|
Post by lucy on Oct 22, 2022 20:05:23 GMT
Nie wiem, ale wygląda mi to na kolejny pr Murata. Po co ta cała perfekcja i tysiące słodkości? Nie da się normalnie podzielić szczęściem? Tak zwyczajnie, bez tony sztuczności? Oczywiście nie życzę im źle, wręcz przeciwnie, ale irytuje mnie sposób (metoda), w jaki Murat obnaża swą prywatność.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 25, 2022 17:00:11 GMT
💫 Turecka prasa, śledząca użytkowników portali społecznościowych, jest poruszona nowym filmem Murata Yildirima, który podziękował swojej ukochanej żonie Iman Elbani, trzymając w ramionach swoją nowonarodzoną córkę Miray. Według dziennikarzy, Murat świetnie się spisuje w roli ojca.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 28, 2022 16:59:53 GMT
💫📸 Żona Murata Yildirima, Iman Elbani, opublikowała zdjęcie zrobione podczas ciąży. Para niedawno została rodzicami ślicznego dziecka o imieniu Miray
|
|
|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 12:03:17 GMT
📸💫 Deniz Baysal i Murat Yildirim za kulisami serialu „Organizacja”, który w niedziele nadal podbija turecką publiczność.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 2, 2022 18:19:14 GMT
💫📸 Iman Elbani opublikowała Instagram Stories ze swoim mężem Muratem Yildirim
|
|
|
Post by Matthias on Nov 5, 2022 14:28:32 GMT
💫📸 Murat Yıldırım opublikował nowe zdjęcie z podpisem „Hello Madrid”. Wygląda na to, że aktor jest w Hiszpanii
|
|
|
Post by Matthias on Nov 13, 2022 20:02:20 GMT
💫📸 Murat Yildirim i Deniz Baysal za kulisami serialu " Teskilat"
|
|
|
Post by Matthias on Nov 22, 2022 18:58:51 GMT
✨📸 Murat Yıldırım i Deniz Baysal za kulisami nowego odcinka serialu „ Teşkilat”
|
|
|
Post by lucy on Nov 25, 2022 23:09:50 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Dec 11, 2022 18:55:49 GMT
📸💫 Murat Yildirim z żoną Iman Elbani - nowe zdjęcie
|
|
|
Post by Matthias on Dec 20, 2022 20:20:43 GMT
📸💫 Deniz Baysal i Murat Yildirim za kulisami serialu " Organizacja / Teskilat"
|
|
|
Post by Matthias on Jan 8, 2023 10:05:01 GMT
📸💫 Murat Yildirim i Deniz Baysal za kulisami serialu "Organizacja / Teşkilat"
|
|
|
Post by lucy on Jan 8, 2023 16:45:27 GMT
|
|
|
Post by julia on Feb 24, 2023 10:08:19 GMT
lucy, jedni pokazują więcej , inni mniej ze swojego życia prywatnego. Murat lubi się chwalić swoją żoną, to fakt i mówić o miłości.. Myślę, że on cały czas chce przekonać do niej Turków, a przede wszystkim - Turczynki. No , a teraz, gdy oszalał z radości, po pojawieniu się Miray, tym bardziej to podkreśla. Cieszę się, że jego marzenie o rodzinie się spełniło. Zawsze chciał mieć ją liczną , nie wiadomo czy pojawią się kolejne dzieci - biorąc pod uwagę problemy Imane - ale Miray jest spełnieniem . Ojcem na pewno jest świetnym, ma już filmową praktykę Co do Imane, to wygląda bardzo ładnie
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2023 22:21:06 GMT
|
|
|
Post by julia on Mar 19, 2023 8:32:59 GMT
Nie wiem na ile jest to prawda czy plotka, ale podobno Murat Yildirim ma poważne problemy zdrowotne po zabiegu medycyny estetycznej. Jeżeli to prawda, to rzeczywiście facet zgłupiał. Naturalnie życzę mu zdrowia.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 19, 2023 19:03:39 GMT
Nie wiem na ile jest to prawda czy plotka, ale podobno Murat Yildirim ma poważne problemy zdrowotne po zabiegu medycyny estetycznej. Niektórzy ludzie nie potrafią się starzeć z godnością. Wzią sobie młodą żonę i teraz sam chce się odłodzić.
