jkj taka mała rada ode mnie . Jak dodajesz jakiś link z youtube, to weź opcję "Insert Video" (ikonka Klapsu Filmowego) i skopiuj tam link, to będzie podgląd automatycznie .
np jak poniżej .
🎬🔥Pierwszy zwiastun nowego serialu Star TV „Yüz Yıllık Mucize - Sto lat cudów” z Birkanem Sokullu i Ebru Sahin
⚡Jak preferujecie nazwę dla serialu „Yüz Yıllık Mucize” („Sto lat cudów czy Cud Stulecia”)?
Firma produkcyjna OGM Pictures i kanał Star TV zachwyciły widzów pierwszym zwiastunem nowego serialu, w którym w rolach głównych wystąpili Birkan Sokullu i Ebru Sahin. Projekt wyreżyserowała Hilal Saral, a pierwsza prezentacja scenariusza autorstwa Nuran Evren Sit zebrała wysokie noty.
Jednak nazwa serialu była już dwukrotnie zmieniana: początkowo nazywała się „Lavender Mansion”, potem - „Ab-i Hayat”. Ostatecznie serialowi nadano nazwę „Yüz Yıllık Mucize”, co odpowiada jej tematowi i symbolizuje 100. rocznicę powstania Republiki Turcji.
Ponadto w tytule można prześledzić ideę wiecznej młodości bohatera, który pozostawał w tym samym wieku przez 130 lat. Muzykę do serialu skomponował Alp Yenier.
Ale kontrast pokazano? Pokazano. I o to chyba chodziło
Zdarza się, że zaczynam oglądać jakiś serial, bo lubię aktorów. W tym przypadku są mi obojętni, ale interesuje mnie tematyka. Tylko obawiam się tego, że retrospekcje zostaną pokazane w 2-3 odcinkach, a potem skupimy się wyłącznie na teraźniejszości. A jednak chciałabym oglądać sceny z przeszłości, dużo takich scen.
Seriale tej wytwórni zwykle nieźle się zapowiadają, ale potem dzieją się w nich cuda i tego też się boję...
Ale kontrast pokazano? Pokazano. I o to chyba chodziło
Nie wiem, czy o to chodziło, ale nie będę filozofować. Dla mnie ten plakat jest mało efektowny, jakiś pospolity i niewyrazisty, wszystko się na nim zlewa. Osobiście widziałabym na planie pierwszym postacie historii współczesnej, a w tle warstwę historyczną (postacie, walki itd).
A jednak chciałabym oglądać sceny z przeszłości, dużo takich scen.
Obstawiam, że tych scen będzie od groma. Notabene Hilal Saral świetnie wyszło przedstawienie tamtej epoki w Imperium Miłości, więc tutaj tez pewnie będzie co oglądać w tej mierze.
⚡Zerrin Tekindor powraca na ekran w serialu Star TV „Sto lat cudów / Yüz Yıllık Mucize”.
Pierwszy odcinek serialu, w którym wystąpią Ebru Sahin i Birkan Sokullu, zostanie wyemitowany w ten czwartek. W projekcie OGM Pictures postać graną przez Zerrin w młodości zagra młoda aktorka Cemre Gümeli. Pojawi się jako młoda Sureyya w retrospekcjach.
⚡ Ozcan Deniz urażony stwierdził, że scenariusz serialu „Yuz Yillik Mucize” został zainspirowany jego scenariuszem, nad którym pracował przez ponad 10 lat.
Udostępnił tę informację za pośrednictwem swojego konta na Instagramie, zaznaczając, że kilka kanałów telewizyjnych nie było zainteresowanych jego projektem. W rezultacie wypuszczono produkcję niskobudżetową. Jednak mimo to chce, aby jego historia przynosiła ludziom dobro. Fragment dialogu z tego odcinka, którą Ozcan Deniz nazwał epicką historią miłosną, mówi, że mężczyzna zakochany od stu lat chce, żeby zabiła go kobieta.
💥 Do obsady serialu "Yüz Yıllık Mucize" dołączyła nowa aktorka. Burcu Cavrar wcieli się w rolę „Canan” i będzie zaangażowana w projekt począwszy od czwartego odcinka. Jej postać doda tajemnicy i dramaturgii i tak już ambitnej historii.