|
Post by man1000 on Oct 22, 2024 10:43:27 GMT
Napięcie nie maleje w serialu „Hudutsuz Sevda” . Kolejny odnoszący sukcesy aktor dołącza do obsady popularnego serialu NOW , w którym bierze udział wielu znanych i odnoszących sukcesy aktorów . Erol Babaoğlu, który swoim udanym występem wyniósł seriale i filmy, w których zagrał, na inny poziom, podpisał kontrakt z „Hudutsuz Sevda”. Według pierwszych informacji zza kulis, wielokrotnie nagradzany aktor wcieli się w serialu w rolę Mithata i wystąpi przed widzami jako brat Nergiza (Tülay Günal) .
|
|
|
Post by Matthias on Oct 23, 2024 19:48:31 GMT
💥💥💥 Yasemin Yazici zostanie gościnną gwiazdą w serialu wyprodukowanym przez MedYapım "Hudutsuz Sevda" Yasemin Yazici zagra bohaterkę Esmę w serialu. ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Oct 23, 2024 19:58:20 GMT
No wiedziałem, że ją kojarzę w Son Yaz kuzynkę grała.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 23, 2024 20:30:59 GMT
Właśnie Son Yaz! Nie mogłam wychwycić skąd ją znam.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 23, 2024 20:50:11 GMT
O, w końcu dupodajka się wzięła za robotę.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 23, 2024 21:12:41 GMT
Jestem chyba masochistką albo za szybko zapominałam i wybaczam. Pewnie wszystko na raz. Gdyż obejrzałam na suwaku ostatni odcinek. Był niezły. Sporo akcji. Także na plus, bo nie było zbyt dużo tej żałosnej i głupiej dramy między protami. Dalej nie mogę przeboleć tego jak Zeynep się przejęzyczyła. Dramat. A chyba jeszcze bardziej nie mogę znieść tego,że zniszczyli potencjał jaki był w postaci Kaana. Scenę jak rozmawia z Zeynep i całuje ją w dłoń była urocza. Pokazała,że gdyby nie zrobili z Kaana na dzień dobry złego syna mafioza to mogłoby być ciekawie. Mógłby być dobry dla Zeynep spróbować ją w sobie rozkochać i być rywalem Halila. Szkoda, bo oczywiście nic z tego nie będzie. Burak jest przystojny i ładnie wygląda u boku Miray. Ogromnie niewykorzystany potencjał. Wychodzi na to jednak,że Didem wycieraczka nie mieszka u Halila. Wkurza mnie to,bo w pierwszym odcinku drugiego sezonu mocno sugerowali,że jednak tak. Kolejny raz irytuje mnie to jak scenariusz wchodzi głęboko w jakiś kontrowersyjny temat, aby następnie za dwa odcinki zapomnieć o tym i udawać że to nie miało miejsca. Idiotyczne. Tak jak właśnie Halil , który uprawia seks z Didem, śpi z nią w jednym łóżku, trzyma ją przy nodze, i gdzie on tam i ona. A teraz nie, Halil ma wylane i publicznie ją upokarza. I to ma chyba pokazać,że jednak Halil Ibrahim to dobry facet i mamy znowu go kochać. Nie, ja mu nie wybaczę tej sceny ohydnej z pierwszego odcinka i tyle. Choć Deniz wygląda bosko, jak jeszcze włączy ten swój tryb szefa i dominatora ❤️ Wszystko wszystkim, ale są tylko dwie najlepsze postacie w tym całym burdlu, Binbasi i wujcio Dervis. Tyle. Są cudowni. I choć robią co mogą i tak zawsze będzie brakować mi Leventa i Asiye. Z wątkiem Damli i Fikreta już od dawna nie nadążam. Dursun to samo. Zdradzał, współpracował, zdradzał i tak w koło macieju. To ,że go zabili nic nie robi. Żadnych emocji we mnie nie wywołało. Więcej emocji wzbudza we mnie Leyla. Jaka ona się sukowata zrobiła. Strasznie irytująca. Yavuz to ma cierpliwość do niej. Dobry z niego chłopak, bo mógłby ją strzelić w łeb kilka razy, a tego nie robi i jeszcze miły jest dla niej. Ich wątek też został porzucony w cholerę. Nawet się dobrze nie zaczął jak go ucięli. HS cierpi na brak pobocznych wątków, które można byłoby śledzić. A idealnie łączyłyby się z głównym. Najwyraźniej się nie chce.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 23, 2024 21:13:28 GMT
O, w końcu dupodajka się wzięła za robotę. Aaa bo ona kręciła z Onurem, prawda?
