Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 8, 2020 20:39:13 GMT
Tej sceny hotelowej nie mogę się doczekać. serduszkoo Jak jej otwiera w rozpiętej koszuli. serduszkoo
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 9, 2020 1:14:13 GMT
OMG jakie to jest dobre, dajcie mnie drugi odcinek z napisami. Ozge tu gra super bardzo naturalnie, nie jest drewniana jak w yemin. Tolga to jest takie ciacho że łooo. Podoba mi się jego gra. Biedny selim był molestowany prze wydrę macochę.Ten jego koleżka to jest taki półmózg, zapoznać przelecieć odhaczyć z listy. Cemre ma role takiej słodkiej idiotki, chłopaki impreza i zadanie od kujonów. Biedna na chama się pcha na selima a on ma ją nie powiem gdzieś. Trochę się nie dziwie że selim się tak zachowuje. Został skrzywdzony przez te wydrę a blizny się tak łatwo nie goją. Ma swoją maskę pod postacią niegrzecznego chłopca, luzak dziewczyny i imprezy. Od razu rozszyfrowałem że to chłopak z bliznami. Biedna ta serra z tą swoją matką, zachowuje się jak mentalne dziecko, chleje łyka prochy i znęca się nad sąsiadami. Ona się nadaje na leczenie w zamkniętym ośrodku, szkoda mi serry bo została z tym sama. Ojczulek się wcześniej ulotnił, a po śmierci brata ma nadbagaż w podstacji matki niespełna rozumu. Ta sytuacja z tym napadem na nią i obrona, wydaje mi się że to jej ojczulek. Jak wychodzili z posterunku to ktoś ich obserwował. Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. .
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 9, 2020 20:25:57 GMT
Oglądam właśnie 2 odcinek. Serial jest fajny, bo pomimo jednak dramatu lekko się go ogląda. Ozge gra coraz to lepiej z odcinka na odcinek. Także kibicuje Serze, bo ją polubiłam. Fajne są te słowne przepychanki z Selimem. Rety, a ta Bidzi(coś tam, nie wiem jak się jej imię pisze i wymawia) ta co lata za Selimem, to taka chora stalkerka, że szok. Śmieszy mnie jej postać. Jak tylko pojawia się na ekranie to liczę ile razy poprawi włosy No i ten turecki Seba, co uratował Serrę. Współczuje jej, bo coś ma na nią oko teraz. Ciekawi mnie dlaczego jest ona obserwowana przez tego pana w garniturze. Epickie jest to, że on taki niepasujący do dzielnicy przechadza się, jeździ samochodem i nikt na niego uwagi nie zwraca Polubiłam serial, ale jeszcze nie do końca przyswoiłam sobie imiona wszystkich bohaterów.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 9, 2020 21:24:14 GMT
Ja również mam problem z przyswojeniem imion. Pamiętam tylko jak się proci nazywają, a reszta to szara magia. Nie mogę się doczekać aż będą polskie napisy do 2 odcinka id razu siadam i oglądam.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 10, 2020 18:17:57 GMT
Ja już nie mogłam się doczekać i obejrzałam na yt z angielskimi napisami. Mogłam lepiej poszukać, bo na tym kanale co oglądałam były niezłe błędy. Ktoś przetłumaczył imię kumpla Selima, Buraka dosłownie jako burak Kilka razy ten błąd się pojawia. Ojciec Selima to niezły gnojek. Ale nie będę nic zdradzać, zobaczysz odcinek i tą retrospekcje to zrozumiesz o co mi chodzi Z resztą matka Serry to tylko też o sobie myśli. Jakby tylko ona przeżyła tragedie... Burak to chyba naprawdę burak. Zupełnie dał sobie wmówić, że Serra jest nim zainteresowana
