|
Post by elysa7 on Apr 2, 2024 12:31:22 GMT
Wydaje mi się,że powodem może być coś z aktorką,Esrą. Może zdrowie? Bo nie wierzę,że scenariusz zakłada teraz śmierć Asiye. Tyle jest bezwartościowych postaci i co? Żyją. Nawet Osman przeżył. Powinna nastąpić jakaś czystka. Ayse, Tamer, Tuncay (może), Nedime, starzy z domu Halila Ibrahima, mała Sevda no i oczywiście Ceylan - OUT! O starym Rizvanie i Nesimie to nawet nie wspomnę. Może nie są tacy bezwartościowi, ale mnie wkurzają więc mogli by też zniknąć w jakimś dole na cmentarzu.
Ale Asiye to jest złoto! Od początku była cudowna, wiele wnosiła. Jak nie knuła i groziła to rozśmieszała. Jej relacja z Leventem ❤️ Żarty, docinki, to coś cudownego! Bardzo mi będzie mi jej brakować.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 3, 2024 12:06:03 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 3, 2024 13:08:46 GMT
Przypuszczalnie dziś zginie Asiye A Tuncay jedynie czego możne pokazać/nauczyć Ayse to jak strzelić komuś nieudolnie w plecy.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 3, 2024 13:34:50 GMT
elysa7,Ciekawe co sie stanie z Damla zeby tylko nie umarła
|
|
|
Post by lucy on Apr 3, 2024 13:44:32 GMT
Naprawdę chcecie tu 2.Sezon?
|
|
|
Post by man1000 on Apr 3, 2024 13:46:31 GMT
lucy, Dla mnie to bez znaczenia moze byc 2 sezon ale zeby we wrzesniu FOX nie skasował go po 5 odcinkach
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 3, 2024 13:59:26 GMT
Damla raczej nie umrze. Czekam z utęsknieniem na zgon tej chudej idiotki Ceylan. Czy chce drugi sezon? Specjalnie to nie. Choć drugi sezon może opierać się na przemianie Halila Ibrahima. Że porzucił swoją misję i zajął się na poważnie prowadzeniem brudnych interesów. I konflikt z tym związany. Ale to tylko takie moje marzenia. Fanfiki mogę pisać Jednak jest ta obawa, że skończą w pośpiechu drugi sezon na kilku odcinkach. Zaś ja chciałabym sensownego zakończenia. Wezmę to co mi dadzą.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 3, 2024 21:12:23 GMT
2 fragma 27 odcinka Ceylan zabila Asye serio
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 3, 2024 21:31:09 GMT
Fandom na tt się burzy i słusznie. Ja też jestem wkurzona! Dlaczego ta chuda idiotka zabije kolejnego viliana?! To jest jakieś nieporozumienie! Panna Nikt znowu jest w centralnej części akcji. Znowu. Taka nudna, głupia postać. To już Tamer jest lepszy. Ktokolwiek tylko nie ona. I co to za tanie, bardzo tanie zagranie. Wychodzi z bronią i strzela. Zero polotu. Nic. Nuda! Jeśli znowu nie poniesie żadnych konsekwencji to się jeszcze bardziej zirytuje. Bo bajeczkę z Yliamzem już nie będzie mogła powtórzyć. Chyba nikt jej nie uwierzy,że zrobiła to w odwecie za Osmana. Czy inną bujde. Zaraz sobie znajdę tłumaczenie co takiego Halil do niej powiedział. I to,że ona przebywa w tym samym pomieszczeniu co on też jest obelgą
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 3, 2024 22:26:09 GMT
Na razie nie udało mi się znaleźć tłumaczenia. Najwyraźniej Ceylan idiotka wyznała mu miłość... Chuda idiotka teraz jest na celowniku Rizvana. Halil Ibrahim powinien ją wystawić na rynku i niech stary szczur robi z nią co chce. Ale oczywiście tego niestety nie zrobi. Mam nadzieję,że może Szalony Major zakuje ją w kajdany i tyle ją widzieli. A mała Sevda do szkoły/internatu, i papa. Halil Ibrahim chyba już przejrzał na oczy. To wcale nie jest biedna, niewinna duszyczka. Cały czas się małą siostrą posługiwała,by ukryć swoje parszywe oblicze. Więzienie, albo dół dla niej. Bo nie chce mi się już patrzeć na tą postać. Autentycznie. Jak jest scena z nią to jej nie patrzę na nią, albo zakrywam palcem jej twarz na ekranie telefonu. Ta aktorka jeszcze dziwnie się zachowuje w internecie. Więc tym bardziej niech dostanie już buta z tego serialu. Przez nią i inne głupie zachowania scenarzysty cierpi tylko postać Zeyenp. Bo jej przez to wszystko mało jest na ekranie. A to jest w końcu główna protka.
