|
Post by man1000 on Oct 17, 2024 16:22:11 GMT
Deniz Can Aktaş: Przed tobą mocny odcinek, zapnijcie pasy 🔥
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 17, 2024 20:28:37 GMT
Ja jeśli chodzi o inne seriale to mam zapaść. Nie chce mi się oglądać, ani Bajki czy Morwy. A HS to tylko jeszcze coś śledzę chyba z przyzwyczajenia.
Aha. No tak. Oczywiście, Zeynep się przejęzyczyła z tym Karasu. Oczywiście. Znowu zrobiła z siebie idiotkę. Aż nie chce mi się denerwować.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 17, 2024 20:41:19 GMT
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Oct 17, 2024 20:44:48 GMT
Ja jeśli chodzi o inne seriale to mam zapaść. Nie chce mi się oglądać, ani Bajki czy Morwy. A HS to tylko jeszcze coś śledzę chyba z przyzwyczajenia. Aha. No tak. Oczywiście, Zeynep się przejęzyczyła z tym Karasu. Oczywiście. Znowu zrobiła z siebie idiotkę. Aż nie chce mi się denerwować. Halil się nie oświadczył jednak Didem. Ale dalej z nią paraduje....Oby kolejną zagrywką nie była ciąża.... Scenarzyści nie są łaskawi dla protek w turkiszach niestety- 90% z nich robi z siebie wiecznie idiotki. Czekam na angielskie tłumaczenie odcinka- jestem ciekawa co Halil mówił kiedy wyciągnął pierścionek...
|
|
|
Post by man1000 on Oct 17, 2024 21:04:18 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 17, 2024 21:08:53 GMT
Tyle dobrego. Ale tak. Halil mógłby zasugerować Zeynep,że musi trzymać jeszcze przez chwilę Didem przy sobie aby dobrać się do Davuta. Ale nie, on dalej woli bawić się w liceum i zazdrość. Zeynep jest ofiarą Bahadira, głównego scenarzysty. Zeynep jest albo środkiem do celu w rękach innych (w pierwszym sezonie był to jej ojciec) albo celem (tutaj Halil). Zależy od kontekstu. Nie mogę patrzeć na to jak ona od dawien dawna tupta od punktu A do punktu B i tam cały czas bez sensu, bez żadnego pomysłu.
Didem to tak zeszmacona postać,że aż wstyd.
Jak tylko dojdzie do pojednania protów, to mam tylko nadzieję ,że oboje zmienią dom. Bo byłoby szczytem jakby Zeynep wróciła do domu, w którym Halil żył z kochanką.
Muszę jeszcze oddać, że Deniz w tym odcinku miał jeszcze lepszą prezencję niż zazwyczaj. Taki charyzmatyczny, przystojny i po prostu gorący, że aż miałam wrażenie,że oglądam jakiegoś edit / short fanowski odnośnie jakieś postaci z książki. Mega ❤️
|
|
|
Post by man1000 on Oct 17, 2024 21:53:39 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 18, 2024 7:12:03 GMT
Wow, serial w Totalu zdobył wczoraj 1.Miejsce. TOTAL; 5,87 (1) ⬆️ AB; 3,54 (4) ⬆️ ABC1; 4,97 (2) ⬆️ I bardzo ładnie wzrósł.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Oct 18, 2024 7:29:33 GMT
To trochę mnie zaskoczyło. 1 miejsce w Totalu 2 w ABC1, 4 miejsce w AB. No faktycznie nie spodziewałem się tego w 2 sezonie, z drugiej strony akurat nie było meczy Galaty i Besiktasu w Lidze Konferencji zobaczymy jak będzie za tydzień bo mam wrażenie że z racji tematyki tego serialu tu może być sporo mężczyzn oglądających seriale kryminalno-mafijnych.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 18, 2024 7:37:36 GMT
Również jestem zaskoczona tym skokiem.
