|
Post by Alex on Feb 18, 2021 19:36:48 GMT
Poza beczącą Nazli odcinek mi się nawet podoba Na początku trochę się pogubiłam, nie mogłam się połapać o co chodzi, czy to sen czy już nie... I wychodzi na to, że Ali był w takim stanie przez tą próbę samobójczą. Jak ja nie znoszę Vuslat. Mam nadzieję, że Dorukowi się poprzestawia i wróci na odpowiednią ścieżkę, bo ogólnie w odcinku zachowuje się jak "za starych, dobrych czasów"
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 18, 2021 19:41:15 GMT
Vustal to nowy tanju tylko bardziej wk********a, jeszcze w tej sukience wygląda jak kosiarz. Ale ali od wybudzenia do wstania strasznie to szybko minęło. Ekspresowo leczą w tym szpitalu. Mnie też irytowało te ględzenie nazli, i pomyśleć że ona będzie z alim. I dordem jacyś bez życia.
|
|
|
Post by Alex on Feb 18, 2021 19:51:08 GMT
No na początku było powiedziane, że 10 dni leżał w śpiączce, a potem się obudził i nagle z łóżka wstaje Doruk i Ali
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 18, 2021 19:56:20 GMT
Ale to było komiczne. Mogli zrobić przeskok czasowy chodź o ten tydzień. Nazli jak zwykle irytująca. Dajcie mnie ezo.
|
|
|
Post by Alex on Feb 18, 2021 20:02:16 GMT
Doruk znalazł swój rozum Tylko Vuslat pewnie nie odpuści... Hahah, Acelya na fotelu sama, a DorDem razem
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 18, 2021 20:11:32 GMT
To już chyba oficjalne kogo demir wybrał.
|
|
|
Post by Alex on Feb 18, 2021 20:46:24 GMT
Mavi pisała, że miało być AlFer, a co dostaliśmy? AlNaz. Przynajmniej Doruk wrócił na odpowiednie tory Chyba mi trochę przeszła po tym odcinku złość na Pinar.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 18, 2021 20:51:48 GMT
Niestety to było do przewidzenia. Te nudziarę od nowa połączyli z alim.
|
|
|
Post by Alex on Feb 18, 2021 22:43:52 GMT
No dobra. Zapowiadało się na odcinek AlFer, a ostatecznie dostaliśmy odcinek AlNaz. "Już więcej cię nie zostawię, nie puszczę twojej dłoni", spadające gwiazdy i te sprawy... Prędzej czy później to się musiało stać, więc w sumie niech im będzie. Przynajmniej będzie teraz trochę spokoju, bo Nazli w końcu przestanie płakać. Scena z wybudzeniem Alego była... No. Vuslat. Najpierw przenosi Alego na oddział opieki paliatywnej, potem mu grozi, na dodatek zmienia nazwę szpitala... Jeszcze ta sprawa z Dorukiem. Nie podoba mi się ona, wcale. Ciekawa jestem o co chodziło w tej rozmowie z Ezo ze zwiastuna. Coś mi się wydaje, że będzie się chciała zemścić za to, że Ali ją olał dla Nazli. Nie pasuje mi to w sumie do niej, ale po Pinar już się wszystkiego spodziewam. Za to Tanju mnie przekonuje, jak tak dalej pójdzie to zostanie jedną z moich ulubionych postaci Podobały mi się sceny z Alim i Adilem. Ta na cmentarzu "Wszyscy, których kochałem są teraz tutaj. Ja też tam pójdę." I pod koniec z Adilem, Ahmetem i królikiem "Pozwólcie mi pójść ze sobą", "Jeszcze nie. Jak przyjdzie odpowiednia pora to do nas dołączysz. Do tej pory się nim zaopiekuję (królikiem).", "A mną się zaopiekujesz? Z góry?", "Oczywiście. Zawsze będę z tobą." Rozpacz... Okazało się też, że Adil miał nawrót nowotworu (?). Według mnie niepotrzebnie jeszcze to dołożyli, ale to chyba bardziej dlatego, żeby Alemu się było łatwiej pozbyć wyrzutów sumienia, że przez niego zginął. Bo nawet jeśliby go nie uratował to i tak by umarł przez guza. No oczywiście scena z Dorukiem i Alim też mi się podobała Doruk powiedział chyba też coś o sobie, ale do końca nie zrozumiałam, musiałabym zobaczyć jeszcze raz albo poczekam na napisy angielskie to mi się rozjaśni. Potem jak się Ferman z Nazli zdziwili, że go przekonał do zostania w szpitalu Trochę się przestraszyłam, jak powiedział, że wieczorem jak nikogo nie będzie to mu pomoże, ale całe szczęście miał trochę inną wizję ponownego spotkania z Adilem niż Ali. Dzięki Alemu też zerwał "współpracę" z Vuslat. z powrotem, Doruk. "Może będę sam, ale chcę spokojnie patrzeć w lustro. I postępować zgodnie ze swoim sumieniem." Vuslat na razie odpuściła, ale sama podkreśliła, że tylko na razie. Pewnie niedługo wyjdzie na jaw, że Doruk był jej "informatorem" i mimo że za dużo jej nie zdradził to wszyscy się od niego odwrócą... Może wtedy wyjdzie na jaw, co z nim tak naprawdę jest. Tak przeciągają ten wątek, jak premierę Teskilat. Rozbawiło mnie jak Ferman się wściekał na korytarzu na ojca pacjentki. Doruk i Demir go uspokajali, potem Ferman odszedł, a ten dalej "kiedy wypuścicie moją córkę?" to Doruk się znowu wściekł. Momentami to miałam wrażenie, że do rękoczynów dojdzie. No ale oznacza to, że zwrócili mi Doruka z początku sezonu No i ta scena: Biedna Acelya
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 18, 2021 22:51:21 GMT
Ta scena ze zdjęcia mi uciekła. Składałem ubrania i doktorek mi w tle leciał. Ali chciał uciec co go tak wszyscy pilnują. Ja się pytam gdie ferman. Alex od dawna było wiadomo że acelya to tylko przykrywka.