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 4, 2024 21:22:01 GMT
Asiye 💔 youtube.com/shorts/5Mh0tD0vO1g?si=M16i7WwZAUZPzHXyNikt nie stworzy takich scen. Tyle kolorytu, tyle cudowności... Nienawidzisz jej, ale uwielbiasz i cieszysz się każdą sceną jaką daje. Ona , Rizvan i Nedime to trójkąt, który Safir zawsze chciał mieć, ale był gów***
|
|
|
Post by man1000 on Apr 5, 2024 12:28:39 GMT
Ostatni odcinek „Hudutsuz Sevda” był bardzo ekscytujący i pełen emocji. Esra Dermancıoğlu , postać Asiye w serialu, który został napisany przez wpływowego pisarza Bahadıra Özdenera i będzie kontynuowany w przyszłym sezonie, opuściła projekt. Odnoszący sukcesy aktor opublikował pożegnalną wiadomość, w której zawarł następujące wersety: Cóż to była za wspaniała podróż dla mnie... Fatih Aksoy i MedYapım, z którymi jestem bardzo szczęśliwy, że mogę pracować, bardzo was kocham. Już dawno nie grałem postaci z taką pasją. Całuję cały zespół produkcyjny... I miałem wielką przyjemność poznać wszystkich moich przyjaciół z obsady i dzielić scenę, będzie mi bardzo za wami wszystkimi tęsknić. ♥️Asiye mam dla Ciebie kilka słów: Przesuwaj dalej granice…”
|
|
|
Post by lucy on Apr 5, 2024 12:43:32 GMT
Ciekawe dlaczego Esra odeszła.
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 5, 2024 17:55:02 GMT
No właśnie. Za kulisami było widać,że wszyscy aktorzy ją uwielbiają. Nie mam pojęcia, może scenariusz przestał się jej podobać? Albo zdrowie... Nie wiem, ale to wielka strata.
|
|
|
Post by lucy on Apr 5, 2024 18:26:10 GMT
A może po prostu ma nowy projekt
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 5, 2024 18:46:49 GMT
Ale to trochę bez sensu. Bo przecież HS będzie miało drugi sezon. Jeszcze będzie kilka odcinków. Stała praca. A nowy projekt może wypalić jak Yan Oda.
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 6, 2024 18:07:56 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 6, 2024 18:15:41 GMT
Ale to trochę bez sensu. Bo przecież HS będzie miało drugi sezon. Jeszcze będzie kilka odcinków. Stała praca. A nowy projekt może wypalić jak Yan Oda. Esra nie narzeka na brak propozycji. Cały czas gdzieś gra, więc nawet jeśli projekt nie wypali, bez problemu znajdzie nową rolę. Niebawem się dowiemy co ją "zmusiło" do odejścia..
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 6, 2024 21:48:45 GMT
Jest wspaniała, więc mogę uwierzyć,że ma pełno propozycji. Ja tylko nadal będę ubolewać nad tą stratą.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Apr 7, 2024 7:18:52 GMT
Ciekawe jak odejście Esry wpłynie na historię bo jednak pierwotnie to ona była jedną z knujących. Ostatnio kilka odcinków nie oglądałem i teraz wróciłem do 26 odcinka i widzę że ojciec Ilmaza się pojawił i próbują Edanur spiknąć z tym komisarzem. 27 jeszcze nie widziałem ale odcinki trzymają reyting.
