|
Post by Alex on Jun 9, 2021 21:04:37 GMT
Jak pierwszy raz zobaczyłem tą scenę postrzału to miałem wątpliwości, ale akurat tutaj scenarzyści lubią mieszać w ostatnich odcinkach a samym finale wszystko ładnie wyjaśnić Całe szczęście, bo gdybym miała czekać do października na wyjaśnienie to bym nie wytrzymała. Ale za mocne finały to ja już może podziękuję. Bardzo podobała mi się scenka jak Buck przyszedł Christopherowi powiedzieć o Eddim, a wyszło na to, że Chris bardziej pocieszał Bucka niż odwrotnie ❤️ Tak! Piękne to było, podobnie jak ta scena w szpitalu, kiedy Eddie mówił Buckowi, że gdyby mu się kiedyś nie udało to Buck zostanie prawnym opiekunem Chrisa. Wyczuwam z tego powodu dramę w przyszłym sezonie pomiędzy Aną i Eddie'm. Maddie pewnie zniknie w następnym sezonie... Mam nadzieję, że Jennifer szybko wróci do serialu 🥺 Ja też. Uwielbiam Maddie. Jej wątek ostatnio zszedł trochę na drugi plan i w ogóle zrobił się nudnawy, ale nie wyobrażam sobie już tego serialu bez niej. Ale chciałbym żeby w życiu Bucka pojawiła się jakaś kobieta, z którą będzie myślał już na poważnej 🙃 Następny! Toż to przecież już się pojawili ci, o których myśli poważniej, nie Next ? Wytłumacz
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 9, 2021 21:30:27 GMT
Może tak być, ale ta dama była by bez sensu. Przecież Buck mimo wszystko jest dłużej w życiu Eddiego i Chrisa i są świetnymi przyjaciółmi, a nie wiadomo jak późnej będzie między Eddim i Aną. Ship Buck i Eddie, nigdy się nie spełni, więc Buck powinien sobie kogoś znaleźć (oprócz tej Rudej) z kim złoży rodzinę Chciałbym zobaczyć małego Bucka Ale tak by tą dziewczynę dało się polubić i nie wcinała się w relacje Buck - Christopher - Eddie. Co do Jennifer... pewnie w lipcu dowiemy się co i jak z jej postacią. Myślę, że Jennifer urodzi, odpocznie i wróci, chyba że będzie chciała poświęcić się wychowaniu na dłużej.
|
|
|
Post by Alex on Jun 9, 2021 21:47:59 GMT
Ship Buck i Eddie, nigdy się nie spełni Jesteś okrutny Fandom ma więcej nadziei. Ale na poważnie to wiadomo, że na to są szanse jak na wygraną w totka Do Any się właściwie przyzwyczaiłam, mimo że jest słodka i nudna, ale no Rudej nie przejdę. Nie ma szans. Mogą dać jakąś nową dyspozytorkę za Maddie i wtedy jakiś wątek z Buckiem. Ale tak by tą dziewczynę dało się polubić i nie wcinała się w relacje Buck - Christopher - Eddie. Czyli nie do zrobienia.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 10, 2021 11:28:29 GMT
Alex, ja już się pogodziłem z tym Chociaż czasami jeszcze jakaś iskierka jest 🤣 No właśnie. Za pewnie gdyby Buck znalazł sobie jakąś dziewczynę na poważnie to wcinała ona by się w ich relację 🥺 Zapomniałem wspomnieć, że jest mi bardzo przykro jak pociągnęli wątek Hen, Karen i małej dziewczynki. Uwielbiałem tą małą, była taka słodka i urocza. Patrząc na scenę z ostatniego odcinka za pewnie to ostatni raz z Nią 🙄
|
|
|
Post by Alex on Jun 10, 2021 22:40:14 GMT
Alex, ja już się pogodziłem z tym Chociaż czasami jeszcze jakaś iskierka jest 🤣 😏 Trzymajmy się jednak wersji, że nic nie ma i nie będzie, lepiej się ewentualnie później dać zaskoczyć niż rozczarować. 😂
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jun 11, 2021 10:34:11 GMT
Obejrzałem wczoraj 5 odcinek 4 sezonu. Historia bucka, piękna i wzruszająca. To musi być nie fajne uczucie urodzić się jak organ by ratować życie bucka. Ten odcinek wiele wyjaśnia dla czego buck był taki a nie inny. Całe życie zwracał na siebie uwagę by go zauważyć i kochać. Jedyne co mi się gryzie to to że buck za szybko wybaczył rodzicom.
