|
Post by Mavi on Aug 18, 2024 17:43:28 GMT
💥 Zdjęcia do nowego sezonu telewizyjnego TERAZ zagrożenia się w 24-26 sierpnia Teraz to niech sobie o wielcy łaskawcy wsadzą ten spot w dupsko. Jak potrzebowałam z chłopakami, to ci nie, więc niech się teraz bujają i tak nic ciekawego w ofercie.
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 18, 2024 19:43:29 GMT
Fox ma opóźnienia w tym sezonie takie,że aż szkoda gadać.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 18, 2024 20:29:34 GMT
Şafak Sezer wziął udział w modlitwie pogrzebowej, która odbyła się dzisiaj w meczecie Hayrettina Paszy w Levent, aby wysłać w ostatnią podróż Aydemira Akbaşa , z którym występowała w wielu jego filmach . Podczas ceremonii, w której uczestniczyli İbrahim Tatlıses i Mehmet Ali Erbil, imam miał trudności z odmówieniem modlitwy pogrzebowej, ponieważ obywatele wywołali panikę, aby zrobić zdjęcia ze znanymi nazwiskami. Şafak Sezer zbuntował się przeciwko tej sytuacji i powiedział : „Niczego takiego nie widziałem ani nie doświadczyłem w swoim życiu. To było tak, jakby ci, którzy uciekli ze szpitala psychiatrycznego, przyszli na pogrzeb. Czy myślisz, że to ten, który chce pieniędzy, czy ten, który chce pracy? Niezwykła hańba... Nie mogliśmy się modlić, nie mogliśmy nic zrobić. Kiedy nauczyciel w meczecie nie mógł poprowadzić modlitwy, ostrzegł. Brat Ibrahim przyszedł pożegnać się ze swoim 45-letnim przyjacielem i znalazł się w trudnej sytuacji. Tiktokowe dzieciaki w dziwnych ubraniach otaczają trumnę, robiąc dziwne ruchy... Rozpoczął się trend transmisji na żywo. To nie jest zastanawiające. „Nie pozwolili nam się modlić, ludzie mają trochę szacunku” – powiedział. Mistrz aktorski Şener Şen również w zeszłym miesiącu zareagował na natarczywego obywatela na pogrzebie Kayhana Yıldızoğlu, krzycząc „Odejdź albo odejdź” .
|
|
|
Post by man1000 on Aug 20, 2024 14:29:28 GMT
Okazało się, że Feridun Düzağaç po raz drugi przeżywał emocje związane z ojcostwem. Tuba Tanışık, dziewczyna od 10 lat 55-letniego mistrza muzyki, który zajmuje szczególne miejsce w sercach Turków dzięki utworom, które wniósł do świata muzyki, jest w ciąży… Miłość Feriduna Düzağaça do swojej córki Tuya Naz Düzağaç, która urodziła się z pierwszego małżeństwa i studiowała architekturę w Londynie , była następująca : „Moja droga córko. Za wszystko, co dodałeś do mojego życia, nie tylko dzisiaj... Jesteś tym magicznym słowem, którego nie mogę znaleźć. Kiedy zdołam opisać burzę, która we mnie wybuchła, kiedy napisałeś „Mój Ojciec”, wtedy zostanę poetą. Moja droga Tuya…” wyraził w przesłaniu.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 21, 2024 14:46:23 GMT
💥💥💥 Zdjęcia do zwiastuna nowego sezonu #NOW rozpoczną się już w najbliższy weekend. Biuro konsultantów ds. stylu Başak Dizer i Deniz Marchand w Nisantasi organizuje obecnie paradę gwiazd zajmujących się przymiarkami.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 22, 2024 21:24:47 GMT
Trwają wielkie przygotowania do zdjęć do filmu promocyjnego NOW . Ciekawostką był scenariusz filmu promocyjnego, przy którym Başak Dizer i Deniz Marşan pełnili funkcję konsultantów stylistycznych. Według wiadomości, które wyciekły zza kulis, akcja filmu odbędzie się w zabawnej i wspaniałej atmosferze imprezy. Seriale i twarze ekranowe będą kolejno pojawiać się w miejscu, w którym odbywa się impreza. Atmosfera reklamy, która będzie udekorowana balonami i latającymi piórami, ma odzwierciedlać zabawny świat TERAZ . Vahide Perçin, Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Ebru Şahin, Özcan Deniz, Özgü Namal, Mina Demirtaş, Mert Mert Yazıcıoğlu, Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Ertan Saban, Damla Sönmez, Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Halil Ibrahima Ceyhana Znane twarze ekranowe, takie jak Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Dolunay Soysert, Halit Özgür Sarı, zajmą swoje miejsce w strefie imprezowej w stylowych strojach.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 23, 2024 10:07:31 GMT