|
|
|
Post by lucy on Oct 18, 2024 7:40:19 GMT
Widzowi tureckiemu przed tv podoba się kierunek rozwoju akcji. W przeciwieństwo do Was, z tego co czytam.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Oct 18, 2024 8:00:41 GMT
Widzowi tureckiemu przed tv podoba się kierunek rozwoju akcji. W przeciwieństwo do Was, z tego co czytam. Mam ewidentnie inny gust niż widz turecki na to wychodzi 😆Ale Zeynep trochę ożyła w tym odcinku moim zdaniem. Tupnęła trochę nóżką, poszła wyjaśnić Didem i odważnie oświadczyła, że się Halo może oświadczać kiedy chce, nawet przy niej. Nawet jej się oczy nie zaszkliły przy tym- sukces😁😉
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Oct 18, 2024 8:12:10 GMT
Rozwój akcji nawet spoko, ale ja w sumie miałem duży problem z protką pod koniec zeszłego sezonu, ale ta freudowska pomyłka i to że zaczęła wyrażać swoje myśli i działać a w jakim kierunku to zobaczymy. Ja miałem problem głównie z jej działaniami po tej sytuacji w więzieniu, ale w sumie może chcieli pokazać traumę w ten sposób i za bardzo to kontrastowało z tym jaka była wcześniej.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 18, 2024 11:37:48 GMT
Nie potrzebnie dali tak mocną i odpychająca scenę Didem i Halila. Bo teraz po prostu go nie lubię. Choć Deniz naprawdę robi robię i Halil Ibrahim jest bardzo charyzmatyczny i nie sposób mu nie ulec patrząc na niego. Motyw z traumą to bardziej fandom stworzył aniżeli faktycznie scenariusz. Więc nie jest dobrze jak to fani muszą wyciągać każdy niuans i naciągać aby się zgadzało. To nie tak powinno wyglądać.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Oct 18, 2024 13:09:19 GMT
Nie potrzebnie dali tak mocną i odpychająca scenę Didem i Halila. Bo teraz po prostu go nie lubię. Choć Deniz naprawdę robi robię i Halil Ibrahim jest bardzo charyzmatyczny i nie sposób mu nie ulec patrząc na niego. Motyw z traumą to bardziej fandom stworzył aniżeli faktycznie scenariusz. Więc nie jest dobrze jak to fani muszą wyciągać każdy niuans i naciągać aby się zgadzało. To nie tak powinno wyglądać. Tą sceną z Didem to byłam chyba bardziej zdenerwowana niż sama Zeynep🤣🤣 A tak serio, to mi się to nie kleiło, że taki zakochany w Zeynep, a za chwilę ląduje w łóżku z kobietą, której nie kocha i jedynie wykorzystuje by zdemaskować Davuta. Co niezbyt ładnie świadczy o tym charakterze. Bo to chyba zbyt daleko idące wykorzystywanie. Ja wiem, że był wściekły na Zeynep ale zazwyczaj proci tak kochają, że nie są w stanie dotknąć innej kobiety. A tu proszę... Może jednak będzie retrospekcja, że nic nie było, Halil odepchnął Didem i tylko pocałował tradycyjnie w czółko🤣🤣
|
|
|
Post by Matthias on Oct 18, 2024 15:52:25 GMT
❥ Reytingi za 17/10/2024▪TOTAL:1. Hudutsuz Sevda (38 odcinek) - 5.87% ⬆ (+1.15)2. İnci Taneleri (19 odcinek) - 5.34% ⬆ (+0.38) 3. Siyah Kalp (6 odcinek) - 4.39% ⬇ (-0.06) ▪АВ:1. İnci Taneleri - 5.99% ⬆ (+0.24) 4. Hudutsuz Sevda - 3.54% ⬆ (+0.73)6. Siyah Kalp - 2.89% ⬇ (-0.59) ▪АВС:1. İnci Taneleri - 7.19% ⬆ (+0.12) 2. Hudutsuz Sevda - 4.97% ⬆ (+1.09)4. Siyah Kalp - 4.55% ⬆ (+0.22)
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 18, 2024 17:22:35 GMT
Była ona niepotrzebna. Zeynep sobie popłakała, ale scenariuszowo to nic nie dało. Ta scena była zbędna dla fabuły. Przecież to nie dało żadnego impulsu do działania dla Zeynep. Tak czy siak by się zdecydowała na te aranżowane zaręczyny z Kaanem, bo Iskander groził. A ona lubi się tak poświęcać, co również często nic nie daje.
