|
Post by man1000 on Sept 14, 2024 13:39:06 GMT
elysa7,Tylko pytanie czy serial dotrwa do konca sezonu
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 14, 2024 13:54:14 GMT
To że dobrze protów dobrali było widać już w 1 sezonie. Fajny plakat. Tylko po zwiastunie zastanawiam się czy postać Didem dożyję 2 odcinka tego sezonu. Pytanie tylko czy zabije ją ktoś czy może umrze w połogu by protka miała bebeka do zajęcia się jakimś dzieckiem i wtedy można też dać 2 lata przeskoku bez większych problemów.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 14, 2024 19:08:46 GMT
elysa7,Tylko pytanie czy serial dotrwa do konca sezonu Nie wierzę aby dotrwał. W najlepszym razie do połowy. Nawet nie chce słyszeć o Didem jako Yasemin 2.0 HI nie zakochał się w Didem. Pewnie tak jakiś pokrętny, głupi plan tajnos agentos. I być może mści się za to jak go Zeynep odrzuciła i porzuciła. Jest zraniony. A Zeynep może się już obudziła z tego debilnego letargu, w jakim była od końca 28 odcinka.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 14, 2024 21:49:55 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 15, 2024 15:23:38 GMT
Zwiastun do bani. Plakat ładny. Serialu nie oglądam, ale czasem tak trochę podglądam niektóre scenki
|
|
|
Post by lucy on Sept 15, 2024 23:22:31 GMT
Taki plakat brano jeszcze pod uwagę..
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 16, 2024 7:32:50 GMT
Też jest ładny.
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 16:06:59 GMT
Czy bardziej cierpi ten, który odchodzi, czy ten, który zostaje? ❤️🔥
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 17:21:59 GMT
2.Sezon | 2.Zwiastun
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 17, 2024 8:16:35 GMT
Dramatyczny i to bardzo.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 18, 2024 7:19:51 GMT
Plakat i promocja na jednej z ulic Stambułu
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Sept 21, 2024 13:30:42 GMT
Deniz Can cos tam, z przecietnego aktora isrednio przystojnego faceta zostal tak dobrany tutaj,wlosy, waga zarost.. on jest mega przystojnym facetem po przerobkach, jego wyglad przeslania mi te durnowate dziury fabularne, teraz jestw moim typie,wczesniej niestety nie..
|
|
|
Post by man1000 on Sept 21, 2024 17:56:43 GMT
Zwiastun 3
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 21, 2024 18:26:01 GMT
Będą chcieli (oczywiście znowu) hajtnąć Zeynep. Ciekawe czy Halil Ibrahim znowu porwie Zeynep z jej ślubu.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 23, 2024 18:42:38 GMT
Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć kim jest ta czwarta postać/aktorka z tego serialu w tej zapowiedzi nowego sezonu NOW, bo jakoś mi się nie wydaje by to była Nedime.
Spot jesienny NOW Tv z aktorami serialu.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 23, 2024 19:01:15 GMT
To jest raczej aktorka grająca Nedime.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 23, 2024 19:10:27 GMT
Szczerze po którymś obejrzeniu tego promo już sam pewien nie jestem. Głównie przez to, że stylistyka tego promo i wygląd postaci Nedime nie chcą w mojej głowie się połączyć i zastanawiam się czy jakiejś ciotki Halilowi nie odnajdą a na plakacie do nowego sezonu byli tylko proci.