|
|
|
Post by Atahan on Dec 10, 2020 19:22:55 GMT
Ja również mam problem z przyswojeniem imion. Pamiętam tylko jak się proci nazywają, a reszta to szara magia. Nie mogę się doczekać aż będą polskie napisy do 2 odcinka id razu siadam i oglądam. Akurat wyjątkowo z imionami nie mam większego problemu, ale to pewnie dlatego, że obsesyjnie czekałem na to cudo. Serra, Selim, Biricik, Burak, a te dwie to chyba Eda i Zeynep. Blondi to Hulya. Rodzice Selima to Ihsan i Asena, a siostra i jej mąż to Nil i Onur. Mama Serry to Nilgun, jest jeszcze Nazlim i Barbar oraz kochanka Selima, czyli Idil. Nie kojarzę rodziny Aseny. Po wciągającej końcówce 2. odcinka widziałem dzisiaj kawałek live. Oczywiście fani oburzeni postawą Selima, bo jak prot śmie spojrzeć w ogóle na inną kobietę, niż Serra i to jeszcze 'taką starą, to obrzydliwe, paskudne i idiotyczne'. Burak poznał miejscówkę Serry, a Nilgun już prawie wyznała całą prawdę, Barbar się już doczepił Buraka, pewnie będą z tego problemy. Selim i Ihsan poszli na kolację, ale ostatecznie się pokłócili. Generalnie Selim chciałby, żeby Ihsan był dla niego ojcem i czasami spytał o jego problemy itd. Ihsan tego nie rozumie i mówi, że każdy ma swoje problemy i każdy rozwiązuje je sam. Nie potrafi zrozumieć postawy i zachowania Selima, to ten mu wypomina, jak w ostatnich minutach życia matki (chyba nie podali jeszcze jej imienia), Ihsan się całował z Aseną w gabinecie. A samej Asenie konflikt między synem i ojcem jest na rękę, bo dużo łatwiej da się takim Ihsanem manipulować... w łóżku. A to tylko pół godzinki.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 10, 2020 20:41:49 GMT
Widziałam te komentarze na yt pod zwiastunem, jakie pomyje na prota Lubię proste historie, więc liczę, że relacja Selima i Serry pójdzie w tym kierunku, że oboje sobie pomogą. Serra to taka dobra dziewczyna z sąsiedztwa, więc taki motyw pasował by
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 11, 2020 13:17:25 GMT
No niestety.
|
|
|
Post by lucy on Dec 11, 2020 13:24:31 GMT
Zero tendencji wzrostowej. Nie wierzę, ze ten serial przetrwa. Dobrze, ze się za niego nie zabrałam. Potem wrzucę tabelkę całościową za czwartek.
|
|
|
Post by lucy on Dec 11, 2020 14:05:49 GMT
Reyting za 10.12.2020 - czwartek
Total: 1. Cukurova (76 odc) - 12,47% ⬇ (-0,53) 2. Doktorek (41 odc) - 8,05% ⬆ (+0,65) 5. W płomieniach (6 odc) - 6,81% ⬆ (+0,52) 17. Moja lewa strona (3 odc) - 3,30% ⬆ (+0,03) 24. Sitcom (2 odc) - 2,41% ⬇ (-1,25) 23. Wstawaj, chodźmy (132 odc) - 2,43% ⬆ (+0,25)
AB: 1. Doktorek - 8,86% ⬆ (+0,98) 2. Cukurova - 8,69% ⬆ (+0,43) 4. W płomieniach - 6,34% ⬆ (+0,81) 13. Sitcom - 2,95% ⬇ (-2,28) 19. Wstawaj, chodźmy - 2,47% ⬆ (+0,79) 20. Moja lewa strona to 2,45% ⬇ (-0,11)
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 11, 2020 19:38:53 GMT
Szkoda, bo całkiem mi się serial spodobał.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 11, 2020 20:50:40 GMT
Do końca roku pewnie dożyje a potem out. Szkoda bo ja zacząłem oglądać i mi się podoba. Ja to mam ostatnio pecha. zacząłem oglądać Seref Sözü zdjęli. Teraz oglądam sol yanim i leci ku przepaści. Albo ja jakiś pechowy jestem.