Weekend w Novelas+ nowe Promo
|
|
|
Post by man1000 on Aug 26, 2024 20:50:01 GMT
Dziś zmarł 57-letni syn Cihata Tamera, Atilla Tamer, który od dawna leczył się na nowotwór. Stan Atylli Tamera, leczonego w szpitalu Koç, od dłuższego czasu się pogarszał, a mistrz artysta od czasu do czasu ogłaszał krew dla swojego syna. 81-letni mistrz aktorski Cihat Tamer ogłosił smutną wiadomość komunikatem „Straciliśmy mojego ukochanego syna Atillę Tamer”. Moje kondolencje dla Cihata Tamera, niech Bóg obdarzy go cierpliwością.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 27, 2024 20:13:33 GMT
Saner Ayar: Dochód z odcinka serialu telewizyjnego, który można sprzedać za granicą, waha się od 200 tys. do 600-650 tys. dolarów. Świętując swoje dziesiąte urodziny, główny producent O3 Media , Saner Ayar , który osiągnął wiele nowatorskich rozwiązań, ocenił branżę seriali telewizyjnych. Ayar, który zwrócił także uwagę na zagraniczny rynek serialu, w wywiadzie dla kanału YouTube Birsen Altuntaş powiedział:
„Kiedy robisz serial, który można sprzedać za granicą, masz dochód na odcinek od 200 do 600–650 tysięcy dolarów. 50 procent tego dochodu pozostaje w kanale. Kiedy na to spojrzeć, jest to całkowity zysk... W tym sensie, gdy produkujesz serial, motywacja kanałów do produkcji seriali w celu generowania dochodu za granicą zawsze trwa. Myślę, że w tym procesie to nigdy się nie zmniejszy, więc i w tym przypadku nie widzę ryzyka. Z drugiej strony prawdziwy problem polega na tym, że jeśli w ciągu najbliższych czterech lub trzech i pół roku nie odbędą się przedterminowe wybory, nie będzie ich w Turcji. To także pozytywna sytuacja dla tureckiej gospodarki... Nie sądzę, że kanały telewizyjne cofną się o krok w liczbie produkowanych seriali. Teraz jestem pewien, że powstaną nowi aktorzy i nowe telewizory… Niech przyjdą i zobaczą…”
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 31, 2024 15:31:07 GMT
Nowa zapowiedź Novelas+:
|
|
|
Post by Matthias on Sept 1, 2024 7:52:35 GMT
✨ W tym sezonie coraz częściej zdarza się, że aktorki opuszczają projekty pomimo zawartych umów o pracę.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 3, 2024 11:11:51 GMT
Podobnie jak w zeszłym roku Melis Sezen i Salih Bademci wzięli udział w tej organizacji jako ambasadorzy marki Lexus, oficjalnej marki samochodowej Międzynarodowego Festiwalu Filmowego w Wenecji. Melis Sezen i Salih Bademci, którzy udali się do Wenecji na zaproszenie Lexusa, którego gospodarzem był prezes i dyrektor generalny Ali Haydar Bozkurt, obejrzeli film The Room Next Door reżysera Pedro Almodóvara, który był oczekiwany z wielką ciekawością przez kinomanów.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 3, 2024 18:54:11 GMT
Ona to niech już zostanie na tych ściankach i czerwonych dywanach. Niech się nie zbliża do żadnego potencjalnie fajnego serialu.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 3, 2024 22:09:25 GMT
Swoją drogą to bardzo ciekawy kanał w Izraelu uruchomili z tureckimi serialami Turkishdrama tytuły na najwyższym poziomie każdy znajdzie coś dla siebie i w dodatku same świeże Dizi i przede wszystkim bez żadnych powtórek .Szkoda że u nas nigdy nie powstanie taki kanał :/ wrzucam wam tutaj promo kanału 😉 https://www.instagram.com/reel/C942nqBMCP3