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Sept 25, 2024 14:27:47 GMT
tak zaluje, ze nie moge ogladac tego serialu z napisami, na yt co ktorys odc ma napisy a te generowane to i tak w wiekszosci trzeba sie sensu domyslac bo czasem tak jak ten trans przetlumaczy to sens wychodzi, ze strzelaja do siebie a babcia jadzia upiekla buleczki z kury i trzeba kminic o co mu chodzilo, ale przynajmniejglowny sens da sie zrozumiec
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Sept 25, 2024 18:36:29 GMT
tak slabi proci zrobili 34 0dc i kolejny sezon,nazwiasem mowiac bardzo przystojny koles i mega ladna laska To, że serial zrobił tyle odcinków to wcale nie jest zasługa protów. Turcy nie oglądają dla aktorów. Jeśli ktoś śledził poprzednie sezony w Turcji to wie, że Fox wypuszczał same klapy, klapa za klapą. Dlatego ten serial (tak jak i zresztą pozostałe nowości kanału) nie zapowiadał się najlepiej. Tymczasem niespodziewanie większość seriali ub. sezonu się Fox'owi udała, choć hitem można nazwać tylko Kizil Goncalar. Hudutsuz Sevda to taki mocny średniak, który plasuje się zaraz za Pąkami. na jednym watku piszesz ze Turcy ogladaja seriale dla historii nie dla protow, a jednak za cos placa tym znanym twarza, na innym watku piszesz ze nie rozumiesz jak tak slabi proci przyciagaja taka widownie, wiecdla historii, dla protow, czy wg Twojego gustu?
|
|
|
Post by lucy on Sept 25, 2024 19:50:20 GMT
na jednym watku piszesz ze Turcy ogladaja seriale dla historii nie dla protow, a jednak za cos placa tym znanym twarza, Bo Turcy nie oglądają dla aktorów, o czym się sama przekonasz śledząc przez jakiś dłuższy czas świat turk dizi. Prawie każdy z ich rzekomych ulubieńców zaliczył klapę (lub kilka klap), więc gdzie ta ich wierna widownia, skoro ich serial jest kasowany po kilku odcinkach lub jest ciągnięty na siłę, bo mimo reytingu szurającego po dnie się np. sprzedaje dobrze za granicę (??) Nierzadko bywa, że hitem (i to już na starcie) staje się serial, w którym główne role dostają aktorzy, którzy nigdy wcześniej nie grali na głównym planie, albo też grali, ale robili najczęściej klapy (czyli teoretycznie się nie podobali Turkom przed tv, tak?). A nabór aktorów jest dzisiaj często przez agencje, gdzie rządzą układy o jakich nam się nawet nie śniło. Bywa, że aktor, który robi same klapy jest ciągle obsadzany w roli głównej. Dziwne, nie? Znane nazwiska robią dużą robotę na rynku międzynarodowym - gdzie o wiele łatwiej sprzedać serial z aktorami, którzy grali w wielkim hicie (międzynarodowym - bo serial, który jest hitem w Turcji nie zawsze jest hitem poza Turcją i vive versa). To wszystko jest dość złożone, zresztą nie wszystko wycieka zza kulis. na innym watku piszesz ze nie rozumiesz jak tak slabi proci przyciagaja taka widownie, wiecdla historii, dla protow, czy wg Twojego gustu? Scenariusz scenariuszem, ale aktorzy tez sprzedają swoje rolę (tak jak i reżyserzy realizację) i przyczyniają się do ogólnego sukcesu, więc pewnie o to mi chodziło. Choć sama też nie oglądam dla aktorów, tylko przede wszystkim dla fabuły to nie umiałabym oglądać serialu, w którym na pierwszym planie grają aktorzy, których bardzo nie lubię lub nie akceptuję. I być może o to mi chodziło, nie wiem, bo nie pamiętam wszystkich swoich komentarzy i kontekstu w jakich je pisałam. Może tez odnosiłam się do wyników w sieci, a te to jeszcze inna bajka.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 26, 2024 20:54:40 GMT
Zwiastun 36 odc
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 26, 2024 21:10:10 GMT
Ostatnio tyle się u mnie dzieje,że niby wszystko z seriali mam pod kontrolą. A jednak nie, bo zapowiadałam,że dziś wystartował drugi sezon. Ależ się dzieję! Mam nadzieję,że na dniach obejrzę odcinek.
I ten zwiastun! Kaan będzie ostro rywalizował o Zeynep. W końcu Halil Ibrahim będzie zazdrosny i zaborczy. Nieźle.
