|
Post by Alex on Nov 4, 2021 15:23:49 GMT
Alex, u mnie padło aktualnie, że zamieniłem protów z „Vencer el pasado” na „Dynastię” ale na nasz duecik z „9-1-1” również się prędzej czy później skuszę 😏 Podpisy mają to do siebie, że mają zdecydowanie za mało miejsca, żeby zmieścić wszystkie gify, które by się chciało wrzucić. Jeśli Ruda nie awansuje do głównej obsady, jest szansa, że wyleci z „9-1-1” w każdej chwili 😁🙏 No wiesz, w streszczeniu 8 odcinka już się pojawiło, że "Buck obawia się, że jego związek z Taylor (bo chyba tak ma na imię ) może się zakończyć", więc... Już coraz bliżej.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 4, 2021 19:42:51 GMT
Naczelni hejterzy. A to mnie taka łatkę przypięli.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 13, 2021 12:32:04 GMT
Alex, jesteś na bieżąco? Jestem ciekawy jak wygląda sprawa z Maddie? Mam nadzieję, że wróci w wiosennych odcinkach 😌 Za tydzień premiera piątego sezonu u nas! 😍 Już się nie mogę doczekać 😏
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 17, 2021 11:32:00 GMT
|
|
|
Post by Alex on Nov 17, 2021 17:42:05 GMT
No właśnie jestem na bieżąco tylko z twitterem. Tak się wkręciłam w Hawaje, że z 911 stanęłam na 3 odcinku. I po drugie zaczął mnie mój ship wkurzać, muszę się z tego wyleczyć. Co do Maddie to wyjechała, ale cały czas utrzymywała kontakt z Buckiem. Chim ją znalazł i do niej pojechał, ale z tego co wiem to wrócił niedawno. Michael chyba też wyjechał. W poniedziałek był ostatni odcinek (8) z jego udziałem. Wszyscy już się nakręcili, że oznacza to że robią miejsce dla innej pary. You know... Aczkolwiek aktorka, która gra Carlę ostatnio powiedziała, że nic z tego ne będzie. Dramat.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 20, 2021 11:54:18 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 2, 2021 16:37:52 GMT
6 grudnia w Stanach Zjednoczonych zimowy finał piątego sezonu. Serial udaje się na midseason i wróci z drugą częścią piątego sezonu w marcu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 5, 2021 17:11:17 GMT
6 grudnia w Stanach Zjednoczonych zimowy finał piątego sezonu. Serial udaje się na midseason i wróci z drugą częścią piątego sezonu w marcu. A w Polsce już jest emisja. ?
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2021 17:25:25 GMT
Jest, jest. Chwalcie się w takim razie, Liam, Next, jak wam idzie oglądanie? 😏
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 5, 2021 17:26:29 GMT
Jest, jest. Chwalcie się w takim razie, Liam , Next , jak wam idzie oglądanie? 😏 No to dzisiaj zaczynam.
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2021 17:32:44 GMT
Jest, jest. Chwalcie się w takim razie, Liam , Next , jak wam idzie oglądanie? 😏 No to dzisiaj zaczynam. Tak jak od października zaczynasz Prince Charming?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 5, 2021 19:37:48 GMT
Jest, jest. Chwalcie się w takim razie, Liam, Next, jak wam idzie oglądanie? 😏 Oglądam na bieżąco na FOX POLSKA. Pierwszy odcinek komentowaliśmy, a drugi... Powiem tak nie podoba mi się w jaką stronę idzie postać Maddie. Depresja poporodowa nie pasuje kompletnie do niej, choć wiem że nie o to chodzi. Przykre było jak przysnęła, gdy kąpała dziecko 😔 Dobrze, że dziecku się nic nie stało. Przyznam, że zaśmiałem się gdy okazało się, że ten co uciekł (nie pamiętam imienia) zabił tą laskę mecenas co mu pomogła w ucieczce (nie pamiętam jej imienia) 😂 Końcówka 🙄 Ten seryjny gwałciciel porwał Harrego, syna Atheny 😳 W sumie nie pamiętam, czy w tym odcinku działo się coś szczególnego u Bucka i Eddiego 😂🙃
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2021 20:30:29 GMT