|
|
|
Post by Atahan on Dec 11, 2020 22:05:44 GMT
ODCINEK 3 Do 1:17:00 Powtórzyłem sobie przy okazji ten kawałeczek, który wczoraj obejrzałem na LIVE. To Barbar podstawił człowieka, żeby ten zniszczył Burakowi samochód na parkingu. Teraz ten ciągle musi jeździć po komisariatach. Selim i Serra się znowu pokłócili o Hulyę. Serra mu zarzuca brak człowieczeństwa, a Selim twierdzi, że to nie jego wina, że Hulya jest chora psychicznie. Ogólnie po tym wszystkim poszli ją odwiedzić (ale osobno) i spotkali się w szpitalu. Z Selimem przyszedł też Onur i Ihsan. Onur chyba zaproponował, żeby Selim podwiózł Serrę na zajęcia i szczerze mówiąc bardzo dobrze zrobił, bo mam już dość tej silnej Serry, która wydziera się jak nie na Buraka, to na Selima. Wreszcie zachowywała się, jak normalny człowiek i jak normalny człowiek porozmawiała z Selimem przy herbacie. Trochę się poznali. Ten typ wynajęty przez prawdopodobnie ojca Serry już wysłuchał, że ta uważa go za zmarłego. Idil to jest mistrzostwo tej telki, serio! Jak zrozumiałem ona pracuje w szpitalu. Przychodzi na lunch do restauracji i spotyka się z Aseną i Nil - normalnie dusza towarzystwa. A Nil też dobra myślała, że w restauracji o tej porze nie będzie tłoczno, ale przecież co innego mają do roboty kobiety wydające pieniądze swoich bogatych mężów i spogląda na Asenę, która robi to samo Ale Asena to mądra kobieta, nie dała się ugryźć. Zaczęła coś mówić o tym, że jej nazwisko to marka, wiecie kto mówił dokładnie to samo? Ender Argun z "Yasak Elma". Trochę sobie poplotkowały o przyjęciu. Idil się spytała, czy Selim przyjdzie i temat zszedł na 'starość' tzn. co on miałby robić ze starszymi, zanudziłby się... no jak widać... z Idil się nie nudzi. Nilgun zaczęła przeglądać zdjęcia i wielkie BOOM - Ihsan był jej pierwszą miłością. Później wyleciał do Paryża rzekomo i kontakt się urwał, ale gdy ta pakowała się i wyprowadzała z rezydencji Ihsan ją odwiedził i oferował pomoc. Wyprosiła go, a on chyba próbuje znaleźć ją i jej rodzinę na nowo. Jest jeszcze wątek Nazlim, ale przyznaję się, że nie zrozumiałem o co chodzi. Chyba gdzieś zaczęła pracę po nocach, z jakimś typem się pobiła... nie wiem, nie zrozumiałem za wiele. Obejrzę tą scenkę z angielskimi napisami jak będą, chyba, że w dalszej części odcinka to rozwiążą, bądź wrócą do tego wątku. Na dziś już tyle wystarczy, bo czułem, że mam dość. Zamiast rozumieć, co oni mówią to się zastanawiałem, jak tu jeszcze tyle wysiedzieć. Nie wiem, jak ci Turcy mogą tyle wysiedzieć pewnie na reklamach uciekają z kanapy.
|
|
|
Post by Atahan on Dec 12, 2020 20:19:32 GMT
ODCINEK 3 Do końca. Zapomniałem wspomnieć, ale Biricik chyba ma bulimię. I jak się okazuje miała już ją wcześniej, a jej matka dobrze o tym wie. Niby ją ostrzega, ale w sumie nic z tym nie robi. Konfrontacja Asena vs Biricik ... to było coś! Aż się iskry sypały. Biricik pokazała swoje prawdziwe oblicze. Najpierw jej powiedziała, że jak ma jakiś problem, to ma jej mówić prosto w twarz. A później nawet zaczęła ją słownie atakować. Ale Asena jest zbyt przebiegłą kobietą i myślę, że Biricik źle postąpiła zrzucając maskę. Sama Asena powiedziała, że dobrze się dla niej stało, że poznała jej prawdziwą twarz i że za tą słodką księżniczką, która odgrywa przed Ihsanem kryje się obrzydliwa wiedźma. Asena ją rozgryzła i wie, że jest do szaleństwa zakochana w Selimie. Ładnie się odegrała