Edit. Przejrzałam i o nie. Halil Ibrahim puścił się z Didem. W łóżku jego i Zeynep. Obrzydliwe. Tak, są po rozwodzie i i takie tam. Ale no, nie zniosę nigdy jak prot się puszcza. Nie. Po prostu nie. Tym bardziej mnie boli, bo Halil Ibrahim bym jak ten rycerz. Tylko Zeynep. Nawet ta Yasemin była jak rzep do psiego ogona. Nie. Przez to przestaje lubić Halila Ibrahima. I chyba zacznę kibicować Kaanowi.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 26, 2024 21:16:35 GMT
elysa7,To jednak bedziesz ogladac ?Może i ja sie skusze zobacze jutro jaki bedzie wynik w tabelkach
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 26, 2024 21:20:23 GMT
elysa7,To jednak bedziesz ogladac ?Może i ja sie skusze zobacze jutro jaki bedzie wynik w tabelkach Zrobiłam edit do poprzedniego posta. Nie wiem teraz. Halil Ibrahim gzidzi się z Didem w łóżku i domu Zeynep. Odechciewa mi się. Nienawidzę jak prot jest blisko z inną kobietą oprócz protki. Nawet dla zemsty.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 27, 2024 6:52:19 GMT
Przejrzałam Twittera i oczywiście fandom jest wściekły. Nie powiem,bo sama jestem zniesmaczona tym co zrobili z postacią Halila. Zrobili z niego takiego drania, który rani i to najbardziej chamski sposób kobietę, którą jak zapewnia kocha. I tak Zeynep sama pierwsza gadała farmazony i złożyła pozew o rozwód. Ale nie znalazła sobie raptem w kilka miesięcy faceta, z którym spała by w wspólnym małżeńskim łóżku. Jeszcze na dodatek widzi,że Zeynep to wrak człowieka, a jeszcze obnosi się z Didem i migdalą się publicznie. Jestem poważanie wkurzona na scenariusz. Halil Ibrahim był cudownym protem. Miał wszystkie cechy jakie uwielbiam w postaciach. Teraz jest dla mnie kupą. Bo cokolwiek by teraz scenariusz nie próbował tłumaczyć poczynań z ostatniego odcinka ja tego nie kupię. Zniszczyli już w moich oczach tą postać. Jeszcze będę raczej zerkała niż oglądała.
|
|
|
Post by mira on Sept 27, 2024 7:01:10 GMT
Serialu nie oglądam, ale TĘ scenę też widziałam i dla mnie również jest to niesmaczne, a wręcz obrzydliwe. Nie znoszę, gdy któreś z głównych bohaterów idzie do łóżka z kimś innym. Miłość protów jest wtedy zbrukana, granica została przekroczona i nie ma odwrotu. Ble.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 27, 2024 7:15:55 GMT
Zgadzam się w stu procentach. Odbieram to tak samo. I na dodatek to cały czas jest dom, łóżko Zeynep. To jest jej własność. Levent go jej kupił notabene. A zwiastunie następnego odcinka powiedział jej "Jesteś jedyną kobietą, którą kocham" i z takim błyskiem w oku, że nie ufam już Halilowi. Staje się dla mnie wręcz antagonistą.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 27, 2024 7:25:59 GMT
No i szału nie ma konkurencja zdecydowanie lepiej w wszystkich kategoriach
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 27, 2024 7:45:16 GMT
Ale to i tak jeden z lepszych powrotów. Skrzynia, ten o prawnikach, Legenda i jeszcze chyba jeden to jeszcze gorsze wyniki były.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 27, 2024 19:50:44 GMT
❥ Reytingi za 26/09/2024▪TOTAL:3. Siyah Kalp - 4.90% ⬇ (-0.94) 6. Hudutsuz Sevda - 3.89% 🆕▪АВ:4. Siyah Kalp - 4.22% ⬇ (-0.50) 11. Hudutsuz Sevda - 1.66% 🆕▪АВС:4. Siyah Kalp - 5.16% ⬇ (-0.93) 8. Hudutsuz Sevda - 3.02% 🆕
|
|