|
|
|
Post by Mavi on Oct 23, 2024 21:15:30 GMT
O, w końcu dupodajka się wzięła za robotę. Aaa bo ona kręciła z Onurem, prawda? Tak i chyba nadal z nim jest, skoro jakiś czas temu składał jej życzenia na insta.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 23, 2024 21:30:51 GMT
O. Może to on jej załatwił epizodzik?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 23, 2024 21:42:42 GMT
O, w końcu dupodajka się wzięła za robotę. Ktoś tu jest zazdrosny.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 23, 2024 21:55:52 GMT
O. Może to on jej załatwił epizodzik? Wejścia w Med Yapim po Yasaku ma, więc wszystko możliwe. Next, nie, ona mnie po prostu wkurw.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 24, 2024 13:58:13 GMT
Miłość bez granic nie zostanie dziś pokazana
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 24, 2024 15:03:58 GMT
Ta stacja to żart. Dzisiaj dali info ,że nie będzie odcinka. A później jak spadnie reyting to ciekawe czyja to będzie wina.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Oct 24, 2024 16:05:34 GMT
Jestem chyba masochistką albo za szybko zapominałam i wybaczam. Pewnie wszystko na raz. Gdyż obejrzałam na suwaku ostatni odcinek. Był niezły. Sporo akcji. Także na plus, bo nie było zbyt dużo tej żałosnej i głupiej dramy między protami. Dalej nie mogę przeboleć tego jak Zeynep się przejęzyczyła. Dramat. A chyba jeszcze bardziej nie mogę znieść tego,że zniszczyli potencjał jaki był w postaci Kaana. Scenę jak rozmawia z Zeynep i całuje ją w dłoń była urocza. Pokazała,że gdyby nie zrobili z Kaana na dzień dobry złego syna mafioza to mogłoby być ciekawie. Mógłby być dobry dla Zeynep spróbować ją w sobie rozkochać i być rywalem Halila. Szkoda, bo oczywiście nic z tego nie będzie. Burak jest przystojny i ładnie wygląda u boku Miray. Ogromnie niewykorzystany potencjał. Wychodzi na to jednak,że Didem wycieraczka nie mieszka u Halila. Wkurza mnie to,bo w pierwszym odcinku drugiego sezonu mocno sugerowali,że jednak tak. Kolejny raz irytuje mnie to jak scenariusz wchodzi głęboko w jakiś kontrowersyjny temat, aby następnie za dwa odcinki zapomnieć o tym i udawać że to nie miało miejsca. Idiotyczne. Tak jak właśnie Halil , który uprawia seks z Didem, śpi z nią w jednym łóżku, trzyma ją przy nodze, i gdzie on tam i ona. A teraz nie, Halil ma wylane i publicznie ją upokarza. I to ma chyba pokazać,że jednak Halil Ibrahim to dobry facet i mamy znowu go kochać. Nie, ja mu nie wybaczę tej sceny ohydnej z pierwszego odcinka i tyle. Choć Deniz wygląda bosko, jak jeszcze włączy ten swój tryb szefa i dominatora ❤️ Wszystko wszystkim, ale są tylko dwie najlepsze postacie w tym całym burdlu, Binbasi i wujcio Dervis. Tyle. Są cudowni. I choć robią co mogą i tak zawsze będzie brakować mi Leventa i Asiye. Z wątkiem Damli i Fikreta już od dawna nie nadążam. Dursun to samo. Zdradzał, współpracował, zdradzał i tak w koło macieju. To ,że go zabili nic nie robi. Żadnych emocji we mnie nie wywołało. Więcej emocji wzbudza we mnie Leyla. Jaka ona się sukowata zrobiła. Strasznie irytująca. Yavuz to ma cierpliwość do niej. Dobry z niego chłopak, bo mógłby ją strzelić w łeb kilka razy, a tego nie robi i jeszcze miły jest dla niej. Ich wątek też został porzucony w cholerę. Nawet się dobrze nie zaczął jak go ucięli. HS cierpi na brak pobocznych wątków, które można byłoby śledzić. A idealnie łączyłyby się z głównym. Najwyraźniej się nie chce. Zgadzam się w 100% z tym co piszesz. Co do przejęzyczenia Zeynep, to chociaż tyle dobrze, że sama się zreflektowała i poprawiła a nie, że ją poprawił HI. Scenajak Didem przeprasza HI była ciekawa... Jeszcze tylko brakowało, by wyciągnął dłoń w jej stronę a ta by ją całowała na znak skruchy. Te baby tu mają zero self .
