Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Apr 30, 2021 17:10:39 GMT
No to was już wkręciłam, teraz pozostają jedynie scenarzyści. Pierwszy sezon mnie trochę nudził. A teraz się wkręciłem i złapałem bakcyla. Kocham duet Bucka i Eddiego jak oni sobie dogryzają. Klasyczny przypadek od nienawiści do miłości. Ja to akurat doskonale rozumiem. Dziś miałem fazę że jest- sobota. Ogarnąłem dom wziąłem prysznic i położyłem się i oglądałem 911. Siódmy odcinek obejrzałem. a przy 8 mnie zmuliło. I odpłynąłem do krainy morfeusza. Pewnie bym jeszcze spał ale zmarzłem i się obudziłem. I tak idzie ci błyskawicznie, nawet ja tak nie pędziłam. Jak już zacznę oglądać, a mi się podoba serial. To nie skończę wcześniej aż wszystkiego nie zobaczę.
|
|
|
Post by Alex on Apr 30, 2021 18:48:21 GMT
Kocham duet Bucka i Eddiego jak oni sobie dogryzają. Klasyczny przypadek od nienawiści do miłości. Jak w romcomach Ja to bym chyba wolała, żeby dłużej ta "nienawiść" trwała, a to wszystko błyskawicznie poszło. Zazdroszczę Ci, że masz 3 sezon dopiero przed sobą Chyba sobie z tobą obejrzę jeszcze raz. Jak już zacznę oglądać, a mi się podoba serial. To nie skończę wcześniej aż wszystkiego nie zobaczę. To może ja już zacznę oglądać "Lone Star", bo potem nie nadążę
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Apr 30, 2021 19:16:34 GMT
Zazdroszczę Ci, że masz 3 sezon dopiero przed sobą Chyba sobie z tobą obejrzę jeszcze raz. Dam ci znać jak będę zaczynał 3 sezon. To może ja już zacznę oglądać "Lone Star", bo potem nie nadążę Nie no spokojnie, a gdzie sen jedzenie itd. Aż taki Speedy Gonzales nie jestem.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 1, 2021 21:33:18 GMT
|
|
|
Post by Alex on May 2, 2021 19:08:21 GMT
Miałam robić sama, ale zapomniałam, że to nie turkisze i odcinków się tak łatwo nie ściągnie z yt. Jak będę miała więcej czasu to pobuszuję w internecie i stworzę to, co chcę. Na razie wrzucam te znalezione. Next, możesz wybierać
Next, twoja ulubiona scena?
Dobra, znalazło się tego tyle, że chyba nawet nie będę się musiała sama bawić Nawet mam już piosenkę dla tego shipu
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on May 2, 2021 19:15:43 GMT
Alex ten ostatni mogłaś sobie darować.
|
|
|
Post by Alex on May 2, 2021 19:17:14 GMT
I jeszcze takie ładne graficzki
|
|
|
Post by Alex on May 2, 2021 19:24:51 GMT
Alex ten ostatni mogłaś sobie darować. Koszmary były? Trzeba teraz omijać galerie handlowe.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on May 2, 2021 19:29:37 GMT
Ja mam fobię schodową. 911 i ty mi ja pogłębiłaś.
|
|
|
Post by Alex on May 5, 2021 18:39:09 GMT
Obejrzałam 10 odcinek, chciałabym coś napisać, ale nie chcę spoilerować, więc poczekam. Strasznie wzruszająco było. Niszczą mi wszystkie shipy. AlFer yok, DorDem to lepiej nie wspominać, teraz Eddie i Buck. Przestaje oglądać seriale. Kurczę, raz bym sobie znalazła jakiś shipowalny ship, RAZ! Ale nie, no gdzie...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 17, 2021 21:25:00 GMT
|
|
|
Post by Alex on May 17, 2021 22:00:31 GMT
Mam jeden odcinek do nadrobienia. Ostatnio poczytałam sobie komentarze na profilu Olivera Starka. Ten mi się spodobał
By już przestali dręczyć tych fanów
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 18, 2021 13:29:06 GMT
|
|
|
Post by Alex on May 18, 2021 14:13:58 GMT
O kurczę Chyba Ryan nie odchodzi, nie? Bo podobno różne rzeczy się tam w obsadzie działy... No to nieźle mnie zmotywowali do oglądania, ale chyba poczekam aż wyjdą wszystkie odcinki sezonu, żeby nie musieć czekać i obejrzeć sobie "na raz". W tym sezonie trochę zaniedbali wątek Eddiego i Bucka (albo to takie wrażenie po tym 3 ) to mają szansę nadrobić. Chociaż najpierw to osunięcie ziemii, teraz postrzał... Dobra, idąc już tropem fana to dostał w prawe ramie, więc nie powinno być źle tylko tej krwi trochę dużo. W finale pewnie już wyjdzie ze szpitala Chciałam mocniejsze zakończenie to mam. Oby tylko mnie nie posłuchali i nie czekali do września z wyjaśnieniem. Next, patrz co się dzieje. Nadrabiaj. To chyba już ostatnia szansa na mój ship Jak teraz nic się nie wydarzy to nie ma nadziei
Btw. mam nadzieję, że to Buck będzie mówił o tym Chrisowi i to on się nim zajmie
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on May 18, 2021 15:57:55 GMT
Coo nie gadajcie że umrze. On chyba nie odchodzi z serialu. Mój ship.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 18, 2021 17:31:10 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 19, 2021 15:41:12 GMT
Zwiastun finałowego odcinka czwartego sezonu 🥺
|
|
|
Post by Alex on May 19, 2021 18:57:22 GMT
Chciałam to mam... Mocne zakończenie. 🙄 Oby jednak nie czekali do następnego sezonu z wyjaśnieniem wszystkiego i rozwiązali wszystko w finale. Buck mówi Chrisowi, że tata nie wróci do domu tej nocy. No nie wyobrażałam sobie, żeby zrobił to ktoś inny i nie wyobrażam sobie, że to nie Buck się zajmie Chrisem, kiedy Eddie będzie w szpitalu. ❤️ Choć pewnie za wiele scen nie będzie nam dane zobaczyć...
