Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 24, 2022 19:44:20 GMT
⚡Słowa Kerema Bursina o zbyt wielkim ego tureckich aktorów nadal ekscytują turecką prasę. Zgadzam się z nim w 100%. Jeden z nielicznych co stąpa po ziemi a nie ma głowy w chmurach.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 7, 2022 19:00:53 GMT
✨ Hürriyet donosi, że ścieżki Yağmur Tanrisevsin i Kerema Bursina ponownie się skrzyżowały. Yağmur została klientką tej samej agencji aktorskiej. Przez jakiś czas aktorzy się spotykali ze sobą.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2022 19:31:54 GMT
✨ Melis, starsza siostra Kerema Bursina, napisała książkę dla dzieci „Drzewo bananowe”, w której opowiedziała o swoich przygodach na jednej z indonezyjskich wysp. Pierwszy egzemplarz książki przekazała bratu i najlepszemu przyjacielowi - Keremowi.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 15, 2022 21:05:04 GMT
📸💫 Kerem Bursin na ślubie Ege Kokenli, który odbył się nie tak dawno temu. Wygląda na to, że dobrze się bawili
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2022 19:03:13 GMT
🔥 Kerem Bursin opublikował Instastories, w których przyznał, że jest bardzo podekscytowany. Wygląda na to, że zaraz ogłosi nowy projekt?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 22, 2022 19:06:28 GMT
🔥 Kerem Bursin opublikował Instastories, w których przyznał, że jest bardzo podekscytowany. Wygląda na to, że zaraz ogłosi nowy projekt? Widziałem to i oby to był serial w tv.
|
|
|
Post by mira on Aug 23, 2022 7:02:53 GMT
🔥 Kerem Bursin opublikował Instastories, w których przyznał, że jest bardzo podekscytowany. Wygląda na to, że zaraz ogłosi nowy projekt? Widziałem to i oby to był serial w tv. Chyba chodzi o to, że jakiś jego film (film jego wytwórni) został nominowany do ważnej nagrody. Ale dokładnie nie wiem, coś mi tylko mignęło na TT i jeszcze nie zagłębiałam się w temat.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 30, 2022 15:31:03 GMT
📸💫 Kerem Bursin ze swoim ukochanym siostrzeńcem
|
|
|
Post by Matthias on Sept 29, 2022 19:10:07 GMT
✨📸 Kerem Bursin opublikował nowe zdjęcie z podpisem: „Niezwykła historia. Lemy już wkrótce”
💥 Ebrar Demirbilek dołączyła do obsady nowego projektu BRAVEBORN FILMS „ Lemi”, w którym główną rolę gra Kerem Bursin (jest też właścicielem firmy produkcyjnej).
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 29, 2022 20:57:51 GMT
✨📸 Kerem Bursin opublikował nowe zdjęcie z podpisem: „Niezwykła historia. Lemy już wkrótce”
To będzie serial czy film.?
|
|
|
Post by mira on Sept 30, 2022 6:34:24 GMT
Next, pewnie film. Właściwie to ja widziałam tylko "Dobrą grę" tej produkcji, serialu o wampirach jakoś nie miałam okazji. "Dobra gra" bardzo mi się podobała, ciekawa byłam też tego nowego filmu z udziałem Karema i Irem, ale premiera opóźnia się już chyba kilka lat.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2022 16:27:16 GMT
💫 Kerem Bursin poprosił tureckich dziennikarzy, aby nie rozpowszechniali głupich wieści o jego rzekomych romansach. Jest samotny i prosi dziennikarzy, aby nie martwili się o jego życie osobiste.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 11, 2022 18:05:02 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 11, 2022 18:20:42 GMT
📸💫 Kerem Bursin na okładce październikowego wydania magazynu Esquire Türkiye
|
|
|
Post by Matthias on Oct 14, 2022 18:06:55 GMT
🎬💫 Kerem Bursin udzielił krótkiego wywiadu tureckiej prasie, w którym stwierdził, że zgadza się z Farah Zeynep Abdullah. Aktorka kilka dni temu była urażona faktem, że aktorki przebierane są i wybierane (czy też przypasowywane) do aktorów jak pomidory na rynku. Kerem zgodził się z tym stwierdzeniem. Wydaje się, że to prawda, ale nie tylko w Turcji. I to nie tylko w showbiznesie, ale niemal wszędzie. "Musimy przywiązywać większą wagę do takich rzeczy."
