|
Post by lucy on Feb 6, 2021 13:25:29 GMT
Mavi, zresetowałaś się chociaż? Ja też sobie serwuję co jakiś czas odpoczynek od dizi. Nie da się w turkiszach siedzieć non stop
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 6, 2021 14:30:11 GMT
Ja też ostatnio miałem detoks. Ale marasli przerwało mój detoks.
|
|
|
Post by Alex on Feb 6, 2021 16:42:03 GMT
Oo, Mavi , wróciłaś! Ale powiem ci, że nie wiem, czy dobrze zrobiłaś. Trzeba było poczekać aż Pinar dojdzie do siebie. Jak sobie przypomnę, co odwaliła w ostatnim odcinku to mnie po prostu... Sama mam ochotę rzucić to w chol***. O ile zazwyczaj nie używam słów niecenzuralnych to żeby to skomentować musiałabym wygwiazdkować całą swoją wypowiedź... Mam nadzieję, że ma na to jakieś dobre wytłumaczenie.
Btw. zapomniałam dodać (a właściwie nie chciało mi się szukać...). Fandom się w końcu doczekał
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 6, 2021 16:50:35 GMT
Pięknie chłopaki. Chodź demir wygląda na lekko zaszokowanego.
|
|
|
Post by Alex on Feb 6, 2021 17:17:53 GMT
Chodź demir wygląda na lekko zaszokowanego. On odzwierciedla reakcję fandomu po zobaczeniu tego zdjęcia Już im nawet hasztag wymyślili na tt
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 6, 2021 17:38:22 GMT
Fandom md jest dziwny. Co oni chcą, piękne chłopaki.
|
|
|
Post by Mavi on Feb 7, 2021 2:54:56 GMT
Odpocząć odpoczęłam. Jest git. 18 lutego AlFer się przytuli. Potwierdzone info. A i Alemu nic się nie stanie. Takie tam pierdzielenie Pinar i bezsensowne plotki.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 7, 2021 10:39:05 GMT
Mavi w odcinku kiedy ali pożegna się z adilem.
|
|
|
Post by Alex on Feb 8, 2021 14:18:33 GMT
18 lutego AlFer się przytuli. Oo, niespodzianka na 50 odcinek? Fajno, fajno, znaczy że Ferman w końcu znajdzie swój rozum... A i Alemu nic się nie stanie. Takie tam pierdzielenie Pinar i bezsensowne plotki. Pinar nie ma czasu na takie wątki, zajęta jest rozwalaniem kolejnych postaci i relacji...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 8, 2021 19:10:13 GMT
Widziałem drugi frag doktorka. Tam będzie masakra, kilo chusteczek i leki uspokajające w dużej dawce.
|
|
|
Post by lucy on Feb 8, 2021 19:38:41 GMT
To już jest ten moment, kiedy postać odchodzi?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 8, 2021 20:19:24 GMT
Tak postać adila. Chodź sądziłem że jego wątek zrobią tak że wyjedzie do stanów do córki. Chodź efektywnie jest go uśmiercić. Pewnie rayting pofrunie w górę.
|
|
|
Post by Alex on Feb 8, 2021 20:42:40 GMT
Chodź sądziłem że jego wątek zrobią tak że wyjedzie do stanów do córki. Ja byłam tego niemal pewna. Kurczę, ale się drama szykuje w czwartek. Muszę się przygotować...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 8, 2021 20:47:15 GMT
Nie wiem czy jestem na to gotowy psychicznie.
|
|
|
Post by Alex on Feb 8, 2021 20:55:51 GMT
Next no ja zdecydowanie nie jestem Chyba łatwiej by było przeżyć jego odejście, gdyby nam powiedzieli, że wyjechał do (jak jej tam było? )... Ferdy. Chociaż to też tak nie do końca, bo no nie wyobrażam sobie co by się musiało stać, żeby zostawił Alego, Selvi i całe swoje dotychczasowe życie. Ciekawe czy w ogóle jakoś wytłumaczą brak Ferdy, w końcu ojciec zmarł to powinna przyjechać...
|
|
|
Post by Alex on Feb 9, 2021 21:11:59 GMT
Mavi, twój mąż w obiektywie Sinem. I ty na to pozwalasz?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 10, 2021 16:41:08 GMT
Gdzie ona za nim polazła.
|
|
|
Post by Alex on Feb 11, 2021 21:50:18 GMT
Mavi, Next, i jak tam? Oglądaliście? Ja miałam taki zamiar, ale oczywiście znowu nie wyszło. Zerkałam tylko jednym okiem i to bez głosu
No po tym odcinku to mam ochotę rzucić ten serial w chol*** i więcej do tego nie wracać. Tyle niecenzuralnych słów mi się ciśnie na usta! Po pierwsze Doruk. No jak Pinar aż tak mogła zje*** tę postać? Facet był żołnierzem, w wojsku przecież najważniejsza jest lojalność, zaufanie itd, a on teraz donosi do Vuslat. Nawet pomijając to, przecież to nie jest ten typ, on od początku miał na wszystko wylane i nie obchodziło go to co i kto o nim pomyśli, a już na pewno czy go polubi... Nosz kur** jak sobie pomyślę co z nim zrobili to mnie szlag trafia. Na początku mi dali nadzieję, że on to zrobił, żeby Vuslat odczepiła się od Alego, bo w końcu zostawiła go w spokoju, ale potem to już nie wiem I jeszcze ta scena z motorem. No byłam pewna, że to Demir zrobił, ale oczywiście nie! Dlaczego, no dlaczego? Śmierć Adila. Szczerze mówiąc to się spodziewałam, że zasłoni Alego. I potem jedna wielka rozpacz. A w następnym odcinku jej ciąg dalszy... Nazli w zwiastunie , że nie może żyć bez Alego. A ten na cmentarzu mówi, że wszyscy, których kochał są teraz tutaj i sam wchodzi do grobu. Potem ktoś go stamtąd wyciąga... No i raczej będzie to Nazli nie Ferman, niestety... Pinar należą się ogromne gratulacje. Udało jej się spieprzyć wszystkie możliwe postaci, wątki i relacje. Doruka to jej nigdy nie wybaczę
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 11, 2021 21:54:52 GMT
Ja nie oglądałem bo nie miałem sił na to patrzeć. To adil zginą bo zasłonił aliego. Jaka szkoda że to nie ali, w sensie nie że by umarł ale fabularnie było by super. Ja współczuje Mavi która będzie musiała ten bełkot tłumaczyć. edit: obejrzałem zwiastun, piorunujące wrażenie robi ta scena gdy się ali kładzie w grobie z swoją tabliczką. Aliemu ktoś podaje dłoń to jest męska dłoń.
