|
Post by Matthias on Jul 12, 2023 15:12:38 GMT
💥25 lipca rozpoczną się zdjęcia do nowego serialu „Yanık Ülke” firmy Süreç Film, w którym główne role zagrają Serkan Cayoglu i Ayça Ayşin Turan. Według Birsen Altuntas Gonca Vuslateri opuściła obsadę projektu. W rolę starszej siostry głównego bohatera - wcieli się Zeynep Kose.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 17, 2023 8:13:13 GMT
💥 Serial z Ayçą Ayşin Turan i Serkanem Caygolu w rolach głównych zmienił nazwę. Od teraz będzie się nazywać „Więzy losu / Kader Bağları”. Zdjęcia rozpoczną się pod koniec miesiąca. Reżyseria: Benal Tahiri. Müşerref Göksever dołącza do obsady serialu jako Muelle
|
|
|
Post by mira on Jul 28, 2023 7:50:54 GMT
Ayca i Serkan chyba przypadli sobie do gustu. Fotki z czytania scenariusza:
|
|
|
Post by Matthias on Aug 1, 2023 10:18:15 GMT
#KaderBağları
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 11, 2023 0:18:00 GMT
Zapowiada się serial w telenowelowym stylu. Gdzieś czytałem, że akcja ponoć ma być obsadzona w klimatach winnic. Czekam. Mam nadzieję, że się nie zawiodę plus rating da nadzieję na ładną ilość odcinków. Może po 3 latach wrócę do tureckich seriali telewizyjnych
|
|
|
Post by Matthias on Aug 11, 2023 8:21:03 GMT
Liam może to będzie Twój wielki powrót . Może to będzie coś a'la "Vino el Amor "
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 11, 2023 20:36:23 GMT
Może to będzie coś a'la "Vino el Amor " „Vino el amor” mi nie siadło (głównie przez protagonistów), więc jeśli chodzi o winnice to wolałbym porównanie do mojego ukochanego „Kiedy się zakocham” 😍 Nie pogardził bym podobnym klimatem w „Kader Bağları”
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2023 12:40:23 GMT
Liam no tak, jeszcze tu były winnice . Ja przeleciałem przez Vino el Amor, jakiegoś szału nie było, ale obejrzałem. Kiedy się zakocham też obejrzałem. Dość sporo miało odcinków. Choć patrząc na to, co się dzieje z serialami letnimi, obawiam się (może niepotrzebnie) o tę produkcję. Mam nadzieję, że ona przełamie złą passę i przeskoczy barierę 4%.
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2023 18:32:00 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2023 18:46:11 GMT
Będą 2 różne światy i walka miłości z przeznaczeniem. No i Fox zapowiada tu historię szalonej i namiętnej miłości, ale znając realia pewnie nie ma na to najmniejszych szans. i.imgur.com/FhlG5Yx.pngObsada:Ayça Ayşin Turan Serkan Çayoğlu Arzu Gamze Kılınç Alptekin Serdengeçti Nazlı Bulum Sanem Babi Mehmet Aykaç Zeynep Köse Tolga İskit Aslı İçözü Betül Çobanoğlu Yusuf Akgün
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2023 9:32:26 GMT
📸💫Serkan Cayoglu na planie serialu „Kader bağları”
|
|
|
Post by Matthias on Aug 19, 2023 13:33:09 GMT
✨📸 Serkan Cayoglu na promocyjnej sesji zdjęciowej serialu "Kader Bağları"
|
|
|
Post by julia on Aug 20, 2023 19:06:05 GMT
Serkana lubię, do Aycy nic nie mam, więc spróbuję. Może zamiast kolejnego sezonu "Yargi"
|
|
|
Post by mira on Aug 21, 2023 6:52:11 GMT
Serkana lubię, do Aycy nic nie mam, więc spróbuję. Może zamiast kolejnego sezonu "Yargi" No co Ty, zrezygnujesz z "Yargi"?
