|
Post by man1000 on Mar 25, 2024 20:01:27 GMT
Kerem Bürsin rozpocznie w tym tygodniu zdjęcia do filmu „Błękitna jaskinia” , do którego napisał scenariusz i jest także partnerem produkcyjnym . W międzyczasie okazało się, że Bürsin zrobił ogromny interes reklamowy. Dowiedzieliśmy się, że Kerem Bürsin, którego reklama z Turkish Airlines odbiła się szerokim echem, jest obecnie twarzą Turkcell, jednej z największych marek w naszym kraju . Według informacji, które wyciekły zza kulis, przystojny aktor zaczął kręcić reklamę. Kıvanç Baruönü jest reżyserem nowej reklamy Kerema Bürsina , która zostanie nakręcona przed planem filmowym .
|
|
|
Post by man1000 on Mar 28, 2024 20:15:49 GMT
Kerem Bürsin w weekend pojawił się przed kamerą w reklamie Turkcell , w której był nową twarzą , a dziś, po kilku dniach zdjęć do kampanii, słynny aktor przygotowywał się do wyjścia na plan filmu Blue Jaskinia. Okazało się jednak, że Bürsin miał Covida, więc strzelanina została przełożona. Kerem Bürsin współpracował z Devrimem Özkanem przy filmie, którego premiera planowana jest na 2 kwietnia . Altan Dönmez wyreżyseruje film, w którym Kerem Bürsin wcieli się w żołnierza o imieniu Cem , którego scenariusz sam napisał. Zdjęcia do Błękitnej Jaskini, które rozpoczną się w Stambule, będą kontynuowane w Kaş.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2024 18:42:01 GMT
Kerem Bürsin 💥
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2024 19:26:06 GMT
💥💥💥 Reklama Turkish Airlines, której ambasadorem marki jest Kerem Bürsin, przekroczyła 320 milionów wyświetleń na Instagramie, a reklama ZÜBER przekroczyła 28 milionów wyświetleń.
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 18:33:12 GMT
💥💥💥 Siostra Kerema Bursina, żartuje: „Teraz moja mama jest sławna! To u nas rodzinne 😆" Matka aktora pojawiła się z nim w reklamie marki Turkcell!
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 18:34:55 GMT
💥💥💥Kerem Bursin kontynuuje aktywne treningi!
|
|
|
Post by Matthias on May 20, 2024 17:46:00 GMT
📸 Aktualizacja od Kerema Bursina!🔥
|
|
|
Post by Matthias on May 20, 2024 17:53:22 GMT
💥💥💥 40-lecie Turkish Airlines w Hiszpanii będzie w tym roku uczczone specjalnymi wydarzeniami. 📍„Wielu naszych znanych artystów, w tym #KeremBursin, spotka się na tym wydarzeniu ze swoimi fanami.” Również w drodze do Madrytu jest Melis Sezen.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 3, 2024 12:01:04 GMT
Znany aktor Kerem Bürsin świętował swój nowy wiek w Bodrum ze swoimi bliskimi przyjaciółmi. W uroczystości uczestniczyły także znane nazwiska Hadise, Mert Yazıcıoğlu, İnan Kırdemir, Tuba Büyüküstün i Hande Doğandemir. Przyjęcie urodzinowe, które odbyło się w wyjątkowej atmosferze Bodrum, przyciągnęło uwagę zgromadzeniem znanych osobistości. Bürsin stwierdził, że jest bardzo szczęśliwy, że w dniu swoich urodzin może spędzić czas z bliskimi. Uroczystość, podczas której nie zabrakło zabawnych momentów, odbiła się szerokim echem w mediach społecznościowych.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 6, 2024 15:54:01 GMT
Hadise, której nazwisko jest często wymieniane w towarzystwie Kerema Bürsina i która spotkała się ze słynnym aktorem w zeszłym tygodniu na imprezie zorganizowanej przez magazyn w Bodrum, również odpowiedziała na plotki miłosne notatką, którą napisała po angielsku pod udostępnionym zdjęciem: "Wszystkiego najlepszego mój przyjacielu." (Wszystkiego najlepszego mój przyjacielu.)
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2024 18:09:41 GMT
💥💥💥 Kerem Bursin i Devrim Ozkan za kulisami kręcenia filmu „Błękitna Jaskinia”!
|
|
|
Post by Matthias on Jul 1, 2024 20:04:50 GMT
💥💥💥Kerem Bursin i Turkcell reklamują się w całym mieście!
|
|
|
Post by Matthias on Jul 15, 2024 20:50:53 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jul 22, 2024 16:00:02 GMT
💥💥💥 Redaktor naczelny L’officiel Türkiye Inan Kirdemir udostępnił zdjęcie z Keremem Bursinem za kulisami zdjęć dla włoskiej marki bielizny.
|
|
|
Post by lucy on Aug 8, 2024 14:20:21 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 8, 2024 14:53:56 GMT
Mnie denerwuje ogólny upadek obyczajów. I w zachowaniu i w wyglądzie, ubiorze.