|
|
|
Post by Alex on Feb 11, 2021 22:16:57 GMT
Aliemu ktoś podaje dłoń to jest męska dłoń Też mi się tak wydawało, ale na pewno nie jest to dłoń Onura/Fermana, bardziej pasuje do Nazli. A kto by to jeszcze mógł być? Ewentualnie Ezo, ale jeśli ma być mężczyzna? No ja to przez chwilę miałam taką malutką nadzieję, że będzie to Doruk, ale nie ma się co łudzić - to jest bardziej niż niemożliwe... To adil zginą bo zasłonił aliego Była historia rodem z "Romea i Julii". Btw. "Julię" grała Duygu z "Kimse bilmez". Zaczęło się od strzelaniny w restauracji, w której byli Beliz i Ferman. Potem przyjechali do szpitala i okazało się, że to dwie rodziny (chyba jakaś mafia, ale nie jestem pewna). Chłopak i dziewczyna się w sobie zakochali, ale rodziny nie pozwalały na ten związek. Ali się w to zaangażował chyba, ale nie wiem do końca, bo dużo omijałam. I ktoś się wkurzył (brat tej dziewczyny?) i na korytarzu mierzył do niego z pistoletu, Adil to zauważył i w ostatniej chwili go zasłonił...
|
|
|
Post by Matthias on Feb 12, 2021 16:21:03 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 12, 2021 19:25:52 GMT
Jak widać drama nic nie dała.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 15, 2021 21:48:18 GMT
|
|
|
Post by Alex on Feb 16, 2021 13:32:11 GMT
Next , widziałam właśnie Tu takie rzeczy się dzieją, a Mavi znowu zniknęła... No ja nadal mam focha na ten serial, ale już troszkę mi przechodzi. Czekałam aż w końcu Doruka tam położą, a się wcześniej Alego doczekałam. Niech sobie teraz Ferman przeżywa. W czwartek co by się nie działo to jestem na tym livie. Koniec, kropka. Opis 50:
Ali utknął w niedostępnym miejscu i wszyscy się martwią. Tymczasem Vuslat zaczyna nakładać surowe sankcje, aby przywrócić szpital do normalnego funkcjonowania. Ferman i Nazlı podejmują ostatnią próbę dotarcia do Alego i stają się celem Vuslat. W międzyczasie Ezo, dowiadując się o śmierci Adila, jest zdecydowana porozmawiać z Alim. Ale nie wolno jej opuszczać kliniki przed zakończeniem leczenia. W końcu powiew zmian powróci w szpitalu Berhayat i tylko nieliczni szczęśliwcy osiągną to, czego chcą. Zdjątka (płaczącą Nazli pominęłam): Jeszcze zobaczymy Adila
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 16, 2021 15:35:55 GMT
Ja też w czwartek oglądam live. Co się stało że ali jest w takim stanie. Widziałem końcówkę i tam ali chciał się jak by zabić. Ale ferman wywarzył te drzwi a on stał w kącie przytulony do siebie.
|
|
|
Post by Alex on Feb 16, 2021 16:54:50 GMT
Właśnie nie mam pojęcia, co się stało Alemu. Oglądałam sobie końcówkę tego 49 odcinka, sceny śmierci Adila i tam Alemu nic się nie stało. Rozpaczał po jego śmierci, zamknął się na sali operacyjnej i chciał popełnić samobójstwo, ale wtedy "przyszedł" Adil. Nie pamiętam już co tam mówili i też nie wszystko zrozumiałam, ale pod koniec powiedział mu, żeby go objął, Ali powiedział że nie może, że czuje się niekomfortowo itd. I Adil mu odpowiedział, że od przez cały czas się dostosowywał do niego, że to okropne uczucie nie móc dotknąć, przytulić kogoś, kogo się kocha i, że to ostatnia szansa, bo go już nie ma. Wtedy Ali go przytulił, Ferman z Dorukiem otworzyli drzwi i na tym się skończyło. W 50 odcinku jeszcze będą sceny na cmentarzu z Alim, więc dopiero później mu się coś stanie. Chyba że to będzie tylko jego sen...
|
|
|
Post by lucy on Feb 17, 2021 9:34:46 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 17, 2021 16:17:12 GMT
Najnowszy zwiastun ma już 2,8 mln.
|
|
|
Post by Alex on Feb 18, 2021 18:08:16 GMT
Jak ja uwielbiam te reklamy... Lepiej niż w Polsce, pół minuty wcześniej się odcinek zaczął i już przerwa...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 18, 2021 18:45:05 GMT
Ja się spóźniłem ale już jestem. Leci mi w tle doktorek.
|
|