primavera
Entuzjasta
|
Post by primavera on Sept 19, 2024 17:15:23 GMT
Na Novelas i Novels+1 w paśmie gdzie obecnie leci Przypieczętowany Los od 25 września znajdzie się serial Trzy Siostrey odc.1 - jestem rozczarowana
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 21, 2024 16:52:01 GMT
Na Novelas i Novels+1 w paśmie gdzie obecnie leci Przypieczętowany Los od 25 września znajdzie się serial Trzy Siostrey odc.1 - jestem rozczarowana Bardzo słabo
|
|
|
Post by man1000 on Sept 23, 2024 10:25:37 GMT
Cansel Elçin i Tuba Büyüküstün ogłosili wiadomość o śmierci Tomrisa Giritlioğlu i wyrazili swoje uczucia. Cansel Elçin „Mój mentor, moja zawodowa mama. Ten, który sprowadził mnie z powrotem do mojego kraju i uczynił mnie tym, kim jestem. Nie mógłbym być bez ciebie. Twoja nieobecność jest przekleństwem. Pozostają wspomnienia. Bardzo cię kochałem. Zawsze będziesz w historiach, które opowiadam. Żegnaj Tomris…” – podzielił się wiadomością. Bülent İnal „Mój przyjaciel, mój powiernik, moja siostra, mój producent i mój reżyser. Tomrisa Giritlioğlu. Do widzenia. Byłaś najodważniejszą kobietą, jaką znam. Najlepsza matka. Byłeś najbardziej szalonym, najbardziej kłótliwym producentem i reżyserem. Zmieniłeś nasze życie, nawet kosztem zakłócenia własnego. Do ostatniej chwili mówiliście raczej o swoich nowych projektach i nowych pomysłach niż o chorobach. Nigdy się nie bałeś, nigdy nie byłeś zmęczony. Do widzenia. Dziękuję bardzo w swoim imieniu. Niech Twoja dusza spoczywa w pokoju. Opublikował wiadomość „Z miłością🙏”.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 23, 2024 17:32:42 GMT
Długo wyczekiwany spot NOW
|
|
|
Post by man1000 on Sept 23, 2024 21:59:36 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 24, 2024 6:20:18 GMT
Spot NOW całkiem fajny. Taki radosny. A tu nasza Julia Wieniawa obok Pinar Deniz podczas Paryskiego Tygodnia Mody:
A tu Pinar na wybiegu:
|
|
|
Post by lucy on Sept 25, 2024 19:06:54 GMT
Otrzymałem właśnie wiadomość od przedstawiciela Novelas+ że seriale z Turcji będą kupować od teraz od różnych dystrybutorów także umowa z Medyahub i Kanał D już chyba nie aktualna 😏 Już pomijając, że albo sobie przeczą, albo obiecują coś czego nie spełniają... Novelas+ nadal podlega pod Themę. Więc może Media Hub ma od niedawna jakiś układ z OGM Universal? Podobno dla Novelas Tv został zakupiony serial Toprak ile Fidan (od tego samego dystrybutora). Na Novelas i Novels+1 w paśmie gdzie obecnie leci Przypieczętowany Los od 25 września znajdzie się serial Trzy Siostrey odc.1 - jestem rozczarowana Mnie osobiście już ręce opadają od tych notorycznych powtórek. Od pewnego czasu kompletnie nie mam co oglądać. Czekałam na zapowiedziany niedawno serial Veda Mektubu, ale jak go nie było, tak nadal go nie ma.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 25, 2024 20:19:07 GMT
lucy,Jesli chodzi o serial Veda Mektubu to nie maja go w planach bo pisalem do nich jaki to sens kupowac licencje na serial a potem go nie wyemitowac jeden wielki burdel tam maja
|
|
|
Post by man1000 on Sept 26, 2024 16:28:05 GMT
Pojawil sie spot ATV
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 26, 2024 16:34:05 GMT
Ledwo spot dodali, a ja już tam widzę dwie klapy do ścięcia. Chyba że ATV znów okaże się łaskawy i przedłuży im żywot chodź do końca roku.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 26, 2024 18:03:58 GMT
Ale tandetny ten spot... To jest zlepek po prostu zapowiedzi serialów.