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 24, 2024 16:26:53 GMT
Tak. Kobiety są źle przedstawiane. Ale już od dawna się tego czepiam.
Scenariusz potrafi przez połowę odcinka zrobić szum wokół Zeynep. Ale też przedstawiać ją jako totalną szefową. Pewny chód, rewelacyjny wygląd, sposób mówienia. Zaś w drugiej połowie przemienić ją małą, słodką dziewuszkę, która wygada jakby miała się zaraz popłakać. Już od dawien dawna mnie to irytuje. Idealnym przykładem jest właśnie ostatni odcinek.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 25, 2024 16:50:06 GMT
Kusił mnie ten serial od dawna i wreszcie mu uległem. Zarwałem nockę do 4:30. Po pierwszych 3o minutach wiedziałem kto umrze i jak fabuła serialu będzie wyglądać. Ale jak na razie podoba mi się ten serial. Typowe kino zemsty, on jeden przeciwko wielkiej mafijnej rodzinie. Nie powiem przyjemnie się patrzy jak Halil po kole wysyła kolejnych zwyrodnialców na ten swiat. Ta rodzina jest patologiczna po całości, dwie żony gromadka dzieci z każdą. A Asiye to jest taka zajzajer z piekła rodem. Jej jedynym zadaniem jest chyba podburzyć i patrzeć jak świat płonie. Nie rozumiem Fikreta, z jednej strony chce bronić Zeynep. Nawet jej proponuje kasę by wyjechałam i nie żeniła się z tą szują levantem. A z drugiej nie przeciwstawi się ojcu który trzęsie obiema rodzinami. Fikret jak na razie po tych czterech odcinkach jest niejednoznaczny. Z jednej strony działa z ojcem i ma swoje za uszami. Ale czasem potrafi pokazać tą ludzką stronę. Ta jego zona tak się daje wodzić za nos tej swojej familii że aż przykro patrzeć. Ta scena w finale czwartego docinka kiedy Halil poniekąd dokonał zemsty jest mocna zwłaszcza z tą muzyką. Dawno żaden serial mnie tak nie zafascynował, pytanie na ile mi tej fascynacji starczy.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 25, 2024 18:51:09 GMT
Oj, tak. Pamiętam jak ja wsiąkłam. Wszystko było takie oczywiste, ale jednak jak już się coś działo to byłam zdziwiona A najlepsza to była relacja Zeynep i Halila, która stopniowo była budowana. Ogólnie Halil jako ten, który wchodzi i zamiata wszystkich po drodze. Jest to coś sztampowego,ale na mnie nadal działa i mi się podoba. Asiye pokochałam chyba od 4-5 odcinka. Ona jest zła. Ale taka ikoniczna, jej głos, rechot, gestykulacja. Przecież to złoto. Fikret długo się wahał. Wiele musiało się wydarzyć, aby zdecydował po której stronie będzie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 25, 2024 20:40:30 GMT
A najlepsza to była relacja Zeynep i Halila, która stopniowo była budowana. Ogólnie Halil jako ten, który wchodzi i zamiata wszystkich po drodze. Jest to coś sztampowego ,ale na mnie nadal działa i mi się podoba. Ja tam lubię sztampowe historię o ile są dobrze zrobione. Jestem ciekaw od którego odcinka pojawi się blondyna i zamiesza w jego życiu. Jak na razie mimo że Fikret nie jest w 100% postacią dobrą czy złą ale patrzy się na niego świetnie. Ta jego żona to dosłownie z wszystkim leci do swojej rodzinki. No i jak lubię buraka świetnie się chyba w takiej roli odnajduje.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 25, 2024 21:58:28 GMT
Damla? Pojawiła się chyba od 16-17 odcinka. Ale już nie pamiętam. Jak pomyślę to Bahadir powinien dostać mocno w twarz za niewykorzystany potencjał w wielu wątkach.
Dla mnie każdy facet jest przyćmiony przez Halila Ibrahima. Po prostu.
Ayse to idiotka. Nawet jej kibicowałam,bo w pewnym momencie jakby się zorientowała,że musi w końcu wybrać swoją własną rodzinę. Ale no niestety.
