|
Post by lucy on Aug 14, 2024 11:46:34 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 14, 2024 20:25:38 GMT
Zwiastun będzie jutro. Nowy tytuł: Leyla. (pojechali totalnie bez inwencji twórczej)
|
|
|
Post by lucy on Aug 14, 2024 20:41:32 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 14, 2024 20:45:54 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 14, 2024 20:48:43 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 14, 2024 20:52:35 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 15, 2024 10:05:47 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 15, 2024 14:00:30 GMT
Zapowiedź zwiastuna.
|
|
|
Post by mira on Aug 16, 2024 7:15:13 GMT
Poprzedni tytuł bardzo mi się podobał. Szkoda, że zmienili, a jeszcze bardziej szkoda, że teraz to tylko imię.
Czekam na zwiastun z niecierpliwością. Mam nadzieję, ze mi się spodoba, bo wstępnie chciałabym to oglądać.
|
|
|
Post by Mavi on Aug 16, 2024 8:38:49 GMT
lucy, ta zapowiedź zwiastuna to fanmade.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2024 8:42:51 GMT
mira poprzedni tytuł również mi się podobał. Czekam, czekam na zapowiedź z niecierpliwością.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2024 9:02:25 GMT
💥💥💥Ale obiecanego fraga nadal nie ma... Zdaniem Birsen Altuntas, AyYapim nie udało się w terminie przygotować i ukończyć zapowiedzi serialu „Leyla”, ale wkładają w to mnóstwo wysiłku.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 10:16:04 GMT
Zdaniem Birsen Altuntas, AyYapim nie udało się w terminie przygotować i ukończyć zapowiedzi serialu „Leyla”, ale wkładają w to mnóstwo wysiłku. Widziałam też komentarze, że kanał się czepia tytułu. Mavi, ta zapowiedź raczej nie była fanmade (zapodały ją konta wiarygodne), ale Fox jej nie wrzucił, bo chyba od początku (w sensie wczoraj) wiedział, że zwiastuna nie będzie (już bez względu na powód). Podobno zwiastun ma być dzisiaj.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2024 12:22:49 GMT
lucy ja się wcale nie dziwię. Leyla... Takie Nijakie. Jeszcze takie popularne to imię w tych serialach. Tak samo jak ten serial z Hande - Azize się nazywał. A Złodziejka Życia jednak mi się bardziej podobało.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 14:02:51 GMT
W mojej opinii tytuł Hayat Hirsizi nie pasuje do tej fabuły. Kłóci się on też z tym nowym tytułem, bo stawia na pierwszym miejscu macochę, podczas, gdy tytuł Leyla - protkę. Więc albo... albo. Czy może twórcy sami nie wiedzą która z postaci gra tu pierwsze skrzypce? Ja bym poszła innym tropem i dała tytuł: İstiklal Caddesi.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 16:21:26 GMT
Oficjalna zapowiedź zwiastuna.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 16:34:13 GMT
Premiera jest planowana na środę, 18 września - info z przecieków.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 16:54:52 GMT
Zwiastun 1
lub
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2024 17:11:29 GMT
Gonca Vuslateri No błyszczy! Przyćmiewa samą Cemre. A zwiastun? Ni grzeje, ni ziębi. Mógł być lepszy.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 17:56:40 GMT
Nie umiem ocenić zwiastuna, bo znam tą historię prawie na wylot (niedawno skończyłam oglądać oryginał). Ale ani dobry zwiastun nie gwarantuje, że serial będzie dobry, ani odwrotnie. A tutaj jest fabuła naprawdę niesztampowa i nie ma w niej żadnych kalek. Polecam oglądać dla fabuły, a nie dla aktorów, czy zwiastunów.
