|
Post by man1000 on Sept 5, 2024 20:19:51 GMT
Zdjęcia do drugiego sezonu serialu „Hudutsuz Sevda” rozpoczynają się we wtorek, 10 września. Próby czytelnicze do serialu w reżyserii Murata Öztürka odbędą się 9 września. Do zespołu dołączyło dwóch gigantycznych aktorów przed drugim sezonem serialu, w którym weźmie udział 4 aktorów płci męskiej. Erkan Can i Engin Benli(Sploty Nienawisci) zostali nowymi flashowymi transferami „Borderless Sevda”. Pozostali aktorzy serialu zostaną ogłoszeni w nadchodzących dniach. Ciekawostką jest, kto ożywi ojca Gamze, İskendera, granego przez Zehrę Yılmaz … Nakręcono plakat nowego sezonu serialu, w którym występują Deniz Can Aktaş i Miray Daner . Nowy plakat ukaże się w przyszłym tygodniu. Z drugiej strony warto zauważyć, że czołowi aktorzy „Hudutsuz Sevda” nie pojawili się na wieczorze charytatywnym zorganizowanym na rzecz naszych dzieci dotkniętych trzęsieniem ziemi, który był transmitowany wczoraj przez NOW i zebrał 60 milionów. Deniz Can Aktaş przeszedł operację zaraz po zakończeniu zdjęć po kontuzji stopy podczas prób na planie w zeszłym sezonie. Dowiedziono, że aktorka, która przed planem wybrała się do Marmaris i za radą lekarza nie powinna zbytnio męczyć nóg, ze względu na swój szczególny stan zdrowia nie mogła uczestniczyć w programie, a Miray Daner nie wychodziła sama bez partner.
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Sept 7, 2024 4:01:01 GMT
mam problem z Denizem, raz uwazam ze to mega przystojny facet innym razem nie, zalezy jak go ubiora i uczesza tocs na zasadzie IDZIESZ PIJANY/A do lozka z kims budzisz sie rano i szok.. mam to z Nim.. w HS zrobili go fajnie, dobry dobor fryzury, odpowiedni zarost wyglada mega fajnie ale pamietam go wczesniej gdzie mi sie nie podobal totalnie i na ulicy bym sie nie spojrzala..
|
|
|
Post by man1000 on Sept 9, 2024 10:26:23 GMT
Kilka fotek z planu juz sie szykuja Yaren zmieniłą specjalnie kolor włosów na nowy sezon
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 9, 2024 11:14:41 GMT
Dziś albo jutro mają czytać scenariusz.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 9, 2024 14:31:13 GMT
Zaczeło sie czytanie scenariusza do 35 odc wrzucam tez kilka nowych fotek
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 9, 2024 17:13:26 GMT
Ciekawe co tam wymyślą. I o ile będzie przeskok czasowy.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 9, 2024 17:34:49 GMT
Aj. Już na tt widziałam,że fandom już szaleje. Niby Didem ma się zająć Halilem Ibrahimem...
|
|
|
Post by man1000 on Sept 9, 2024 21:37:53 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 10, 2024 7:20:31 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 10, 2024 10:15:30 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 10, 2024 10:39:37 GMT
To rozcięcie wczoraj zauważyłam,ale bardziej się w to nie wgłębiałam. Dziwne. Ale co zrobić. Bardziej mnie martwi jak dalej się fabuła potoczy.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 10, 2024 11:24:45 GMT
Ja mam wrażenie, że jest to związane z tą kontuzją nogi. Bo ja w sumie nie wiem czy to było złamanie (raczej nie). Zerwanie mięśnia lub ścięgna bardziej jest kłopotliwe czy długotrwałe.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 10, 2024 20:10:23 GMT
Rozpoczęły się zdjęcia do serialu „Hudutsuz Sevda” studia NOW . Po Enginie Benli, Erkanie Canie i Koray Şahinbaş, w nowym sezonie do obsady serialu MedYapım w reżyserii Murata Öztürka dołączyło kolejne gorące nazwisko. Burak Çelik dołączył do obsady serialu „Hudusuz Sevda” . Premiera drugiego sezonu serialu, który odcisnął piętno w czwartkowe wieczory, planowana jest na 26 września . Dołączające się nowe rodziny zwiększą napięcie w zapierającym dech w piersiach scenariuszu „Miłości bez granic” .
