|
Post by man1000 on Mar 18, 2024 22:48:01 GMT
Ciekawe czy Halilowi uda się zabić Rizvana ? Może przyszedł tylko go ostrzec co do Nedime to ta baba jest niemożliwa rozdwojenie jaźni ma 🤣🤣🤣 interesuje mnie też co Robi Damla z Hakanem? Hakan mówi do niej że ojciec chyba przyjechał
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 18, 2024 22:55:37 GMT
Coś czuję,że to będzie znowu jakiś sen. Bo nie wierzę,żeby teraz Halil Ibrahim zabił Rizvana. Damla i Hakan mają pewną, chorą relacje. I myślę,że koniec końców Damla jakoś zdradzi Fikreta. Choć jak już chcą ją połączyć z Fikretem to niech będzie w pełni lojalna wobec niego. Niech będzie lepsza w tej kwestii od Asye. Nedime, faktycznie rozdwojenie jaźni na pełnym gazie. Szkoda, że tak dziwnie prowadzą tą postać. Wcześniej była ciekawsza. A teraz to czasem aż żal patrzeć.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 18, 2024 23:09:14 GMT
Oby tylko Fikret nie wrócił do Ayse bo to by było juz katastrofa i nieporozumienie Ylmaz mógł by Wkoncu umrzeć ale czy tak będzie zobaczymy
|
|
|
Post by lucy on Mar 19, 2024 14:09:55 GMT
Reytingi z pierwszych kilku odcinków... I ostatnich 10 odcinków..
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 19, 2024 15:26:01 GMT
W miarę stabilny reyting. Sądzę,że przy bardzo sprzyjających okolicznościach może w totalu wyszarpać maks 7%.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 21, 2024 20:56:38 GMT
Yilmaz w końcu nie żyje. Ale o zgrozo, kto go zabił?! Ta idiotka Ceylan. To w sumie niesprawiedliwe, bo powinien zginąć z ręki Halila Ibrahima, czy Fikreta. A nie tej wychudzonej Ceylan... I jak nie jestem zaskoczona,że była z nim w zmowie. Jak tylko się pojawiła, to mi ona śmierdziała. Ale większe zaskoczenie, to,że teraz chuda idiotka zgadała się z Asiye. Także będzie się działo! Asiye jest taka zła i pomysłowa. Aż się boje co zrobi Zeynep. Bo chuda Ceylan chce zabić Zeynep. Możliwości jest tak dużo. I jestem bardzo ciekawa jak Asiye będzie chciała zabić Zeynep rękami idiotki Ceylan. Może ją otruje? Tyle opcji! Asiye to wiedźma, mądra wiedźma, więc nie wierzę,że będzie chciała jakoś wywieść/porwać Zeynep z domu i gdzieś w jakimś lesie zabić. Zeyno nie da się porwać od tak. Pojawił się w końcu boss bossów, Nihat Marten. Wrażenie bardzo dobre. Wejście miał podobne jak Ylimaz. Nedime wygląda,że się trochę boi brata. Ach, i jeszcze scena jak Zeynep grozi ojcu! Złoto! Miray w takich scenach jest cudowna. Pełna charyzmy. Wierze jej postaci,że pomimo drobnej budowy, jest ona faktyczną mafijną królową u boku swojego męża. Z resztą, później siedziała przy stole z resztą gangu Halil Ibrahim ostatnio coraz więcej jawnie mówi i pokazuję,że jest w stanie zrobić wszystko dla swojej żony. Dosłownie podpalić świat. To jest takie mocne. I jest to kolejne potwierdzenie,że Ceylan to idiotka,bo myśli,że jak Zeynep umrze to HI spojrzy na nią. Nie mam pojęcia za to co w gra Szalony Major. Wygraża Halilowi,że go wsadzi do więzienia, Oguza też już pogonił. A zaraz potem się uśmiecha dumny. Więc nie wiem, ale to chyba właśnie jego kolejna pokręcona odsłona. Nawet nie dopuszczam myśli,że porzuci swoich żołnierzy. Ten aktor rewelacyjnie gra tą postać. Kradnie każdą scenę w jakiej się pojawi ❤️ Odcinek , tak jak zawsze top. Szkoda,że jest ramadan, bo teraz póki co tylko będą buziaczki w czółko i policzek. Ech...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 22, 2024 16:35:23 GMT
