|
Post by elysa7 on May 6, 2024 20:46:00 GMT
Drugi frag
Szlag! A jednak. Kolejna , która będzie się kręcić koło Halila Ibrahima. Tyle,że ta nie jest chudną Ceylan. Niech Zeynep się ogarnie. Niech znowu Bahadir da tą Zeynep z pierwszych odcinków. A nie dziewuszkę, która wymyśliła sobie,że będzie lepiej jak odsunie się w cień. A tylko dlatego,że nie może dać mu dzieci.
|
|
|
Post by elysa7 on May 6, 2024 20:51:45 GMT
Scenariusz mnie frustruje. Niby dalej jest wysoki poziom, ale dosłownie to nie jest już to co było. Takich tanich zabiegów nie było. To końcówka sezonu, a moje obawy się już sprawdzają. W drugim sezonie pewnie będzie jeszcze więcej idiotycznych, zbędnych rzeczy, których nie lubię. Nowa postać będzie w domu Asiye. A teraz to już chyba tylko Rizvana i Tamera. Może jakaś kuzynka Kulpów? Nie wiem i zaczyna mnie to coraz mniej obchodzić. Tak było cudownie. Reytingu faktycznie mogły spadać jak w przypadku reszty seriali Fox. Ajaj 😶
|
|
|
Post by man1000 on May 6, 2024 21:09:11 GMT
elysa7,mi sie wydaje ze ta nowa postac to moze byc kuzynka Leyli i Yavuza watpie zeby to byla kuzynka Ayse i mam nadzieje ze tak nie bedzie
|
|
|
Post by elysa7 on May 6, 2024 21:27:23 GMT
Powtórzę, nie wiem. I dość mam postaci, które nic nie wniosą. A nie przepraszam, wniesie moją irytację na wyższy poziom. Tylko to. Rozumiem,że Halil to "gorący towar". Zwyżkujący król okolicznej mafii, młody, przystojny ale zaraz to każda nowa baba będzie miała obsesję na jego punkcie. I jak więcej sobie pomyślę o powodzie Zeyenp tym bardziej się wkurzam. I też dlatego,że Zeynep była postacią odważną, mądrą, w pełni zaangażowaną i miała dużo energii. A teraz to biedna kobieta, po której coraz bardziej widać,że potrzebuje terapii. Nie takiej głównej protki chce. Bo miałam cudo, a teraz mam wrażenie jakby mi dawali bubla. I jak wcześniej scenariusz tworzył problemy to jeszcze ładniej je rozwiązywał. Obecnie to już zaczynam tracić nadzieję na kontynuowanie tego dobrze wypracowanego schematu.
|
|
|
Post by man1000 on May 6, 2024 22:12:39 GMT
Na Instagramie pisza też fani że chcą nowego faceta tylko po co 😢😕to prawda Zeynep jest teraz biedna niewinna dziewczynka a w początkowych odcinka była taka odważna umiał powiedzieć wszystkim prosto w twarz co myśli o nich przeciwstawiała się bratu ojcu i matce tylko żeby być z Halilem szczęśliwa a teraz to wszystko zepsuli niestety
|
|
|
Post by elysa7 on May 7, 2024 6:27:47 GMT
Też wolę nowego bohatera faceta niż kolejną lisicę kręcąca się koło prota. Zachowanie Zeynep mogliby wytłumaczyć traumami jakie ostatnio przeszła. Ale główny scenarzysta raczej tego nie zrobi. Nie chce mi się oglądać sieroty i ofiary.
|
|
|
Post by Matthias on May 7, 2024 15:17:26 GMT
💥💥💥 Miray Daner i Deniz Can Aktas za kulisami nowego odcinka serialu #EndlessLove!
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on May 8, 2024 5:52:21 GMT
A tak w sumie to która to jest aktorka nowa w zwiastunie, bo były zapowiedziane dwie i jakoś nie mogę się połapać.
|
|
|
Post by elysa7 on May 8, 2024 6:38:38 GMT
Ja prawdę mówiąc też nie Kręcą teraz 32 odcinek i przypuszczalnie będzie scena między protami. Mam cichą nadzieję, że dojdzie już do pogodzenia się. Może to naiwne.