|
|
|
Post by Alex on Jun 11, 2021 13:05:18 GMT
Jedyne co mi się gryzie to to że buck za szybko wybaczył rodzicom. I to że rodzice po tym jak prawda wyszła na jaw szybko zmienili swoje podejście do niego. No ja byłam rozczarowana, że tak szybko to załatwili. Liczyłam na większą dramę, nie tylko pomiędzy rodzicami i Buckiem, ale też pomiędzy Buckiem a Maddie. Nie wybaczę im nigdy, że po scenie kolacji, kiedy mówi rodzicom "kochajcie mnie" nie było sceny z Eddim. Pamiętam, że jak oglądałam to prawie pewna byłam, że do niego pojedzie. 😂 Maddie mi wtedy po raz pierwszy (i ostatni) podpadła, ale mimo wszystko scena, w której daje Buckowi pudełko z listami/kartkami była bardzo ładna. ❤️ Miałam trochę opcji, co do tej przeszłości Bucka, ale w życiu nie wpadłabym na coś takiego. Bardzo mocne. 😔
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jun 11, 2021 14:28:04 GMT
Cała hameryka peace and love.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jul 27, 2021 20:39:15 GMT
Amerykański FOX podał daty jesiennych premier seriali. W poniedziałek 20 września premierę będzie mieć 5. sezon "9-1-1" i nowa produkcja ze Scottem Foleyem, "The Big Leap". We wtorek 21 września wrócą z 5. sezonem "Rezydenci", a także wystartuje kolejny nowy serial – "Our Kind of People". W niedzielę 26 września rozpoczną nowe sezony animowane komedie: "Simpsonowie" (sezon 33), "The Great North" (sezon 2), "Bob's Burgers" (sezon 12) i "Family Guy" (sezon 19).
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 3, 2021 20:36:53 GMT
Zakończyły się negocjacje z aktorami odnośnie piątego sezonu. W nowym sezonie każdy z aktorów wróci w swoich rolach. Ponadto każdy z aktorów wynegocjował podwyżkę płac. Najwięcej z aktorów zarabia Angela Bassett. W piątym sezonie aktorka za jeden odcinek serialu dostanie 450 tys. dolarów (ok. 1.8 mln złotych). http://instagram.com/p/CRzibkDj9FK
|
|
|
Post by Alex on Aug 8, 2021 20:31:20 GMT
verte, Next, może lepiej przenieść się tutaj? 😁 Zapomniałem napisać o tym wcześniej, ale faktycznie drugi sezon to bomba. Wejście smoka Eddie'go to jest moment, który zapamiętam na długo 😅 już miałem w głowie ułożony scenariusz, gdy tylko okazało się że ma syna, chociaż to jeszcze o niczym nie przesądza. Nie takie przypadki już były w 1 sezonie 😂 Buck i Eddie, to najlepsza "para" jak dotąd Ile fajnych scen przed tobą... Gdyby nie ta zbyt duża ilość seriali do obejrzenia to zrobiłabym sobie seans powtórkowy. ❤️ Może chociaż na 3 sezon sobie zerknę jeszcze raz. 🤭
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Aug 8, 2021 20:43:58 GMT
W sumie racja, robimy spam w innym temacie.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 8, 2021 21:18:23 GMT
Ahh faktycznie troszkę poleciało już postów nie na temat. Alex, bardzo dobrze Cię rozumiem, praktycznie cały wolny czas w weekend oglądałem odcinek za odcinkiem. Dawno nic mnie tak nie wciągnęło jak ten serial, po prostu bomba
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 8, 2021 21:52:14 GMT
Ten serial ma po prostu w sobie takie coś, że mocno wciąga 😁 Ja gdy zaczęłem oglądać to był w emisji trzeci sezon. Pierwszy, drugi i połowę trzeciego, obejrzałem chyba w cztery dni, a potem patrzę jest przerwa i druga połowa trzeciego sezonu za dwa miesiące to miałem załamanie 😂
Patrząc na rating, z serialem czeka nas minimum jeszcze kilka lat 😏😂 Może jeszcze spełni się pewnien ship 🧐😌 Średnia oglądalność każdego sezonu: Sezon 1 - 10.75 Sezon 2 - 9.86 Sezon 3 - 10.42 Sezon 4 - 9.62
|
|
|
Post by Alex on Aug 8, 2021 21:55:50 GMT
Może jeszcze spełni się pewnien ship 🧐😌 W końcu ktoś, kto mówi do rzeczy. 😁 W "supernatural" okazało się, że ship jest shipowalny dopiero po 12 sezonach, także... Jeszcze tylko 9. Dam(y) radę. 😂
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 13, 2021 18:27:46 GMT
|
|
|
Post by Alex on Aug 13, 2021 20:07:10 GMT
O kurcze Na co jak na co, ale na to w życiu bym nie wpadła. Ale fajnie, podoba mi się, będzie ciekawie. verte, jak ci idzie oglądanie? 4 sezon już zaliczony?
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Aug 13, 2021 20:11:39 GMT
Zacytuje klasyka: Mają rozmach sk******ny.
|
|
|
Post by Alex on Aug 14, 2021 15:45:58 GMT
Next, Liam, jak możecie mówić, że to nieshipowalny ship?