|
|
|
Post by mira on Sept 4, 2024 6:44:36 GMT
Ona to niech już zostanie na tych ściankach i czerwonych dywanach. Niech się nie zbliża do żadnego potencjalnie fajnego serialu. Też jej nie lubię. Ale nie tylko jako aktorki, tylko ogólnie, drażni mnie jej wygląd, zachowanie, no wszystko. To dziwne, bo ja raczej nie jestem osobą, która często kogoś nie lubi i nie chce na niego patrzeć. A w przypadku Melis tak właśnie mam.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 4, 2024 14:39:27 GMT
Ślub Acuna Ilıcalı i Çağli Altunkay a odbędzie się dziś wieczorem w rezydencji Esma Sultan Mansion w Yeniköy. Podczas gdy ludzie zastanawiają się, jaką suknię ślubną będzie miała na sobie Çağla Altunkaya na weselu (o którym oczekuje się, że będzie to artykuł w magazynie, o którym będzie głośno tygodniami), goście będą bawić się występem DJ-a. Emir's&Me Murat Uncuoğlu zagra na długo wyczekiwanym, wspaniałym weselu. Çağla Altunkaya, której pannie młodej przewodniczył Cemil İrez, uczciła to świętowaniem, strzelając szampanem w sali ślubnej ze swoimi druhenami. Altunkaya, absolwentka Wydziału Pielęgniarstwa Uniwersytetu Nişantaşı, współpracuje z Acun Ilıcalı od dawna…
|
|
|
Post by man1000 on Sept 4, 2024 15:55:56 GMT
SPI International , firma CANAL+ specjalizująca się w obsłudze wielu kanałów i produktów cyfrowych na całym świecie, pomyślnie rozszerzyła swój kanał Dizi i treści Dizi na żądanie na rynki Danii, Norwegii i Finlandii. Po udanym debiucie w Szwecji na początku tego roku, SPI International nadal wzmacnia swoją obecność w regionie nordyckim, prezentując najlepsze tureckie dramaty jeszcze szerszej publiczności. Ponieważ kanał Dizi i sVOD są teraz dostępne dla widzów w Danii, Norwegii i Finlandii, abonenci Allente mogą cieszyć się różnorodnym wyborem tureckich produkcji zarówno w tradycyjnej telewizji, jak i na żądanie. Kanał Dizi i Dizi na żądanie są oferowane jako opcjonalny pakiet dla klientów telewizji satelitarnej i światłowodowej oraz jako wybieralna usługa przesyłania strumieniowego dla użytkowników Allente Stream z pakietem Flex. Georgina Twiss, dyrektor zarządzająca SPI International na Europę Zachodnią i Afrykę, odniosła się do sukcesu współpracy: „ Kontynuujemy naszą udaną współpracę z Allente, wiodącym dostawcą rozrywki w regionie, po wprowadzeniu kanału Dizi w Szwecji na początku tego roku. Nasze partnerstwo podkreśla innowacyjne podejście Allente do treści, w tym angażujących dramatów. Jesteśmy podekscytowani, że możemy wprowadzić ten fascynujący gatunek na kolejne rynki nordyckie, oferując widzom dostęp do niektórych z najlepszych produkcji telewizyjnych” skomentowała Kanał Dizi zyskał popularność na całym świecie dzięki ofercie tureckich seriali, które oczarowały widzów opowieściami, jakością produkcji i obsadą. Dzięki partnerstwu z Allente widzowie w Danii, Norwegii i Finlandii mają teraz nieograniczony dostęp do najlepszych tureckich dramatów na swoich ekranach.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 4, 2024 21:11:09 GMT
Şilan Makal , znana z serialu „Yeni Gelin” , po przerwie w aktorstwie powraca na scenę teatralną. Makal wcieli się w postać Antonii Simonet w sztuce teatralnej Kaktüs Çiçeği . Tytuł sztuki napisali Barillet i Gredy , a reżyserią zajął się Kemal Başar . Şilan Makal , która niedawno obchodziła drugie urodziny syna , zrobiła sobie na jakiś czas przerwę w aktorstwie ze względu na małżeństwo i macierzyństwo. Makal, która bardzo tęskniła za swoim zawodem, ostatni raz pojawiła się na scenie w przedstawieniu teatralnym „Anormal”.