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2023 9:18:56 GMT
✨📸 Ayça Aysin Turan i Serkan Cayoglu ogłaszają rychłą premierę serialu „Kader bağları”
|
|
|
Post by lucy on Aug 22, 2023 9:47:47 GMT
Ładna z nich para. Ciekawe, czy będą mieć chemię.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2023 12:59:48 GMT
lucy oby nie, bo Ozge się rozwiedzie z Serkanem .
|
|
|
Post by lucy on Aug 22, 2023 13:19:56 GMT
lucy oby nie, bo Ozge się rozwiedzie z Serkanem . Albo on z nią No Ayca też ma już nowego partnera (polityka lub sportowca - już zapomniałam kim jest dokładnie), więc może proci się za siebie nie zabiorą (notabene wcześniej oboje zakochali się na planie serialu, więc... )
|
|
|
Post by julia on Aug 22, 2023 15:47:13 GMT
No co Ty, zrezygnujesz z "Yargi"? mira, bardzo lubię ten serial i końcówka była zachęcająca, ale ogólnie - czy kolejny sezon nie będzie już naciągany. Podobny dylemat mam z "Teskilat", choc przy nim trzyma mnie Murat
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Aug 30, 2023 5:10:09 GMT
Dzisiaj ma pojawić się pierwszy zwiastun. No zmartwiłam się informacjami, że prawdopodobnie serial wyląduje w piątkowym paśmie. Chyba nie ma szans z YÇ i KS. Ates kuslari też ma tam jakas swoją bazę widzów. To dopiero drugie sezony, myślę że wszystkie 3 produkcję utrzymają Turków przed TV. Chyba lepiej wypadłby w niedziele, bo Gonul Dagi już dlugo się ciągnie, poza tym to obyczajówka? A i Yargi juz trochę straciło dawny polot. Mógłby się tam wstrzelić jako dramat miłosny. Szkoda, że inne dni tygodnia juz zajete
|
|
|
Post by mira on Aug 30, 2023 6:26:22 GMT
Jestem bardzo ciekawa, co też pokażą w zwiastunie. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2023 10:38:48 GMT
Jeśli serial okaże się dobry, to jest w stanie odebrać widownię pozostałym. Tak było przecież kiedyś z Hercai, a jeszcze niedawno z Sorbetem, gdzie wszyscy wróżyli mu krótki żywot, a serial wyrósł na hita. i.imgur.com/1jJeDNL.pngi.imgur.com/yVlIsJf.pngi.imgur.com/f4mzVDz.pngPoza tym... ciekawe jak widownia Arki Sokaklar zareaguje na jej powrót po roku nieobecności na ekranach. Chyba lepiej wypadłby w niedziele, bo Gonul Dagi już dlugo się ciągnie, poza tym to obyczajówka? Gonul Dagi leci w sobotę. W niedzielę jest jeszcze Teskilat. Ale czy to chodzi o ilość wolnego miejsca? Widownia niedzielna do łatwych nie należy i chyba woli inne gatunki.
|
|
|
Post by lucy on Sept 1, 2023 9:28:55 GMT
Czyżby Fox się wahał co do dnia emisji? No chyba, że są jakieś problemy na planie... albo odcinek poszedł do poprawy... i.imgur.com/QzPZtBN.png
|
|
|
Post by lucy on Sept 1, 2023 16:25:17 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 1, 2023 20:44:43 GMT
Zwiastun
|
|
elena
Początkujący
|
Post by elena on Sept 2, 2023 12:34:21 GMT
piękny, zachęcający do oglądania zwiast un
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 2, 2023 13:44:26 GMT
Pięknie razem wyglądają ❤️
|
|
|
Post by lucy on Sept 2, 2023 15:00:10 GMT
Wyglądają faktycznie bardzo ładnie. Serkan jest taki przystojny No sam zwiastun wg mnie wybitny nie jest. Co więcej, Turków raczej nie zachęcił. Oby kolejne (zwiastuny) były lepsze. Poza tym od razu przypomniał mi się inny zwiastun Aycy
|
|
|
Post by lucy on Sept 2, 2023 16:08:55 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 2, 2023 19:13:18 GMT
Ayca wygląda tu bardzo młodo i świeżo. Serkan przystojny jak zawsze. Oni piękni, sceneria też ładna, natomiast to taki zwiastun nie-zwiastun. Czekam na konkretny zwiastun pierwszego odcinka. Żeby były sceny, które faktycznie znajdą się w odcinku.
Zdaje się, że oni oboje mają obrączki na palcach lewej dłoni? Ja tego nie widzę, znaczy widzę obrączkę u Sevdy, ale raz mi się wydaje, że to lewa dłoń, a raz, że prawa. Ale ludzie na TT piszą, że są obrączki u obojga.
|
|