proponując jej rzucenie się do morza. Selim dzięki Serrze zdał egzamin, chociaż Ihsan z góry założył inaczej. Między protami zaczyna się lepiej robić, znacznie bardziej podoba mi się taka Serra, niż taka, która na wszystkich się wydziera. Ale długo to nie trwało, bo Burak jej wysłał kwiaty i strój na jakieś przyjęcie, więc ta następnego dnia mu przyniosła prezent i zaczęła na niego krzyczeć. A Burak już był wnerwiony, bo przecież Biricik mu nagadała, że Selim jest zakochany w Serrze i musi działać. Jej oczywiście jest to na rękę, bo jak Burak zdobędzie Serrę, to Selim będzie musiał w kimś szukać pocieszenia. Nie wie jednak, że ma mocno konkurentkę w Idil. Burak ostatecznie pocałował Serrę, chociaż ta mu nagadała, żeby przestać za nią chodzić i o niej w ogóle myśleć. Dzięki temu zaliczył plaskacza i już całkiem wpadł w szał. Wsiadł w auto i popędził, a za nim człowiek Barbara. Sama scena wypadku trochę przekombinowana od strony graficznej, ale jak dobrze rozumiem miała pokazać, że Burak teraz będzie na granicy życia. Logiczne, że przeżyje. I wiedziałem, że Idil nie jest tam po prostu, żeby zaspokajać potrzeby Selima. Obstawiałem, że będzie walczyć z Aseną, a ona staje u progu drzwi Nilgun! Co? Jak? Nic z tego nie rozumiem, wychodzi na to, że ona zna całą prawdę. Wie gdzie mieszkają Yildirimowie i być może zna nawet całą przeszłość Nilgun i Ihsana. Ja dalej mam przeczucie, że Serra okaże się córką Ihsana, o ile oczywiście zdążą to pokazać. Odcinek 4. Zwiastun 1. www.youtube.com/watch?v=xyWUHN42JtE&ab_channel=SolYan%C4%B1mSerra zaliczyła i pocałunek od Selima i plaskacza od Edy. A Biricik baaardzo przeżywa wypadek Buraka, ciekawe dlaczego. Eda to robi histerię, ale Biricik się popłakała. Dziewczyna, która traktuje wszystkich przedmiotowo popłakałby się ze względu na wypadek ... przyjaciela? U innej scenarzystki może bym w to uwierzył, ale tutaj? 'Entrika'? I znowu tydzień czekania, ufff!!!
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 12, 2020 20:51:56 GMT
Ja czekam aż będą napisy do 2 odcinka, i ruszam z drugim odcinkiem.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 12, 2020 20:54:09 GMT
Jak zdejmą, to zdejmą. Chce tylko jakiegoś dobrego zakończenia. Widziałam zwiastun. Rety, ale będę emocje. Jutro pewnie obejrzę trzeci odcinek. Też śmierdzi mi coś to przejęcie Bircik. No, ale zobaczymy. Eda, to ta blond koleżaneczka Bircik? Była cieniem przez pierwsze dwa odcinki, a tu proszę wyszła z cienia
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 12, 2020 21:20:48 GMT
|
|
|
Post by Atahan on Dec 12, 2020 22:11:28 GMT
Widziałam zwiastun. Rety, ale będę emocje. Jutro pewnie obejrzę trzeci odcinek. Też śmierdzi mi coś to przejęcie Bircik. No, ale zobaczymy. Eda, to ta blond koleżaneczka Bircik? Była cieniem przez pierwsze dwa odcinki, a tu proszę wyszła z cienia Będą, będą ja już się doczekać nie mogę... zresztą pisałem. Jak obejrzysz z napisami, to wpadnij i napisz, o co chodzi z akcją z Nazlim. Zrozumiałem tylko, że to chyba jakaś praca po nocach, ale nie zrozumiałem, dlaczego cała poobijana. Czyżby się biła z jakimiś typami za pieniądze? I w ogóle skomentuj wrażenia, bo bym musiał tu teraz z jakieś 30 pytań napisać, jak odebrałaś daną scenkę. Tak, Eda to ta blondi przyjaciółka. No nic dziwnego, że przeżywa tak. W końcu jest zakochana na swój sposób w Buraku, spędziła z nim noc (pewnie nie pierwszą), chociaż