Natalijka
Moderator
:)
|
Post by Natalijka on Nov 10, 2020 8:17:54 GMT
Imię i nazwisko: [/b]Kerem Bürsin Data i miejsce urodzenia: 4 czerwca 1987 , Stambuł, Turcja Biografia: Z racji wykonywanej przez ojca pracy Kerem zamieszkiwał różne kraje m. in. Szkocję, Indonezję czy Malezję. W 1999 roku w wieku 12 lat przeprowadził się razem z rodziną do Sugar Land i uczęszczał do szkoły średniej w Teksasie w Stanach Zjednoczonych. Po ukończeniu szkoły średniej rozpoczął naukę w Emerson College w Bostonie w stanie Massachusetts. Ma starszą siostrę Melis która jest fotografką. Filmografia:2006: Thursday jako Grauss 2007: Strawberry Melancholy jako Travis 2010: Sharktopus jako Andy Flynn 2013-2014: Güneşi Beklerken ( Czekając na słońce) jako Kerem Sayer/Güneş Sayer 2014: Ulan İstanbul jako Yiğit Kılıç 2014: Unutursam Fısılda jako Erhan 2014-2015: Şeref Meselesi (Punkt Honoru) jako Yiğit Kılıç 2017: Bu Şehir Arkandan Gelecek (W sercu miasta) jako Ali Smith 2018: Can Feda jako kapitan pilot Onur Keskin 2018: Yaşamayanlar ( Nieumarli) jako Dmitry 2018: Muhteşem ikili ( Wspaniała Dwójka) jako Mustafa Kerim Can (MKC) 2020: Aynen, aynen ( Właśnie, Właśnie) jako Deniz 2020: Sen Çal Kapımı ( Zapukaj do mych drzwi) jako Serkan Bolat 2022: Eflatun - Oflaz (film) 2022: A Todo Tren 2: Sí, les ha pasado otra vez (Pełną parą 2) - Kerem (film) 2023: Ya Çok Seversen jako Ates Arcali 2024: Bi Tuhaf Hikaye - Mali 2024: Mavi Magara (Błękitna Jaskinia) jako Cem (film) Ciekawostki:Spotykał się z aktorką i modelką Serenay Sarikaya. Gra na gitarze. Po powrocie do Turcji musiał się od nowa uczyć języka. Nadal mówi z lekkim akcentem angielskim. Height: 179 cm (5′ 10½”) Eye Color: Green Hair Color: Brown Education: Emerson College – Marketing and Communications (Emerson College pazarlama iletisimi bolumu) Talent Agency: Gunfer Gunaydin Agency (Turkey), Roar Management Agency (España, Portugal, LATAM) Spouse: IMDB: www.imdb.com/name/nm2792064/
|
|
Natalijka
Moderator
:)
|
Post by Natalijka on Nov 10, 2020 22:51:13 GMT
Jest i nasze ciasteczko :love: Natka gratuluje nowej fuchy. Ciacho, ciasteczko A dziękować
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 10, 2020 22:54:07 GMT
Czy tylko ja mam tak mało emotek, nie mam serca w oczkach. Matii & Lucy czy dojdą jeszcze jakieś emotki, bo te co są jakieś dziesięć na krzyż nie pozwalają mi pokazać moich emocji.
|
|
aniaa.xoxo
Nowicjusz
|
Post by aniaa.xoxo on Nov 11, 2020 0:19:50 GMT
Jest i nasz Kerem.! ❤️
|
|
|
Post by Matthias on Nov 20, 2021 11:26:17 GMT
✔ Kerem Bursin spotkał się niedawno z Burakiem Sagyasarem, szefem TimS Production. Po spotkaniu Kerem Bursin przyznał, że rozmawiali o wspólnej współpracy. Strony planują stworzyć coś ciekawego i nowego dla designu turystycznego 🎬
|
|
|
Post by Matthias on Dec 29, 2021 19:25:41 GMT
💥 W wywiadzie dla magazynu ALLEM Kerem Bursin opowiedział o swoim marzeniu o zostaniu młodym ojcem:„Myślę, że się starzeję, bo zawsze chciałem być młodym ojcem. Chcę tego i to też jest wielka odpowiedzialność. Przeraża mnie pojawienie się nowego życia w takim świecie. Nie wiem, czy dam radę. Jesteśmy w stanie, w którym jesteśmy oddani konsumpcji. W końcu wszystko może się zdarzyć w życiu. Więc jeśli to jest w moim przeznaczeniu, to fajnie, jeśli nie, wszystko będzie dobrze."
