verte
Początkujący
|
Post by verte on Oct 4, 2021 12:39:30 GMT
Alex, o Boże turecki Buck, to się nie może skończyć dobrze 😂😂😂 Pamiętam, że już jakiś serial o strażakach w Turcji był, ale nie poszło najlepiej, chyba 8 odcinków. Obstawiam, że i tutaj się nie uda, bo ciężko sobie wyobrazić ten klimat w wersji tureckiej.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 4, 2021 13:26:30 GMT
Na turecką wersję „9-1-1” czekam tak jak na turecką wersję „Dynastii” czyli w ogóle nie czekam Niech jeszcze za produkcję wezmą się twórcy 'hitowej' „Kırmızı Kamyon” albo „Kahraman Babam” (tytuł jaki kto woli ). Choć i tak nie przebije motywu przewodniego w pierwszych odcinkach trzeciego sezonu ❤️ Ja to wiedziałam jeszcze zanim zaczęłam oglądać piąty sezon. Nie wiem, czy mogą coś zrobić, żeby to przebić. Te pierwsze dwa odcinki trzeciego sezonu i odcinek (bodajże z drugiego sezonu), gdzie psychiczny mąż porwał Maddie są zdecydowanie moimi ulubionymi ❤️ Chociaż po tym 2 odcinku... Alex, w tygodniu obejrzę drugi odcinek S5. Może nawet dzisiaj, choć wątpię bo zaplanowałem na dzisiaj już inne serialowe plany 😁 Ciekawe co się tam takiego wydarzyło w drugim odcinku 😏 Alex, nie bądź jak Next 😡 Moje przeczucie mówi, że coś z tego będzie! Może nawet w 10 sezonie! 😂 Co do Rudej. Jest ona bodajże od drugiego sezonu. Była pocieszeniem Bucka, gdy Abby wyjechała a ja nadal nie pamiętam jej imienia 😂 Ciekawe jak długo będzie jeszcze gościć w serialu. Zamiast być jej coraz mniej, jest coraz częściej 🥴
|
|
|
Post by Alex on Oct 4, 2021 15:24:41 GMT
verte, Liam, no właśnie też mi się wydaje, że to tureckie 911 skończy tak jak Kahraman babam. Z jednej strony jestem nawet ciekawa, co tam wymyślą, a z drugiej czuję, że nic z tego nie będzie. A tym bardziej nie będzie nic z mojego shipu. Alex, w tygodniu obejrzę drugi odcinek S5. Może nawet dzisiaj, choć wątpię bo zaplanowałem na dzisiaj już inne serialowe plany 😁 Ciekawe co się tam takiego wydarzyło w drugim odcinku 😏 Ja się dzisiaj biorę za drugi odcinek. Wiem na razie jedynie, co się wydarzy u Eddiego. Mniej-więcej wiem też co u Maddie i Atheny, ale to tyle co z komentarzy na tt, a na tt jednak 85% komentarzy dotyczy Eddiego i Bucka, więc... Moje przeczucie mówi, że coś z tego będzie! Może nawet w 10 sezonie! 😂 Tak szybko? No co ty? Ja tam obstawiam najprędzej 15. Finał sezonu, wyznanie miłości i śmierć. Co do Rudej. Jest ona bodajże od drugiego sezonu. Była pocieszeniem Bucka, gdy Abby wyjechała a ja nadal nie pamiętam jej imienia 😂 Ciekawe jak długo będzie jeszcze gościć w serialu. Zamiast być jej coraz mniej, jest coraz częściej 🥴 Za chwilę zniknie, spokojnie. Jeszcze tylko kilka odcinków dopóki Buck sobie nie uświadomi, dlaczego Eddie dostał ataku paniki.
|
|
|
Post by Alex on Oct 4, 2021 20:10:08 GMT
Obejrzałam 2 odcinek. Ale zaznaczam, że czytacie na własną odpowiedzialność. Słabo z tą ucieczką zwierząt. Myślałam, że to będzie dłuższa akcja, a tutaj 5 minut i po sprawie. Ale...