Co do scen w zwiastunie to prawie wszystko wygląda analogicznie. Tyle, że w oryginale porotka pracowała w restauracji w Argentynie (bo tam została zabrana z wysypiska w ramach adopcji), a w tej wersji wygląda, że Leyla pracuje w restauracji w Stambule.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 18:05:09 GMT
Zapomniałam dodać, że Goncę w tej roli czekają prawdziwe popisy. Jeśli serial się nie skończy po kilku odcinkach to będzie miała tu możliwość się wyżyć aktorsko w każdym calu. Wiem, że ma w sobie duży potencjał, więc tym bardziej trzymam z nią kciuki. I czuję, że to będzie jej bardzo "smakowita" postać i kreacja.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 18:36:00 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 18:38:53 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2024 18:51:17 GMT
Czekam na Gonce, czekam. W Ru miała tylko krótki epizod, ale zajebiście odegrała . Tu na nią liczę.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 20:04:23 GMT
Czekam na Gonce, czekam. (...) Tu na nią liczę. Przyznam się, że kiedy zaczynałam oglądać Avenidę, protka mnie już wkurzała jako mała dziewczynka (7-letnia?). To jej stawianie się macosze, te jej pyskówki i prowokacyjne zachowania ((w tym robienie na złość) sprawiały, że miałam satysfakcję jak macocha ją temperowała. Bo trudno, żeby miała sobie pozwolić na to, żeby gówniara ją opluwała. A nawet taka scena była. Jestem ciekawa jak będzie tutaj, bo turecka protka dziecięca wygląda na łatwiejszą do okiełznania/ mniej rozbisurmanioną, a to już utrudni Goncy zjednanie widzów Ja w każdym razie od początku (no może prawie od początku) do końca kibicowałam macosze. Co więcej, gdybym oglądała AB po raz drugi, czyli znając podłoże jej wyborów i postaw - kibicowałabym jej jeszcze bardziej.
|
|
|
Post by Mavi on Aug 16, 2024 20:20:45 GMT
Gonca tutaj robi robotę, aczkolwiek zgodnie z 1 zasadą kodeksu dizilandowego mojego - nie będę oglądać.
|
|
|
Post by lucy on Aug 17, 2024 11:50:39 GMT
Premiera jest planowana na środę, 18 wrześniaLeyla będzie konkurować z: Kuruluş: Osman Taş Kağıt Makas Sandık Kokusu Także serial ma duże szanse.
|
|
|
Post by Mavi on Aug 17, 2024 14:31:51 GMT
Premiera jest planowana na środę, 18 wrześniaLeyla będzie konkurować z: Kuruluş: Osman Taş Kağıt Makas Sandık Kokusu Także serial ma duże szanse. Szczerze kibuje TKM, żeby dali te 5 odcinków i pa pa. Skoro Sahane będące no ekem... Uciągnęło cały sezon, to ten serial też przynajmniej sezon pociągnie.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 18, 2024 7:53:45 GMT
💥💥💥 Dziennikarka Birsen Altuntas o grze Gonci Vuslateri w serialu #Leyla: 📍Nie mogę się doczekać gry aktorskiej, którą Gonca Vuslateri pokaże nam w serialu „Leyla”. Na szczęście wróciła na plan. W serialu „Mama” pokazała już, na co ją stać. Nawiasem mówiąc, aktorka, która zagra postać Nur, schudła do tej roli 16 kilogramów.
|
|
|
Post by lucy on Aug 18, 2024 11:13:30 GMT
Oj schudła. Już kiedyś wrzucałam jej wygłupy Nie tylko na planie będą mieć z nią wesoło, bo i za kulisami również. https://www.instagram.com/p/CXI7YFHA_Cp Macocha była w oryginale postacią wielobarwną i wielowymiarową. Ale, że nie każdy może chcieć to wiedzieć, napiszę w spoilerze.. {Spoiler}Przed otoczeniem była świętoszką i wielkoduszną filantropką, przed rodzinką idealną panią domu i wspaniałą żoną, przed mężem dodatkowo oddaną partnerką i cudowną kochanką (często paradowała w zmysłowej bieliźnie), przed kochankiem - wspólniczką w oszukiwaniu całego świata, namiętną, skąpą, wulgarną i szydzącą z bandy głupców, którzy ich otaczali. I miała jeszcze jedną twarz, która w każdych warunkach i sytuacjach była niezmienna - matki bezgranicznie kochającej syna i cierpiącej z powodu jego notorycznego odtrącania. To taka pigułka, ale w tym wszystkim jest jeszcze wiele ukrytych prawd o nie samej, gdzie do prawie samego końca się zastanawiałam, która z twarzy jest prawdziwa, przed którą ucieka, której się boi i którą ukrywa (także przed sobą)...
|
|