Żyrafka była. Co prawda nic nie zdziałała (JESZCZE! ), ale powiedzmy, że to dobry prognostyk na przyszłość. Poza tym okazało się, że Buck bardzo często zabiera Chrisa do zoo. No i to przywitanie Chrisa z Buckiem w remizie. Plus uśmiech Eddiego. Niech mi tylko jeszcze raz Next wyjedzie z tekstem, że to nie jest miłość. Ravi (skąd on się w ogóle wziął? ) wyskakuje do Eddiego z tekstem "to musi być twoja żona", a on prawie znowu dostaje ataku paniki. Widzicie? Miałam rację. Potem zresztą sam przyznaje się Buckowi, że ten atak paniki nie był spowodowany postrzałem tylko wyobrażeniem sobie przyszłości z Aną. Nie żebym się cieszyła... Ale przynajmniej jedna z głowy. No właściwie to wolałabym, żeby się najpierw Rudej pozbyli, ale wszystko w swoim czasie. Poczekam. Rozmowa Eddiego i Bucka była fajna. Co prawda do moich ulubionych scen jej jeszcze daleko, ale jakby ją tak uzupełnić... "she is not you." A tutaj bym dała np. Chima, który to niby przypadkiem usłyszał tę rozmowę i mówi coś w stylu "Bucka też kocha, a parą nie jesteście" Liam , może to ci coś rozjaśni, co się działo u Eddiego i Bucka. 😂 No ale nic z tego. Buck sobie ostatnio z Rudą miłość wyznawał, więc chyba jednak Next miał rację. Aczkolwiek nie wybaczę scenarzystom, że pozbyli się Any, nie Rudej. 😐
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2021 19:29:19 GMT
Nieźle odwalili na na zakończenie pierwszej połowy sezonu. Trzeba podpis zmienić.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 7, 2021 19:54:35 GMT
A co jeszcze bardziej hot.
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2021 21:13:32 GMT
A co jeszcze bardziej hot. Taa, jasne. Eddie odchodzi.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 7, 2021 22:16:19 GMT
A co jeszcze bardziej hot. Taa, jasne. Eddie odchodzi. Coo gdzie odchodzi.
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2021 22:31:00 GMT
Taa, jasne. Eddie odchodzi. Coo gdzie odchodzi. Gdzie to jeszcze nie wiadomo... Może Ruda zajmie jego miejsce.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 8, 2021 16:55:17 GMT
Alex, tłumacz o co chodzi z tym finałem? Bo wchodzę sobie a tu artykuły 'Główny bohater opuszcza serial?' 🧐 Czytam i chodzi o Eddiego. Nie wiem czy się obawiać czy po prostu specjalnie zostawili widzów w niepewności, żeby czekali do marca na nowe odcinki Swoją drogą, we wczorajszym odcinku na polskim Foxie - Eddie kopnął w dupę Anę. Szczerze? Szkoda mi się jej zdobiło.
|
|
|
Post by Alex on Dec 8, 2021 18:08:45 GMT
Alex, tłumacz o co chodzi z tym finałem? Bo wchodzę sobie a tu artykuły 'Główny bohater opuszcza serial?' 🧐 Eddie odchodzi z 118. Powód jest taki, że Chris zaczął się martwić, że coś mu się stanie. Nie brzmiało to raczej, jak pożegnanie takie ostateczne, więc pewnie to tylko mocniejsza końcówka. Obstawiam, że Eddie zostanie teraz dyspozytorem 911, bo nie zanosi się na razie na powrót Maddie. Mimo wszystko nadal do d.py. 🤷♀️ Swoją drogą, we wczorajszym odcinku na polskim Foxie - Eddie kopnął w dupę Anę. Szczerze? Szkoda mi się jej zdobiło. Pewnie nie uwierzysz, ale mi również. 😂 Była nudna, ale wolałam jej nudę niż patrzenie na Rudą.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 9, 2021 10:27:23 GMT
Alex, mam nadzieję, że Eddie wróci w nowych odcinkach normalnie do pracy. Niech mnie nie wkurzają Dyspozytorką jest Mai, więc mam nadzieję, że tak zostanie dopóki Maddie nie wróci. Ana była nudna ale dość sympatyczna i Chris ją bardzo polubił. Ruda narazie nie do ruszenia
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 29, 2021 16:40:38 GMT
Alex, oglądasz ten piąty sezon? Po końcówce z piątego odcinka mam coś wrażenie, że Ruda wejdzie lekko na pierwszy plan