|
|
|
Post by Matthias on Dec 30, 2021 22:15:43 GMT
💥 Kerem Bursin o związkach:📍 „Jestem realistyczną osobą w związku. Lubię bawić się z tą osobą i rozśmieszać ją. Jeśli zaczynasz z kimś relację, ważne jest, aby być całkowicie naturalnym i realnym, w przeciwnym razie myślę, że nie będzie to sprawiedliwe wobec tej osoby.” Czego byś nigdy w życiu nie wybaczył? 📍 „Nienawidzę braku szacunku. Nie musi być skierowane to przeciwko mnie, ale nienawidzę, gdy ktoś to robi, ponieważ wiele mówi o charakterze tej osoby. Niedopuszczalny jest brak szacunku dla kogoś, kto jest w gorszej sytuacji niż ty. I wyrzucanie śmieci na ziemię. Bardzo się denerwuję, zwłaszcza gdy widzę ludzi wyrzucających śmieci ze swoich samochodów ”.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 5, 2022 13:11:25 GMT
❥ Kerem Bursin nominowany do listy 100 najpiękniejszych twarzy na świecie według TcCandlera
|
|
|
Post by Matthias on Feb 19, 2022 15:13:25 GMT
💥💥💥 Po tym, jak Hande Erçel usunęła zdjęcia z Keremem Bursinem, ten poszedł za jej przykładem i zrobił to samo.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 26, 2022 22:11:10 GMT
❥ Blogger Dedikoducu Cocuk informuje, że Kerem Bursin ma nową umowę reklamową! Już niedługo pojawi się na planie swojego nowego projektu reklamowego.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 1, 2022 20:52:36 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 5, 2022 17:41:00 GMT
📸 Kerem Bursin w magazynie VOGUE w ramach promocji marki UNDERARMOUR!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 8, 2022 17:08:42 GMT
💥💥💥 Demet Evgar i Kerem Bursin spotkają się dziś na żywo o 21:00... gdzie będą rozmawiać o prawach kobiet!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 10, 2022 19:10:54 GMT
❥ W rozmowie VOGUE z Keremem Bursinem - opowiedział o przymusowych ograniczeniach, swojej pasji do sportu i karierze.
„Oczywiście wszyscy mamy ciężkie dni w życiu, ale kiedy mogę poświęcić czas na treningi, przypominam sobie: w porządku, dlaczego nie. Tak jak robisz postępy w nauce, tak robisz postępy w życiu”.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 11, 2022 19:24:17 GMT
Magazyn Snob twierdzi, że Hande Erçel i Kerem Bursin zerwali, mimo że tego nie chcieli...Byli do tego zmuszeni - ich menedżerowie chcieli zakończyć związek, biorąc pod uwagę kariery dwóch gwiazd. Serio menadżer układa życie uczuciowe, trochę to za daleko zaszło. Takiego menadżera za przeproszeniem kopnąć w cztery litery. Ale to Turcja taki specyficzny kraj, nie wiem czy jest taki inny. @matthias też o tym czytałem na insta ale stwierdziłem że to trochę naciągane.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 14, 2022 17:53:16 GMT
💥💥💥 Mówi się, że Kerem Bürsin zbliżył się do komentatorki sportowej Elif Gökalp po rozstaniu z Hande Erçel. Agencja, z którą powiązany jest Bursin, wydała w tej sprawie następujące oświadczenie: „Wiadomości, które dotyczą Kerema Bursina, nie są prawdziwe. W życiu naszego aktora Kerema Bursina nie ma nikogo, jesteśmy tylko zajęci naszą pracą”.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 16, 2022 16:58:24 GMT
💥💥💥 Kerem Bursin przygotowuje się do wyjazdu do Hiszpanii, aby wziąć udział w Festiwalu Filmowym w Maladze, który rozpocznie się w piątek i potrwa od 18 do 27 marca.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2022 19:54:12 GMT
💥💥💥 Kerem Bursin również przestał obserwować Hande Erçel na Instagramie…
|
|
|
Post by Matthias on Mar 19, 2022 12:14:31 GMT
📸 Kerem Bursin przybył do Hiszpanii, aby wziąć udział w Festiwalu Filmowym w Maladze!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 20, 2022 18:34:34 GMT
💥💥💥 Antonio Banderas udostępnił zdjęcie z Keremem Bursinem na swoim Instagramie:📍 „Wczoraj @thebursin, turecki aktor Kerem Bursin, który grał w #KnockOnMyDoor, przyszedł zobaczyć #FIRMA. Spektakl mu się spodobał i zrobiliśmy to zdjęcie jako pamiątkę z jego wizyty.”