Żyrafka była. Co prawda nic nie zdziałała (JESZCZE! ), ale powiedzmy, że to dobry prognostyk na przyszłość. Poza tym okazało się, że Buck bardzo często zabiera Chrisa do zoo. No i to przywitanie Chrisa z Buckiem w remizie. Plus uśmiech Eddiego. Niech mi tylko jeszcze raz Next wyjedzie z tekstem, że to nie jest miłość. Ravi (skąd on się w ogóle wziął? ) wyskakuje do Eddiego z tekstem "to musi być twoja żona", a on prawie znowu dostaje ataku paniki. Widzicie? Miałam rację. Potem zresztą sam przyznaje się Buckowi, że ten atak paniki nie był spowodowany postrzałem tylko wyobrażeniem sobie przyszłości z Aną. Nie żebym się cieszyła... Ale przynajmniej jedna z głowy. No właściwie to wolałabym, żeby się najpierw Rudej pozbyli, ale wszystko w swoim czasie. Poczekam. Rozmowa Eddiego i Bucka była fajna. Co prawda do moich ulubionych scen jej jeszcze daleko, ale jakby ją tak uzupełnić... "she is not you." A tutaj bym dała np. Chima, który to niby przypadkiem usłyszał tę rozmowę i mówi coś w stylu "Bucka też kocha, a parą nie jesteście"
Dobra, a teraz poważnie. Policjant, którego zaatakowała adwokatka jednak przeżył. Za to ona nie. Jakoś wcale mnie nie zaskoczyło, że skończyła w taki sposób. Na własne życzenie, aczkolwiek nie powiem, że dobrze jej tak. Przez całą tę awarię i chaos Athena długo nie wiedziała, że jej partner został zraniony, a facet uciekł (nie pamiętam imienia, chyba coś na H). Kiedy była w szpitalu i mówiła "I'm so sorry I wasn't there" od razu skojarzyło mi się z pewną sceną kuchenną z 3 sezonu. Harry niezły biznes wymyślił. Wejściówki. No tego, że zostanie porwany się nie spodziewałam. Bardziej się spodziewałam, że może coś się Athenie stanie. Nie wiem, jakieś porwanie, wzięcie na zakładnika... Chociaż z tym ostatnim jeszcze nic straconego. Maddie. Bardzo jej mało i obstawiam, że będzie jeszcze mniej. Chyba mi się gdzieś o oczy obiło, że trafi na leczenie. I to by się zgadzało z tym, co pojawiło się w opisach kolejnych odcinków. Choć mam nadzieję, że długo to nie potrwa, bo chciałabym zobaczyć ją szczęśliwą z małą. Strasznie wzruszyła mnie scena z tą pomocą sąsiedzką. I teoretycznie nie ma w tym nic nadzwyczajnego, bo to powinno być zupełnie normalne, ale jednak...
To teraz czekam na komentarze na tt odnośnie odcinka 3. I zerwanie Eddiego z Aną. Bo z Rudą to pewnie trochę dłużej potrwa.
Ps. o mamusiu! Włączyłam "Taniec z gwiazdami", a tam żyrafa... I Piasek... Przypadek?
|
|
|
Post by lucy on Oct 4, 2021 20:18:04 GMT
też mi się wydaje, że to tureckie 911 skończy tak jak Kahraman babam. Niestety nie, bo serial ma robić TRT, więc minimum jeden pełny sezon jest jak w banku.
|
|
|
Post by Alex on Oct 4, 2021 20:26:30 GMT
też mi się wydaje, że to tureckie 911 skończy tak jak Kahraman babam. Niestety nie, bo serial ma robić TRT, więc minimum jeden pełny sezon jest jak w banku. No i to jest to czego się obawiałam... Od razu pomyślałam o trt i Timsie... To już chyba można pobawić się w obstawianie, kto kogo zagra. I ciekawe, jak obejdą niewygodne wątki.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 4, 2021 20:39:00 GMT
Patrzenie na 34 odcinki po 2h a w zamian całus w czoło, nie dzięki.
|
|
|
Post by Alex on Oct 4, 2021 20:43:29 GMT
Patrzenie na 34 odcinki po 2h a w zamian całus w czoło, nie dzięki. Chyba, że odpowiedników Eddiego i Bucka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 4, 2021 20:44:40 GMT
Patrzenie na 34 odcinki po 2h a w zamian całus w czoło, nie dzięki. Chyba, że odpowiedników Eddiego i Bucka. Tak na pewno, rtuk już zaciska ręce z ekscytacji.