|
|
|
Post by Alex on Feb 18, 2021 23:26:32 GMT
Ali chciał uciec co go tak wszyscy pilnują. Ali chciał wyjść ze szpitala, Ferman zaczął dramatyzować, że on go kiedyś wykończy i Nazli oczywiście chciała pobiec za Alim, ale Doruk powiedział, że on z nim porozmawia. Dogonił go na korytarzu, ale Ali nie chciał z nim rozmawiać. Doruk: Widziałeś go we śnie (Adila), prawda? Kiedy byłeś w śpiączce... Człowiek widzi to co kocha i to czego się boi. Prawda? Ali: Skąd to wiesz? D: Ja też widziałem. Nawet więcej. To znaczy u innych żołnierzy... Nieważne, zapomnij. Ja wiem, dlaczego chcesz iść do domu. Chcesz wrócić do tego snu, prawda? Potem Doruk mu zabrał plecak i znalazł leki. D: No proszę. Zwariowałeś?! Minęło 10 dni zanim się wybudziłeś! A jeśli teraz się nie obudzisz? A: Widziałem we śnie doktora Adila, Doruk. Przyszedł do mnie. Rozmawiał ze mną. Bardzo za nim tęsknię. Nie jestem gotowy, Doruk, żeby się z nim pożegnać. Gdybym go jeszcze raz zobaczył... Tylko raz. D: Dobrze. Zrobimy tak. Ty teraz pójdziesz do swojej sali, w nocy kiedy nikogo nie będzie... Jeśli będziesz chciał, możesz wziąć leki. Będę na ciebie czekał. Nikomu nie powiem. Obiecuję. No i wieczorem przyszli wszyscy do jego sali i przynieśli wszystko, co związane z Adilem. Ferman też był, ale do rana zostali tylko najwytrwalsi. AcDem nie ma aż takiego fandomu, więc DorDem mogli sobie spokojnie razem spać, jakby dali taką scenę z AlFer to fandom AlNaz by zrobił dym Alex od dawna było wiadomo że acelya to tylko przykrywka. To oczywista oczywistość
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 19, 2021 18:25:06 GMT
Ali chciał wyjść ze szpitala, Ferman zaczął dramatyzować, że on go kiedyś wykończy i Nazli oczywiście chciała pobiec za Alim, ale Doruk powiedział, że on z nim porozmawia. Dogonił go na korytarzu, ale Ali nie chciał z nim rozmawiać. Doruk: Widziałeś go we śnie (Adila), prawda? Kiedy byłeś w śpiączce... Człowiek widzi to co kocha i to czego się boi. Prawda? Ali: Skąd to wiesz? D: Ja też widziałem. Nawet więcej. To znaczy u innych żołnierzy... Nieważne, zapomnij. Ja wiem, dlaczego chcesz iść do domu. Chcesz wrócić do tego snu, prawda? Potem Doruk mu zabrał plecak i znalazł leki. D: No proszę. Zwariowałeś?! Minęło 10 dni zanim się wybudziłeś! A jeśli teraz się nie obudzisz? A: Widziałem we śnie doktora Adila, Doruk. Przyszedł do mnie. Rozmawiał ze mną. Bardzo za nim tęsknię. Nie jestem gotowy, Doruk, żeby się z nim pożegnać. Gdybym go jeszcze raz zobaczył... Tylko raz. D: Dobrze. Zrobimy tak. Ty teraz pójdziesz do swojej sali, w nocy kiedy nikogo nie będzie... Jeśli będziesz chciał, możesz wziąć leki. Będę na ciebie czekał. Nikomu nie powiem. Obiecuję. No i wieczorem przyszli wszyscy do jego sali i przynieśli wszystko, co związane z Adilem. Ferman też był, ale do rana zostali tylko najwytrwalsi. AcDem nie ma aż takiego fandomu, więc DorDem mogli sobie spokojnie razem spać, jakby dali taką scenę z AlFer to fandom AlNaz by zrobił dym Piękne to było. Ja przeczuwałem że z doruka będą ludzie.
