|
Post by mira on Jan 15, 2021 7:39:35 GMT
A mnie się Ibo podoba, choć pierwsze wrażenie było takie sobie. On nie ma wyglądu typowego amanta, ale ma coś w sobie.
Co do aktorki, nie znam jej kompletnie, w niczym nie widziałam, ale robiłam kiedyś podejście do tego serialu i zwykle zaczynam od wyszukania informacji o aktorach. Patrząc na stare zdjęcia, z łatwością można dostrzec, że usteczka jej znacznie urosły. Mnie one odstraszają.
Serial na grupach bardzo się podobał, mnie też zainteresował, ale mimo wszystko nie zdecydowałam się oglądać.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 15, 2021 10:55:12 GMT
mira , i lepiej nie oglądaj. Co do ust aktorki - chyba musimy wziąć to już za normę w dzisiejszych czasach. Kiedyś były tylko cycki, potem doszła dupa (wciąż nie wiem, jak one to robią), a teraz twarz ogólnie. Nie żebym bronił, ale wolę po prostu aktorki ze sztucznymi ustami niż aktorów, bo na to się naprawdę niemiło patrzy.
|
|
|
Post by lucy on Jan 15, 2021 15:52:37 GMT
Co do aktorki, nie znam jej kompletnie, w niczym nie widziałam, ale robiłam kiedyś podejście do tego serialu i zwykle zaczynam od wyszukania informacji o aktorach. Patrząc na stare zdjęcia, z łatwością można dostrzec, że usteczka jej znacznie urosły. Mnie one odstraszają. Ja za nią akurat nie przepadam, no mimo wszystko widziałam w turkiszach od niej gorsze (i mega gorsze) zarówno urodowo jak i aktorsko. A co do ust to bym się aż tak ich nie czepiała, zważywszy co wyprawiają z buziami aktorki od niej młodsze. Birce ma już 36 lat, a jednak jej twarz nie jest tak zniekształcona i sztuczna jak dla przykładu u Demet Ozdemir (28 lat), która się od pewnego czasu ciągle poprawia na twarzy (nie tylko usta, ale i nos, policzka i piorun wie co jeszcze), że już niedługa będzie nie do poznania.
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2021 19:10:58 GMT
Z kradziejstwa...
|
|
|
Post by lucy on Jan 20, 2021 21:27:39 GMT
Hej, oglądacie jeszcze? Ja właśnie obejrzałam odcinek 17 i mam wrażenie, że w serialu jakby zaskoczyło. Akcja z pościgiem za protami była niezła. Poproszę o więcej tego typu scen (niekoniecznie z pościgiem).
|
|
cataleya
Nowicjusz
|
Post by cataleya on Jan 26, 2021 18:51:06 GMT
Witajcie Może ktoś z Was wie, czy na którejś z grup tłumaczeniowych dostępne są odcinki tego serialu z Novelas+ ?
|
|
|
Post by lucy on Jan 27, 2021 14:14:14 GMT
Liam, Marcoss oglądacie jeszcze? Wg mnie serial jest teraz o wiele lepszy, niż na początku. Absurdów nadal nie brakuje, jednak są serwowane w na tyle umiejętny sposób, że da się na nie przymknąć oko i skupić się na przyjemnym oglądaniu. Ze wszystkich postaci niemiłosiernie wkurza mnie służąca. Jest wredna jak rzadko która postać w serialach i dziwię się teściowej, ze jeszcze jej nie przyłożyła. Zrobiła to natomiast Gulsu i wygląda na to, ze ją udusiła. Wczorajszego odcinka jeszcze nie wiedziałam, więc nie wiem. Wątek protów nabrał kształtu oraz barw i znacznie lepiej wypada, niż na początku. Ja za Birce nie przepadam, no muszę przyznać, ze daje radę. Tak w ogóle, to ma piękne oczy.
|
|
cataleya
Nowicjusz
|
Post by cataleya on Jan 28, 2021 19:00:05 GMT
Kończę niebawem Gorzką zemstę i zamierzam zmienić nieco klimat
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 1, 2021 13:12:43 GMT
Od dwóch tygodni nie oglądam i jakoś nie tęsknię. Może przy drugiej emisji na Novelas+ w przyszłości dam jeszcze raz szansę
|
|
|
Post by lucy on Feb 2, 2021 12:19:30 GMT
Gdybym miała ten serial oglądać z napisami to by nikt mnie nie zmusił. Ale podczas oglądanie robię inne rzeczy, bo to taki serial do przysłowiowego kotleta, gdzie nie trzeba myśleć i gdzie nie ma za bardzo co przeżywać. Taki bezrefleksyjny i nieskomplikowany, aczkolwiek dynamiczny. Jak komuś brakuje akcji w Przysiędze to myślę, że powinien go sobie zapuścić.
