” był niespodzianką. „Kiedy moja umowa została zatwierdzona, Serkan zadzwonił do mnie i powiedział: «Ja też występuję w serialu i zostałem moim partnerem»” – powiedział. Aktorka, którą zawsze można zobaczyć bez makijażu, powiedziała: „Noszę okulary przeciwsłoneczne nie po to, żeby uniknąć rozpoznania, ale dlatego, że jestem chora. Mam chorobę oczu. Serkan zawsze naśmiewa się ze mnie, mówiąc: „Nosisz to nawet, gdy robi się ciemno”… Noszę to nawet, gdy jest pochmurno” – powiedział. „Poszliśmy do niego ostatni i porozmawialiśmy” Aktor powiedział: „Warto pracować z Settarem Abi” po tym, jak Settar Tanrıöğen opuścił serial „Kızılcık Şerbeti” po tym, jak doznał krwotoku mózgowego i przez długi czas przebywał w szpitalu . Wiele się od niego nauczyłem. Będę się dalej uczyć. Jego stan zdrowia jest dobry i wrócił do domu. Mamy nadzieję, że ponownie wróci do pracy. Poszliśmy do niego ostatni raz i porozmawialiśmy. Powiedział, że oglądał serial. Powiedział, że przyjdzie odwiedzić plan. „Były dwa przedstawienia i serial telewizyjny. Było dość intensywnie” – powiedział. Aktor zastąpił Tanrıöğena Ahmetem Mümtazem Taylanem i powiedział: „To osoba, która odniosła ogromny sukces… Jest dla nas bardzo cenny… Gra zupełnie inną postać, Abdullaha Ünala. „Kocham obu Abdullaha Unala” – powiedział.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 28, 2024 15:51:17 GMT
💥💥💥Kadr z nowego odcinka serialu #Kızılcık Şerbeti...
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Mar 29, 2024 19:28:46 GMT
Odcinek 56 opiszę krótko… Bo niewiele jest do streszczenia, kiedy scenarzysta ma problem z własnymi wątkami…
Alev zjawiła się u Unalów z pustą walizką i co??? I nic… Została sobie tam, a Apo stwierdził, że to nie jego sprawa… To problem między Alev a Pembe… Żałosne!!!
Zakończenie odcinka??? Spodziewałem się tego, chociaż w odwrotnej konfiguracji…
Nursema i Umut znaleźli „złoty środek” dla uzyskania harmonii w swoim związku… I tym samym przybili gwóźdź do trumny ich relacji…
A Kivilcim jak to Kivilcim… Dąsa się, zamiast szukać kontaktu z córką…
|
|
|
Post by Matthias on Mar 30, 2024 21:05:38 GMT
📌 Reytingi za 29.03.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (57 odcinek) - 7.67% ⬆ (+0.22)2. Yalı Çapkını (64 odcinek) - 5.80% ⬇ (-1.13) 6. Gaddar (11 odcinek) - 3.87% ⬇ (-0.14) 7. Arka Sokaklar (670 odcinek) - 3.45% ⬇ (-0.02) 14. Ateş Kuşları (49 odcinek) - 2.53% ⬇ (-0.26) 16. Kara Ağaç Destanı (6 odcinek) - 2.46% ⬇ (-0.72) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 10.78% ⬆ (+0.05)3. Yalı Çapkını - 3.41% ⬇ (-0.89) 5. Gaddar - 2.67% ⬇ (-0.44) 13. Kara Ağaç Destanı - 1.89% ⬇ (-0.66) 23. Ateş Kuşları - 1.31% ⬇ (-0.83) 25. Arka Sokaklar - 1.26% ⬇ (-0.11) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 10.24% ⬆ (+0.29)2. Yalı Çapkını - 5.20% ⬇ (-0.94) 5. Gaddar - 3.49% ⬇ (-0.57) 13. Kara Ağaç Destanı - 2.32% ⬇ (-0.57) 14. Ateş Kuşları - 2.27% ⬇ (-0.47) 20. Arka Sokaklar - 2.07% ⬇ (-0.04)
|
|
|
Post by Matthias on Mar 31, 2024 9:50:51 GMT
Finał drugich sezonów seriali #KizilcikSerbeti i #YaliCapkini odbędą się 7 czerwca. Na ekrany wrócą z trzecim sezonem jesienią. Cieszycie się? #YalıÇapkını #KızılcıkŞerbeti
|
|
|
Post by lucy on Apr 1, 2024 14:34:40 GMT
Serial został sprzedany do 52 krajów. I pewnie ta liczba się zwiększy, bo za chwilę odbędą się targi w Cannes.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 1, 2024 18:03:45 GMT
Ciekawe czy serial utrzyma tak wysoki reyting do końca sezonu.
