Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Sept 21, 2022 17:58:45 GMT
Było to raczej pewne, ale czekałem na potwierdzenie.
|
|
|
Post by mira on Sept 22, 2022 6:43:20 GMT
Myślałam, że decyzja zapadła już dawno. Chętnie obejrzę, bo historia ma potencjał. Skończyło się tak, że śmiało można kontynuować.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Sept 22, 2022 16:00:50 GMT
mira nowe wątki zostały otwarte, trzeba je zakończyć. Pytanie kiedy na plan wejdą, seda ma nowe dziecko.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 25, 2022 16:55:21 GMT
💥 Seda Bakan ogłosiła, że zdjęcia do drugiego sezonu serialu „ Zeytin Ağacı” rozpoczną się za trzy-cztery miesiące.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Nov 5, 2022 22:09:39 GMT
To na kolejne wakacje będzie drugi sezon.
|
|
|
Post by lucy on Nov 13, 2022 23:19:16 GMT
Obejrzałam wreszcie 1.Odcinek i jestem na "tak". Wreszcie jakiś nietelewizyjny serial wciągnął mnie od samiutkiego początku. Wolę jednak nie chwalić dnia przed zachodem słońca, dlatego nic więcej nie napiszę. Matthias, Seda Bakan jest tu odjazdowa. Gra zupełnie inną postać od tej w BSA. Jest youtuberką i tańczy dla męża na rurze.
|
|
|
Post by lucy on Nov 14, 2022 11:02:09 GMT
|
|
|
Post by Mavi on Nov 14, 2022 11:22:35 GMT
Borze zielony. Nie. Serial jest świetny, ale to materiał na maks. 2 sezony. Na co komu ten trzeci? 😢
|
|
|
Post by lucy on Nov 14, 2022 11:31:59 GMT
Mavi, no bo serial zrobił takie wyniki, że Netflix się musi nachapać. Nieważne, że to nie jest fabuła na tyle sezonów.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 5, 2022 18:58:00 GMT
💥 Wyraźnie urażony faktem, że najpopularniejszy cyfrowy serial telewizyjny tureckiej produkcji w tym roku, „ The Other Me / Zeytin Ağacı”, nie otrzymał nagrody „Złotego Motyla”, Murat Boz zamieścił wiadomość na Instagramie, pisząc - najlepszą nagrodą jest uwaga widzów z całego świata, którzy oglądali serial i dziękowali fanom za wsparcie. Nagroda trafiła do serialu „ Między światem a mną”, który do tej pory był pokazywany tylko w Turcji.
|
|
|
Post by lucy on Dec 5, 2022 19:10:58 GMT
Jak dla mnie na nagrodę w tym serialu zasłużyli wyłącznie: Seda Bakan i Serkan Altunorak. Sam serial nie jest najgorszy, ale mnie osobiście nie rzucił na kolana. To, że został na Netflixie hitem, wcale nie znaczy, że jest genialny. No, ale na bezrybiu i rak ryba. A Murat Boz niech lepiej się zajmie śpiewaniem. Zagrał przyzwoicie, ale przesadził, jeśli liczył na nagrodę. Ja w każdym razie kibicowałam jego rywalowi.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Dec 5, 2022 22:26:19 GMT
Jak dla mnie na nagrodę w tym serialu zasłużyli wyłącznie: Seda Bakan i Serkan Altunorak. Niby tak ale i tak był lepszy, i nie był tak sztucznie napompowany jak Między światem a mną.
|
|
|
Post by mira on Dec 6, 2022 7:28:19 GMT
Next, też uważam, że był zdecydowanie lepszy i moim zdaniem mógłby zgarnąć nagrodę. Ale to, że aktor się nagrody domaga, zdecydowanie jest przegięciem.
|
|
|
Post by lucy on Dec 6, 2022 12:24:35 GMT
Jak dla mnie na nagrodę w tym serialu zasłużyli wyłącznie: Seda Bakan i Serkan Altunorak. Niby tak ale i tak był lepszy, i nie był tak sztucznie napompowany jak Między światem a mną. Widziałam tylko ten serial, więc się nie wypowiadam, który lepszy, ale zamierzam zerknąć na ten z Demetką i wtedy porównam. Kojarzę natomiast, że wiele bardzo pozytywnych komentarzy zebrał jeszcze Kus Ucusu, który tez był nominowany. Seriale nominowane w tym roku: i.imgur.com/rploAyW.png
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2023 17:42:38 GMT
💥 Zdjęcia do drugiego i trzeciego sezonu serialu „ The Other Me / Zeytin Ağacı” z Tubą Büyüküstün rozpoczną się w sierpniu, a zakończą w listopadzie. Oba sezony zostaną wyemitowane na platformie Netflix w 2024 roku.
|
|
|
Post by mira on Apr 20, 2023 19:12:13 GMT
W listopadzie? A drugi sezon "Zimorodka" kto wyreżyseruje?