|
|
|
Post by Alex on Oct 4, 2021 20:49:43 GMT
Chyba, że odpowiedników Eddiego i Bucka. Tak na pewno, rtuk już zaciska ręce z ekscytacji. Trt ma z rtukiem dobre układy.
|
|
|
Post by Alex on Oct 6, 2021 12:43:10 GMT
No muszę to powiedzieć. 😁 A nie mówiłam? Eddie rozstał się z Aną. Teraz czas na Bucka. W ogóle ten związek Bucka i Rudej to pomyłka. Wraca do domu po kilkudniowej zmianie i widzi ją w telewizji... Tt był załamany tymi słowami "hi honey, i'm home", ale one dla mnie strasznie smutno i gorzko brzmiały i - mówię wam - to jest początek końca tego związku. 😂 Aa, jeszcze dla jasności... Żeby później nie było pytań, gdzie moja kobieca solidarność itd. 😂 Chociaż Rudej nie lubię to nie uważam, że powinna siedzieć w domu i czekać z obiadkiem, aż jej facet wróci z pracy. To zupełnie nie ten typ kobiety i to w życiu nie dałoby jej satysfakcji, nie wyobrażam sobie jej jako żony Bucka czy matki ich dzieci. Ale ok, ona stawia na pracę i karierę. Buck chce mieć rodzinę. Mają zupełnie inne priorytety i oczekiwania. Po prostu do siebie nie pasują. 🤷♀️ Daję im jeszcze kilka odcinków. Tak do 7 może, patrząc na to, co ma się w nim wydarzyć. 😁
Gdyby ktoś uważał mnie za walniętą, bo za dużo analizuje to zapewniam - są gorsi: 😂
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 8, 2021 8:43:45 GMT
Alex, nie obejrzałem jeszcze kolejnego odcinka, więc jeszcze nie czytałem twoich komentarzy ale mój wzrok padł na zdanie, że Eddie i Ana się rozstali 🙌 Choć obstawiam, że i tak do siebie wrócą 😂 Co do Rudej... 😶 Mam nadzieję, że masz rację 😝 Najlepiej niech w ogóle zniknie z serialu 🙃 Padł mi też spoiler, że poniedziałkowy odcinek ponoć dał trochę do zrozumienia, że Maddie może zniknąć, wyjechać na jakiś czas.
|
|
|
Post by Alex on Oct 9, 2021 7:09:04 GMT
Alex, nie obejrzałem jeszcze kolejnego odcinka, więc jeszcze nie czytałem twoich komentarzy ale mój wzrok padł na zdanie, że Eddie i Ana się rozstali 🙌 Choć obstawiam, że i tak do siebie wrócą 😂 Nie, nie, nie, nie, nie! 😁 Aktorka pożegnała się już z serialem. Na tt się zrobił szał, bo dała do zrozumienia, że kibicuje Eddiemu i Buckowi i powiedziała, że każdy zasługuje na to by być z kimś, kogo kocha. 😂 Poza tym Oliver na instagramie napisał, że nie miałby problemu gdyby połączyli E i B i granie geja/bi nie jest niekomfortowe, więc wszyscy już myślą, że faktycznie skończą razem. 🙄🤣 Padł mi też spoiler, że poniedziałkowy odcinek ponoć dał trochę do zrozumienia, że Maddie może zniknąć, wyjechać na jakiś czas. Ten poniedziałkowy odcinek, czyli 3 wyjaśnił wątek Maddie. W sensie wiadomo, co się z nią stało i czy pojawi się w najbliższych odcinkach. I szczerze? Nie podoba mi się to. 😐
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 9, 2021 8:35:59 GMT
Alex, myślałem że ze mnie żartujesz ale faktycznie 🥺😁 Ogólnie omijam komentarze na tt, bo boję się spoilerów, więc czasami nie jestem z informacjami na bieżąco 😳 Alex, dobra nie wytrzymam, dawaj co z Maddie? 🥺
|
|
|
Post by Alex on Oct 9, 2021 11:30:44 GMT