|
|
cataleya
Nowicjusz
|
Post by cataleya on Feb 10, 2021 18:54:36 GMT
Ostatnio mam mało czasu na seriale i inne hobby, dlatego obejrzałam zaledwie 2 odcinki Na razie niewiele mogę napisać, bo ciężko mi się połapać w fabule, nie zapamiętałam nawet wszystkich imion Zdążyłam już polubić Asli za jej szlachetność i odwagę Biedaczka najpierw wplątała się przez przypadek w bandyckie porachunki, a gdy już miała się wyplątać, to skończyła w stajni Ferhat natomiast to postać niezwykle intrygująca Po pierwszym odcinku zastanawiałam się, dlaczego przeszedł na ciemną stronę mocy, skoro ojciec, z którym łączyła go silna więź, radził mu aby w życiu zawsze wybierał dobro I w drugim dostałam odpowiedź, choć pewnie częściową - otóż wuj nakazał mu dokonać egzekucji na mordercy swego ojca Którego rozpoznał, bo ojciec został zastrzelony na jego oczach Te dwa wydarzenia oraz brak jakiegokolwiek zrozumienia ze strony zimnej jak lodowiec matki pozostawiły po sobie bolesny ślad w psychice małego chłopca... Bardzo zaskoczyło mnie, że brat Ferhata jest prokuratorem i rozpoczyna dochodzenie nad przestępczą działalnością swojego wuja Szykuje się ciekawy wątek (dodatkowo w połączeniu z wątkiem głównych bohaterów), zwłaszcza że czynny udział w tym śledztwie ma wziąć brat Asli, który jest policjantem. Ogólnie rzecz ujmując, serial jest dynamiczny, klimatyczny i... oglądam dalej!
|
|
|
Post by lucy on Mar 23, 2021 16:00:02 GMT
Filmik z min. stylizacji fryzury Iba.
|
|
|
Post by lucy on May 15, 2021 12:19:48 GMT
Dzisiaj o 19:00 na rosyjskim kanale Домашний (Domasznij) rusza emisja SBA. Tytuł: Черно-белая любовь (PL: Czarno- biała miłość). Zwiastun: vk.com/video-30584503_456249005
|
|
|
Post by Matthias on Jul 10, 2022 17:27:04 GMT
🔥Czarno-biała miłość (wyniki): 16.10.2017 - 28.05.2018, kanał - D, 32 odcinki.
⚡Maksymalna ocena (TOTAL) – 6,02% (29 stycznia 2018, odcinek 15) ⚡Minimalna ocena (TOTAL) – 2,36% (30 kwietnia 2018, odcinek 28) ⚡Średnia ocena za cały okres wyświetlania (TOTAL) - 4,33%
⚡Maksymalna ocena (AB) - 7,42% (5 lutego 2018, odcinek 16) ⚡Minimalna ocena (AB) – 2,29% (30 kwietnia 2018, odcinek 28) ⚡Średnia ocena za cały okres wyświetlania (AB) - 4,89%
⚡Ocena początkowa (TOTAL/AB) - 3,05%/4,38% ⚡Ocena finału (TOTAL/AB) - 3,22%/3,30%
⚡Maksymalna liczba widzów w Turcji to 4,94 mln osób. ⚡Minimalna liczba widzów w Turcji to 1,94 miliona osób. Średnia liczba widzów w Turcji to 3,50 miliona.