|
|
|
Post by Alex on Feb 19, 2021 20:03:34 GMT
Ja przeczuwałem że z doruka będą ludzie. No mam nadzieję, inaczej się pogniewamy...
2 000 000 subskrypcji na yt:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 19, 2021 20:10:44 GMT
Ale czemu nie ma raytingu za wczoraj.
|
|
|
Post by Alex on Feb 19, 2021 20:46:43 GMT
Ale czemu nie ma raytingu za wczoraj. Nie mam pojęcia Nie było ani na angielskich ani na rosyjskich stronkach, na tureckich znalazłam tabelkę, ale bez cyferek. MD był drugi zaraz po Cukurovej w AB i ABC, w Totalu wyprzedził go jeszcze jakiś program/film z Atv.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 19, 2021 21:16:04 GMT
A więc pewnie te 7 % ma.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 20, 2021 13:58:52 GMT
Reytingi zа 18.02.2021 ТОТАL: 1. Bir Zamanlar Çukurova (84 серия) - 12.74%⬆(+0.54) 2. Mucize Doktor (50 серия) - 7.46%⬆(+0.15)
9. Alev Alev (15 серия) - 4.98%⬇ ️(-0.38) 21. Akrep (11 серия) - 2.84%⬆(+0.05) АВ: 1. Bir Zamanlar Çukurova - 8.80%⬆(+0.37) 2. Mucize Doktor - 8.59%⬆(+1.51)
7. Alev Alev - 4.50%⬆(+0.47) 12. Akrep - 3.38%⬆(+0.09)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 20, 2021 15:11:32 GMT
Piękny wzrost w AB, chodź pewnie za tydzień będzie spadek.
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 21:29:20 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 21:47:12 GMT
Kto to powiedział ferman.
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 21:51:40 GMT
Kto to powiedział ferman. Tak. Podczas operacji Ciekawe co na to Ali, bo on chyba nadal zły za to "Nie jesteś moim bratem".
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 22:11:57 GMT
Też bym się dąsał. Na początku bracia a nagle już nie bracia. Ferman masz szczęście że to ali. Jak bym to był ja to bym ci nie wybaczył.
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 22:26:25 GMT
Może z tej okazji Ferman w końcu zawita do domu Alego, żeby przeprosić...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 22:44:12 GMT
|
|
|
Post by Alex on Feb 23, 2021 10:50:16 GMT
Niech klęka i błaga o wybaczenie. O matko, aż tak? On to nawet z samym słowem "przepraszam" ma problem.
Przy okazji Mavi zawita do nas z powrotem najprawdopodobniej na początku marca. Złapała koronę i wywieźli ją do szpitala na drugi koniec Polski, ale niedługo mają ją wypisać, wróci do domku i odzyska kontakt ze światem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 23, 2021 14:07:09 GMT
Nie No, żartowałem sobie. O Mavi wiem widziałem pisała na TT.
|
|
|
Post by Alex on Feb 25, 2021 18:35:54 GMT
Next, oglądasz? Acelya chce się pozbyć rywala i szuka Dorukowi dziewczyny.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 25, 2021 19:17:31 GMT
Alex odpaliłem jakieś 10 minut temu i chyba to przegapiłem.
|
|
|
Post by Alex on Feb 25, 2021 19:27:28 GMT
Alex odpaliłem jakieś 10 minut temu i chyba to przegapiłem. To było jakoś na początku. Demir i Doruk znowu się o coś założyli, ale nie wiem za bardzo o co i później Acelya przyszła i powiedziała, że znalazła mu dziewczynę i idą na podwójną randkę. Jakąś jej koleżankę ze studiów. No nie wiem czy chcę, żeby do tego spotkania doszło. Ale lepsza ona niż Ezo. W ogóle Doruk już w pełni odzyskał rozum i groził Vuslat Ali prawie cały czas z Nazli, a Ferman zazdrosny o Tanju Tak szczerze to chyba bym wolała nawet Beliz z Tanju. AlFer mieli całą jedną scenę na tarasie. Ferman powiedział, że tutaj mogą być braćmi, bo są na zewnątrz I, że zawsze może na niego liczyć.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 25, 2021 19:31:55 GMT
Ej acelya jesteś nan straconej pozycji.
|
|