|
|
|
Post by mira on Sept 5, 2024 7:16:36 GMT
Tureckie gwiazdy na festiwalu w Wenecji: Aslıhan Malbora Özge Özacar Dilan Çiçek Deniz İbrahim Çelikkol Salih Bademci Melis Sezen Hande Erçel Kerem Bürsin
Hadise
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2024 9:13:07 GMT
Poza Ibem, który ma na koncie hity, żadne z tych nazwisk nie jest gwiazdą w rozumieniu jakie się nasuwa i jakiego by się oczekiwało słysząc, że dany aktor został zaproszony na Festiwal filmowy. Chodzi mi oczywiście o aspekt osiągnieć aktorskich. Ich obecność na tym Festiwalu wynika z ich kontraktów z markami. I jest to żałosne, bo festiwal filmowy to nie wybieg dla modeli i modelek.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 8, 2024 14:36:00 GMT
Tarkan opublikował emocjonalny post na temat 8-letniej Narin Güran, która zaginęła 19 dni, a której martwe ciało znaleziono dziś rano nad strumieniem. Megagwiazda, który jest także ojcem córki, opublikował następujący wymowny tekst, któremu towarzyszył utwór „Forgive Us Children” : „Chcieliśmy właśnie opuścić ten świat po tym, jak powąchaliśmy kwiat, adoptowaliśmy zwierzę, poznaliśmy i pokochaliśmy kilka osób. Cóż za zły okres w naszym życiu... Wpadliśmy w środek ludzi pozbawionych skrupułów, zboczeńców, morderców, nienawiści i ignorancji... Delikatny... Bardzo mi przykro..."
|
|
|
Post by man1000 on Sept 9, 2024 13:58:31 GMT
Derin Beşikçioğlu, która poszła w ślady rodziny i została aktorką oraz ukończyła Wydział Sztuk Scenicznych i Wydział Teatru Uniwersytetu w Strasburgu, jest również ceniona za swoją tożsamość miłośniczą zwierząt. Beşikçioğlu odwiedził schronisko w gminie Etimesgut, którego burmistrzem jest jego ojciec Erdal Beşikçioğlu . Podczas wizyty Derinowi Beşikçioğlu towarzyszył ojciec. Młoda gwiazda przez cały dzień uważnie obserwowała psy w schronisku. Burmistrz Etimesgut Erdal Beşikçioğlu, który po raz kolejny podbił serca swoją wrażliwością na prawa zwierząt, przekazał córce informacje na temat nowych prac, które należy wykonać w związku ze schroniskiem.