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2022 18:17:48 GMT
Alex, oglądasz ten piąty sezon? Kudczę, trochę wstyd się przyznać, ale nie. To znaczy obejrzałam bodajże 3 odcinki i ostatnio trafiłam na 4 na foxie, ale za dużo z niego nie wiem (poza tym, co wiedziałam już wcześniej), bo miałam taki hałas w domu... Ale obejrzę. Przed drugą częścią sezonu się wyrobię. Po końcówce z piątego odcinka mam coś wrażenie, że Ruda wejdzie lekko na pierwszy plan Ehee. Niestety tak. Nie wiem w sumie o co tam do końca w jej wątku chodzi, bo krótko mówiąc - nie obchodzi mnie to ale zdecydowanie wysunie się na pierwszy plan. I to chyba dlatego jakoś nie ciągnie mnie do oglądania. Zwłaszcza, że tam poleci "i love you" i prezenciki świąteczne. Wolę nie przeceniać swojej cierpliwości.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 3, 2022 20:16:54 GMT
Alex, ehhh. Nadrabiaj nadrabiaj. Buck i Eddie czekają haha Ruda na pierwszym planie super 🙂 W ogóle ostatnio coś przeglądałem w necie i dowiedziałem się, że ma na imię Taylor! Nie pamiętam by ktoś ją tam tak nazywał. Boję się trochę tej drugiej części piątego sezonu w marcu 😑 Najbardziej oprócz wątku Eddiego czy Maddie w końcu wróci 🙄
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2022 22:15:36 GMT
Buck i Eddie czekają haha Ja też czekam. Ruda na pierwszym planie super 🙂 W ogóle ostatnio coś przeglądałem w necie i dowiedziałem się, że ma na imię Taylor! Nie pamiętam by ktoś ją tam tak nazywał. Dla mnie i tak będzie Ruda. Za to imię Taylor będzie mi się podwójnie źle kojarzyć. Chociaż nie wiem właściwie dlaczego do tej pory mi się źle kojarzyło... Najbardziej oprócz wątku Eddiego czy Maddie w końcu wróci 🙄 Oby wróciła. Ale nadal mam przeczucie, że Eddie zostanie dyspozytorem, a Maddie wróci dopiero pod koniec sezonu, co zbiegnie się też z powrotem Eddiego do straży. Nie podoba mi się to. Chyba że w czasie, kiedy B i E nie będą ze sobą przez cały czas, zatęsknią i uznają, że to jednak nie przyjaźń. Koniec z tym. Od dziś zero shipów. Nowy Rok i tak dalej...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 6, 2022 19:02:31 GMT
Alex, jeśli Maddie miała by wrócić pod koniec sezonu to mam nadzieję, że Chim odnajdzie ją wcześniej i zostanie z nią i pod koniec sezonu wrócą razem całą rodzinką do Los Angeles. Nie chce by Chim przez całą drugą połowę piątego sezonu dalej ją szukał 🤦🏻♂️ ... Eddie dyspozytorem a co z Mai? To ona gra pierwsze skrzypce w tym temacie po wyjeździe Maddie. We wtorek na Foxie leciał 7. odcinek piątego sezonu i był to póki co mój ulubiony w tym sezonie
|
|
|
Post by Alex on Jan 6, 2022 19:41:39 GMT
Eddie dyspozytorem a co z Mai? To ona gra pierwsze skrzypce w tym temacie po wyjeździe Maddie. Do tej pory były Maddie i May, przed May też się pojawiali jacyś inni dyspozytorzy, więc pewnie by to jakoś rozłożyli. We wtorek na Foxie leciał 7. odcinek piątego sezonu i był to póki co mój ulubiony w tym sezonie To był ten, w którym B i E zostali zakładnikami?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 10, 2022 13:57:36 GMT
Alex, tak to ten odcinek 😍❤️ 18 stycznia na FOX POLSKA emisja 10 odcinka piątego sezonu (midseason). Nowe odcinki od 5 kwietnia. W czasie przerwy stacja będzie powtarzała pierwszą część piątego sezonu.
|
|
|
Post by Alex on Jan 10, 2022 20:32:43 GMT
Alex, tak to ten odcinek 😍❤️ Widziałam fragmenty na tt, ale ludzie mieli nadzieję na inne zakończenie. Buck, kiedy usłyszał strzał, trochę jak wtedy, gdy chciał studnię rozkopywać. Jak skończę "Merli" i "SKAM" to się biorę za nadrabianie "911".
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 19, 2022 1:02:25 GMT
|
|