|
|
|
Post by Matthias on May 23, 2023 17:48:36 GMT
💥 Na pytanie, kiedy pojawi się drugi sezon serialu „Zeytin Ağacı”, Ranini odpowiedziała, że zdjęcia rozpoczną się latem, co oznacza, że platforma Netflix wypuści drugi sezon w przyszłym roku.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 3, 2023 19:00:25 GMT
💥Seda Bakan ogłosiła, że zdjęcia do drugiego i trzeciego sezonu serialu „The Other Me / Zeytin Ağacı” rozpoczną się w Ayvalik tego lata. Mają potrwać trzy miesiące
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2023 8:50:49 GMT
⚡Według Birsen Altuntas, pierwotnie planowano kręcić drugi i trzeci sezon popularnego tureckiego serialu Netflix „The Other Me” w jednym bloku od sierpnia do listopada. Jak się jednak okazało, obecnie gotowy jest tylko scenariusz pierwszych odcinków projektu drugiego sezonu - tym samym zostanie nakręcony tylko drugi sezon w tym roku. Filmowanie trzeciego sezonu zostało opóźnione o rok. Zdjęcia do drugiego sezonu rozpoczną się w lipcu, a Burcu Alptekin wyreżyseruje tylko kilka pierwszych odcinków, zanim w połowie sierpnia przeniesie się na plan Yali Capkini. Tuba Buyukustun, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yilmaz, Riza Kocaoglu i Serkan Altunorak będą kontynuować pracę w serialu. Nie ma jeszcze dokładnych informacji, czy jakiś nowy aktor dołączy do obsady projektu.
|
|
|
Post by lucy on Jun 18, 2023 13:05:28 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 22, 2023 18:39:38 GMT
💥 Nuran Evren Sit zakończyła prace nad scenariuszem drugiego sezonu serialu „The Other Me”. Zdjęcia rozpoczną się w lipcu. Zdjęcia do trzeciego sezonu rozpoczną się latem przyszłego roku.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 12, 2023 15:16:50 GMT
✨📸 Tuba Büyüküstün ogłosiła rozpoczęcie zdjęć do drugiego sezonu serialu Netflix „The Other Me”. Dziś odbędzie się przymiarka kostiumów i ustalenie nowych wizerunków głównych bohaterów
|
|
|
Post by Matthias on Jul 15, 2023 9:17:44 GMT
⚡W przyszłym tygodniu rozpoczną się zdjęcia do drugiego sezonu serialu Netflix „The Other Me” z Tubą Buyukustun, Sedą Bakan i Boncuk Yilmaz. Zdjęcia do serialu, którego scenariusz napisał Nuran Evren Sit, mają rozpocząć się 20 lipca. Pierwsze trzy odcinki serii OGM Pictures wyreżyseruje Burcu Alptekin. Według Birsen Altuntas, w nowym sezonie serialu pojawi się nowa postać „Diyar”, który będzie miał związek z Adą (Tuba Buyukustyun). Obecnie trwają negocjacje z aktorami, którzy mogliby zagrać tę rolę. W obsadzie nadal znajdują się aktorzy z pierwszego sezonu.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 22, 2023 18:48:32 GMT
💥 Według Birsen Altuntas Aytac Sasmaz dołączył do obsady serialu Netflixa „The Other Me” w roli Diyara. Jego spotkanie z Adą (Tuba Büyüküstün) doprowadzi do poważnych zmian w fabule
|
|
|
Post by Matthias on Jul 22, 2023 18:50:41 GMT
💥 Wczoraj rozpoczęły się zdjęcia do drugiego sezonu serialu Netflixa „The Other Me / Zeytin Ağacı”, w którym główne role grają Tuba Büyüküstün i Murat Boz
|
|
|
Post by Matthias on Jul 23, 2023 16:32:48 GMT
💥 Nilufer Acikalin dołączyła do obsady serialu Netflixa „Zeytin Ağacı” jako matka Leyli (Seda Bakan). Zaśpiewa też piosenkę z serialu.
|
|
|
Post by mira on Jul 24, 2023 6:51:26 GMT
Szczerze mówiąc, to ja już słabo pamiętam zakończenie pierwszego sezonu
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jul 27, 2023 20:52:28 GMT
Według Birsen Altuntas Aytac Sasmaz dołączył do obsady serialu Netflixa „The Other Me” w roli Diyara. Jego spotkanie z Adą (Tuba Büyüküstün) doprowadzi do poważnych zmian w fabule Nie rozumiem fenomenu tego aktora. Jak dla mnie jedyny serial w którym był znośny był to Söz. I tylko dla tego że Tolga był tam tak kiepski i irytujący. Dla tego wybijał się ponad przeciętną
|
|
|
Post by Matthias on Jul 31, 2023 7:38:06 GMT
📸💫 Tuba Buyukustun i Murat Boz za kulisami 2 sezonu serialu "The Other Me / Zeytin Ağacı"
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jul 31, 2023 20:08:08 GMT
Oj czekam
|
|