nie wiemy, czy do czegoś doszło między nimi. I fajnie, że nie tylko mnie coś nie pasuje w reakcji Biricik... no za bardzo się przejęła. W porównaniu do rozhisteryzowanej Edy, zmartwionego Selima, czy Zeynep, która była co najwyżej zaskoczona, Biricik tam tak naprawdę płakała. Fascynuje mnie też baaardzo ta pewność siebie Idil. Kochanka Selima, w relacji z Nil i Aseną (w 3. odcinku) jest naprawdę wyluzowana i tylko wbija takie szpilki 'niepostrzeżenie' + ten szok na koniec 3. odcinka z nią związany. Zobaczymy, co ona wie, a czego my nie wiemy. EDIT!!!!Zwiastun przez noc nastukał ponad 1,1 mln wyświetleń. Co ciekawe z takim wynikiem wskoczył na 12. miejsce na karcie "Na czasie". Na miejscu 6. jest za to zwiastun do nowego odcinka "Gonul Dagi" z wynikiem 320 tyś. wyświetleń. Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu, że "Sol Yanim" zdobył popularność, ale w internecie i poza granicami Turcji.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 13, 2020 19:47:56 GMT
Jednak w nocy obejrzałam 3 odcinek. Ale muszę jednak poszukać lepszego tłumaczenia angielskiego, bo to co oglądam jest tak napakowane błędami, że aż jestem zdziwiona. Asem z angielskiego nie jestem, a dostrzegam takie błędy, że zastanawiam się, czy one mocno nie wpływają na poprawne zrozumienie dialogu. 3 odcinek był super! Teraz zdecydowanie lepiej zna się postać Bircik (będę tak na nią mówiła, bo trudne ma to imię ). To w sumie kolejna postać w serialu, której rodzice wyrządzają krzywdę. Więc teraz się nie dziwię, że zachowuje się jak typowa zła, popularna, bogata księżniczka. Jej relacja z Burakiem jest moim zdaniem bardziej na zasadzie brat-siostra. Co mi się podoba, bo mają taką fajną chemię razem. Ale to ona nie jest główną vilianą. I z tego się cieszę. Bo prawdę mówiąc na zawiłych intrygach to się nie zna. Jej konfrontacja z Aseną! Aż mi było jej żal, jak Asena ją wbiła w ziemię Plus dla Aseny. Generalnie to bardzo mnie ona ciekawi. Ale jednocześnie nie mogę patrzeć na jej stylizacje. Dla mnie są one kiczowate. No, ale cóż. Eda, rety drażni mnie ona. Podobnie jak ta dziwna alternatywka z dzielnicy Serry. Przywaliłabym jej czymś mocnym. No i ten turecki Seba, Barbaros... No przesada jakaś. Po cholerę te postacie tutaj są potrzebne? Od wprowadzenia zamętu ma być Asena i ewentualnie Bircik. Szczerze to irytują mnie te wstawki z dzielnicy Serry. Dla mnie jest to zbędne. Idil, jestem ciekawa co zrobi jak Selim będzie chciał zerwać ten ich gorący związek. Też całkiem niezłe z niej ziółko Chcę jeszcze wspomnieć o Buraku. To już dla mnie stu procentowy burak. Mogę zrozumieć, że pociągała go Serra, bo była dla niego niedostępna. Ale po którymś razie, gdy cały czas była dla niego nie miła powinien dojść do wniosku, że ona serio go nie lubi i nie chce mieć z nim nic wspólnego. A ten wyjeżdża z jakiś zakochaniem?! ŻAŁOSNE!. I ta złość na Selima, że niby jego dziewczynę mu zabiera. I jakie zakochanie? Jak oni kilka razem rozmawiali, a ona wciąż go odpychała. Burak to idiota. Już wiadomo, że paczka będzie miała pretensje do Serry o wypadek Buraka. Oczywiście jest to dla mnie nie zrozumiałe. Zastanawiam się jaka będzie reakcja Serry po uderzeniu przez Edę. Scena pocałunku mi się podobała. Więc przez to jeszcze bardziej czekam na odcinek. Super, że serial jest popularny w internecie. Może to da chociaż kilka odcinków więcej SY. Na to liczę.