|
|
|
Post by julia on Mar 19, 2023 20:04:36 GMT
Niektórzy ludzie nie potrafią się starzeć z godnością. Wzią sobie młodą żonę i teraz sam chce się odłodzić. Next, nie ma czegoś takiego, jak starzenie się z godnością, utrata młodości nie jest przyjemna i od setek lat walczono z upływem czasu: brak jędrności skóry, siwienie, wypadanie włosów i zębów do tego dochodzą różne dolegliwości, dysfunkcje W aktorskiej branży jest to wyjątkowo bolesne, gdy słychać za plecami oddech młodego narybku, ale ...no właśnie, jest "ale". Nie można przesadzać. bo jeśli się wpadnie w sidła klinik , to mamy kolejne uzależnienie, a to już równia pochyła, do sztuczności i problemów zdrowotnych. Jeśli , to prawda, to Murat powinien szybko się opamiętać, bo w końcu naturalnie nie będzie się mógł uśmiechnąć. A on szczególnie powinien być wyczulony, gdyż , to co uchodzi innym - jemu brukowce nie darują. Ciekawe, co to za problem zdrowotny. Jeśli uczulenie na specyfik, to pół biedy, choociaż, różnie bywa, ale jeśli to coś poważniejszego..... Jeśli zaś chodzi o żonę, to ona jest młodsza od niego tylko o trzy lata.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 19, 2023 20:10:34 GMT
Next, nie ma czegoś takiego, jak starzenie się z godnością, utrata młodości nie jest przyjemna i od setek lat walczono z upływem czasu: brak jędrności skóry, siwienie Co innego pofarbować siwe włosy. A co innego wyprasować twarz, bez mimiki.
|
|
|
Post by julia on Mar 27, 2023 19:47:50 GMT
Jeśli , to prawda, to Murat powinien szybko się opamiętać, bo w końcu naturalnie nie będzie się mógł uśmiechnąć. A on szczególnie powinien być wyczulony, gdyż , to co uchodzi innym - jemu brukowce nie darują. Jednak i na szczęście była to plotka Murat gra bez żadnych przerw w serialu, informacja nigdzie się nie powtórzyła. No i dobrze. Next, masz rację, co innego pofarbować włosy, a co innego mieć maskę zamiast twarzy.
|
|
|
Post by lucy on Apr 2, 2023 15:20:58 GMT
|
|
|
Post by julia on Apr 13, 2023 20:53:55 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 30, 2023 15:26:35 GMT
✨ Murat Yıldırım odwiedził festiwal organizowany przez TÜYAP, na którym prezentowana jest marka, której jest twarzą. Mówiąc o reklamie, która będzie kręcona jutro, Murat zaznaczył, że jest bardzo zadowolony ze współpracy. Aktor zauważył również, że jego córka Miray przypomina mu dzieciństwo i dodaje mu otuchy. „Moja córka jest bardziej podobna do swojej matki, Iman, ale ma też pewne cechy odziedziczone po mnie” – powiedział.
|
|
|
Post by Matthias on May 6, 2023 20:27:56 GMT
📍 Nowość od Murata Yildirima ✨
|
|
|
Post by Matthias on May 30, 2023 17:39:53 GMT
💥 Szczęśliwi młodzi rodzice Murat Yildirim i Iman Elbani zostali zauważeni w Centrum Handlowym Zorlu. Byli w wyśmienitych nastrojach i cieszyli się ze spaceru
|
|
|
Post by Matthias on Jun 1, 2023 19:15:45 GMT
📸💫Murat Yıldırım na okładce czerwcowego numeru magazynu InStyle
|
|
|
Post by julia on Jun 2, 2023 9:54:23 GMT
Murat ma bardzo pracowity okres w swoim życiu. Serial, dwie kampanie reklamowe....Trzeba wykorzystać czas , bo płynie zbyt szybko , a zabezpieczyć dziecka i swoją przyszłość , trzeba W swoim ostatnim wywiadzie odniósł się do postaci , które kreował. okazuje się, że Demir z "Asi" jest mu najbliższy.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 3, 2023 18:45:15 GMT
💫 Dziennikarze Instyle dowiedzieli się, co zmieniło się w życiu Murata Yildirima po tym, jak został ojcem: „Psychicznie byłem gotowy, by zostać ojcem. Po prostu czekałem, żeby się nim cieszyć, a teraz cieszę się ojcostwem i dziękuję Allahowi każdego dnia. Martwię się o wszystko, czasami „Droga do domu z kręcenia wydaje się nie mieć końca. Moja córka już zaczęła mówić do mnie 'tatusiu'. Byliśmy parą, która uwielbiała spędzać czas w domu, a teraz spędzamy w nim jeszcze więcej. Jestem pewny, że będę kontynuować rolę - w byciu dobrym ojcem”.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 13, 2023 16:56:22 GMT
📸💫 Murat Yildirim w czerwcowym numerze magazynu Instyle
|
|
|
Post by julia on Jun 22, 2023 18:07:32 GMT
W Rabbacie, Murat i Imane, zgodnie z tradycją marokańską z okazji urodzenia dziecka, odnowili przysięgę małżeńską dla Miray Było nadzwyczaj wystawnie, bogato, zmieniane stroje, korony na głowie Imane...., tron , I znów zapewne rozleje się fala krytyki, że Murat się popisuje, choć podobno, to przygotowała jej rodzina Fanki z Ameryki Południowej, zachwycone nie tylko samą uroczystością , ale i urodą Imane. No i jak to się ma np. do Turczynek czy rosyjskojęzycznych , a także i Polek, które sporo jadu sączyły w swoich komentarzach.
|
|