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on May 8, 2024 6:40:04 GMT
GDZIE TO OGLADACIE CHOCIAZ Z NAPISAMI? na YT jest bez
|
|
|
Post by elysa7 on May 8, 2024 7:11:27 GMT
Na jakieś grupie są napisy pl. Ale to trzeba szukać
|
|
|
Post by man1000 on May 8, 2024 7:48:32 GMT
jkj,ta pierwsza aktorka w zwiastunie to Elçin Zehra İrem i zagra postać o imieniu Didem możesz ją kojarzyć z serialu dziennego Hicran 😉😉
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on May 8, 2024 11:37:06 GMT
A ok.
|
|
|
Post by man1000 on May 9, 2024 13:00:35 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on May 9, 2024 20:40:45 GMT
Gdybym tylko mogła to pojechałabym to Turcji, w miejsce gdzie kręcą HS i strzeliłbym Bahadirowi w ten jego pusty łeb. Jak można tak niszczyć swój własny dorobek?! Nie śledzę live'a tego odcinka, bo po kilku scenach mam dość i mi się nie chce. Zeynep uznała,że Didem (nowa pani) pasuje do Halila i dobrze będzie im razem. Mam ochotę krzyczeć. Tak fantastyczna protagonistka jaką do (28 odcinka) była Zeynep do jakieś chorej idiotki z patoli ogm, która tworzy w swojej głowie plan podsunięcia innej kobiety swojemu mężowi. No hit. Proszę państwa,hit. Po jaką cholerę takie cyrki się dzieją?! To psuje postać. Zeyenp była tak świetnie kreowana, napisana i odegrana. A teraz jakieś chore rzeczy. Tak bardzo mnie to denerwuje, że jak w następnym odcinku to się nie zmieni zacznę rozważanie nad porzuceniem HS. Bo nie będę patrzyła jak mi główną protke niszczą. Zaś Halil Ibrahim ogarnął dlaczego Zeyenp odeszła. Jakieś konkluzje z jego strony? A skąd! Zamiast walczyć , pójść do niej, potrząsnąć nią i powiedzieć "Kobieto, to,że nie możemy mieć dzieci (notabene to,że jeden lekarz tak podział,bez większych badan też hit) nie oznacza,że możemy się rozstać. Wracaj do domu." To on tylko patrzy na nią jak szczeniak. Jak w jakieś dramacie romantycznym, ale dla nastolatków. Nie, po prostu nie. Potrafił wbić w nocy do domu jej ojca i mu grozić, a teraz to zero iskry. Nic. Pisze tego posta, bo jestem bardzo zirytowana. I nie chce mi się wierzyć,że tak dziwne i głupie zabiegi pomogą w reytingu. Ich rozstanie można inaczej poprowadzić. A nie,że Zeyenp odwala i chce przykleić nową babę do własnego męża.
A i nie wierzę. Kolejna nowa baba będzie chyba obiektem zainteresowania starego Rizvana i Tamera. Stary szczur szuka chyba nowej baby. Asiye nie żyje, Nedime stara. Tragikomedia. Emocje we mnie buzują,bo tak bardzo źle to jeszcze w HS nie było.
|
|
|
Post by man1000 on May 9, 2024 20:52:26 GMT
elysa7,Moze Ayse bardziej by pasowala do Rizvana
|
|
|
Post by elysa7 on May 9, 2024 20:56:48 GMT
O jeszcze ta baba. Też tragedia. Damla jednak w ciąży. Jak jeszcze miałam jakieś wątpliwości dokąd zmierza ta postać, to teraz mam wrażenie,że nic z nią nie zrobią fajnego. Będzie siedzieć w domu i od czasu do czasu pogledzi z Nedime albo kimś innym. Tyle postaci żeńskich jest, tyle możliwości, a główny scenarzysta wybiera te najgorsze, nudne i monotonne.
A i Tamer nie żyje . Jedyny plus odcinka. Shota go zabił, bo Fikret nie potrafił.
Może będzie frag po odcinku. I tylko fajna scena Halila i Zeynep jakoś poprawi ten nie smak po odcinku.
|
|
|
Post by elysa7 on May 9, 2024 21:17:57 GMT
Jest
Problemy z mózgiem Zeynep ciąg dalszy. Jak Halil się zgodzi na rozwód, to życzę powodzenia.
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2024 8:51:48 GMT
Zapomniałam,że Turcy to dziwna nacja. Są wzrosty. Fakt,że Sakla Beni odpadło to przypuszczalnie jakaś część widowni się przerzuciła na HS. Ale dla mnie to odcinek był jednym z gorszych. Zeyenp, która się snuje i jej odwala. To nie jest serial psychologiczny, tylko akcyjniak z miłym romansem protów.
|
|
|
Post by man1000 on May 10, 2024 8:57:53 GMT
Jeszcze do tego dochodzi rozmowa Fikreta z Zeynep w której mówił że on wciąż kocha Ayse dramat jakiś też niszczą postać jak można kochać kogoś takiego jak Ayse najśmieszniejsze była też scena w której Fikret mówił że on i Ayse pobrali się z miłości jaką to była miłość chyba ślepa 🤣🤣🤣bo dla mnie ona nigdy go nie kochała tylko żeby nie było szkoda Damli w tym wszystkim bo teraz jest w ciąży i było by mi jej szkoda a ona rzeczywiście się zmieniła i kocha Fikreta to widać 😢😢
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on May 10, 2024 9:15:36 GMT
No właśnie ja też mam wrażenie, że Zeyno dostała w łeb w tym więzieniu nie w brzuch. Chyba, że doszło do niedotlenienia z powodu utraty krwi. No miazga. To że Damla będzie w ciąży czułem jeszcze przed dramą Zeynep, ale teraz jak ona wróciła do matki to już poziom OGM. Masakra a Halil znów bez uczuć czy co? On wrócił do ustawień fabrycznych.