A sam Kerem nie chce albo nie potrafi grać inaczej.
|
|
|
Post by lucy on Aug 8, 2024 17:27:22 GMT
Raczej to drugie.
|
|
|
Post by mira on Aug 9, 2024 6:54:17 GMT
Kobieta w czerni też trzyma ręce w kieszeniach, ale skrytykowana nie została. Jak już, to ten cały Mehmet powinien skrytykować także i ją. Pamiętam z dzieciństwa, że mnie mama i babcia wciąż upominały, by wyjąć ręce z kieszeni, bo to nieładnie. Swoje dzieci też upominam, ale i tak czasem to robią. Czasem człowiek czuje się zagubiony, gdy nie ma co zrobić z rękami, zwłaszcza w takich oficjalnych sytuacjach, gdy się przemawia, pozuje do zdjęć itd.
A gra aktorska to już inna para kaloszy. "Zamerykanizowanej tureckiej mowy" bym się nie czepiała, ale faktem jest, że Kerem wybitnym aktorem nie jest i ciągle gra w ten sposób. Co nie zmienia faktu, że i tak go lubię.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2024 20:53:38 GMT
Kerem Bürsin L'Officiel 💥
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2024 20:53:48 GMT
Kerem Bürsin 🔥
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2024 20:54:33 GMT
Kerem Bürsin 💥
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2024 20:54:39 GMT
Kerem Bürsin i Yasemin Kay Allen 💥
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2024 20:54:45 GMT
Kerem Bürsin 💥
|
|
|
Post by Matthias on Aug 31, 2024 13:12:30 GMT
Kerem Bürsin i Devrim Özkan ✨
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2024 15:54:07 GMT
Kerem Bürsin & Hadise 💫
|
|
|
Post by man1000 on Oct 3, 2024 14:14:46 GMT
Kerem Bürsin i Devrim Özkan, główni aktorzy filmu #MaviMağara , pojawią się w nowym numerze Vogue Film.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 19:05:04 GMT
💥💥💥Kerem Bursin i Turkcell reklamują się w całym kraju!
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 19:06:21 GMT
💥💥💥Nowe zdjęcie Kerema Bursina z Wenecji!
|
|
|
Post by man1000 on Oct 21, 2024 19:59:09 GMT
W zeszłym tygodniu Kerem Bürsin oznajmił, że jest zakochany w życiu prywatnym podczas wywiadów do filmu „Błękitna Jaskinia”, którego scenariusz napisał wspólnie z Osmanem Kayą i w którym zagrał główną rolę z Devrimem Özkanem. Bursin powiedział w wywiadzie dla kanału Birsen Altuntaş na YouTube: „Moje serce jest pełne… Jestem bardzo szczęśliwy, nasz związek zaczął się bardzo dobrze”. Okazało się, że przystojny aktor od 2 miesięcy spotyka się z Melisą Tapan, wnuczką Sakıpa Sabancı. Oczekuje się, że Bürsin, która przebywa w Çeşme przy serialu Platonik, w którym gra z Gupse Özayem i Öykü Karayelem, wkrótce opowie o swoim związku. Z drugiej strony ciekawym zbiegiem okoliczności był fakt, że troje młodych członków rodziny Sabancı miało romans z popularnymi aktorami. Hakan Sabancı, jeden z członków rodziny Sabancı, jest z Hande Erçel, byłą dziewczyną Kerema Bursina, a Faruk Sabancı jest z Esrą Bilgiç…
|
|
|
Post by mira on Oct 22, 2024 7:17:21 GMT
Kerem Bursin w ostatnim wywiadzie przyznał, że się z kimś spotyka, a wczoraj gruchnęła wieść, że jego wybranką jest Melisa Tapan, czy tam Melisa Sabanci Tapan. Nie wiem dokładnie, jakie jest jej pokrewieństwo z Hakanem Sabanci, z którym od dawna spotyka się Hande Ercel, ale zdaje się, że to jego kuzynka (mają wspólnych dziadków). Bo chyba nie siostra? Ci, którzy swego czasu kibicowali #HanKer i dotąd śledzą losy Kerema i Hande, byli wczoraj bardzo kreatywni Niektóre przykłady:
Edit. Dobra, sprawdziłam, bo naprawdę byłam ciekawa tych rodzinnych relacji i okazuje się, że Melisa i Hakan mają wspólnych pradziadków. A to oznacza, że nie są aż tak bliską rodziną.
Hakan - ojciec Omer Sabanci - dziadek Haci Sabanci - pradziadek Haci Omer Sabanci
Melisa - matka Sevil Sabanci - dziadek Sekip Sabanci - pradziadek Haci Omer Sabanci
|
|