|
|
|
Post by lucy on Sept 26, 2024 18:24:21 GMT
W tym roku jedynie Now Tv nakręcił spot reklamowy. Pozostałe kanały, czyli ATV, Kanal D oraz Show Tv postanowiły nie ponosić kosztów na jego nakręconie. Ten filmik powyżej to tylko reklama seriali nowego sezonu ATV. Notabene nie ma w nim Holdingu, czyli zapewne pojawił się problem z licencją. Gdzies czytałam, że Bade Iscil już opuściła projekt. Zresztą wczoraj była obecna na imprezie Now Tv.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 26, 2024 18:36:31 GMT
lucy, ale do Holdingu dołączyła Oznur Selcener z Yali Capkini wiec zaczyna się coś dziać i zaczynają działać
|
|
|
Post by man1000 on Oct 5, 2024 13:08:19 GMT
Targi treści telewizyjnych MIPCOM odbywające się co roku w październiku w Cannes po raz kolejny będą gospodarzem kolorowych wydarzeń i porozumień. Dzień przed rozpoczęciem targów Global Agency St., gdzie İzzet Pinto był założycielem i dyrektorem generalnym. Ogłosi bardzo specjalny format, który trzyma w tajemnicy podczas wydarzenia, które odbędzie się w St. Tropez. Pinto stwierdził, że nowy projekt jest projektem wyjątkowym, który doda wartości do wielkoformatowego i seryjnego katalogu firmy. Podczas premiery, na którą zaproszono 100 kupców wysokiego szczebla z 45 różnych krajów oraz światowe media, po sesji pokazowej specjalnego projektu, którego nazwa jest utrzymywana w tajemnicy, odbędzie się lunch i impreza. Chociaż wiele szczegółów zaproszenia na premierę jest utrzymywanych w tajemnicy, Pinto stwierdził, że format ten ma potencjał, aby stać się światowym fenomenem. İzzet Pinto, którego celem jest dotarcie do 50 programów lokalnych w ciągu pierwszych trzech lat, dodał, że jego marzeniem na rok 2025 jest, aby uruchomiony przez niego nowy format został wybrany najlepszym formatem roku podczas Międzynarodowych Nagród Emmy. Global Agency została założona w 2006 roku w celu otwarcia formatów tureckich za granicą. Agencja Global, jedyny turecki gracz na świecie eksportujący formaty w branży telewizyjnej, wyprodukowała „Semrę Kaynanę” i fenomen „Will You Be My Bride?” wszedł do branży z formatem. Największy sukces firma osiągnęła dzięki formatowi „Wszystko mi odpowiada”. We Francji wyemitowano 2200 odcinków formatu „Bana Herşey Yakısır”, który był nadawany na kanale D w latach 2011–2015. W zeszłym tygodniu w Niemczech obchodzono jego 2750. odcinek. Firma, która przyciąga uwagę swoimi odnoszącymi sukcesy formatami na całym świecie, zapoczątkowała światowy trend seriali telewizyjnych „Baśniami tysiąca i jednej nocy” oraz „Wspaniałym stuleciem”.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 15, 2024 20:12:52 GMT
Główny tancerz anatolijskiej straży pożarnej Hasan Yalnızoğlu zmarł w wieku 50 lat na raka trzustki. Do szokujących zgonów w świecie sztuki dodano jeszcze jedno nazwisko. Główny tancerz Fire of Anatolia i uczestnik Survivor Hasan Yalnızoğlu, znany również jako aktor, zmarł na raka trzustki. 50-letni Yalnızoğlu, który ma 7-letnią córkę Dziś w szpitalu państwowym Bakırköy przegrał walkę o życie. Życzę cierpliwości i kondolencji jego bliskim.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 15, 2024 20:14:11 GMT
Gala Złotego Globu organizowana w ramach London Film Festival odbyła się w ubiegłą niedzielę w Soho Mews House . Na wieczorze sponsorowanym przez OGM Pictures zebrało się znamienite grono gości ze świata filmu . Gospodarzami wieczoru, który odbył się w ramach Londyńskiego Festiwalu Filmowego w ramach 82. dorocznej gali Złotych Globów , była prezes Złotych Globów Helen Hoehne i założyciel OGM Pictures Onur Güvenatam Adrian Brody, Jeremy Strong, Sebastian Stan, Jesse Eisenberg, Denis Villeneuve, Maria Bakalova, Sacha Baron Cohen, Kingsley Ben-Adir, Asa Butterfield, Georgina Chapman, Jennifer Grey, Ben Hardy, Celia Imrie, Stephen Merchant uczestniczyli we wspaniałej nocy, która odbyła się parada gwiazd, a także Will Sharpe, a także zespoły kreatywne, takie jak reżyserzy i scenarzyści, a także goście specjalni.