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 7, 2024 9:29:46 GMT
Nihat teraz jest głównym złym. Ale nikt nie zajmie miejsca Asiye. Nawet nie ma dobrej kandydatki bądź kandydata. Nergis mogłaby, ale ona jest bardziej subtelna i nie tak krwiożercza jak Asiye. Jednak komediową stronę zgarnia teraz Szalony Major ❤️
Tak, związek Edanur i Oguza jest dobrym rozwiązaniem.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 7, 2024 9:41:06 GMT
Nergis raczej nie mogłaby zająć miejsca Asye bo ona trzyma stronę Halila i Zeynep więc mało prawdopodobnie
|
|
|
Post by man1000 on Apr 7, 2024 10:25:11 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 7, 2024 14:30:47 GMT
Nergis raczej nie mogłaby zająć miejsca Asye bo ona trzyma stronę Halila i Zeynep więc mało prawdopodobnie Chodziło mi,że to ona teraz może tworzyć największe intrygi. Nergis już pokazała,że jest elastyczna i może bez większych problemów zmienić stronę. Czy będzie kolejny rozłam? Wątpię. Ciekawi mnie tylko co zrobią teraz z tą chudną Ceylan. Mam tylko nadzieję,że Halil Ibrahim i Zeynep nie będą jej pomagać jeśli znajdzie się w więzieniu. HI powiedział jej,że ma zabrać swoje rzeczy i zniknąć z ich życia. A ona zaraz poszła i postrzeliła Asiye. Więc czekam na jutrzejszy zwiastun i co oni tam wymyślą. Rizvan albo psychol zerwany ze smyczy Tamer mógłby ją zabić i byłby spokój
|
|
|
Post by man1000 on Apr 7, 2024 15:02:43 GMT
elysa7, Tak moze byc bardziej Realny scenariusz to odsiadka Ceylan w wiezieniu krazy juz zdjecie po sieci z Zeynep i mala Seda . Nergis raczej poprze strone ktora wspiera czyli Halila i Zeynep bardziej martwie sie o Nedime bo tu znowu moze dwubiegunówka zadziałac i poprze brata
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 7, 2024 16:19:43 GMT
No właśnie. I to mi się nie podoba. Chyba,że więzienie, mała Sevda zostaje u nich, ale za dwa odcinki już nikt nie pamięta o Ceylan i ruszamy dalej. Tylko martwi mnie ten wspomniany już kilkukrotnie brat imieniem Murat. Nawet nie chcę widzieć scen,w których Zeynep będzie broniła Ceylan. Zabiła Yilmaza i Asiye. A tą drugą na oczach innych, w tym córki. Biedna Leyla. Jest taka poszkodowana. Najpierw jej brat psychol zabił jej ukochanego, a teraz na jej oczach znowu zginął ktoś jej bliski. Niech Ceylan przepadnie. Albo niech pójdzie do więzienia, a tam Rizvan naśle kogoś i cyk dostanie kilka pchnięć nożem
|
|
|
Post by lucy on Apr 9, 2024 13:59:10 GMT
Madd ogłosił swoje najnowsze deale na rynku międzynarodowym, a dokładnie w Hiszpanii. Serial niebawem się pojawi na jednym z hiszpańskich kanałów.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 9, 2024 14:59:12 GMT
Szkoda ze do nas nie ma zadnych kupionych telek
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 9, 2024 16:34:49 GMT
Szkoda ze do nas nie ma zadnych kupionych telek Dla nas w Polsce to jakieś popłuczyny. Seriale z 2016 roku, które mają po 10 odcinków i nikt ich nie oglądał. Porażka.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 9, 2024 16:38:35 GMT
elysa7,Dla mnie to jakieś nieporozumienie my jesteśmy krajem gorszego sortu bo jak nie powtórki cały czas to seriale klapy
|
|