Na FB przeleciała mi informacja, że Nilsu Berfin Aktaş i Caner Topçu odeszli z serialu. A rozmowy z ich następcami się toczą. Niby chodzi o Ozge Kaye i tego typa z Safiru (nie Ilhana).
Mahsun Kırmızıgül nakręci swój nowy serial „Güzel Aşklar Diyarı” dla Kanal D we wrześniowym sezonie . Wyczekiwany serial zostanie wyprodukowany wspólnie przez firmę producencką Kırmızıgül, Siz Film , oraz firmę MedYapım należącą do doświadczonego producenta Fatiha Aksoya . Nilsu Berfin Aktaş i Caner Topçu byli już wcześniej wspominani o głównych rolach w serialu, który będzie kręcony w Kapadocji . Według najnowszych doniesień, które wyciekły zza kulis, wywiad w sprawie roli Arhana w serialu ma udzielać Burak Berkay Akgül , a wywiadowi Özgü Kaya udziela Zeynep . Burak Berkay Akgül wystąpił w filmie „Safir” , który także był kręcony w zeszłym sezonie w Kapadocji . Özgü Kaya otrzymał także ofertę od serialu Black Heart, do którego zdjęcia rozpoczęły się w tym sezonie w Kapadocji.
A jednak Ozgu i Nilsu są w podobnym wieku. Wydawało mi się że Ozgu jest dużo starsza od tej co odeszła, ale okazało się że to tylko 2 lata rocznikowo. A aktorzy są w tym samym wieku.
Mnie aktorstwo Ozgu także nie urzeka, ale moim zdaniem ona się na protkę i tak o wiele bardziej nadaje, niż ta cała Nilsu. Co do wielu to nie wiem ile ma lat, ale wygląda dość poważnie i wg mnie nie pasuje do Buraka.
„Kraina pięknych miłości ” będzie jednym z najambitniejszych seriali Kanal D w nowym sezonie. Projekt , nad którym od dawna pracuje Mahsun Kırmızıgül, obejmujący serial telewizyjny o kryptonimie „Yalı”, przeniesie na ekran bardzo mocny serial miłosny. Ogłoszono głównych aktorów serialu, którego zdjęcia będą kręcone w magicznej atmosferze Kapadocji . Özgü Kaya i Burak Berkay Akgül uścisnęli dłonie „Krainie pięknych miłości”. W serialu skupiającym znanych aktorów, takich jak Halil Ergün, Meltem Cumbul i Melis Birkan, Özgü Kaya wcieli się w „Zeynepa”, a Burak Berkay Akgül w rolę „Arhana” .
💥💥💥 Halil Ergün, który przygotowuje się do powrotu na ekrany z nowym serialem Kanal D #BeautifulCountryLove, w nowym projekcie podzieli główne role z Özgü Kaya i Burakiem Berkay Akgül.
Dziś odbyła się próba czytelnicza serialu „Kraina pięknych miłości” . Premiera serialu z Halilem Ergünem w roli „Hakima” planowana jest na drugi tydzień sierpnia. Ekin Aksoy dołączył do obsady serialu, którego dyrektorem generalnym będzie Mahsun Kırmızıgül . Aksoy, który ostatnio grał postać Menevşe w serialu „Bir Sevdadır”, wcieli się w rolę Dilana w „GAD”. W serialu wyreżyserowanym przez Deniza Koloşa główne role podzielą znane nazwiska, takie jak Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Ege Kökenli, Melis Birkan, Berkan Şal, Özgür Emre Yıldırım .
Fabuła skupi się na życiu, kulturze, problemach i nadziejach ludzi w różnych regionach Turcji. Serial da widzom możliwość odkrycia najważniejszych aspektów Turcji poprzez przedstawienie fikcyjnej historii miłosnej #güzelaşklardiyarı .
Do obsady serialu dołączył także odnoszący sukcesy aktor Yunus Narin . Narin wcieli się w kuzyna Deniza, Tufana, granego w serialu przez Özgü Kaya . Tufan jest obsesyjnie zakochany w Deniz, dla której nigdy nie traci nadziei, że pewnego dnia ona odwzajemni jego uczucia.
Dla mnie odpada. Kapadocja jest piękna, ale dopiero co oglądałam Buraka w Kapadocji i kolejny raz nie mam na to ochoty.
Ja po jego "grze" aktorskiej do dzisiaj mam traumę. I niestety,ale nie życzę temu serialowi najlepiej. Bo Burakowi to strzeliła woda sodowa po Safirze i ma się za niewiadomo jaką gwiazdę.
W sumie to nawet nie po Safirze, a w trakcie emisji. Takie badziewia dodawał na swoich socjalach,że szkoda gadać. Miał się z Ozge za parę wszechczasów w dizi. Żałosne. Nie lubię go i nie chce go już nigdy oglądać.