📌 Reytingi za 21.03.2024TOTAL:1. İnci Taneleri (9 odcinek) - 7.22% ⬇ (-0.13) 2. Hudutsuz Sevda (25 odcinek) - 6.42% ⬆ (+0.14)8. Aldatmak (62 odcinek) - 4.11% ⬇ (-0.01) 11. Sakli Beni (21 odcinek) - 3.25% ⬇ (-0.44) 36. Kül Masalı (5 odcinek) - 1.35% ⬇ (-0.58) АВ:1. İnci Taneleri - 8.83% ⬆ (+0.45) 5. Hudutsuz Sevda - 3.65% ⬆ (+0.24)6. Aldatmak - 3.23% ⬇ (-0.64) 15. Sakli Beni - 2.03% ⬇ (-0.20) 26. Kül Masalı - 1.15% ⬇ (-0.53) АВC1:1. İnci Taneleri - 10.36% ⬆ (+1.17) 4. Hudutsuz Sevda - 5.23% ⬆ (+0.34)6. Aldatmak - 4.01% ⬆ (+0.32) 12. Sakli Beni - 3.03% ⬆ (+0.08) 32. Kül Masalı - 1.21% ⬇ (-0.43)
|
|
|
Post by man1000 on Mar 22, 2024 20:20:21 GMT
ja jestem ciekaw jak ta idiotka Ceylan bedzie chciala pozbyc sie Zeynep i jak dalej bedzie wygladała relacja Fikreta z Ayse ? Damla nie zdradzila Fikreta i powiedziała mu co planuje Hakan moze to ich do siebie zbliży i bedzie FIKDAML
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 22, 2024 21:53:29 GMT
Mózgiem tej operacji będzie Asiye. Jednak chyba Halil Ibrahim już coś na poważnie zaczyna oganiać,że Ceylan to naprawdę się w nim kocha. Bo w jednej scenie podziała o dwa zdania za dużo. Powiedziała,że zrobi dla niego wszystko,że jest w stanie umrzeć dla niego. Także jakby Halo nic by się wtedy nie odezwał to jeszcze by wyznała mu miłość Ja stawiam,że Asiye ogarnie jakaś trutkę i ta będzie może powolutku podtruwać Zeynep. Ale główny scenarzysta jest nieprzewidywalny i może będzie jakaś duża scena z bronią, albo nożem. Nie mam pojęcia. Ja bym poszła tropem, że: - Zeyno ogłasza,że jest w ciąży - wychudzona Ceylan ją truje - Zeyno ląduje w szpitalu - poronienie, lekarz informuje Halila Ibrahima,że jego żona poroniła i w jej organizmie wykryto truciznę - Halil Ibrahim połączył kropki i cyk dusi własnoręcznie Ceylan To moje myślenie życzeniowe, ale oj dużo bym dała,żeby coś takiego zobaczyć Ogólnie to Halil Ibrahim nie atakuje kobiet i dzieci. Więc jestem ciekawa czy jak wyjdzie na jaw,że Ceylan była agentką Asiye, próbowała zabić jego żonę to czy będzie w stanie ją zabić. Od praktycznie początku Zeynep jest nietykalna, bo Halil Ibrahim już wcześniej był gotowy zabić każdego, kto zaatakował Zeyenp. Damla jest dla mnie nadal zagadką. Nie ufam jej do końca. Uważam,że nadal cały czas gra tak, aby to ona zyskała jak najwięcej. Nie uważam też żeby była jakoś super zakochana w Fikrecie. Ayse to wariatka. Kompletnie poza kontrolną. Ona jest walnięta, a przy tym trochę głupia.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 22, 2024 22:02:30 GMT
Moze tak byc tak jak mówisz ale mi sie wydaje ze Zeynep i ciąża moge byc dopiero w 2 sezonie jak zmienia cala historie bardziej mi pasuje ta scena gdzie Ceylan atakuje Zeynep nozem lub strzela do niej co do Ayse to ona zamienia sie po malu w Asye powiedziała Nihatowi żeby zabił Damle zeby ona zaraz nie straciła życia ignorantka jest wściekła bo Fikret jej nie chce
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 22, 2024 22:35:12 GMT
Do końca pierwszego sezonu jeszcze będzie chyba z 10 odcinków. Jeśli zakończą początkiem czerwca. Więc sądzę,że ten wątek mogą pociągnąć maks 5 odcinków. Ceylan jest impulsywną idiotką. I jak usłyszy o ciąży i zobaczy tą radość, miłość u Halila Ibrahima to w jednej chwili zacznie działać. I zupełnie zignoruje plan jaki ułoży Asiye. Też jest to jakiejś wyjście. Żeby nie przedłużać, bo turecka widownia bywa chwiejna. A trzeba kuć żelazo póki gorące.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 25, 2024 21:10:50 GMT
