Wczoraj odbyła się próba czytelnicza serialu „Hayat Hırsızı”, w którym na fotelu reżyserskim zasiądzie Hilal Saral . W niedzielę na planie serialu „ Avenida Brasil ” autorstwa Aybike’a Ertürka. izide Cemre Baysel (Leyla/Leylim), Alperen Duymaz (Civan), Gonca Vuslateri (Nur), Halil İbrahim Ceyhan (Tufo), Yiğit Kirazcı (Mali), Cengiz Bozkurt (Selman), Meltem Baytok (Hatice), Zeyno Eracar (Güzide ), Gamze Karaduman (Ferda) i Dilara Aksüyek (Serap) oraz Mustafa Avkıran (Neco) podzielą się głównymi rolami.
Do obsady serialu dołącza także młoda gwiazda, w którym gościnnie wcieli się w „Hilmi” Uğur Aslan . Ceylin Kahya dołączyła do obsady serialu, który opowie potężną historię zemsty . Gwiazda, absolwentka Wydziału Aktorskiego Uniwersytetu w Stambule, w swoim pierwszym serialu wcieli się w rolę „Kadera”, jednego z pracowników domu Nur.
Dziś rozpoczęły się zdjęcia do serialu „Złodziej życia” . Serial wyreżyserowany przez Hilala Sarala opowie bardzo mocną historię zemsty. Cemre Baysel (Leyla/Leylim), Alperen Duymaz (Civan), Gonca Vuslateri (Nur), Halil İbrahim Ceyhan (Tufo), Yiğit Kirazcı (Mali), Cengiz Bozkurt (Selman), Meltem Baytok (Hatice), Zeyno Eracar (Güzide) , Gamze Karaduman (Ferda) , Dilara Aksüyek (Serap) i Mustafa Avkıran (Neco), w serialu wystąpią zarówno młode talenty, jak i znane nazwiska. Wśród tych nazwisk jest Abdullah Aydin . Aydın wcieli się w postać „Muzo” w serialu „Hayat Hırsızı” i pojawi się przed publicznością jako najlepszy przyjaciel Civana (Alperen Duymaz).
Z niecierpliwością wyczekiwano ambitnego serialu o kryptonimie „Złodziej życia” . Cemre Baysel i Alperen Duymaz dzielą główne role w „Hayat Hırsızı”, który jest jednym z nowych seriali, które NOW zaprezentuje widzom we wrześniu . İlknur Soydaş, który zasłynął w latach 90. teledyskiem do piosenki Serdara Ortaça „Karabiberim”, występuje także w pierwszym odcinku serialu, który nie ma jeszcze wspólnego klapsa, ponieważ jego nazwa nie została jeszcze ogłoszona . İlknur Soydaş, który szybko zdobył miłość zespołu, wciela się w postać Dilka, menadżera restauracji w kuchni Leyli (Cemre Baysel) , a do restauracji wita Alperena Duymaza, który gra Civana. Adaptacja serialu telewizyjnego Avenida Brasil autorstwa Aybike Ertürka …
Też pewnie zerknę na jeden odcinke. A że to robi Ay Yapim to jest szansa że patola to nie będzie. Mam uraz do patoli, pozostał mi po oglądaniu pierwszego sezonu yali capkini.
Też pewnie zerknę na jeden odcinke. A że to robi Ay Yapim to jest szansa że patola to nie będzie. Mam uraz do patoli, pozostał mi po oglądaniu pierwszego sezonu yali capkini.
W oryginale, kilka pierwszych odcinków było poświęconych wydarzeniom w przeszłości, gdzie protów grali aktorzy dziecięcy i gdzie nie było wielu ważnych wątków oraz postaci czasów współczesnych tej historii. Także jeden odcinek nie da żadnego poglądu, czy warto, czy nie warto ten serial oglądać.
Szkoda, że nie ścięła włosów. Jak nie całkiem na krótko, to chociaż do tej długości, jaką wyznaczają pasma przy twarzy na zdjęciu. Wyglądałaby nowocześnie, z pazurem i przede wszystkim inaczej niż w innych serialach.
Jednocześnie rozumiem, że dla wielu kobiet włosy to największy skarb.
W oryginalnej wersji protka ścięła włosy dopiero kiedy po śmierci adopcyjnego ojca postanowiła rzucić dotychczasowe życie w Argentynie i wrócić do Brazylii, aby móc zemścić się na macosze. Dlatego ciągle mam nadzieję, że docelowy imidż Cemre nie został jeszcze ujawniony.
Jestem ciekawa, czy nowy tytuł będzie podążał za oryginalnym. Np. będzie nim Türkiye Caddesi??