|
Post by julia on Mar 23, 2024 16:16:10 GMT
Trzeba powiedzieć, że Imane jest piękną kobietą , a i jej zagorzałe przeciwniczki trochę ucichły, choć jeszcze od czasu do czasu można przeczytać, że np. Miray , to nie jest ich dziecko Inwencja niektórych budzi zdziwienie
|
|
|
Post by man1000 on Apr 13, 2024 16:12:09 GMT
W tym tygodniu Murat Yıldırım zorganizował dwie uroczystości. Odnoszący sukcesy aktor, który przez dwa sezony występował przed publicznością w serialu „Teşkilat” , świętował zarówno Święto Şekera, jak i swoją nową erę. Po przerwie w serialu Yıldırım wraz z żoną İman Elbani pojechał na wakacje do Rzymu, stolicy Włoch . Słynny aktor odnowił swoją miłość z żoną w Rzymie i obchodził dziś swoje 45. urodziny. Para, którą łączy wielka miłość, zyskała ostatnio sławę dzięki reklamom, w których razem wystąpili.
|
|
|
Post by julia on Apr 13, 2024 18:46:50 GMT
Czterdzieści pięć lat dla mężczyzny, to jeszcze młodość i z powodzeniem protagonistę grać może .Z okazji okrągłych urodzin, życzyć mu trzeba - oprócz zdrowia i rodzinnego szczęścia - także i kolejnych ciekawych ról
|
|
|
Post by julia on May 4, 2024 19:11:58 GMT
Będzie kolejny sezon "Teskilat", ale bez Murata. Trochę szkoda, bo to Murat, ale tak będzie lepiej. Kolejny i kolejny sezon, osłabiają serial. Miejmy nadzieję, że łatwiejsze zarabianie pieniędzy ( i to z żoną) nie przejdzie w stan permanentny i Murat nie zerwie z serialami
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 18:39:09 GMT
💥💥💥Aybuke Pusat, Murat Yildirim i Cengiz Bozkurt za kulisami serialu #Teskilat!
|
|
|
Post by man1000 on May 22, 2024 10:42:31 GMT
Tuba Büyüküstün i Murat Yıldırım, którzy 17 lat temu wcielili się w główne role w serialu Asi, pojawili się na zaproszeniu słynnego amerykańskiego magazynu Vanity Fair w ramach Festiwalu Filmowego w Cannes . Duet spotykał się ze światowymi gwiazdami, a także razem pozował. Zdjęcia duetu zrobione razem wieczorem zostały odebrane przez fanów jako ich pozy w serialu. Obaj aktorzy olśniewali tego wieczoru elegancją.
|
|
|
Post by julia on May 22, 2024 15:04:36 GMT
Urody, talentu, charyzmy i elegancji trudno im odmówić W świecie filmowym Cannes to wydarzenie, więc tureccy aktorzy mogli zabłysnąć.
|
|
|
Post by lucy on May 22, 2024 15:33:41 GMT
Murat i Tuba w Cannes.
|
|
|
Post by lucy on May 23, 2024 13:51:48 GMT
Murat i Baris.. Pewnie chwalą się pociechami..
|
|
|
Post by Matthias on May 28, 2024 19:06:45 GMT
💥💥💥Aybuke Pusat i Murat Yildirim za kulisami serialu #Teskilat!
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2024 7:35:59 GMT
💥💥💥 Murat Yildirim w czerwcowym numerze magazynu Marie Claire Man.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2024 18:14:15 GMT
📸 Murat Yildirim i jego żona Iman Elbani dla marokańskiego wydania magazynu L’officiel!