|
|
|
Post by julia on Apr 1, 2024 18:12:02 GMT
Alev zjawiła się u Unalów z pustą walizką i co??? I nic… Została sobie tam, a Apo stwierdził, że to nie jego sprawa… To problem między Alev a Pembe… Żałosne!!! Zakończenie odcinka??? Spodziewałem się tego, chociaż w odwrotnej konfiguracji… Nursema i Umut znaleźli „złoty środek” dla uzyskania harmonii w swoim związku… I tym samym przybili gwóźdź do trumny ich relacji… heyciarz, to wcale nie tak. Alev chciała zostać, ale następnego dnia, gdy Apo nie było w domu, Pembe wywlekła ją siłą z domu i zaczęła okładać, skutek tej szarpaniny był taki, że Pembe spadła ze schodów. I parszywa , kołtuńska rodzinka pod wpływem Nilay stwierdziła, że Alev zepchnęła ją ze schodów. Mustafa miał trochę wyrzutów sumienia:: - To trochę nie w porządku pomawiać kobietę w ciąży. Oczywiście wszyscy w to uwierzyli, łącznie z Apo Tym razem facet jesteś przegrany ostatecznie. - Alev, jak mogłaś to zrobić?! - Apo ty mnie nie znasz? To ona mnie szarpała... - Dzieci mówią co innego. - A gdybym to ja spadła ze schodów... - Nie mówmy o tym, co się nie stało. - Wobec tego więcej tu nie przychodź, idź do swojej kłamliwej rodziny. - Alev my się męczymy ... , to już koniec... Kocham cię, ale... -Co?! To ty przychodziłeś po 50x i błagałeś... - Niech przepadną twoja rodzina i twoje pieniądze. - Pamiętaj, że jeśli urodzi się syn, ja nie pozwolę zabrać tego, co do mnie nalęży - I tu Pembe cię urobiła. - Wynoś się. - Dbaj o siebie. To z grubsza ta rozmowa. Mało tego, jeszcze Omer dolewa oliwy do ognia, mówiąc, że Alev może z dzieckiem wyjechać za granicę, co rozstraja Apo On musi być blisko dziecka, d....do kwadratu łza mi się w oku zakręciła, gdy załamana Alev poszła do Somnez i prosiła o wsparcie, a matka odmówiła. Matka, powinna być matką, a zwłaszcza, gdy ta zupełnie inna od Kivilcin córka ma problem. Ona nie ma wsparcia w nikim, no może poza Dogą. Chyba znaleziono miejsce w scenariuszu dla Dogi - pan Giray. I życzyłabym powodzenia temu wątkowi. Nilay, koniecznie chce mieć bogata rodzinę i niemądra Doga jej pomaga. No cóż, wszyscy po niej deptali : Pembe, Nilay, potem Fatih, a ona pomaga. Gorkem jest mądrzejsza od niej. Gorkem, poniża Cimen w bardziej wyrafinowany sposób niż prostacka Nilay, ale poniża i dlatego jej nie lubię, zresztą nie tylko dlatego. Ma dwie twarze, jest z jednej strony posłuszną muzułmanką, a jej druga twarz, to kluby, wizyty z panami w pokojach hotelowych... Za jedno tylko biję jej brawa, za postawienie się Pembe To nie jest nieporadna i delikatna Doga. - Zaraz przyjdzie Mustafa, powinnaś się pokryć. - Mnie i tak jest dobrze. - Nie córko, tak nie można. - Mówię poważnie, mnie i tak jest dobrze, poza tym ja zazwyczaj chodzę bez chusty. - Ja tylko na pokaz noszę chustę przed rodzicami. - Co znaczy, że chodzisz bez chusty. okłamujesz rodzinę? -Co pani do tego. - Jak ty ze mną rozmawiasz! - Pani Pembe, ja nie jestem Dogą. Jeśli pani będzie nazywać mnie córką, a knuć za moimi plecami. to odpowiednio odpłacę. - Od dziś będę mówić, co zechcę i nikomu nic do tego
|
|
|
Post by man1000 on Apr 5, 2024 19:44:09 GMT
Serial „Kızılcık Şerbeti” należy do trzech seriali Show TV , które będą kontynuowane w nowym sezonie, obok „ Bahar” i „Sandık Kokusu” . Młody talent jest w tym odcinku gościem serialu wyprodukowanego przez Gold Film . Hatice Deniz jest gościem serialu fenomen. Hatice Deniz wcieli się w serialu w rolę córki Sevilay (Özlem Çakar Yalçınkaya), Begüm. Deniz wystąpił wcześniej w serialach „Don’t Be Afraid, I'm With You” stacji NOW oraz w serialu „Adsız Aşıklar” Halita Ergença , nakręconym dla serwisu Netflix .