|
|
|
Post by Atahan on Dec 13, 2020 20:07:02 GMT
Jej konfrontacja z Aseną! Aż mi było jej żal, jak Asena ją wbiła w ziemię Oł, rili? Plus dla Aseny. Generalnie to bardzo mnie ona ciekawi. Ale jednocześnie nie mogę patrzeć na jej stylizacje. Dla mnie są one kiczowate. Ja się w ogóle nie mogę napatrzeć na Asenę, a dokładniej na Defne Samyeli. Jak ją kamera nagrywa z dołu, jak podczas np. tej końcowej konfrontacji z Biricik to wygląda trochę... może nie jak glonojad, ale ma jakieś to usta i policzki napompowane moim zdaniem. Bo w życiu bym nie powiedział, że ona prawie 50 lat. Eda, rety drażni mnie ona. A dla mnie na razie jest strasznie nijaka i dziwna. Siedzi to to non stop na Instagramie, coś się odezwie do Biricik (nie wiem po co, skoro za każdym razem dostaje jakąś 'odzywkę') i tyle. Podobnie jak ta dziwna alternatywka z dzielnicy Serry. Przywaliłabym jej czymś mocnym. No i ten turecki Seba, Barbaros... No przesada jakaś. Po cholerę te postacie tutaj są potrzebne? Alternatywka Nazlim jeszcze w moich oczach ujdzie. Podczas sceny, gdy Binnaz była zdenerwowana i zmartwiona siniakami, ta ją aż na szafę popchnęła. No niestety, w rzeczywistości też się tak dzieje i ciekawi mnie dokąd jej wątek pójdzie... a dokładniej jej przemiana, bo takowa chyba zajdzie. Co do Barbara to się zgadzam, wkurza mnie on. Owszem, aktor gra dobrze tego bohatera, co nie zmienia faktu, że wolałbym go widzieć w jakimś "Cukur" (którego nie oglądam), niż tutaj. Sieje to postrach tylko, cud że mafii jeszcze nie założył, jeszcze.... Chcę jeszcze wspomnieć o Buraku. To już dla mnie stu procentowy burak. Kocham To teraz trzeba szukać na czwartek jakiś drogich kreacji na przyjęcie, wszak Asena chyba nas zaprosi na swoje urodziny. Przyznaję, że chętnie bym poszedł i na żywo oglądał, jak Asena i Idil będą w siebie szpile wbijać, ta Idil to coś odwali na tym party.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 13, 2020 21:15:24 GMT
Konfrontacje Aseny i Idil Na imprezie Aseny będzie pewnie niezła drama. Fakt, aktorka grająca Asenę mocno przesadziła z operacjami.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 14, 2020 17:19:17 GMT
Zwiastun już dobił 2 mln.
|
|
|
Post by Atahan on Dec 15, 2020 16:44:42 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 15, 2020 19:52:38 GMT
Czekam na odcinek. Szkoda, że jeszcze tyle czekania
|
|
|
Post by Atahan on Dec 15, 2020 21:17:51 GMT
Dodali nowy zwiastun do odcinka, ale nie wklejam linka, bo to jest tylko jedna scena, a mianowicie Selim zauważa Serrę w stroju pokojówki wychodzącą z jego rezydencji. Też już się nie mogę doczekać, ja już chcę party. Swoją drogą dodali fotki do 4. odcinka: Biricik ubrała się cała na czarno do szpitala, haha... chyba się już przygotowała, jakby Burak miał odejść z tego świata. Tak mi się spodobali na tym pierwszym zdjęciu, które dzisiaj dodałem, że chciałbym ich razem w serialu. Ale to było za kulisami tylko.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 15, 2020 21:51:41 GMT
Wy macie tyle lepiej że oglądacie po rosyjsku a ja muszę czekać na napisy polskie. Dopiero jest jeden odcinek przetłumaczony, więc czekam aż będzie drugi.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 16, 2020 19:26:02 GMT
Wy macie tyle lepiej że oglądacie po rosyjsku a ja muszę czekać na napisy polskie. Dopiero jest jeden odcinek przetłumaczony, więc czekam aż będzie drugi. Spróbuj po angielsku. Ale uważaj, bo są niezłe byki w tłumaczeniu Drugi zwiastun do odcinka był spoko. Dobrze, że Selim już się dowie, że Serra wcale nie jest bogata.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 16, 2020 20:05:25 GMT
Nie wiem czy aż na takim poziomie jestem.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 17, 2020 18:30:49 GMT
Nie wiem czy aż na takim poziomie jestem. Dialogi są dosyć proste. A jak się nie zna słówka, to zawsze można w słowniku sprawdzić
|
|
|
Post by lucy on Dec 17, 2020 21:37:11 GMT
W pierwszej sekundzie wzięłam tego z prawej za Serkana Cayoglu.
|
|