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2024 18:14:34 GMT
💥💥💥 Murat Yildirim otrzymał nagrodę dla najlepszego aktora podczas ceremonii wręczenia nagród Quality Awards, która w tym roku odbyła się po raz 15., za rolę w serialu Teskilat.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 22, 2024 15:51:23 GMT
Murat Yıldırım x Süvari 🖤
|
|
|
Post by julia on Jul 25, 2024 14:53:07 GMT
Tuba Büyüküstün i Murat Yıldırım, którzy 17 lat temu wcielili się w główne role w serialu Asi, pojawili się na zaproszeniu słynnego amerykańskiego magazynu Vanity Fair w ramach Festiwalu Filmowego w Cannes . Duet spotykał się ze światowymi gwiazdami, a także razem pozował. Zdjęcia duetu zrobione razem wieczorem zostały odebrane przez fanów jako ich pozy w serialu. Obaj aktorzy olśniewali tego wieczoru elegancją. I to natychmiast stało się pożywką dla niektórych gruzińskich i ukraińskich fanek, które dają upust swojej "radosnej twórczości" - bo przecież Murat i Tuba Stworzyły sobie iluzję i jeśli ktoś myśli inaczej , obrzucają go błotem. My przecież nic nie wiemy, żyjemy w kłamstwie. One nadal fizycznie nie znoszą Imane, umieszczają kolaże , na których są Tuba, Murat i ich dwie bliźniaczki , które Murat bardzo kocha . Nie sądziłam, że można aż tak postradać zmysły. Oczywiście gratuluję Muratowi nagrody i czekam na nowy serial z Ebru Sahin. Czekam na coś w rodzaju "Hercai"...
|
|
|
Post by lucy on Jul 26, 2024 13:07:04 GMT
czekam na nowy serial z Ebru Sahin. Czekam na coś w rodzaju "Hercai"... To ja nie czekam na coś w stylu Hercai. Wolałabym, aby serial był w konwencji/ klimacie Ask ve Ceza, a biorąc pod uwagę, że robi go ta samo wytwórnia (i ta sama co Tysiąc i jedna noc), jest na to duża szansa.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 1, 2024 11:37:26 GMT
💥💥💥 Murat Yildirim w reklamie marki Suvari!
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2024 12:34:53 GMT
Murat w serialu Patron kim (2003)
|
|
|
Post by Matthias on Aug 31, 2024 13:12:35 GMT
Murat Yıldırım x Süvari 🖤
|
|
|
Post by julia on Sept 21, 2024 14:33:31 GMT
To ja nie czekam na coś w stylu Hercai. Wolałabym, aby serial był w konwencji/ klimacie Ask ve Ceza, a biorąc pod uwagę, że robi go ta samo wytwórnia (i ta sama co Tysiąc i jedna noc), jest na to duża szansa. lucy, ja też wolałabym podobieństwo do "Ask ve Ceza" , ale w obecnych czasach, chyba można o tym zapomnieć. "Hercai" w pierwszym sezonie bardzo mi się podobało, polubiłam Ebru za jej piękny uśmiech i umiejętność zgrania się z Akinem Akinozu. To była naprawdę fajna, przekonująca para Czekam z niecierpliwością na "Tajemniczy Ogród", choć podobno nie prognozują mu długiego żywota. Jestem też ciekawa ścieżki dźwiękowej, nawet chodzą mi po głowie dźwięki, które chciałabym usłyszeć - tajemnicze, melodyjne i , działające na wyobraźnie, tak jak to było w "Cenie Miłości", "Królowej Nocy" i po części w 'Asi".
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 19:05:24 GMT
💥💥💥 Murat Yildirim w reklamie marki Suvari!
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 19:06:28 GMT
💥💥💥Murat Yildirim życzył swoim byłym kolegom i serialowi #Teskilat powodzenia na dzisiejszej premierze!
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 19:07:42 GMT
💥💥💥 Ebru Sahin i Murat Yildirim ❤
|
|
|
Post by Matthias on Oct 22, 2024 16:57:54 GMT
Ebru Şahin & Murat Yıldırım 💥
|
|
|
Post by Matthias on Oct 23, 2024 19:57:19 GMT
💥💥💥 Małżonkowie Murat Yildirim-Iman Elbani w Barcelonie!
|
|