Na którym obecnie jesteś odcinku?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 26, 2024 12:27:46 GMT
Damla? Pojawiła się chyba od 16-17 odcinka. Ale już nie pamiętam. Jak pomyślę to Bahadir powinien dostać mocno w twarz za niewykorzystany potencjał w wielu wątkach. O to ja jestem w połowie 7 odcinka. Ale widziałem już to wejście po ślubie Zeynep i Halila Ibrahima było piorunujące. Nie wiem co będzie dalej, ale na razie podoba mi się podejście Fikreta. Mimo że jest zamieszany w nielegalne interesy to jest to człowiek z klasą i honorem. Ale to prawda że Halila Ibrahima przyćmiewa wszystkich mężczyzn. Deniz aktorko się podszkolił i daje sobie świetnie radę w takiej mocnej wyrazistej roli. Ja go widziałem w kilku odcinkach Ask Aglatir i teraz widzę go w tym seriali i zrobił progres. Lub siadła mu ta rola. Damla? Pojawiła się chyba od 16-17 odcinka. Ale już nie pamiętam. Jak pomyślę to Bahadir powinien dostać mocno w twarz za niewykorzystany potencjał w wielu wątkach. Ja tu czytałem zachwyty nad tym shipem, zobaczymy czy mi się spodoba. Obejrzałem już wszystkie fragi, wiem trochę sobie zabawę zepsułem. I w tym najnowszym Fikret się żeni z Damlą.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 26, 2024 12:47:43 GMT
Uważa,że Deniz zrobił wielki progres. Nie musi krzyczeć aby wyrazić emocje. A jak już to robi, to robi to dobrze. Podobnie z płaczem. Nie zalewa się i nie tonie w łzach jak niektórzy. Idealnie wyważona gra.
Ja z Damlą miałam problem. Bo ona uwiodła go, i do końca zachowywała się jak typowa kochanka. Nie lubię czegoś takiego. Bardziej niż Fikret i Damla interesowali mnie Leyla i Yavuz. Ale tam też pustynia. Nic ciekawego nie ukręcili.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 26, 2024 15:58:51 GMT
Uważa,że Deniz zrobił wielki progres. Nie musi krzyczeć aby wyrazić emocje. A jak już to robi, to robi to dobrze. Też tak uważam przy scenach tych dramatyczniejszych wypada dobrze i naturalnie. Miray też wypada całkiem spoko, chodź na początku nie byłem do końca do niej przekonany. skończyłem właśnie 7 odcinek, i Halila Ibrahima ma takie wielkie kochones zrównał z ziemią te wielką mafię. I ta podniosła nuta na końcu, lub przy jakich akcjach jeszcze potęguję te odczucia.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 26, 2024 17:24:23 GMT
Szef ❤️ Nigdy w tym serialu nie przeszkadzało mi,że Halil Ibrahim cały czas ma zbroję fabularną. I wiem,że nic mu się nie stanie
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 26, 2024 18:48:54 GMT
Nigdy w tym serialu nie przeszkadzało mi,że Halil Ibrahim cały czas ma zbroję fabularną. I wiem,że nic mu się nie stanie Fajne są te sceny zwłaszcza z tymi braćmi czy wujkiem. Zresztą cała ta familia jest spoko. Bo z drugiej strony nieustannie się żrą i knują.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 27, 2024 8:54:18 GMT
Ta scena w 10 odcinku gdzie Halil İbrahim wysadza sześć samochodów przepiękna. Stałą cała banda wszyscy w czerni jak z filmu Men in Black. Świetny odcinek, Fikret jeszcze się dąsa, ale wydaje mi się że on przejdzie na ta dobrą stronę gdzie już jest siostra. edit 2: Jestem na 11 odcinku, i nową szują stał się Tamer Leto Zabił ukochanego siostry, on za bardzo szumi i coś czuje że on za długo to nie pożyje. Jest tak samo zepsuty do szpiku kości jak jego mamusia czy kuzyn levant.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 27, 2024 12:34:09 GMT
Tak, scena jak wszyscy stoją i patrzą jest cudowna.
Tamer to inna gęstość bycia okrutnym socjopatą na dodatek idiotą.