Jestem też zirytowana,bo Kaan to miękki kapeć. Nic. Wydmuszka, przystojna, ale wydmuszka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 18, 2024 21:25:49 GMT
Ja myślałem że ten serial będzie się kończył. A tu widzę ze odzyskuje drugą młodość.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 18, 2024 22:01:46 GMT
Dokładnie tak się dzieje. Dla mnie to również zaskoczenie. Plusem jest to,że nadal są sceny akcji.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Oct 19, 2024 11:21:23 GMT
Kto wysiądzie z samochodu? Obstawiam jakąś kobietę- może jakaś szefowa mafii albo córka szefa mafii...Oby tym razem HI nie musiał się z nią żenić by uniknąć rozlania krwi🤣🤣🤣Strasznie się tutaj lubią powtarzać😉Gdzieś wyczytałam na fb, że ma się pojawić jakiś przyjaciel HI z wojska. Ma go niby grać ten aktor, który grał Kerema w Kor Nokta. Ale byłoby super, gdyby zaczął adorować Zeynep.😉
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 19, 2024 12:31:53 GMT
A może być,że dadzą kolejną babę, która będzie ślinić się na widok Halila. Już w tamtym sezonie były plotki,że może jakiś trzeci agent dołączy i będzie działał. Mają wolną drogę do tego. A szczerze wątpię aby dali jakiegoś normalnego faceta dla Zeynep. Ona ma być przykuta do nogi Halila. Czasy kiedy oni byli najlepszą i najzdrowszą parą w całym dizi daaawno minęły. Niestety.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Oct 20, 2024 12:23:12 GMT
Yasemin, Zeynep, Ceylan, Didem. No kilka literek alfabetu dla kolejnych adoratorek HI mają byle dali sobie spokój z powrotami. A patrząc na wyniki kilka kobiet koło Halila jeszcze się zakręci.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 20, 2024 13:36:04 GMT
A i Damla też mogłaby. Tyle, że była mądrzejsza i wybrała Fikreta. Łatwiejsza zdobycz
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Oct 21, 2024 17:09:35 GMT
I chyba faktycznie pojawi się jakaś nowa na planie bo to nie jest Leyla ta co gada z Zeynep prawda? Wydaje mi się, że w którymś serialu jako przapisułe protki widziałem tą aktorkę.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Oct 21, 2024 17:46:21 GMT
I chyba faktycznie pojawi się jakaś nowa na planie bo to nie jest Leyla ta co gada z Zeynep prawda? Wydaje mi się, że w którymś serialu jako przapisułe protki widziałem tą aktorkę. Też mi się wydaje, że to nie jest Leyla. Ciekawe kto to. I chyba wie, że Kaan zawarł układ z Didem. Dawać mi tu jeszcze przyjaciela Halo😀 Niech się choćby tylko obiektywnie zachwyca Zeynep, żeby powkurzać HI😄
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Oct 21, 2024 18:21:02 GMT
W sumie mam problem z tym sezonem, że w promocji to udział z tak dużej obsady wzięły 4 osoby, żadnych plakatów postaci poza jednym protów. A w poprzednim sezonie były taki przemiał, że ciężko się połapać a nie miałem czasu ogarniać od początku sezonu bo chciałem zobaczyć ile pociągną, ale teraz powoli wracam do tego serialu.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Oct 21, 2024 18:45:18 GMT
W sumie mam problem z tym sezonem, że w promocji to udział z tak dużej obsady wzięły 4 osoby, żadnych plakatów postaci poza jednym protów. A w poprzednim sezonie były taki przemiał, że ciężko się połapać a nie miałem czasu ogarniać od początku sezonu bo chciałem zobaczyć ile pociągną, ale teraz powoli wracam do tego serialu. Ja zaczęłam oglądać końcówkę pierwszego sezonu, właściwie od momentu kiedy pojawiła się Ceylan. Wcześniej nie oglądałam. Teraz dopiero oglądam drugi sezon. Ciekawi mnie ta nowa kobieta. Któż to będzie? Chyba nie będzie lecieć na HI. Wydaje się, że sprzyja Zeynep skoro ją informuje o układzie między Didem i Kaanem. Jeżeli to faktycznie o to chodzi kiedy mówi : "Oni zawarli układ przeciw Tobie". Czasem te zwiastuny są mylące.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 21, 2024 19:11:26 GMT
Nie. To jest nowa aktorka, postać. I założę się ,że to ona będzie tą panią, która zajedzie tym samochodem w pierwszym zwiastunie. Liczę,że nie uśmiercą mi wuja. Bo on jako jedyny zawsze był ostoją rozsądku i ciętych ripost.
Postaci w HS było i jest bardzo dużo. Większość z nich to trzeci plan. Najlepsze postacie to te z początku. Asiye i Levent na zawsze w moim sercu ❤️ Teraz to tylko Binbasi Szalony Dowódca jest cudowny. Ale to i tak już nie to co było.
|
|
|
Post by lucy on Oct 21, 2024 19:44:42 GMT
Serial się nadal podoba Turkom i świadczy o tym reyting tygodniowy. Total - 6 miejsce ABC1 - 10 miejsce
|
|
|
Post by man1000 on Oct 21, 2024 21:40:48 GMT
|
|