Poza tym od razu przypomniał mi się inny zwiastun Aycy
I ten zwiastun Zemheri był wspaniały, a produkcja siadła. Za to ten nowy dla mnie kiepski, ale liczę że to po prostu wstęp. Natomiast przy takiej konkurencji powinni szykować bombowe zapowiedzi, inaczej zginą w gąszczu premier, a późniejsze rozpoczęcie tez nie pomaga.
Wyglądają faktycznie bardzo ładnie. Serkan jest taki przystojny No sam zwiastun wg mnie wybitny nie jest. Co więcej, Turków raczej nie zachęcił. Oby kolejne (zwiastuny) były lepsze.
Poza tym od razu przypomniał mi się inny zwiastun Aycy
Wspaniałość "Zemheri" zaczęła się i skończyła na tym zwiastunie. Dlatego mam nadzieję, że nowy serial będzie miał zwiastuny, jakie ma, ale fabularnie nie będzie takim ściekem jak "Zemheri".
Dlatego mam nadzieję, że nowy serial będzie miał zwiastuny, jakie ma, ale fabularnie nie będzie takim ściekem jak "Zemheri".
Mavi , no nie donkońca. Co prawda dla mnie zwiastuny nie są żadnym wabikiem i nigdy się nimi nie kieruję (wolę prześledzić opinie o danym projekcie), ale żeby z serialu tureckiego wyszło coś porządnego to muszą go chcieć oglądać Turcy. A co za tym idzie trzeba ich czymś przyciągnąć na początku (potem już robi to fabuła (ze scenariuszem na czele)). Wyniki w internecie (na Foxie w szczególności) w niczym nie pomogą, nawet jeśli projekt jest najczęściej omawiany i ma najsilniejsze fandomy. Cyferki, cyferki i jeszcze raz cyferki decydują o wszystkim (za wysokie też być niestety nie mogą, ale to właściwie na dalszym etapie jest najbardziej odczuwalne). No jeśli zwiastuny pokażą za dużo melodramatycznych, harlekinowych, amoremiowych klimatów, to taki projekt dzisiaj w Turcji nie ma szans.
Zwiastun jakich wiele. Wątpię, aby przykuł uwagę Turków. Poza tym nie podoba mi się fryzura Aycy. Podobną ma Demetka w swoim serialu i też wygląda w niej niekorzystnie. Tak jak i zresztą Neslihanka w Sefirin Kizi.
Ciekawe, w jakich rejonach. W ubiegłym roku spędzałam urlop w Czarnogórze i może zobaczę coś znajomego, bo zjeździliśmy niemal całą linię brzegową.
W przyszłym tygodniu pewnie ogłoszą finał Ruhun Duymaz, więc może będzie wiadomo, kiedy premiera tego serialu (o ile plotki o planowanej emisji w soboty są prawdziwe).
Być może za 2 tygodnie będzie premiera, bo pasmo będzie już wolne.
I tak też się stało. Premiera 30 września, w sobotę. Wg mnie raczej marne szanse na dobry reyting. Sobota lubi klimaty familijne, ewentualnie komediodramaty.
Wydaje mi się, że to lepsze posunięcie, niż wpychać serial na piątek, gdzie lecą już dwa o nieco podobnym klimacie (rezydencja, bogata rodzina, wymuszone małżeństwa, rządy seniorów itd.). A jak będzie, to się okaże. Nie musi to być wielki hit, ale niechby chociaż była ta 4 z przodu. Ja w każdym razie trzymam kciuki.
Wg mnie na "4" z przodu nie ma tu najmniejszych szans. Ale zobaczymy. Surec wie jak robić sobotnie seriale, więc może znajdzie jakiś zloty środek, żeby zadowolić Turków. W końcu Yeni Geli i Kuzey Yildizi to były wielkie hity w Show tv. Jednak, czy ten serial miałby być robiony w podobnej "komediowej" konwencji?