Next, to jest ten moment, kiedy dzwonisz do mojego dostawcy internetu i prosisz go o odcięcie mnie od sieci.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Aug 14, 2021 15:47:10 GMT
Next, to jest ten moment, kiedy dzwonisz do mojego dostawcy internetu i prosisz go o odcięcie mnie od sieci. Czekaj szukam numeru.
|
|
|
Post by Alex on Aug 14, 2021 15:56:30 GMT
Pospiesz się, bo to się źle skończy.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 14, 2021 20:51:41 GMT
O kurcze Na co jak na co, ale na to w życiu bym nie wpadła. Ale fajnie, podoba mi się, będzie ciekawie. Pomyśl sobie teraz jak Buck i Eddie próbują złapać razem żyrafę... 😏 Idealna romantyczna sytuacja do zbliżenia 😍😂😂
|
|
|
Post by Alex on Aug 14, 2021 21:31:24 GMT
O kurcze Na co jak na co, ale na to w życiu bym nie wpadła. Ale fajnie, podoba mi się, będzie ciekawie. Pomyśl sobie teraz jak Buck i Eddie próbują złapać razem żyrafę... 😏 Idealna romantyczna sytuacja do zbliżenia 😍😂😂 Zabiłeś mnie tym. No to już chyba naprawdę ostatnia szansa. Jeśli żyrafa nic nie zdziała to nie ma nadziei. Już nie mogę się doczekać tego odcinka.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Aug 15, 2021 8:39:30 GMT
Każdy sezon "9-1-1" zaczyna się od spektakularnej katastrofy, ale jest szansa, że sezon 5 przebije wszystkie. W planach jest trwający trzy odcinki blackout i ucieczka zwierząt z zoo.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 16, 2021 13:10:22 GMT
O kurcze Na co jak na co, ale na to w życiu bym nie wpadła. Ale fajnie, podoba mi się, będzie ciekawie. verte , jak ci idzie oglądanie? 4 sezon już zaliczony? Nowy sezon zapowiada się mega, widać że pomysłów im nie brakuje, już się nie mogę doczekać Niestety u mnie nastało małe opóźnienie przez składanie nowego kompa i dopiero będę leciał z 3 sezonem ale nawet się cieszę, bo jeszcze wiele odcinków przede mną, staram się je dawkować, bo ciężko będzie znaleźć coś równie dobrego. No i oczywiście w nowym sezonie liczę na to, że Buck wreszcie coś zadziała z Eddiem
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Aug 16, 2021 17:57:25 GMT
oczywiście w nowym sezonie liczę na to, że Buck wreszcie coś zadziała z Eddiem A więc ja jedyny przy zdrowych zmysłach. Alex przestań mnie prześladować. Przyznaj się verte to twoje kolejne konto.
|
|
|
Post by Alex on Aug 16, 2021 19:32:14 GMT
dopiero będę leciał z 3 sezonem ale nawet się cieszę, bo jeszcze wiele odcinków przede mną I to jakich odcinków! Trzeci sezon był najlepszy (czyt. najlepszy pod względem wątku Buck-Eddie-Chris ). Scena w sklepie. Przebiła ją dopiero ta ze szpitala w finale czwartego sezonu. Plus tsunami, remiza, terapia, deskorolka, STUDNIA... Kurczę, muszę jeszcze raz obejrzeć. Muszę. No i oczywiście w nowym sezonie liczę na to, że Buck wreszcie coś zadziała z Eddiem W końcu ktoś normalny do dyskusji, nie to co Next . Uwierzysz, że on mi ciągle mówi, że nic z tego nie będzie? A więc ja jedyny przy zdrowych zmysłach. Jeszcze się zdziwisz, jak zobaczysz finał piątego sezonu. Skoro nie zadziałało, kiedy Buck i Eddie znajdowali się w niebezpieczeństwie to czas na Chrisa. Masz jakiś kontakt do scenarzystów? Napiszę im, jak to powinno wyglądać. Mam już pomysł na cały 5 i 6 sezon. Alex przestań mnie prześladować. Przyznaj się verte to twoje kolejne konto. No i mnie rozszyfrowałeś...
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Aug 16, 2021 20:15:42 GMT
W końcu ktoś normalny do dyskusji, nie to co Next . Uwierzysz, że on mi ciągle mówi, że nic z tego nie będzie? Przestańcie, oni są hetero. Jest lone Star tam macie wątek.
|
|
|
Post by Alex on Aug 16, 2021 20:32:08 GMT
W końcu ktoś normalny do dyskusji, nie to co Next . Uwierzysz, że on mi ciągle mówi, że nic z tego nie będzie? Przestańcie, oni są hetero. Masz rację... Trzeba się z tym pogodzić.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 17, 2021 8:43:21 GMT
Alex, Podejrzewam, że w takim razie 3 sezon będzie też moim ulubionym sezonem ja mam cały czas cichą nadzieję, że jednak ten ship będzie Next, Jeżeli w 5 sezonie nie będą razem, to jakoś to przeżyję i trzeba będzie wtedy odpuścić, ale póki co można pomarzyć 😂
|
|