|
|
|
Post by mira on Oct 16, 2024 6:59:20 GMT
Główny tancerz anatolijskiej straży pożarnej Hasan Yalnızoğlu zmarł w wieku 50 lat na raka trzustki. Do szokujących zgonów w świecie sztuki dodano jeszcze jedno nazwisko. Główny tancerz Fire of Anatolia i uczestnik Survivor Hasan Yalnızoğlu, znany również jako aktor, zmarł na raka trzustki. 50-letni Yalnızoğlu, który ma 7-letnią córkę Dziś w szpitalu państwowym Bakırköy przegrał walkę o życie. Życzę cierpliwości i kondolencji jego bliskim. Widziałam tę informację wczoraj i cały czas chodziło mi po głowie, że zdecydowanie widziałam go w jakimś serialu, ale nie mogłam sobie przypomnieć. Już wiem - "Halka".
|
|
|
Post by man1000 on Oct 16, 2024 10:27:26 GMT
Acunem Ilıcalı wstrząsnęła wiadomość o śmierci tancerza i aktora Hasana Yalnızoğlu , jednego z najważniejszych nazwisk konkursu Survivor . Kiedy otrzymał wiadomość o śmierci Acuna Ilıcalı, którego bardzo kochał i któremu Yalnızoğlu w swoim poście z 2021 r. udostępnił przesłanie „Mimo że czasy się zmieniają, nasza przyjaźń się nie zmienia” , był bardzo zasmucony i opublikował wiadomość z kondolencjami: „Jesteśmy głęboko zasmuceni stratą naszego cennego przyjaciela Hasana Yalnızoğlu. Niech Bóg się nad nim zlituje.Składam kondolencje jego rodzinie i wszystkim bliskim. Niech spoczywa w pokoju…”
|
|
|
Post by man1000 on Oct 19, 2024 19:37:57 GMT
Gala Złotego Motyla odbędzie się 8 grudnia Trzy aktorki i jeden aktor zostaną uhonorowani tytułem świecących gwiazd
|
|
|
Post by man1000 on Oct 20, 2024 20:56:34 GMT
Suphi Tekniker, mistrzy Yeşilçam i świata teatralnego, zmarła w wieku 84 lat. Do tej pory „En Büyük Şaban” z Kemalem Sunalem , „Tokatçı”, „Hanzo”, „Dolap Beygiri” z İlyasem Salmanem i Şenerem Şenem, „Aile Şerefi” z Adile Naşit i Münirem Özkulem, „Sekretarz” z teatrami miejskimi Hülya Avşar ogłosił wiadomość o śmierci Suphi Teknike r, który jako scenarzysta podpisał wiele projektów, takich jak „Allah Allah” z İbrahimem Tatlısesem i zaczął grać od 1960 roku , następującymi słowami: „Jesteśmy głęboko zasmuceni stratą naszego mistrza Suphi Teknikera. Za namową naszego założyciela Muhsina Ertuğrula pojawił się na scenie jako statysta w sztuce Król Lear w Stambule w 1960 roku, a później udowodnił swój sukces na scenie, grając główne role w teatrze w wielu filmach, zwłaszcza z udziałem takich mistrzów jak Şener Şen, Kemal Sunal i İlyas Salman, który z sukcesem odbył swoją artystyczną drogę jako scenarzysta i aktor w teatrze i kinie, powiedział w wywiadzie: „Teatr Miejski to moja radość. . Gdybym urodził się na nowo, ponownie przyszedłbym do Teatrów Miejskich i chciał żyć tak samo. „Chcę zostać aktorem” – powiedział. Żegnając Suphi Teknikera w jego wiecznej podróży, jako Rodzina Teatru Miejskiego w Stambule, życzymy Bożego miłosierdzia naszemu mistrzowi i składamy kondolencje jego rodzinie, naszej społeczności artystycznej, jego bliskim i bliskim…”
|
|
|
Post by man1000 on Oct 21, 2024 10:37:00 GMT