|
|
|
Post by Matthias on Mar 24, 2022 17:31:47 GMT
❥ Kerem Bursin w wywiadzie dla hiszpańskiego magazynu:📍„Zrobiłem sobie przerwę na około 6 miesięcy, ale wrócę z niespodzianką! Myślę o różnych projektach. Na szczęście mam teraz świetną pracę i pracuję nad tym projektem od pięciu lat i wygląda na to, że zaczyna się opłacać. Ale teraz nie mogę nic o tym powiedzieć”.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 2, 2022 16:19:21 GMT
💥💥💥 Kerem Bursin miał wypadek drogowy?Krążyły plotki, że Kerem Bursin, który wyjechał do Stanów Zjednoczonych po zerwaniu z Hande Ercel, miał wypadek drogowy. Jednak menadżer aktora zaprzeczył tej informacji i zapewnił, że nic takiego się nie wydarzyło.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 5, 2022 18:23:13 GMT
💫📸 Kerem Bursin w Madrycie. Często wysyła coś z Hiszpanii 🧐
|
|
|
Post by Matthias on Apr 9, 2022 18:57:46 GMT
🔥Według tureckiej prasy nową ukochaną Kerema Bursina jest Hiszpanka Stephanie Cayo, którą poznał w październiku podczas podróży do Hiszpanii.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 9, 2022 19:13:53 GMT
📸 Kerem Bursin na nowych zdjęciach z kręcenia reklamy BMW.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 10, 2022 12:59:23 GMT
💫Turecka prasa odkryła zdjęcie Kerema Bursina i Stephanie Kayo i twierdzi, że Stephanie już „weszła do rodziny” aktora
|
|
|
Post by Matthias on Apr 10, 2022 17:11:39 GMT
⚡Według Birsen Altuntas wiadomość o miłosnym związku między Keremem Bursinem i Stephanie Kayo nie jest prawdziwa.
Póki co turecki aktor skupia się na pracy i myśli o nowym cyfrowym projekcie, mimo propozycji występu w serialach telewizyjnych. Dziennikarka donosi również, że Kerem, który spotkał się z Antonio Banderasem w Maladze, otrzymał zaproszenie od znanego aktora i wkrótce spotka się z nim ponownie na prywatnej imprezie zorganizowanej przez Antonio dla przyjaciół.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 16, 2022 17:52:03 GMT
📸💫 Antonio Banderas zaprosił Kerema Bursina do odwiedzenia Malagi, gdzie obecnie odbywa się festiwal.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 16, 2022 18:14:34 GMT
📸💫Kerem Bursin zaktualizował swój Instagram
|
|
|
Post by Matthias on Apr 16, 2022 18:50:13 GMT
✨ Turecka prasa donosi, że użytkownicy mediów społecznościowych aktywnie dyskutują o wizycie Kerema Bursina w Hiszpanii na zaproszenie Antonio Banderasa. Zgodzić się należy, że Antonio zwykle dostaje pod zdjęciem 500 komentarzy, ale zdjęcie z Keremem jest omawiane przez tysiące subskrybentów. Okazuje się, że Kerem przyczynił się do wzrostu zainteresowania Banderasem
|
|