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 10, 2024 20:55:23 GMT
Nie wiem czy chcę widzieć kogo zagra
|
|
|
Post by lucy on Sept 10, 2024 22:24:31 GMT
Znaczy, że Burakowi się role główne skończyły? Za wąskie ma plecy?
|
|
|
Post by mira on Sept 11, 2024 6:35:49 GMT
Główna rola to nie będzie, ale może będzie głównym przeciwnikiem prota w walce o serce Zeynep (znaczy wiadomo, że oddała je już konkretnej osobie, ale to nie może być takie proste) i w innych dziedzinach życia może też. Taką rolą można zabłysnąć.
Ostatnio widziałam Buraka w duecie z Cemre Baysel. Trochę drewniany, ale może zrobił postępy. Szkoda, że aż tak przypakował.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 11, 2024 7:21:44 GMT
Przypuszczalnie pewnie będzie kolejnym mafiozem, który chwilę zabawi, pokręci się koło Zeynep i papa. Jak to było z Hakanem. Chyba,że zrobią jeszcze coś innego. Ale czy Burak kiedykolwiek miał jakieś plecy? Ja właśnie kojarzę go tylko z tego romcoma. I tyle.
|
|
|
Post by mira on Sept 11, 2024 8:11:54 GMT
Przypuszczalnie pewnie będzie kolejnym mafiozem, który chwilę zabawi, pokręci się koło Zeynep i papa. Jak to było z Hakanem. Chyba,że zrobią jeszcze coś innego. Ale czy Burak kiedykolwiek miał jakieś plecy? Ja właśnie kojarzę go tylko z tego romcoma. I tyle. Mnie się wydaje, że grywał dosyć istotne role, ale chyba nie typowo pierwszoplanowe. Poza romcomem widziałam go w "Sevgili Gecmis" i tam wypadł bardzo fajnie, ale serial skasowano po 8 odcinkach. Tam nie było takiej jednej głównej roli męskiej, było tych facetów kilku. Kojarzę też, że grał w serialu historycznym przez cały sezon, chyba w "Osmanie". Ale protem, z wyjątkiem duetu z Cemre, to on chyba nigdy nie był.
|
|
|
Post by lucy on Sept 11, 2024 9:16:12 GMT
Wystartowały zdjęcia.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 12, 2024 10:45:01 GMT
Wczoraj rozpoczęły się zdjęcia do serialu telewizyjnego „Hudutsuz Sevda” . Warto zauważyć, że Hayal Köseoğlu , która wcieliła się w rolę Damli, nie była obecna na udostępnionych dzień wcześniej zdjęciach z próby czytelniczej serialu, które były emitowane w NOW . To spowodowało plotki o separacji. Okazało się jednak, że piękna aktorka nie mogła pojawić się na próbie czytania ze względu na problemy zdrowotne. Köseoğlu został zabrany do szpitala z powodu wysokiej gorączki. Udekorował salę szpitalną gigantycznymi koralikami złego oka od tych, którzy odwiedzili słynnego aktora. Hayal Köseoğlu , która wzięła sobie tę sytuację do serca, zamieściła humorystyczny post z dopiskiem: „Przyszedł do szpitala ze złym okiem”.
|
|
|
Post by lucy on Sept 13, 2024 16:15:53 GMT
Dzisiejsza wrzutka z lasu..
|
|
|
Post by lucy on Sept 13, 2024 18:00:32 GMT
Dzisiaj też wjedzie zwiastun 2.Sezonu.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 13, 2024 18:57:12 GMT
Właśnie widziałam post na tt. Czekam!
|
|
|
Post by lucy on Sept 13, 2024 20:02:48 GMT
Premiera 26 września.
2.Sezon - Zwiastun..
|
|
|
Post by man1000 on Sept 13, 2024 20:08:43 GMT
Ja chce juz widziec ta ogladalnosc 35 odc 2 sezonu jak polaczyli Halila z Didem co do fabuly to nie mialo byc przeskoku w czasie o 2 lata
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 13, 2024 20:23:55 GMT
Czekałam nie wiem na co. Bo w sumie tego się spodziewałam. Aj. Naiwna jestem.
|
|
|
Post by lucy on Sept 14, 2024 11:39:07 GMT
2.Sezon - Plakat..
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 14, 2024 12:46:21 GMT
Może i zwiastun był lipny. Ale plakat uważam za ładny. Miray jest śliczna ❤️
|
|
|
Post by man1000 on Sept 14, 2024 13:04:30 GMT
Plakat ładny i to muszę przyznać Miray i Deniz pasują do siebie tylko czy serial będzie miał coś wspólnego z Bezgraniczną Miłością zobaczymy 😆
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 14, 2024 13:29:47 GMT
Nie, oni jako główni bohaterowie będą razem na koniec. Tylko przez pół tego sezonu będą w separacji bawić się jak w liceum. Także juhu, suuuper
|
|