|
|
|
Post by Matthias on Apr 7, 2024 17:57:32 GMT
✨ Feyza Jivelek, która w serialu „Cranberry Sorbet” gra rolę „Nilay”, powiedziała w nowym wywiadzie, że jej bohaterka wkrótce zdejmie chustę
|
|
|
Post by Matthias on Apr 7, 2024 19:30:09 GMT
📌 Reytingi za 29.03.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (58 odcinek) - 7.39% ⬇ (-0.28)2. Yalı Çapkını (65 odcinek) - 4.51% ⬇ (-1.29) 3. Gaddar (12 odcinek) - 4.25% ⬆ (+0.38) 26. Ateş Kuşları (50 odcinek) - 1.69% ⬇ (-0.84) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 9.59% ⬇ (-1.19)4. Gaddar - 2.82% ⬆ (+0.15) 5. Yalı Çapkını - 2.65% ⬇ (-0.76) 40. Ateş Kuşları - 0.69% ⬇ (-0.62) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 9.17% ⬇ (-1.07)3. Gaddar - 4.08% ⬆ (+0.59) 5. Yalı Çapkını - 3.36% ⬇ (-1.84) 33. Ateş Kuşları - 1.21% ⬇ (-1.06)
|
|
|
Post by lucy on Apr 7, 2024 23:59:03 GMT
Tutaj się zanosi na tasiemca. 100 odcinków jest jakby w banku, ale przy dobrych wiatrach nakręcą jeszcze 4 sezon.
|
|
|
Post by julia on Apr 9, 2024 15:37:32 GMT
Odcinek 58. Sporo nowości w ostatnim odcinku. Po pierwsze- niesubordynacja nowej synowej. Mało, że się stawia Pembe , to jeszcze zatrudnia swoją służącą, która ma wszystko obserwować i oczywiście donosić. Po drugie - Nursema pakuje walizkę . Najpierw Umut zrobił aferę Ruzgarowi, że jest zakochany w jego żonie, potem powtórzył to Nursemie, a ta podobnie , jak mąż poszła na rozmowę. Przyznała, że wiedziała o uczuciach Ruzgara, ale w tej sytuacji złożyła wymówienie. Zaś Umut okłamał żonę i pojechał sam na nagranie. To wszystko, spowodowało, że bidula postanowiła wrócić pod skrzydła Pembe. Po trzecie - Nilay uparła się, że prezes firmy farmaceutycznej jest jej bratem. Dziwne, ale tak go zbajerowała, że facet dla świętego spokoju poddał się badaniu DNA. I co miłe dla widzów, widać, że podoba mu się Doga. Po czwarte - nie ma szans na idyllę w związku Gokhema i Cimen. Z premedytacją ją oszukuje . Nie zamierza się żenić po rozwodzie. Szkoda dziewczyny, ale każdy musi sam przejść przez życiowe doświadczenia. Idylla Kivilcim i Omera trwa nadal, ale ten wątek już się trochę opatrzył. Alev trzyma się z dala od Apo, odrzuciła jego kartę kredytową. Zaskakująca jest końcówka - marzenie lub sen, tylko kogo? Alev czy Apo?
|
|
|
Post by lucy on Apr 9, 2024 16:08:35 GMT
W Cannes jest cała delegacja. Global Agency promuje serial na prawo i lewo. Czytałam, że miała się odbyć także konferencja z aktorami, więc widać, że cały wysiłek idzie na kolejne deale tego serialu.
|
|
|
Post by lucy on Apr 9, 2024 16:33:26 GMT
Jest i foto z konferencji..
|
|