|
Post by elysa7 on Aug 5, 2024 19:06:30 GMT
Masz rację. Teraz będą jeszcze gorsze głupoty. Zeynep jako postać zupełnie się zatraci w bezużyteczności i tworzeniu idotyzmów. Szczerze, to ja nie wyczekuje specjalnie tego nowego sezonu. Ostatnio obejrzałam sobie jakieś fragmenty z pierwszych odcinków. Inny serial, lepszy. Chyba HS skończyło się dla mnie na 28 odcinku. Takie mam wrażenie.
|
|
|
Post by mira on Aug 6, 2024 7:25:11 GMT
Bez sensu, że tak długo będą zwlekać. Mam złe doświadczenia chociażby z serialami "Kuzgun" (premiera II sezonu 18 września, finał po 5 odcinkach) i "Ogretmen" (premiera II sezonu 11 października, finał po 5 odcinkach). Serial miał stałą widownię, to prawda, ale zaraz wchodzą nowości i coś innego zdąży się ludziom spodobać.
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 6, 2024 13:35:17 GMT
W tym sęk. Widownia jest chwiejna i zaraz znają sobie coś nowego. Wcale nie będę czekać na HS.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2024 13:37:08 GMT
elysa7 najwyżej parę odcinków będzie i desant z anteny.
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 7, 2024 6:49:45 GMT
Tak właśnie będzie.
|
|
|
Post by lucy on Aug 7, 2024 10:38:21 GMT
Początek września bywa różny, bo widownia turecka wraca przed telewizory stopniowo. Ciekawi mnie jednak, czy ta tegoroczna będzie wygłodniała po tak długiej przerwie od dizi i się rzuci na seriale od razu, czy się okaże mniej zainteresowana z powodu odzwyczajenia się i przywyknięcia do życia bez dizi. I ciekawe który z tej trójki utrzyma się najdłużej
|
|
|
Post by man1000 on Aug 7, 2024 11:47:28 GMT
Serial Hudutsuz Sevda bedzie emitowany od 15 sierpnia w Izraelu na kanale Turkish Drama
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 7, 2024 19:27:49 GMT
Z HS odeszły topowe postacie. A czwartek jest mocny, więc HS może niestety wypaść najsłabiej.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 25, 2024 9:13:21 GMT
💥💥💥Birsen Altuntas donosi, że w dalszym ciągu nie ma żadnych wieści na temat serialu #HudutsuzSevda. Ale w drugim sezonie do obsady serialu dołączy duża liczba nowych aktorów, a kiedy zostaną ustalone nazwiska tych, którzy dołączą, podzieli się nimi.
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 25, 2024 11:57:56 GMT
Ciekawe co tak naprawdę dzieje się zza kulisami. HS był jednym z lepszych seriali i fajnymi reytingami w poprzednim sezonie. I dlatego też dziwi mnie to podejście.
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Aug 26, 2024 0:16:52 GMT
Dołączyli: Mesut Akusta ve Esra Dermancıoğlu. W dodatku on zagra mafiozę. Widziałam go już dwukrotnie w tego typu roli i było gorzej, niż źle. On się po prostu nie nadaje do takiej roli, min. dlatego, bo ma głosik niczym ze Świerszczyka. Innych warunków też mu brak, także nie wróżę serialowi sukcesu. Żal mi tylko Esry, bo sobie nie pogra, a jest świetna jako aktorka. I jakby tego było mało... wybrano protów. Ode mnie: Ratuneczku Choć z drugiej strony może i dobrze, że tak słabi proci jak oni spotykają się w jednym projekcie. (Dla mnie mogliby już zawsze grać razem) i.imgur.com/HocchzM.jpgtak slabi proci zrobili 34 0dc i kolejny sezon,nazwiasem mowiac bardzo przystojny koles i mega ladna laska
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 26, 2024 5:16:22 GMT
Proci w żadnym razie nie byli słabi. Dobrze napisane postacie i równie świetnie odegrane. Deniz/Halil Ibrahim z scenach walki czy ogólnej konfrontacji czy to ze swoimi przeciwnikami czy przełożonymi błyszczał. Zeynep również była świetna.