|
|
|
Post by lucy on Sept 11, 2024 10:10:44 GMT
Zestawienie plakatów pierwszych ośmiu premier sezonu 2024/2025 #KörNokta,#BirGeceMasalı,#KötüKan, #Leyla,#GizliBahçe, #KaraDut, #SiyahKalp, #GüzelAşklarDiyarı Najmniej podoba mi się plakat Leyli. Natomiast najbardziej? Sama nie wiem, bo cała reszta jest na podobnym poziomie.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 12, 2024 14:31:22 GMT
Wybór İdil Bilen, 24-letniej, 1,80 wzrostu, absolwentki szkoły medycznej do konkursu Miss Turcji, w którym wczoraj wybrano najpiękniejszą dziewczynę Turcji, wywołał wielką reakcję. Fakt, że İdil Bilen była także córką ambasadora Kijowa Leventa Bilgena, wzmagał reakcje. Oficjalna strona Miss Turcji w odpowiedzi na reakcje podała następującą definicję piękna w TDK i zapytała : „Jakie znaczenie słownikowe TDK ma pytanie „Co oznacza piękno?” Odpowiedź: Cecha, która wywołuje przyjemność estetyczną, entuzjazm, uczucie sympatii... Coś, co budzi podziw przyjemnymi słowami lub zachowaniem, dobrocią, łagodnością, moralnością i cechami intelektualnymi... Cecha osoby, która jest piękna.. .” Miss Turcji 1992 Özlem Kaymaz wyraziła się następująco krytycznie, cytując jako przykład swoją córkę Tarę De Vries, która poszła w jej ślady i została wybrana Miss Turcji 2018: Pozwólcie, że rozgrzeję się w bardzo zimnej Holandii zdaniami typu „Och, te stare piękności, jakie były piękne, nie ma drugiej takiej jak Ty”… Organizacja wywołała mój uśmiech, zamieszczając w TDK znaczenie słowa „piękne” „. Moja córka to Tara, która zajęła drugie miejsce, żeby nie było plotek... Pierwsza to młoda dziewczyna, która przeszła operację plastyczną...”
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 12, 2024 14:55:46 GMT
„Niezwyciężona miłość” i „Trzy siostry” to najchętniej oglądane pozycje Novelas+ podczas czteroletniej historii stacji. Do tego grona można zaliczyć także „Macochę” i „Rubi”.
Dla osób, które „martwiły” się o oglądalność i zapowiadały jakieś zmiany nazwy kanału. W tym momencie oglądalność kanału jest najlepsza podczas całego istnienia stacji. Novelas+ ciągle „rośnie w siłę”.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 14, 2024 13:19:12 GMT
Ferit Kaya wychodzi dziś wieczorem za mąż za Yasemin Ceren Topçu, z którą jest razem od około roku . Słynny aktor pochodzący z Diyarbakır przyjechał niedawno do swojego rodzinnego miasta na przygotowania ze swoją przyszłą żoną, z którą zaręczył się podczas ceremonii, która odbyła się latem ubiegłego roku w ogrodzie ich domu w Acarkent. Para, która wczoraj zorganizowała tradycyjny wieczór henny, dzisiaj weźmie ślub. Z kolei Ferit Kaya wcieli się w rolę Demira Baybarsa w serialu Kanal D „Alboranın Harsh Winter” , który w najbliższych dniach będzie kręcony w Mardin .
|
|
|
Post by lucy on Sept 18, 2024 11:38:22 GMT
Ojejku, Zmarł Can Sinan. Świetny scenarzysta. Ogromna strata dla turki dizi. Miał tylko 49 lat. Miał duży dorobek i wiele hitów.
|
|
|
Post by Atahan on Sept 18, 2024 11:52:35 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Sept 19, 2024 16:01:24 GMT
Cihan Ünal ostatni raz pokazał swoje mistrzostwo w serialu „Samotny wilk” Osmana Exam . Mistrz aktorski, który miał chwilową przerwę w pracy ze względu na problemy zdrowotne, po udanym procesie leczenia odzyskał zdrowie i dawną formę. Unal, którego widziano spacerując po plaży na Cyprze, przyciągał uwagę swoim wysportowanym wyglądem, który nie znosił upływu lat. Mistrz aktorski, który czytał napływające scenariusze, sygnalizował, że przegapił plany zdjęciowe i wkrótce pojawi się na ekranach.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 19, 2024 16:55:00 GMT
Otrzymałem właśnie wiadomość od przedstawiciela Novelas+ że seriale z Turcji będą kupować od teraz od różnych dystrybutorów także umowa z Medyahub i Kanał D już chyba nie aktualna 😏
|
|