|
Post by lucy on Nov 22, 2020 19:09:56 GMT
m.media-amazon.com/images/M/MV5BNDdkMmZiZTQtZjRjOS00NjM4LWI1ZjQtYTIyODA0YTViOWMyXkEyXkFqcGdeQXVyMTI1NDEyNTM5._V1_.jpgTytuł: Zeytin Ağacı - Zeytin Ağacı - Drzewo Oliwne Tytuł międzynarodowy: Another Self - Inna Ja Wytwórnia: OGM Pictures Producent: Onur Guvenatam Reżyseria: Reżyseria: Burcu Alptekin (Atiye) Scenariusz: Nuran Evren Şit Kanał: Netflix Emisja: S1: 28 lipca 2022 | S2: 11 lipca 2024 Gatunek: Dramat Ilość odcinków: 8 + 8 Opis:Przyjaźń łącząca Adę (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) i Leylę (Seda Bakan), która rozpoczęła się na studiach, daje im siłę nawet w najgorszych momentach. Ada święci triumfy jako chirurg, a Servgi jest ambitną prawniczką. Z kolei Leyla nigdy nie dążyła do zrobienia kariery, żyjąc szczęśliwie z synem u boku męża. Silna więź łącząca te trzy kobiety zostaje wystawiona na próbę po zdiagnozowaniu raka u Sevgi. Wbrew naleganiom Ady, by rozpocząć leczenie w szpitalu, Sevgi obiera zupełnie inną drogę. Prosi Leylę, by zabrała ją do Ayvalık, gdzie chce odnaleźć tajemniczego Zamana (Fırat Tanış). Gdy zdają sobie sprawę, że nie ma sposobu, by ją przekonać do zmiany zdania, wyruszają razem w desperacką podróż. Nie wiedzą jednak, że ta podróż całkowicie odmieni ich życie. Poszukiwania Sevgi zapoczątkują serię nieoczekiwanych zdarzeń, która dotknie nie tylko niej, lecz także Ady i Leyli. (Netflix) Opisy odcinków: LINKObsada:Tuba Büyüküstün ............... Ada Seda Bakan ............... Leyla Boncuk Yılmaz ............... Sevgi Murat Boz[4] ............... Toprak Fırat Tanış ............... Zaman Bey Rıza Kocaoğlu ............... Tevfik Fikret (Fiko) Füsun Demirel ............... Mukadder (Muko) Serkan Altunorak ............... Selim Umut Kurt ............... Erdem Aytaç Şaşmaz ............... Diyar Nilüfer Açıkalın ............... Leman Gözde Kansu Ali İpin Selen Uçer
|
|
|
Post by lucy on Dec 3, 2020 16:01:56 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 5, 2020 10:56:15 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 16, 2021 19:50:13 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 16, 2021 19:53:56 GMT
z Archiwum 5 listopada 2020. 💥 OGM Pictures - serial z Tubą Buyukustun Onur Guvenatam oficjalnie potwierdził, że przygotowuje nowy serial z Tubą Büyüküstün. Nie jest to jednak Dziewczyna za Szybą / Camdaki Kiz, jak wielu sądziło. Ta praca jest wciąż na etapie pisania scenariusza. Wkrótce ukaże się nowa książka Gulseren Budaycioglu, której prawa do filmowej adaptacji zostały już zakupione.
Z Archiwum 15 grudnia 2020 Pierwszy interaktywny serial turecki - Netflix. Wytwórnia: OGM Pictures Sceanriusz: Nuran Evren Sit (Zraniona miłość, Gift)
🔥💣 Oficjalnie! Przygotowania do nowego serialu OGM Pictures z Tubą Büyüküstün w roli głównej dla jednej z platform cyfrowych rozpoczną się miesiąc po zakończeniu serialu Córka ambasadora. Filmowanie rozpocznie się za kilka miesięcy. Informacje te zostały przekazane osobiście przez producenta firmy, Onura Guvenatam.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 17, 2021 10:00:03 GMT
Serial będzie tłumaczony przez Turcja Polish Fans.
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2021 16:59:24 GMT
Serial wyjdzie na Netflixie, więc tłumaczenie potrzebne nie będzie. Scenariusz: Nuran Evren Şit Reżyseria: Burcu Alptekin (Atiye) Ma to być historia 3 kobiet. Kto zagra pozostałe role: nie wiadomo.
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2021 18:54:04 GMT
Serial wyjdzie na Netflixie, więc tłumaczenie potrzebne nie będzie. Scenariusz: Nuran Evren Şit Reżyseria: Burcu Alptekin (Atiye) Ma to być historia 3 kobiet. Kto zagra pozostałe role: nie wiadomo. Spokojnie... Znajdą się grupy, które zaklepią ten serial
|
|
|
Post by mira on May 6, 2021 7:28:05 GMT
Serial wyjdzie na Netflixie, więc tłumaczenie potrzebne nie będzie. Niby tak, ale jest potrzeba, by te tłumaczenia stamtąd ściągnąć i wrzucić gdzieś dla tych, którzy Netflixa nie mają (patrz ja ).
Ale są grupy, które tłumaczą produkcje Natflixa po swojemu, twierdząc, że robią to dokładniej. No i ok, jeśli chcą, to dlaczego nie?