Zwiastun 26 odcinka Ceylan chce zabic Zeynep Nihat zaczyna wspolprace z Rizvanem Asye i Nesrinem i chca zabic tez Fikreta do tego Damla zadowolona ze jest u boku Fikreta
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 25, 2024 21:24:06 GMT
Jeśli plan zabicia Zeynep będzie faktycznie wyglądać w ten sposób to sama nie wiem. Autentycznie, Asiye wymyśliła takie badziewie? Broń, bez tłumika w domu pełnego ludzi? Co? Mam tyle pytań. Chce czwartek i odpowiedzi na nie Bo to strasznie głupie. Przypuszczalnie Ceylan idiotka strzeli i jak się niby z tego wytłumaczy? Ucieknie do pokoju? Głupie to strasznie. Idiotyczne wręcz. W tej mafijnej rodzinie Leto/Marten więzi rodzinne są ważne jedynie do pewnego stopnia. Nie wierzę aby Rizvan się wyłamał i jednak wrócił na stronę syna, by go uratować. Doskonale wie, że Asiye próbuje zabić jego córkę i co? W nosie to ma. A wręcz będzie mu to na rękę. Damla może długo nie pożyć. Bo Ayse zaraz sama będzie próbowała zabić ją. I pewnie wyjdzie jej to lepiej niż idiotce Ceylan
|
|
|
Post by man1000 on Mar 25, 2024 21:43:45 GMT
elysa7, Mi sie wydaje ze Damla tak łatwo nie da sie zabić sama jest przebiegła i to raczej Ayse powinna bac po za tym jesli wyjdzie na jaw ze to Ayse zaplanowała śmierc Damli to Fikret po tym napewno nie wroci do niej chyba ze byłby głupi w co watpie . Ta scena w ktorej Ceylan chce zabic Zeynep to rzeczywiscie nie dorzeczna ja mysle tak ze ktos zauważy ze ta idiotka strzela do Zeynep i kiedy wystrzeli strzał to ktos weznie to na siebie i zginie osłaniajac Zeynep moze to byc Osman ostatnio duzo sie pisze o tym ze aktor opusci obsade.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 26, 2024 8:45:49 GMT
Albo to znowu sen. Tak, widziałam te plotki. To też bym byłoby słabe. Wątpię aby dali drugi frag, więc zostaje czekanie na czwartek. Tak, Damla jest przebiegła. Jednak Ayse jest totalnie rozbita i sądzę,że jest zdolna do najbardziej desperackich czynów.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 27, 2024 19:32:36 GMT
Drugi frag
Aj, aż się będzie działo! Osman odpada z gry, i o ludu Halil Ibrahim z Oguzem wpadną w pułapkę.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 27, 2024 20:08:22 GMT
elysa7,Ciekawe czy Levent przezyje Nesrim do niego mierzyl z pistoletu i nie widzialem kogo wyrzuca przez okno szalony komendant do tego widzialem zdjecia 26 odcinka i slodko wygladaja na nich Damla i Fikret
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 27, 2024 20:27:57 GMT
Nie chyba nie strzeli do Leventa. Bo nie było widać,żeby Levent był jakoś mocno przestraszony. Raczej wyluzowany. Nie, nic nie może się stać Leventowi. Uwielbiam go ❤️ Właśnie też nie mam pojęcia kto to był. Bo nawet fragmentu twarzy nie było widać. Przez chwilę myślałam,że to może Dursun. Ale ten typ co wyleciał przez okno nie był aż tak siwy i stary. Więc jest ciekawa kto stanie się nową ofiarą Szalonego Majora Fajnie jakby zrobili z nich super mafijny ship. Bo Damla idealnie się nadaje na First Lady jak to mówi Asiye:D
|
|
|
Post by man1000 on Mar 29, 2024 13:10:03 GMT
I jak ocenianie wczorajszy odcinek dla mnie było w nim dużo akcji, zamieszania i zwrotów akcji śmierć Osmana wojna ojca z synem Rizvana i Fikret. Dursun z tego co zrozumiałem to przeszedł na stronę Halila i Zeynep scena w której Ceylan próbuje zabić Zeynep niedorzeczna ciekaw jestem co się stanie w kolejnym odcinku i jescze na koniec Fikret całujący Damle to było coś💜💜💜 może on też coś do niej czuje ciekawe jakby zareagowała na to Ayse jeśli by to zobaczyła 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 29, 2024 14:08:58 GMT