|
|
|
Post by Matthias on Oct 20, 2022 19:31:49 GMT
💫 Kerem Bursin, którego zauważono dzień wcześniej w dzielnicy Nisantasi, powiedział, że odwiedza kosmetyczkę i dba o swoją skórę. Według aktora tureccy mężczyźni są bardziej ostrożni w swoim wyglądzie i bardziej zadbani niż Amerykanie. W końcu to zupełnie normalne
|
|
|
Post by lucy on Oct 24, 2022 18:59:02 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 24, 2022 19:03:12 GMT
💫 Turecka prasa donosi, że Hande Erçel i Kerem Bursin wrócili do siebie? A wszystko przez niewyraźne wideo w kawiarni, które nakręciła jedna z fanek, zapewniając, że przedstawia dawnych kochanków, których zauważyła w okolicy Beykoz.
|
|
|
Post by lucy on Oct 24, 2022 19:42:26 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 25, 2022 15:49:28 GMT
🎬💫 Kerem Bursin, który był na pokazie filmu Eflatun na Bosforskim Festiwalu Filmowym, nie odpowiedział na pytanie dziennikarzy o to, czy pogodził się z Hande Erçel, zaznaczając, że to nie jest właściwe miejsce by rozmawiać na ten temat. Ponieważ aktor nie zaprzeczył faktowi, że się spotkali, tabloidy już wesoło zacierają ręce.
|
|
|
Post by lucy on Oct 26, 2022 15:22:33 GMT
Niemniej dal powód do dalszych spekulacji... I po co?
|
|
|
Post by Matthias on Oct 29, 2022 14:13:35 GMT
✨ Kerem Bursin wystąpił w drugiej części popularnego hiszpańskiego filmu „ Full steam / A todo tren 2”, którego premiera w Hiszpanii odbędzie się 2 grudnia.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 12:03:02 GMT
💫Program druga strona plotkuje, że podczas gdy wszyscy cieszą się pojednaniem Kerema Bursina i Hande Ercel, sam aktor wydaje się iść ramię w ramię z hiszpańską aktorką Stephanie Caio
|
|
|
Post by Matthias on Nov 8, 2022 18:38:09 GMT
💫 Kerem Bursin udał się do Egiptu na szczyt klimatyczny COP27
|
|
|
Post by Matthias on Nov 8, 2022 19:02:36 GMT
⚡Po tym, jak pojawiły się plotki o pojednaniu pary - Kerema Bursina i Hande Ercel, mąż starszej siostry Hande Gamze, Ercel Caner Yildirim, pospieszył, by przestać obserwować aktora na Instagramie. Według tureckiej prasy powodem tak drastycznego kroku były słowa Kerema, który zadzwonił do Hande, aby dowiedzieć się o stanie jej siostrzenicy Mavi. Ojciec dziecka oskarżył aktora o wykorzystanie dziewczynki we własnym PR i zerwał z nim wszelki kontakt. Potem przyjaciółka Kerema, Yasemin Ozilhan, przestała obserwować Hande na Instagramie. Plotka głosi, że zrobiono to na prośbę Kerema, który wyznał jej, że był zmęczony plotkami i nie chciał, by cokolwiek łączyło ich z Hande.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 11, 2022 16:33:37 GMT
💥Produ Awards, zwana latynoamerykańską Emmy, ogłosiła, że tegoroczną nagrodę dla najlepszego serialu zagranicznego otrzyma turecki dramat „Maraşli”. Najlepszym aktorem zagranicznym był Kerem Bursin. Najlepsza aktorka zagraniczna - Alina Boz
|
|
|
Post by Matthias on Nov 11, 2022 19:41:43 GMT
💥 Według tabloidu Aksam, Kerem Bursin wziął udział w przesłuchaniu do roli Selima w serialu telewizyjnym Muhtesem Yuzyil. Jednak w rezultacie rola trafiła do Engina Ozturka
|
|
|
Post by Matthias on Nov 12, 2022 9:22:10 GMT
⚡ Hande Erçel, widziana jak wychodziła z biura firmy produkcyjnej MF Yapim, powiedziała, że rozmawia o nowym projekcie, który bardzo jej się podoba. Na razie umowa nie została jeszcze oficjalnie podpisana, ale negocjacje już dobiegają końca, na razie nie może podać żadnych szczegółów. Jeśli chodzi o pojednanie z Keremem Bursinem, o którym trąbiły tureckie media, to jest to owoc ich wyobraźni, Nie ma nikogo, a zdjęć z ich spotkania z Keremem nie należy brać na poważnie, ludzie się spotykają, czasem piją kawę.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 26, 2022 15:06:50 GMT
💥 2 grudnia na ekranach pojawi się wyprodukowany przez Warner Bros hiszpański film „ Pełną parą / A todo tren 2”, w którym Kerem Bursin zagrał niewielką rolę
|
|
|
Post by Matthias on Nov 27, 2022 18:47:33 GMT
✨ Kerem Bursin był obecny na uroczystej premierze hiszpańskiego filmu "Pełną parą / A Todo Tren 2". To pierwsza produkcja tureckiego aktora w Hiszpanii
|
|