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2024 10:20:55 GMT
tak slabi proci zrobili 34 0dc i kolejny sezon,nazwiasem mowiac bardzo przystojny koles i mega ladna laska To, że serial zrobił tyle odcinków to wcale nie jest zasługa protów. Turcy nie oglądają dla aktorów. Jeśli ktoś śledził poprzednie sezony w Turcji to wie, że Fox wypuszczał same klapy, klapa za klapą. Dlatego ten serial (tak jak i zresztą pozostałe nowości kanału) nie zapowiadał się najlepiej. Tymczasem niespodziewanie większość seriali ub. sezonu się Fox'owi udała, choć hitem można nazwać tylko Kizil Goncalar. Hudutsuz Sevda to taki mocny średniak, który plasuje się zaraz za Pąkami.
|
|
|
Post by lucy on Sept 2, 2024 13:24:40 GMT
Fox wspomina.
Czy między protami jest w ogóle jakiś pociąg? Wszystko w tej scenie jest mocno "ugrzecznione", przesłodzone, wręcz sztuczne. W dodatku prot po tych schodach idzie ostatkami sił. Pocałunek też słabo zagrany jak w prawie każdym serialu tureckim.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 2, 2024 14:34:11 GMT
Chemia była świetna. Budowana stopniowo.
|
|
|
Post by lucy on Sept 2, 2024 14:48:26 GMT
Nie wiem, czy to prawda, ale przeczytałam, że prot doznał poważnego urazu/ kontuzji i wycofał się z serialu. W tym tygodniu ma się niby wyjaśnić co dalej z serialem.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 2, 2024 16:20:32 GMT
Oby NOW nie zrezygnował zaraz z serialu jak sa juz takie komplikacje na starcie 2 sezonu bo serial nie bedzie miec wogóle zakończenia
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 2, 2024 16:25:08 GMT
Nie jestem zdziwiona. HS do 28 odcinka - cudo.
|
|
|
Post by mira on Sept 3, 2024 6:41:43 GMT
Nie wiem, czy to prawda, ale przeczytałam, że prot doznał poważnego urazu/ kontuzji i wycofał się z serialu. W tym tygodniu ma się niby wyjaśnić co dalej z serialem. Ja nawet ostatnio pytałam, czy Deniz Can już wydobrzał, czy ktoś coś wie, bo jakoś na początku wakacji miał wypadek i coś mu się stało z nogą.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 3, 2024 10:05:36 GMT
Nic nie wiadomo. Od zakończenia sezonu cisza. Nic. Ja już się nawet pogodziłam z faktycznym końcem. Bo nie wierzę aby serial z początkiem drugiego sezonu wrócił na dobre tory.
|
|
|
Post by mira on Sept 3, 2024 11:06:31 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 3, 2024 11:35:24 GMT
To już oficjalne. Oby tylko się nie okazało, że naprawdę odszedł i za chwile będzie nowy prot (jak w Yabani - nowa protka).
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 3, 2024 14:27:04 GMT
Zobaczymy. Jak będzie zmiana prota lub protki to nawet nie mam zamiaru obejrzeć zajawki nowego sezonu.
|
|
|
Post by mira on Sept 4, 2024 11:34:36 GMT
Miray też zaprasza na nowy sezon. Wygląda na to, że wszystko jest ok. Słodziaki z nich.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 4, 2024 12:28:23 GMT
No trochę się nie dziwię, że dają takie info video bo inne seriale dla tej stacji już w tym tygodniu drugie sezony miały zaczynać, ale przesunęli inne pracują jak Pąki czy premiera z piątku. A ten serial mimo przedłużenia ni widu ni słychu. Już nawet zaczęto myśleć że uwalą ten projekt. A NOW tak potrafi. No ale miło słyszeć, że jednak może odkręcą to co nagrzebali na końcu 1 sezonu między fajnymi protami i nawet ciekawą historią (do czasu)..
|
|
|
Post by man1000 on Sept 4, 2024 13:18:18 GMT
Miray zaprasza na 2 sezon juz wkrotce
|
|
|
Post by lucy on Sept 4, 2024 13:26:38 GMT
To samo, ale z TT.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 4, 2024 16:35:43 GMT
Proci obecnie po odejściu Leventa i Asiye to jedyne co trzyma ten serial.
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2024 9:31:57 GMT
W przyszłym tygodniu startują zdjęcia do nowego sezonu.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 5, 2024 10:20:48 GMT
To pewnie premiera w październiku bo wątpię że się wyrobią pod koniec września z wszystkim
|
|