Alex, myślałem że ze mnie żartujesz ale faktycznie 🥺😁 Ogólnie omijam komentarze na tt, bo boję się spoilerów, więc czasami nie jestem z informacjami na bieżąco 😳 Omijaj. 😂 Tam są rzeczy, których się nie da odzobaczyć, chociaż bardzo się chce. 😂 Alex, dobra nie wytrzymam, dawaj co z Maddie? 🥺 Maddie prawie zasnęła przy kąpieli i mała zanurzyła się pod wodę. Nic się jej nie stało, ale Maddie uznała, że lepiej jej (i Chimowi) będzie bez niej i wyjechała. Zostawiła mu nagranie, na którym się żegna. Ja wiem, że ona ma depresję, ale jakoś kompletnie mi to zachowanie do niej nie pasuje. Zwłaszcza, że tak po prostu zniknęła, nie porozmawiała z Chimem osobiście tylko przez filmik. 😐 Przez najbliższych kilka odcinków jej pewnie nie będzie, obstawiam że pojawi się dopiero w drugiej części sezonu albo pod koniec. W ogóle ostatni odcinek zebrał tylko 4,99 milionów widzów i jest to najgorszy wynik w historii serialu. Na tt już zaczęli się bać o kolejne sezony. Oczywiście wszyscy uznali, że to przez to, że nie chcą połączyć Eddiego i Bucka. 🤣
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 9, 2021 17:16:30 GMT
Alex, dzięki 🥺 Załamałaś mnie trochę. Jennifer wróci do serialu pewnie w drugiej części piątego sezonu, od marca lub w ogóle w następnym sezonie 😶 To nie pasuje w ogóle do jej postaci. Bardzo lubię Maddie (moja ulubiona kobieca postać) i nie podoba mi się ten wątek. Mogli coś innego wymyślić. Z tego co patrzę, trzeci odcinek S5 miał 5,23 miliony, więcej niż pierwszy odcinek tego sezonu. Raczej nie trzeba się bać. Jest to najchętniej oglądany serial Foxa. "Rezydenci" tej samej stacji mają dwa miliony mniej 🙃 Wiadomo, że nie ma już takiej oglądalności co pierwsze sezony, ale jest dobrze.
|
|
|
Post by Alex on Oct 9, 2021 21:11:48 GMT
Bardzo lubię Maddie (moja ulubiona kobieca postać) Będziesz musiał sobie na jakiś czas znaleźć inną ulubienice. 😂 Może Rudą? Tylko nie przywiązuj się za bardzo, bo długo już w serialu gościć nie będzie. 😁 Z tego co patrzę, trzeci odcinek S5 miał 5,23 miliony, więcej niż pierwszy odcinek tego sezonu. Raczej nie trzeba się bać. Jest to najchętniej oglądany serial Foxa. Czyli na tt niepotrzebnie dramę nakręcili. Ja się nie znam, ale skoro mówisz, że 5 mln to dobry wynik to ci wierzę. 😁 Jak połączą ship to dobiją do 20 mln i im się wyrówna. 😂 25 października ma nie być w USA odcinka. Czyli będzie troszkę dłuższa przerwa pomiędzy 5 a 6 odcinkiem. Dramat, bo wszyscy czekają na ten 7 jak na zbawienie. 🤷♀️😂 Trudno. Może faktycznie coś szykują... 🤔🤣🤣
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 9, 2021 21:39:51 GMT
Alex, Rudzielec zajmuje drugie miejsce ulubionych postaci, teraz zniknie Maddie to może i pierwsze ❤️ Mam nadzieję, że ona i Buck szybko wezmą ślub i będą z niego małe rudzielce ❤️ Liczę też na więcej scen miłosnych Bucka i Rudej ❤️ Nie, nie, nie! Żartuje oczywiście 😂🥴 Czekam tylko na to by pokazać jej krzyż na pożegnanie 🙃 Alex, ty nie marudź, narazie tylko tygodniowa przerwa 😂 Wkrótce midseason, więc serial pójdzie sobie na przerwę, jakoś pod koniec listopada i wróci z nowymi odcinkami w marcu 🙃 Będziemy musieli dać jakoś radę 😶🥴🙃
|
|
|
Post by Alex on Oct 12, 2021 17:06:30 GMT
