|
Post by lucy on Aug 14, 2022 12:13:29 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Oct 26, 2023 10:21:35 GMT
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Aug 29, 2024 16:09:39 GMT
ten Alpik coraj przystojniejszy
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Aug 30, 2024 16:38:06 GMT
ta historia jest tak smutna przez pierwsze 10 odc, pozniej smutek wymuszany jest bzdurnymi sytuacjami, pierwsze odc wbijaja wg w fotel, zdarza mi sie plakac ale tyle razy co tutaj chyba nigdy.. taka bezdusznosc niektorych bohaterow bez szansy na nawrocenie, takie celowe ranienie innych, tyle sytuacji bez wyjscia, Suhadan jej historia chyba najbardziej przeraza mnie w tym serialu, ta bezdusznosc rodziny,kazanie pogodzenia sie z tym ze musi zaplacic za czyjes grzechy, niewiarygodne, ze to jest XXI w, Zumlud przeszla tez wiele, ta nienawisc wszystkich wobec niej nawet wlasnego meza ktory mimo ze ja kochal nie umial przeciwstawic sie dumie.. jedna z najsmutniejszych historii jakie ogladalam, tutaj walka o wladze i pieniadze przybiera inny wymiar.. to okrucienstwo.. chwilami ciezko bylo patrzec, ten brak szacunku dla kobiety, jestes przedmiotem ja decyduje TY milcz i sie nie waz sprzeciwic,, na serio ciezki serial, dla ludzi o mocnych nerwach
mimo ze to serial o Serhanie i Zumlud, wg mnie na pierwszy plan wyszla tu historia ktora miala w zamiarze byc drugoplanowa, Suhadan mloda siostrzenica Serhana zachodzi w ciaze z chlopakiem ktorego kocha, w odwecie jej ojciec go zabija a rodzina chlopaka w ramach zemsty porywa ja zeby wylac krew za krew.. starszyzny sie dogaduja dziewczyna zostaje sprzedana, pod przymusem musi wyjsc za maz, przez meza i jego rodzine jest wrecz torturowana, probuje kilka razy uciec, w koncu jej sie udaje, wraca zeby wiecej nie bylo przelewu krwi, poswieca sie, w koncu zakochuje sie w swoim oprawcy ktory tak na serio nie chcial jej nigdy meczyc, robil to pod naciskiem rodziny, w koncu i on przeciwstawia sie rodzinie, chce z nia byc.. w skutek zbiegow okolicznosci zostaje morderca i zostaje za kare zamordowany a ona jest z Nim w ciazy, kobieta w wieku 20 lat pochowala dwoch facetow ktorych kochala, dziecko ktore stracila i zostala sama w ciazy to historia na pierwszy plan, duzo ciekawsza niz Zumlud i Serkan gdzie im na drodze do milosci stala tylko poklepana po glowie babka i wujek na jej uslugach
|
|