Serialu raczej nie będę oglądać, Tuba mnie nie kupiła. Przymierzałam się do "Meandrów uczuć" oraz serialu "Brudna forsa i miłość", ale w każdym przypadku skończyło się na pobieżnym przeglądzie części odcinków, nie wciągnęło mnie. Zerknęłam też na "Asi", tak ogólnie o czym to i również nie zdecydowałam się oglądać. "Córkę Ambasadora" z jej udziałem również porzuciłam.
|
|
|
Post by lucy on May 6, 2021 17:15:30 GMT
Niby tak, ale jest potrzeba, by te tłumaczenia stamtąd ściągnąć i wrzucić gdzieś dla tych, którzy Netflixa nie mają (patrz ja ). Z Netflixa można normalnie ściągnąć odcinki razem z wersją językową, więc ja nie widzę sensu tłumaczenia. Chyba zresztą widziałam któryś serial udostępniony w ten sposób na jednej z grup. Nie pamiętam tylko który dokładnie. Co do Tuby to wg mnie ma wiele zalet. Jest piękna oraz ma klasę i wiele wdzięku, dzięki czemu przyjemnie się na nią patrzy, a to już połowa sukcesu. W Meandrach i KPA nie podobała mi się aktorsko (szczególnie w KPA wypadła miernie, ale to serial mega słaby i w nim mi się nic nie podobało), no w Asi zagrała bardzo dobrze i miała mega chemię z Muratem. Niestety serial turecki na Netflixie raczej mnie nie interesuje, więc tego pewnie też oglądać nie będę.
|
|
|
Post by elysa7 on May 6, 2021 17:24:57 GMT
Meandry, oglądałam do chyba 10 odcinka, bo mnie po prostu nudził. Za to Tuba mi się podobała. Zgadzam się, że ma urodę i klasę. Jest naprawdę piękna i chce się na nią patrzeć. Serialu pewnie nie obejrzę, bo nie lubię netflixa. Liczę, że nie długo po tym serialu zagra w czymś co mnie naprawdę zainteresuje.
|
|
|
Post by lucy on Jun 8, 2021 16:18:26 GMT
Protki:
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2021 14:36:39 GMT
Reżyserka ogłosiła, że przystępuje do pracy nad nad Another Self.
|
|
|
Post by lucy on Jun 21, 2021 20:22:38 GMT
Algı Eke i Büşra Pekin opuściły projekt. Do obsady dołączają: Seda Bakan, która zagra postać o imieniu Leila oraz Murat Boz. W serialu zagrają także: Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu i Fırat Tanış . Opis: To historia trzech szkolnych przyjaciółek, które wspierają się nawzajem, gdy jedna z nich o imieniu Sevgi zachoruje na raka.
|
|
|
Post by lucy on Jun 23, 2021 16:59:57 GMT
Boncuk Yilmaz zagra chora na raka Sevgi.
|
|
|
Post by lucy on Jun 24, 2021 10:19:25 GMT
Partnerować Tubie będzie Murat Boz, który zagra postać o imieniu Toprak.
|
|
|
Post by lucy on Jul 7, 2021 18:21:51 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 18, 2021 10:40:38 GMT
Tubę niedawno dopadła korona i zdjęcia zostały na jakiś czas wstrzymane, ale już ekipa wróciła na plan.
|
|
|
Post by lucy on Aug 28, 2021 10:05:27 GMT
Dołączył Umut Kurt.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 28, 2021 16:55:05 GMT
Tubę niedawno dopadła korona i zdjęcia zostały na jakiś czas wstrzymane, ale już ekipa wróciła na plan. Alex Mavi to co oglądamy, nasza ulubienica tu gra.
|
|
|
Post by Mavi on Aug 28, 2021 16:58:52 GMT
Next, worek złota płacą za oglądanie, że chcesz oglądać Sedę?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 28, 2021 17:08:56 GMT
Next , worek złota płacą za oglądanie, że chcesz oglądać Sedę? Ja nie oglądam, nie mam psychy. Ale myślałem że ty się skusisz, albo Alex.
|
|
|
Post by Alex on Aug 28, 2021 18:16:58 GMT
Ale myślałem że ty się skusisz, albo Alex. Why not? Mi tam Seda jest obojętna, nie znielubiłam jej na tyle, żeby omijać jej projekty. Gorzej z Tubą, bo za nią jakoś nie przepadam.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 28, 2021 18:26:11 GMT
A ja uwielbiam Sedę Jestem jej idolem - jak i Hande
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 28, 2021 18:28:26 GMT
jak i Hande Musisz być taki złośliwy.
|
|
|
Post by Alex on Aug 28, 2021 19:19:32 GMT
jak i Hande Musisz być taki złośliwy. Hahahahhahah, widzisz? Tym razem to nie ja.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 28, 2021 20:14:32 GMT
Hahahahhahah, widzisz? Tym razem to nie ja. Ile jadu w was.
|
|
|
Post by Alex on Aug 28, 2021 20:19:53 GMT
Hahahahhahah, widzisz? Tym razem to nie ja. Ile jadu w was. No i znowu wszystko na mnie. Mimo że się nie odzywam to też mi się obrywa. Więc nie dziw się potem, że wyrażam kulturalnie swoje negatywne emocje związane z Hande. Skoro i tak oberwę to chociaż będzie to uzasadnione.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 28, 2021 20:24:34 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 28, 2021 21:17:42 GMT
Ale ja uwielbiam Sedę i Hande Może kiedyś będę miał przyjemność się z nimi spotkać
|
|