PS: To czy Zeynep będzie mogła mieć dzieci czy nie to też śliskie fakt. Szybko to stwierdzili mimo, że Zeyno nawet nie zdążyła w pełni wyzdrowieć i badań było zero. Moim zdaniem może tam być akcja jak w Osmanie gdy ten dostał drugą żonę to pierwsza też zaszła.
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2024 9:51:19 GMT
Dokładnie. Żadnych dodatkowych badań nie zrobiła, tylko od razu to przyjęła do wiadomości takiej ostatecznej. Po za tym wiele par nie może mieć dzieci i oczywiście jest to ciężkie doświadczenie, ale Halil to i tak bez względu na wszystko chce z nią być. Mnie denerwuje to ,że ona mu babe stręczy! Zupełnie nie liczy się z jego uczuciami. I jeszcze przy rodzinie gada o rozwodzie! Chodzą ploty,że niby Bahadir już nie odpowiada za całość scenariusza. Nie wiem czy to prawda, ale chyba coś w tym jest. Bo to co się dzieję obecnie z Zeyenp to tragedia. A Halil też nie lepszy. Powinien być bardziej agresywny i uparty. Najlepiej ją gdzieś wywieść i na odludziu zostać, by jej rozum wrócił.
|
|
|
Post by man1000 on May 10, 2024 10:43:23 GMT
jkj,Ciekawe co zrobi Fikret jak się zachowa w stosunku do Damli bo na Ayse już nie mogę patrzeć wciska Rizvanowi swoją 20 lat młodsza koleżankę a ten się slinił na jej widok widać że tej całej koleżance Ayse chodzi tylko o kasę są jakieś przecieki może że Rodzina Kulpow odchodzi z serialu to by był dobry pomysł
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2024 12:14:16 GMT
Damla to stracony potencjał. Z ciekawej postaci zrobią zaraz kolejnego npca, który chodzi i nie wie co ze sobą zrobić.
Jak nie ma Leventa i Asiye to już ten dom mnie nie obchodzi. Nesim i tak zawsze był przybocznym Rizvana, a Zuhal swojej siostry. Solo nigdy nie mieli nic ciekawego do pokazania.
|
|
|
Post by man1000 on May 10, 2024 12:29:08 GMT
elysa7,Z tego co wiem to Nesim opuszcza obsade jestem ciekaw zatem co zrobia z Zuhal i Ayse moze nie zobaczymy ich w 2 sezonie co do Damli to mam jeszcze nadzieje ze sie odgryzie na Fikrecie jak ten ja w zly sposób potraktuje
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2024 18:57:47 GMT
Jak Ayse ma jeszcze coś do roboty, to jej matka Zuhal kompletnie nie. Chodzą ploty,że Rizvan hajtnie się z nową Gizem. Żałosne wątki typu telenowela...
|
|
|
Post by man1000 on May 10, 2024 19:42:17 GMT
elysa7,No to rzeczywiscie wyjdzie z tego telenowela i ten Rizvan obrzydliwe to jest i to Ayse mu to kobiete zaproponowałą miejmy nadzieje ze duzo osob opusci obsade
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2024 20:53:03 GMT
Dlatego też ubolewam nad tym w jakim kierunku idzie fabuła i ta zmiana stylu. Na początku był ten wątek miłosny Asiye-Rizvan-Nedime, ale on miał inny wydźwięk. A teraz taki stary cap zagląda za młodą dziunią, która szuka takiego bogatego i starego. To po prostu nie pasuje do HS. Jeszcze nie skreślam. Jednak od jakiegoś czasu oglądanie i śledzenie HS przestaje mi sprawiać przyjemność. A raczej pojawiają się nerwy. Jak sobie przypomnę jak tylko zaczełam oglądać HS i jak mi lekko się to wszystko oglądało,to aż mnie czysta nostalgia łapie.
|
|
|
Post by man1000 on May 10, 2024 21:18:12 GMT
Z Hudutsuz Sveda zaraz zrobia potworka od OGM w stylu Yali Capkini
|
|
|
Post by man1000 on May 11, 2024 7:18:18 GMT
Krążą wieści, ze do obsady dołączy aktor Yalçin Hafızoğlu
|
|