Trwają poszukiwania partnera dla Cemre Baysel (Sakla Beni) do nowego serialu stacji NOW TV "Hayat Hırsızı". Trwają rozmowy z Burakiem Berkayem Akgülem (Safir) do tej roli.
Oczywiście fandom Ilhana z Safira rzucił się do boju i jest wysyp komentarzy, że to nie Berkay, ale Ilhan powinien być partnerem protki. Albo, że Berkay kradnie Ilhanowi partnerki
Bez przesady, Ilhana lubię, ale grał już z Cemre i w serialu, i w filmie. Niech ktoś inny pojawi się u jej boku.
Natomiast z Burakiem mam problem, bo "Safir" mi go obrzydził, ale też nie jest tak, że uważam go za beztalencie. Przeciwnie, radzi sobie nieźle. I może obejrzę serial "Ru".
Mavi, ta fabuła to nie jest historia miłosna. Ale jest na tyle ciekawa i oryginalna, ze warto dać jej szansę. Na pierwszym planie jest zemsta i wokół niej się tak naprawdę toczy akcja. Cała reszta (a jest tu trochę wątków pobocznych) to plan drugi lub trzeci. Dlatego nie ma co się rozwodzić nad protem i tym kto go zagra. Teraz najważniejsze kto zagra macochę i jej męża (byłego, sławnego piłkarza).
Ten wybór prota to tragedia. I nie, nie jestem fandomem Ilahana... Typ nie potrafi grać i jeszcze położy ten serial. Tylko Cemre szkoda, bo będzie się musiała męczyć przy nim.
Akurat Cemre nie przewyższa go aktorsko, więc luzik. Zresztą jeszcze nie wiadomo, czy Burak się zgodzi tu zagrać. Ma też inne propozycje ról, co było zresztą do przewidzenia po jego występie w Safirze.
Ciekawe, czy to nie jest ta niespodzianka, którą Birsenka zapowiedziała, że ogłosi jak tylko otrzyma potwierdzenie.
Onur Seyit Yaran wrzucił filmik, w którym gra w piłkę, z podkładem muzycznym, który kojarzy się z Brazylią. Na socjalach to oczywiście odebrali, że zagra Jorginia (prota).
Znając Turków, to wątek zemsty zostanie rozjechany walcem i zaraz skupią się na miłostkach, shippowaniu. Także czok czeszę kurę, ale pasuje z tym dizi. Ps. dopiszcie w obsadzie Zerrin Tekindor, będzie na zaś, jak już oficjalnie ją dopiszą
Znając Turków, to wątek zemsty zostanie rozjechany walcem i zaraz skupią się na miłostkach, shippowaniu.
Ale ta historia wtedy nie będzie miała racji bytu. Ta zemsta to jej kręgosłup. A drobne miłostki, które są zresztą w wydaniu totalnie nietelenowelowym (określiłabym je bardziej jako komediowo-karykaturalne) są w pobocznych wątkach. Te wątki są jakby odskocznią, bo bez nich ta historia byłaby za ciężka w odbiorze. Jest nawet jeden trójkąt, gdzie o faceta rywalizują; facet i baba Także jest bardzo różnorodnie, bo jest też wątek, gdzie jeden chłop ma 3 rodziny.
Czy Alp się nadaje na piłkarza? Wg mnie, Jest zbyt napakowany.
Zawsze może potrenować. W "Ada Masali" wyglądał bardzo dobrze. Pewnie się przygotowywał, bo wiadomo, ze w tych letnich serialach pokazywanie klaty jest normą.
Serial „Hayat Hırsızı” to jeden z najbardziej ambitnych seriali TERAZ w nowym sezonie. Cemre Baysel zagra główną rolę „Leyli” w serialu wyprodukowanym przez Ay Yapım , napisanym przez Aybike Ertürk . Alperen Duymaz jest na etapie podpisania kontraktu dla partnera pięknej aktorki … Do obsady serialu, w którym trwają negocjacje aktorskie, dołączył kolejny bardzo wartościowy aktor. Cengiz Bozkurt, który w zeszłym sezonie grał w „Teşkilat” , zgodził się z „Hayatem Hırsızı” . Odnoszący sukcesy aktor wcieli się w rolę „Selmana” w serialu telewizyjnym wyprodukowanym przez Ay Yapım oraz wcieli się w ojca słynnego piłkarza Tufo. Serial kwestionuje relacje rodzinne wokół bardzo mocnej historii zemsty, przedstawionej w imponującym języku.
Cengiz Bozkurt (...) wcieli się w rolę „Selmana” (...) w ojca słynnego piłkarza Tufao
Jest to postać dość karykaturalna. Pamiętam, że na początku mnie żenowała, ale po jakimś czasie ją polubiłam. Uwielbiałam jego wątek z byłą żoną, gdzie się oboje "niszczyli". Mega komiczny to był wątek i miał świetne dialogi. W oryginale ta postać tak wyglądała: