|
Post by Matthias on Aug 5, 2023 9:33:08 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 9, 2023 18:29:46 GMT
Zeytin Ağacı 🔥
|
|
|
Post by Matthias on Aug 11, 2023 19:21:47 GMT
📸💫 Tuba Büyüküstün i Seda Bakan pokazują swoim córkom pracę na planie serialu Netflixa „ Zeytin Ağacı”.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2023 14:02:09 GMT
📸💫 Tuba Buyukustun, Seda Bakan i Boncuk Yilmaz na planie serialu Netflixa „ Zeytin Ağacı”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2023 18:14:24 GMT
💫📸 Tuba Büyüküstün i Rıza Kocaoğlu za kulisami drugiego sezonu popularnego serialu Netflix „Another Me” od OGM Pictures
|
|
|
Post by Matthias on Sept 22, 2023 18:01:28 GMT
💫📸 Tuba Büyüküstün opublikowała zdjęcie z kręcenia serialu Netflixa „Another Me / Zeytin Ağacı”.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 25, 2023 20:06:00 GMT
💥 Zdjęcia do drugiego sezonu serialu Netfliksa „ Zeytin Ağacı” zakończą się w środę. Zdjęcia do trzeciego sezonu projektu będą kręcone latem przyszłego roku.
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Jan 13, 2024 21:08:06 GMT
kurde jeszcze nie było 2 sezonu, a już wiadomo że będą robić trzeci ?wow ( dla mnie dobrze lubię Tubę )
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2024 21:11:10 GMT
Mnie ten serial akurat nie rzucił na kolana. Wolę Sahmaran.
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Jan 13, 2024 21:20:07 GMT
Shahmaran też dobry- drugiego sezonu doczekać się nie idzie jakby oba porównać to Shahmaran jest bardziej porąbany w sensie mniej realny tajemniczy ( jak ja to mówię turecka saga zmierzch ) w Innej ja nadprzyrodzone moce są mniej wiodące
|
|
|
Post by Matthias on Apr 22, 2024 16:40:20 GMT
💥💥💥 Drugi sezon „Zeytin Ağacı” zadebiutuje na platformie Netflix w lipcu.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 25, 2024 18:05:48 GMT
❥ Tuba Büyüküstün, Boncuk Yilmaz i Seda Bakan za kulisami serialu Netflix "Zeytin Ağacı" z OGM Picture!
|
|
|
Post by man1000 on May 2, 2024 16:06:25 GMT
Popularny serial Netflixa „Drzewo oliwne”, który zaprasza widzów do spokojnego i ciepłego świata Ayvalık, powraca z drugim sezonem! W nowym sezonie, wyprodukowanym przez Onura Güvenatama i napisanym przez Nurana Evrena Şita, główne role zagrają takie nazwiska, jak Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz. Dodatkowo w tym sezonie do obsady dołącza Aytaç Şaşmaz.
„Olive Tree”, który 11 lipca o tej samej porze na całym świecie pojawi się wyłącznie w serwisie Netflix, zapowiada widzom emocjonalną podróż. Serial, który już w pierwszym sezonie zyskał ogromne uznanie, przeniesie na ekran mistyczną atmosferę, ciepłe historie i imponujące postacie Ayvalıka, a w drugim sezonie zapewni widzom niezapomniane chwile.
Drugi sezon Olive Tree przygotowuje się, aby ponownie zafascynować publiczność nowymi odcinkami i ekscytującymi wydarzeniami. Abonenci Netflixa już z wielką ciekawością przygotowują się na tę emocjonującą przygodę, która rozpocznie się 11 lipca.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 20, 2024 18:34:11 GMT
❥ Tuba Büyüküstün i Seda Bakan udzielają wywiadu w ramach promo serialu Netflix #OliveTree / #MyOtherMe z OGM Picture!
|
|
|
Post by Matthias on Jul 2, 2024 16:45:29 GMT
💥💥💥 Plany na to lato są jasne: miłość, ryby, Ayvalik. Drugi sezon „Zeytin Ağacı” zadebiutuje 11 lipca w serwisie Netflix.