Levent nie chciał zabić. Bo widać po jego spojrzeniu na Tamera,że ten posunął się za daleko. Już niedługo, bo 14 odcinek to ja dopiero petarda. Sam zobaczysz.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 27, 2024 18:29:10 GMT
Levent nie chciał zabić. Bo widać po jego spojrzeniu na Tamera,że ten posunął się za daleko. Już niedługo, bo 14 odcinek to ja dopiero petarda. Sam zobaczysz. Ja właśnie kończę 13 i nawet sam Levant przyznał się Fikretowi ze nie chciał zabić. W 14 odcinku widziałem we fragu proci będą mieć piękne sceny. Ja czekam kiedy się wreszcie odpali ojciec Elif i tych zamordowanych braci. I ich wystrzela jak kaczki. Na czele z Tamerem i jego mamuśką. Podobało mi się jak przyszły mąż staną w obronie Leyli i złamał temu idiocie palca. Swoją drogą matka go hoduje na jeszcze większego psychola niż ten brat który nie żyje. Fajnie że już prawie wszyscy wiedzą że Edanur nie zdradziła. Sądziłem ze teściowie ją zabiorą ale nie wyszło. Coraz bardziej podoba mi się relacja Leyli z Yavuz, nie ma tam na razie ask ale leyla widzi szansę wyrwania się z tej patologicznej rodziny. A po tym jak zabili jej ukochanego nie ma już nic do stracenia. Asiye to jest kobiet zła do szpiku kości, i nie cofnie się przed niczym by osiągnąć swój cel. Ona tak mąci że chyba sama się gubi w tym mąceniu Swoją drogą Esra świetnie to odgrywa, z tym kaczym głosem. Pierwszy raz polubiłem negatywął postać żeńską. Jak jeszcze miałem jakieś obiekcie że ktoś w tym domu leto jest dobry, tak teraz już wiem że każdy dba o swoje cztery litery. Tam ostatnim bastionem jest Fikret który zachował resztki człowieczeństwa. Bo Zeynep poszła do Halila Ibrahima i poznała ciepłą bezinteresowną rodzinę. Kochany tatko pozbywa się każdego kto mu jest zbędny lub tym zniknięciem pomoże. Myślałem że Nedime jest inna, ale w ostatnich dwóch odcinka pozbawiła mnie złudzeń. Oni są siebie warci z tym kochanym Rizvanem.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 27, 2024 19:58:47 GMT
Dokładnie. Levent od pewnego momentu jest komediowym przewodnikiem. A jego sceny z Asiye są moimi ulubionymi. Fikret jeszcze się będzie wahał. Bo Rizvan nieźle potrafi manipulować. Wie gdzie nacisnąć aby Fikert czy Zeynep się zastanowili czy dobrze czynią. Tak. Od tego momentu sceny Halila Ibrahima i Zeynep węszy na inny, nowy poziom.
Związałam spore nadzieje z wątkiem Yavuza i Leyli. Ale sam zobaczysz co z tego wyszło później.
Niestety, ale Tamer długo musiał czekać na swoją zapłatę. Co mnie niemiłosiernie irytowało.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 27, 2024 20:34:45 GMT
Dokładnie. Levent od pewnego momentu jest komediowym przewodnikiem. A jego sceny z Asiye są moimi ulubionymi. Też lubię ich wspólne sceny, wygląda to komicznie i czasem kiczowato. Ale świetnie się bawię. Podoba mi się przemiana Sakine, Elif i ich całej rodziny. Oni byli bardzo lojalni w stosunku do rodziny Leto, czego nie można powiedzieć o nich. Matka po stracie swoich dzieci jest nieobliczalna. Po cichych dniach Firata z Ayse znów sobie gruchają jak gołąbki. Pytanie jak długo, bo pewnie znów kochana rodzinka z ciocią Asiye na czele.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 27, 2024 20:58:32 GMT
Do dziś żałuję,że aktorzy odeszli z serialu ;(
A właśnie, co do Nedime. To franca jest i to gorsza od Asiye. Bo Asiye nigdy nie ukrywała jaka jest naprawdę.
Sakine to jedna z moich ulubionych postaci. Dużo słucha, w cichości rozważa różne tematy. Powinna stać się ważniejszą postacią, ale no. Znowu Bahadir, ten idiota. Chwaliłam go na początku, ale później sam zaczął partolić własną robotę.
Ayse to dramat. Jak Fikert za młodu mógł się w niej zakochać to nie wiem. Ale on ma słaby sposób dobierania sobie kobiet.
|
|