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on May 19, 2021 19:51:26 GMT
Nie lubię takich niejasnych zakończeń. I czekaj nie wiadomo ile .
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 20, 2021 14:53:04 GMT
W opisie czternastego odcinka tego sezonu nie ma nic o Eddim. Jest w sumie tylko, że Maddie podejmuje bardzo ważną życiową decyzję. W zwiastunie Maddie i Chimney są smutni. Czyżby Maddie na jakiś czas znikła? 🤔
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on May 20, 2021 14:56:13 GMT
Może przez tą ciąże.
|
|
|
Post by Alex on May 20, 2021 16:46:29 GMT
Czy ja mogę jeszcze cofnąć te słowa o mocnym finale? Zmieniam zdanie, nie chcę mocnego finału, chce spokojny i nudny.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 20, 2021 19:54:48 GMT
Wydaje mi się to bardzo możliwe. Jennifer Love Hewitt powiedziała, że dług musiała ukrywać, że spodziewa się dziecka, więc ciekawe w którym miesiącu jest. Zdjęcia do nowego sezonu rozpoczynają się w sierpniu. Brzuszek było by za pewnie widać. Może Maddie gdzieś wyjedzie w finale, a gdy Jennifer będzie gotowa do powrotu, to jej postać wróci. Tylko gdzie by mogła wyjechać? Chłopaka i ojca dziecka ma w LA, brata też ma w LA, z rodzicami ma kontakt jaki ma więc, raczej też odpada. Gdzie by mogła wyjechać z dzieckiem i żeby Chimney mógłby jej pozwolić? W każdym razie, może chodzi o coś innego. Zobaczymy po weekendzie.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on May 20, 2021 20:40:11 GMT
Wróci w połowie sezonu. Zaczną w sierpniu a emisja nie wcześniej jak w październiku o ile nie później.
|
|
|
Post by Alex on May 25, 2021 17:57:46 GMT
Piękna scena Na taką liczyłam odkąd tylko pojawiło się info o postrzale Eddiego
|
|
|
Post by Alex on Jun 8, 2021 20:13:06 GMT
Liam , jak tam, oglądasz jeszcze? Dzisiaj był chyba finał na foxie? Maddie chyba wpada w depresję... I zakładam, że ten wątek jest spowodowany ciążą Jennifer, bo zapewne będzie chciała sobie zrobić chwilę przerwy. No bo chyba nie opuści serialu na stałe? Drama u Bobby'ego i Atheny trochę na siłę, jakby chcieli coś dać, ale nie mogli nic wymyślić. Pojawiła się Nia. Uwielbiam tę małą. Jest prześliczna i przesłodka (chyba już to pisałam? ) Ale to pewnie już ostateczne pożegnanie z nią. Szkoda. No i najważniejszy wątek... Czyli Eddie i Buck. Ja już się naprawdę przestałam łudzić, naprawdę. Przysięgam! No a oni mi taką scenę ze szpitala w finale serwują. Tak się nie robi. O ile jeszcze jestem w stanie zaakceptować Anę dla Eddiego, tak... No wszyscy, naprawdę wszyscy tylko nie Ruda dla Bucka. Nie wiem, co ona takiego w sobie ma, ale już na sam jej widok się we mnie gotuje. niemoc Trzymam kciuki, żeby aktorka znalazła sobie lepszą rolę i zmyła się stąd.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 9, 2021 14:41:34 GMT
Alex, oglądam oglądam Tak wczoraj był finał u nas na FOX ale nie miałem czasu tzn. nie było mnie w domu do północy, więc sobie nagrałem i dzisiaj w wolnej chwili obejrzę i coś się wypowiem
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jun 9, 2021 20:17:39 GMT
Ja nadrabiam, zostało mi ostatnie 14 odcinków.
|
|
|
Post by Alex on Jun 9, 2021 20:36:35 GMT
Ja nadrabiam, zostało mi ostatnie 14 odcinków. Szybko pójdzie, bo 14 motywuje
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 9, 2021 20:45:44 GMT
Obejrzałem... Wiedziałem, że Eddie przeżyje. Jak pierwszy raz zobaczyłem tą scenę postrzału to miałem wątpliwości, ale akurat tutaj scenarzyści lubią mieszać w ostatnich odcinkach a samym finale wszystko ładnie wyjaśnić Bardzo podobała mi się scenka jak Buck przyszedł Christopherowi powiedzieć o Eddim, a wyszło na to, że Chris bardziej pocieszał Bucka niż odwrotnie ❤️ Maddie pewnie zniknie w następnym sezonie... Mam nadzieję, że Jennifer szybko wróci do serialu 🥺 Drama Bobbiego i Atheny to zwykły zapychacz, który nic nie wniósł. Alex, mi w sumie ta Ruda (nadal nie pamiętam imienia) zrobiła się taka obojętna 🤣 Ale chciałbym żeby w życiu Bucka pojawiła się jakaś kobieta, z którą będzie myślał już na poważnej 🙃 Teraz czekać do października na nowe odcinki
|
|