Wczoraj tylko coś tam na tt widziałam. Dopiero jutro na spokojnie obejrzę odcinek, bo ani wczoraj ani dziś nie mam na to czasu. I wtedy coś napiszę
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 30, 2024 16:28:22 GMT
Okey, obejrzałam. , odcinek nie był aż taki napełniony akcją. Bo ta doperio zaczęła się na 15 min przed końcem odcinka. De facto przez cały odcinek było knucie i Nihat od jednego do drugiego szedł, groził, obiecywał. Co w sumie nie było takie fatalne do oglądania. Przynajmniej nie jest taki niezdarny jak jego syn. Ylimaz później sknocił po całości. Rizvan i Nesim - mam już ich dość. Stary Nihat (którego notabene tak się boją,że po portkach robią, nawet Asiye) kazał im zabić synów, to co oni na to? Yep. Zrobią to. Sądzę,że Rizvan to nawet zabiłby Asiye gdyby musiał. Największy gnój. I jeśli Fikret nie chce go zabić, to nie wiem dlaczego go nie uwięzi w jakieś ciemnej,przykrej celi. To byłby całkiem fajne. Ale lepsze byłoby gdyby Nesim stał się kolejną ofiarą Szalonego Majora. Tak! Jemu bardzo się należy lot z okna Jak mi uśmiercą Leventa to będę krzyczeć. Bo wiele innych postaci można się pozbyć. Ale nie jego! Dursun już więcej odwagi miał. Ale wyszło co wyszło. Akurat to mnie nie dziwi. Bo z tych starych małżeństw to tylko Zuhal z Nesimem nie udają. Nedime bardzo mnie zawodzi. Naprawdę sądziłam,że ona ma głowę do intryg i że jest inteligenta. Ale ona tylko udawała. Od kilku odcinków jest taka tępa i naiwna, że patrzeć na nią mi się nie chce. Yilmaz już wcześniej nie ukrywał,że chce zabić Fikreta i Zeynep. A ona co? Nieee, niee on tylko tak gada. Teraz jej brat to samo. A ona dalej. Naprawdę żałosne to jest! Nie dziwię się w sumie ,że Rizvan wolał Asiye. Ta przynajmniej jest jego partnerką w zbrodni. Scenarzysta zepsuł i zupełnie wypiął się na postać Nedime. Damla bardzo fajnie wygląda z Fikretem. Ale no, dalej nie umiem jej zaufać. Ayse jest taka żałosna, jak jej teściowa. Nie ma co gadać. Irytuje mnie to,że nagle po tym jak idiotka Ceylan zastrzeliła Ylimaza i zrobiła z siebie ofiarę to Zeyo jej zaufała. I jeszcze prezenty daje ślubne! ŻAŁOSNE! Tą naiwną głupotą to się chyba od matki zaraziła. Naprawdę irytujące. A jeszcze ta cała sprawa z Eda i Oguzem. Zeyenp robi z tego takie halo, jakby w podstawówce była. Serio, jakby nie było miliona innych rzeczy do rozmyślania po nocach. Znowu minus. Jak w poprzednim odcinku siedziała przy stole obok męża i wspólników, to teraz kroiła warzywa i podniecała się sympatią Edy i Oguza. Głupie. Zapchaj dziura wątek. Niech lepiej Bahadir zacznie powstać coś lepszego dla Zeynep. Zeyno skończyła studia w USA, pokazała,że jest inteligenta, odważna. Powinna zająć się biznesem na równi z Halilem, albo coś innego coś lepszego. Bo teraz to siedzi w domu, albo jedzie do matki. Ewentualne pokaże się w restauracji, którą prowadzi i tak Edanur. Wkurza mnie to,że Zeynep często gęsto nic sensownego nie robi. Nie ma dalej żadnego hobby, nic. Końcówka odcinka to jest jakieś WTF. Okey, facetów nie ma w domu. Ale są starsi, być może wujek, no i oczywiście Sema. I co Ceylan idiotka strzeli do śpiącej Zeyenp z pistoletu bez tłumika. Co dalej? Przypuszczam,że w następnym odcinku skoczy się to tak,że schowa szybko pistolet i spróbuję inaczej zabić Zeynep. Ale nadal jak idiotyczny jest to plan! Byłam przekonana,że Asiye