|
|
|
Post by lucy on Jul 9, 2024 17:37:30 GMT
Ja nawet nie podchodzę do 2.Sezonu, bo dla mnie to serial o niczym. Naciągany i sztuczny jak nie wiem. Już w 1.Sezonie brakowało mi w nim fabuły.
|
|
|
Post by lucy on Jul 9, 2024 17:42:20 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jul 10, 2024 13:01:14 GMT
Ramówka.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 10, 2024 15:59:46 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Jul 10, 2024 20:28:04 GMT
Warto zauważyć, że Murat Boz nie został objęty działaniami promocyjnymi drugiego sezonu Olive Tree . Odnosząc się do powodu, dla którego przystojny piosenkarz pop, który kontynuuje swoje sukcesy w śpiewie i aktorstwie, nie był obecny tego wieczoru, Tuba Büyüküstün powiedział: „Murat ma teraz koncert, Serkan (Altunorak) miał być w Ameryce”. Okazało się jednak, że informacja przekazana zespołowi była nieprawdziwa. Okazało się, że Murat Boz nie miał wczoraj koncertu i późnym wieczorem udał się do Çeşme Boop . Dlaczego więc Murat Boz nie brał udziału w wywiadach i nie był na premierze? Według informacji, które wyciekły zza kulis, słynny piosenkarz popowy kontynuował swoją rolę w 2. sezonie, choć jego scen było niewiele, ale kiedy dowiedział się, że niektóre z nakręconych przez niego scen zostały odrzucone, bardzo się zdenerwował i nie chciał brać udziału w działaniach promocyjnych. Dlatego nie poszedł na premierę. Dużo mówiło się o tym, że Murat Boz opublikował dziś zdjęcie siebie, a nie swoich kolegów z serialu. Słynna piosenkarka pop była obecna na wszystkich wydarzeniach pierwszego sezonu, który został wyemitowany 28 lipca 2022 roku, i często spotykał się z zespołem na specjalnych spotkaniach.
|
|
|
Post by man1000 on Jul 11, 2024 11:17:03 GMT
Drugi sezon serialu telewizyjnego Zeytin Ağaç , którego pierwszy sezon cieszył się dużą popularnością, został nakręcony latem zeszłego roku i ogłoszono, że wydano zgodę na sezon 3. Wspomniano, że Serkan Altunorak nie był obecny na kolacji premierowej drugiego sezonu, ponieważ był w Ameryce, a Murat Boz był zły, że wyrzucono jego sceny. Warto zauważyć, że Fırat Tanış , władca czasu serialu, nie przyszedł na kolację . Dowiedzialiśmy się, że Tanış trafił do szpitala Maslak Acıbadem w poniedziałek wieczorem z powodu infekcji migdałków i został hospitalizowany na zalecenie lekarzy.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 17, 2024 7:33:10 GMT
💥💥💥 Drugi sezon serialu #ZeytinAgaci wszedł na listę najpopularniejszych nieanglojęzycznych seriali Netflixa i zajął 2. miejsce w ciągu 4 dni od premiery. Łącznie 15 000 000 godzin oglądania / 2 100 000 wyświetleń.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 17, 2024 18:22:16 GMT
💥💥💥 Występ Aytaça Şaşmaza w serialu „Olive Tree”, emitowanym w serwisie Netflix, gdzie dzielił główną rolę z Tubą Büyüküstün, spotkał się z wysokimi ocenami widzów w Hiszpanii i Ameryce Południowej. Wielu użytkowników X napisało komentarze na temat Aytaça Şaşmaza, który grał postać „Diyara”, stwierdzając, że nie mają dość jego postaci.
|
|
|
Post by lucy on Jul 26, 2024 15:32:47 GMT
Ramówka na ten tydzień..
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2024 10:54:34 GMT
Ramówka na ten tydzień.
|
|