💥Główni konkurenci: Soz , Çukur, Yasak Elma, 8 Gun, Kalbimdeki Deniz, Kirgin Cicekler.
|
|
|
Post by lucy on Jul 10, 2022 18:37:51 GMT
Jak na mierny poziom scenariusza, ten serial miał bardzo wysokie reytingi. Aż trudno uwierzyć. Co do protów to podobno spędzają razem wakacje. Czyżby romansik po zdjęciach w "Na skrzydłach ambicji"?
|
|
|
Post by Matthias on Jul 10, 2022 18:52:45 GMT
Troszkę tych romansów na planach jest
|
|
|
Post by man1000 on Apr 23, 2023 20:11:32 GMT
Serial Cena Namiętności zostanie ponownie wyemitowany w Novelas+ od 10 maja
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 23, 2023 20:59:04 GMT
Może jednak dam druga szansę i spróbuję jeszcze raz obejrzeć. Bo pierwszy razem oglądałam z napisami i doszłam chyba do trzeciego odcinka. Birce i jej tatuaże mnie odstraszały. A ten na ramieniu to już kompletnie.
|
|
|
Post by Mavi on Apr 23, 2023 22:44:56 GMT
Może jednak dam druga szansę i spróbuję jeszcze raz obejrzeć. Bo pierwszy razem oglądałam z napisami i doszłam chyba do trzeciego odcinka. Birce i jej tatuaże mnie odstraszały. A ten na ramieniu to już kompletnie. Od 5 zmienili się scenarzysci i wszystko siadło. Ugrzecznili Ferita. Jak masz coś lepszego do oglądania, to zdecydowanie ten na półkę. Zwłaszcza, ze gra tu jedna "bardzo uwielbiana" aktorka
|
|
|
Post by lucy on Oct 16, 2023 14:26:09 GMT
Birce i jej tatuaże mnie odstraszały. A ten na ramieniu to już kompletnie. Mnie nadal one drażnią, bo Birce bardzo chętnie wystawia je na światło dzienne i często na nie "wpadam". Niestety w jej przypadku są one jak dla mnie odpychające, bo nie dość, że ma ich za dużo, to jeszcze wyglądają wulgarnie. Od premiery minęło już 6 lat.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 17, 2023 20:04:51 GMT
Siyah Beyaz Aşk ✨🥲 Birce Akalay & İbrahim Çelikkol #AsFer
|
|
|
Post by lucy on Jan 16, 2024 13:42:37 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2024 18:44:38 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Apr 10, 2024 21:28:43 GMT
Serial jest na 9 miejscu najczesciej ogladanych seriali na Kanal D Drama
|
|
|
Post by man1000 on Jul 12, 2024 16:39:08 GMT
Kanal D International ogłosiło sprzedaż swoich uznanych dramatów „Price of Passion” i „New Life” do Tajlandii. Firma podkreśliła, że ta umowa licencyjna stanowi znaczący kamień milowy w udostępnianiu swojego tureckiego katalogu szerszej międzynarodowej publiczności, a także podkreśla globalną atrakcyjność tureckich dramatów i zaangażowanie Kanal D International w dostarczanie treści na całym świecie. „Price of Passion” opowiada historię Ferhata (İbrahim Çelikkol), bezwzględnego płatnego zabójcy z traumatyczną przeszłością, pracującego dla swojego przestępczego wujka Namıka (Muhammet Uzuner). Kiedy idealistyczna chirurg Aslı (Birce Akalay) przeprowadza operację na mężczyźnie postrzelonym przez Ferhata, nieświadomie wplątuje się w jego niebezpieczny świat. Zmuszeni do małżeństwa z Ferhatem, aby uratować swoje życie, Aslı i Ferhat muszą poruszać się po swoich zupełnie różnych światach. Gdy wplątują się w gry o władzę, między kobietą, która ratuje życie, a mężczyzną, który je odbiera, zaczyna rozkwitać namiętna miłość. „Nowe życie” opowiada historię dwóch rodzin o odmiennym pochodzeniu, których ścieżki krzyżują się, uruchamiając łańcuch reakcji. Adem (Serkan Çayoğlu), emerytowany żołnierz sił specjalnych, przyjmuje pracę ochroniarza Yasemin (Melisa Aslı Pamuk), żony bogatego biznesmena Timura (Tayanç Ayaydın). Spodziewając się prostej pracy, która zapewniłaby rodzinie finansową przyszłość, Adem wkrótce odkrywa mroczną rzeczywistość życia Yasemin, w której czuje się uwięziona przez męża. Gdy Yasemin planuje ucieczkę, obecność Adem jako jej ochroniarza staje się znaczącą przeszkodą.
|
|
|
Post by lucy on Aug 11, 2024 22:42:54 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Oct 16, 2024 10:35:31 GMT
Minęło siedem lat od emisji serialu „Czarna i biała miłość” ❤️🔥
|
|