wymyśli coś szalenie złego i sprytnego. A ona praktycznie powiedziała Ceylan tylko,żeby zabiła Zeynep. Suuuper plan. Co ten scenariusz się taki leniwy zrobił? Wciąż bywa zaskakujący. W pierwszych odcinkach bywało nieszablonowo. Więc przyzwyczaili widza, to czegoś innego i szalonego. A teraz to taka kupa. Jak z tym zabiciem Ylimaza. Nie wiem co scenariusz przygotowuje na koniec sezonu. Ale chyba będzie rozdzielenie Zeynep i Halila. Stary Nihat widziałaby,żeby Hakan został mężem Zeynep. Nie wiem co to ma być. Bo oni są bliskim kuzynostwem i autentycznie niedobrze mi się robi na samą myśl.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 30, 2024 21:42:01 GMT
📌 Reytingi za 28.03.2024TOTAL:1. İnci Taneleri (10 odcinek) - 6.39% ⬇ (-0.83) 3. Hudutsuz Sevda (26 odcinek) - 5.31% ⬇ (-1.11)7. Aldatmak (63 odcinek) - 3.87% ⬇ (-0.24) 12. Sakli Beni (22 odcinek) - 2.73% ⬇ (-0.52) 33. Kül Masalı (6 odcinek) - 1.29% ⬇ (-0.06) АВ:1. İnci Taneleri - 8.11% ⬇ (-0.72) 5. Aldatmak - 3.80% ⬆ (+0.57) 6. Hudutsuz Sevda - 2.89% ⬇ (-0.76)18. Sakli Beni - 1.56% ⬇ (-0.47) 23. Kül Masalı - 1.33% ⬆ (+0.18) АВC1:1. İnci Taneleri - 9.30% ⬇ (-1.06) 5. Hudutsuz Sevda - 4.19% ⬇ (-1.04)6. Aldatmak - 3.79% ⬇ (-0.22) 12. Sakli Beni - 2.43% ⬇ (-0.60) 30. Kül Masalı - 1.24% ⬆ (+0.03)
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 1, 2024 18:26:15 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Apr 1, 2024 18:51:46 GMT
nic interesujacego w tym zwiastunie nie ma co przykuło moja uwage
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 1, 2024 19:09:11 GMT
A mnie właśnie zainteresował. Bo jednak Halil Ibrahim nie stracił swojego zmysłu żołnierza i już otwarcie mówi,że Ceylan idiotka pracuje dla Asiye. Więc czekam co ta chuda kretynka zrobi. Wzrok Halila Ibrahima dużo mówi.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 1, 2024 21:26:32 GMT
„Hudutsuz Sevda”, który ogląda się z zainteresowaniem od pierwszego odcinka i ma efektowny scenariusz, to jeden z seriali NOW, który będzie kontynuowany w nowym sezonie. W serialu telewizyjnym wyprodukowanym przez MedYapım z ogromną obsadą, na którą co tydzień z niecierpliwością czekamy, będzie głośno o separacji. Esra Dermancıoğlu, która dała życie Asiye, jednej z najważniejszych postaci serialu nakręconego przez odnoszącego sukcesy reżysera Murata Öztürka i napisanego przez Bahadıra Özdenera, autora niezapomnianego serialu telewizyjnego, pożegna się z zespołem. Odejście Asiye zmieni równowagę całej serii. Szkoda wielka strata nie zobaczymy juz królowej to byla najlepsza postac
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 1, 2024 21:47:40 GMT
Mam nadzieję,że to jeden z tych żartów na prima aprilis. Bo jak odejdzie Asiye to będzie bardzo słabo! W ostatnich odcinkach może nie była na pierwszym planie, ale każda z nią scena była co najmniej świetna. Każdy detal w kreacji tej postaci przez Esrę to złoto. Nie, nie chce aby to była prawda z jej odejściem.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 1, 2024 22:00:07 GMT
elysa7, To potwierdzona informacje od Birsenki i też jest potwierdzone od Birsenki że będzie 2 sezon 😀
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 2, 2024 6:06:25 GMT
Bardzo mi się to nie podoba. Taka charyzmatyczna postać. Wielka szkoda
|
|
|
Post by man1000 on Apr 2, 2024 9:44:07 GMT
Mogliby się pozbyć Ayse zamiast Asye bo to straszna baba zero humoru i non stop smutna i rozczarowana miną tak jakby ona tylko została skrzywdzona 🤣🤣🤣
|
|