Rudzielec zajmuje drugie miejsce ulubionych postaci, teraz zniknie Maddie to może i pierwsze ❤️ Mam nadzieję, że ona i Buck szybko wezmą ślub i będą z niego małe rudzielce ❤️ Liczę też na więcej scen miłosnych Bucka i Rudej ❤️ Nie, nie, nie! Żartuje oczywiście 😂🥴 Już zaczęłam się martwić. Wkrótce midseason, więc serial pójdzie sobie na przerwę, jakoś pod koniec listopada i wróci z nowymi odcinkami w marcu 🙃 Będziemy musieli dać jakoś radę 😶🥴🙃 Nic mi nie mów nawet. Nie wiem, jak to przeżyję. Daaawno nie byłam tak wkręcona w żaden serial. Aczkolwiek powie mi ktoś jak ludzie wyłapują takie rzeczy? Ja bym mogła sto razy oglądać wszystkie sezony i w życiu bym tego nie wychwyciła... Swoją drogą bardzo mnie ciekawi, czy robią to specjalnie czy po prostu jakieś niedopatrzenie
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 13, 2021 15:48:04 GMT
Alex, w trakcie midseason można obejrzeć sobie serial od początku 😏 Muszę przyznać, że czasami jak widzę na Twitterze, że ludzie potrafią wyszukać wiele szczególików jestem w szoku 😁 Jeszcze nie obejrzałem drugiego odcinka, bo czasu nie miałem. Dzisiaj postaram się obejrzeć drugi i może nawet trzeci ❤️
|
|
|
Post by Alex on Oct 13, 2021 19:30:03 GMT
Alex, w trakcie midseason można obejrzeć sobie serial od początku 😏 To jest bardzo dobry pomysł. Może teraz - skoro już o tym wiem - wyłapię moment ze wspólną szafką. Muszę przyznać, że czasami jak widzę na Twitterze, że ludzie potrafią wyszukać wiele szczególików jestem w szoku 😁 Przy okazji innych seriali już różne szczególiki widziałam, ale faktycznie - 911 i ship to jest level najwyższy z możliwych. Ciekawe ile czasu ludzie przeglądają odcinki, żeby to wyszukać... Chociaż przynajmniej dzięki nim wiem, że ze mną nie jest jeszcze najgorzej, bo jak widzę niektóre gify, zdjęcia czy komentarze na tt to... Dzisiaj postaram się obejrzeć drugi i może nawet trzeci ❤️ Ja już jestem po 3 i wiem mniej-więcej, co się wydarzy w 4. Przynajmniej u Eddiego i Bucka, bo jeśli chodzi o innych to ciężko się dokopać do komentarzy na tt. Weszłam sobie rano po odcinku na tt pod hasztag shipu, ale jakoś tak ubogo było. To przeniosłam się do hasztagu 911 i nagle wysyp komentarzy... 95% oczywiście odnośnie E i B. Mimo że w odcinku mieli tylko JEDNĄ scenę. Swoją drogą dobrze, że w miejscach publicznych nadal obowiązują maseczki, bo jednak śmianie się do telefonu jest troszkę dziwne. Zwłaszcza w przychodni lekarskiej. Komentarza odnośnie tych odcinków mi się nie chce pisać, więc poczekam aż obejrzysz i ewentualnie dopowiem coś od siebie.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 16, 2021 12:51:32 GMT
Alex, tylko nie bij, ale jeszcze nie obejrzałem! Średnio u mnie z czasem ale DZISIAJ wieczorem siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę, więc w końcu nadrobię 😏
|
|
|
Post by Alex on Oct 17, 2021 15:18:56 GMT
Alex, tylko nie bij, ale jeszcze nie obejrzałem! Aż taka straszna jestem? 🙈 Trzecia osoba już mi wyskakuje z tekstem "nie bij". Średnio u mnie z czasem ale DZISIAJ wieczorem siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę, więc w końcu nadrobię 😏 No to jak ci poszło?
Eddie u Chima. Jakby tak sceny z Eddim i Buckiem zajmującymi się małą Jee...