Ergül Miray Şahin zjednoczyła swoje życie z Ertuğrulem Ayyıldızem . Ślub pary poprowadził burmistrz Üsküdar Sinem Dedetaş. Widząc entuzjazm na sali, Dedetaş powiedział: „Byłem tak samo podekscytowany jak państwo młodzi. Po powiedzeniu „Dziękuję za mocne wsparcie” udali się na ślub. Ergül Miray Şahin, która w zeszłym tygodniu bawiła się z przyjaciółmi podczas wieczoru henny, powiedziała: „Rzeczy, które mogą zrozumieć tylko zakochani… Jestem bardzo spokojna”, po czym powiedziała „tak ”. Po weselu para świetnie się bawiła i tańczyła w gronie rodziny i bliskich. Z drugiej strony Ergül Miray Şahin dzieli główną rolę z Alim Yağızem Durmuşem w serialu telewizyjnym „Can Bağı” , który jest kręcony za granicą i produkowany przez InterMedya . Serial wyreżyserowany przez Canana Çelika składa się ze 120 odcinków.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Oct 21, 2024 10:56:56 GMT
Jak nazywa się aktorka z prawego dolnego roku i w czym gra/ła bo nie mogę po zdjęciu poznać?
|
|
|
Post by man1000 on Oct 21, 2024 11:02:15 GMT
jkj,To jest aktorka ktora gra Leyle w Hudutsuz Sevda ma na imie Yaren
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Oct 21, 2024 11:08:04 GMT
man1000, A faktycznie. Dzięki z tego zdjęcia ciężko mi było sobie skojarzyć. Szczególnie, że poza tą rolą ona nie ma a 70% tureckich aktorek ma ciemne/czarne włosy.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 21, 2024 14:08:13 GMT
Nowy spot Novelas+
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 22, 2024 20:20:28 GMT
Gala Złotego Motyla odbędzie się 8 grudnia Trzy aktorki i jeden aktor zostaną uhonorowani tytułem świecących gwiazd Co tam Yaren robi? Przecież ona jest od ślubu z Yavuzem na trzecim planie. Jedna, może dwie sceny płaczu były dobre. A reszta to bardzo przeciętnie. Nic wyjątkowego nie pokazała aby dać jej wyróżnienie w tym konkursie.
|
|
|
Post by lucy on Oct 24, 2024 13:24:21 GMT
Już od dawna nie lubię Ay Yapim i niczego od tej wytwórni nie oglądam. Jak dla mnie jest zbyt agresywna i choć wcale nie ma lepszych treści, wciska się wszędzie gdzie tylko można i się szczyci nagrodami, które jej się nierzadko nie należą (że aż jest zastanawiające jak doszło do zdobycia tych nagród). No uciekanie się do nieuczciwej konkurencji to już chwyt poniżej pasa. i.imgur.com/qSOICUx.pngi.imgur.com/6YAaxLN.pngNareszcie !!! Czekam na to od dawna, a odkąd wiadomo, że zostało wszczęte śledztwo w sektorze dystrybucyjnym, wręcz wyczekuję. Oby coś to zmieniło, bo odkąd powstał MADD, skończyła się równowaga na rynku sprzedaży seriali tureckich za granicę.
|
|
|
Post by lucy on Oct 24, 2024 13:42:28 GMT
Cd.. Więcej szczegółów:
|
|
|
Post by man1000 on Oct 24, 2024 20:17:26 GMT
Saruhan Hünel otrzymał nagrodę „Najlepszy aktor filmowy” przyznawaną przez Reputation
|
|
|
Post by man1000 on Oct 25, 2024 15:41:08 GMT
Małżeństwo Yavuza Bingula po raz piąty, tym razem z młodszą od niego o 21 lat Nilşah Agaoglu
|
|