I znalezione na tt:
Artykuł o Gavinie, który gra Chrisa:
I pytanie, które się nie zmieściło:
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 20, 2021 15:30:46 GMT
Premiera piątego sezonu w Polsce od 23 listopada we wtorki o 21.05 na FOX POLSKA.Alex, ogłoszenie parafialne 😂 Nie idzie mi oglądanie piątego sezonu w necie. Jakoś nie mogę się za niego zabrać. Zdecydowałem, że poczekam na emisję nowego sezonu na naszym Foxie. Wyjdę i tak na tym całkiem dobrze bo gdy w USA będzie trzy miesięczna przerwa na midseason to u nas będzie emitowana pierwsza część tego sezonu. Gdy w marcu ruszy druga część w Stanach Zjednoczonych to w Polsce będzie emisja prawie na bieżąco. A teraz poczekam sobie miesiąc na piąty sezon i potem nie będę musiał czekać trzy miesiące na nowe odcinki 😏 Więc póki co z komentowaniem odcinków się wstrzymam 🥴
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 20, 2021 19:40:07 GMT
Liam to tak jak mnie, też nie zobaczyłem jeszcze ani jednego docinka 5. sezonu.
|
|
|
Post by Alex on Oct 20, 2021 20:21:07 GMT
Liam , Next , Wy sobie czekajcie, a jak ship się zshipuje to ja pierwsza będę wiedziała. Ale że teraz mam tu sama ze sobą pisać? Chyba się przeniosę na twittera. Tam mi przynajmniej nikt nie powie, że mój ship nigdy shipem nie będzie.
Z 5 odcinka... Za jakie grzechy? Za to, że Elitę oglądałam? Przecież nie dokończyłam... Podobno nawet mieszkają razem. Czy naprawdę nie mogli pozbyć się Rudej, a zostawić Any?
Wrzuciłabym jeszcze pewne zdjątko, ale może what happens in twitter stays in twitter. Będę niszczyć tym psychikę tylko Next'owi.
|
|
|
Post by Alex on Nov 3, 2021 15:55:17 GMT
Widzę, że Buck i Eddie się coraz popularniejsi robią w podpisach. Liam , już tylko ty zostałeś. Swoją drogą to trochę wstyd się przyznać, ale nie bardzo kojarzę sceny z tych gifów, verte . Spójrzcie, jakie cudo znalazłam na twitterze:
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Nov 3, 2021 17:51:03 GMT
U mnie też oglądanie skończyło się na 4 sezonie, bardzo chcę zobaczyć nowy ale jakoś nie mogę się zebrać i ogarnąć czasowo. Alex, ja jestem pewny że oni będą razem, może za 100 sezonów ale tego doczekam i wtedy powiem, A NIE MÓWIŁEM? 😂💚 A te gify to jest coś pięknego, od razu cieplej na sercu się robi jak się spojrzy 😍
|
|
|
Post by Alex on Nov 3, 2021 18:05:16 GMT
Alex, ja jestem pewny że oni będą razem, może za 100 sezonów ale tego doczekam i wtedy powiem, A NIE MÓWIŁEM? 😂💚 Ejj, to moja kwestia! Jeszcze zanim zaczęłam oglądać serial to wiedziałam, że to będzie świetny ship. A potem się okazało, że jest jeszcze lepszy niż miał być. Napisałabym coś o poniedziałkowym odcinku, ale skoro nikt tutaj nie ogląda to poczekam sobie na wasze wrażenia po premierze w tv. Ale na twitterze wszyscy są absolutnie przekonani, że najpóźniej na koniec sezonu Buck i Eddie się w końcu ogarną. Ci bardziej optymistyczni liczą na odcinek świąteczny... Dla mnie sukces będzie jak się Rudej pozbędą. Potem mogę czekać nawet do końca 6 sezonu.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 4, 2021 7:34:43 GMT
Alex, u mnie padło aktualnie, że zamieniłem protów z „Vencer el pasado” na „Dynastię” ale na nasz duecik z „9-1-1” również się prędzej czy później skuszę 😏 Jeśli Ruda nie awansuje do głównej obsady, jest szansa, że wyleci z „9-1-1” w każdej chwili 😁🙏
|
|