Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 3, 2022 20:46:24 GMT
Esra Bilgic jako protka, najgorszy możliwy wybór.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 5, 2022 17:23:34 GMT
❥ Gazeta Aksam donosi, że najbardziej zasmucony odejściem Aliny Boz z serialu " Süslü Korkuluk" był Cagatay Ulusoy, ponieważ to on zaproponował jej nazwisko jako główny aktor firmie produkcyjnej.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 10, 2022 18:26:32 GMT
❥ Blogger Ranini: " Süslü Korkuluk" został pierwotnie napisany jako serial telewizyjny, ale teraz, gdy został przeniesiony na platformę cyfrową - będzie trwał co najmniej 3-4 sezony.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 10, 2022 19:27:57 GMT
Szkoda że alina zrezygnowała. Ja bym chętnie ją w tym zobaczył.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 10, 2022 19:35:14 GMT
Ja już się pogubiłem. Niby Cagatay mówił, że serial ma mieć jeden sezon (ale nie spodziewał się, że kanał zostanie przeniesiony na platformę). Chciał Alinę, ma jakąś inną. Teraz mówi się, że serial ma mieć 3-4 sezony - odcinki będą krótsze niż w TV, ale jednak... Ciekawe, czy będzie cieszył się ten serial popularnością...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 10, 2022 19:37:35 GMT
Oni chyba sami nie wiedzą co chcą.
|
|
|
Post by mira on Mar 11, 2022 8:08:03 GMT
Tak kręcą, że ja już straciłam zainteresowanie tym serialem. Może zwiastuny ponownie mnie zachęcą, ale skoro to Netflix, to całkiem możliwe, że zobaczymy je dopiero w przyszłym roku...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 12, 2022 18:26:45 GMT
⚡ Praca nad scenariuszem do serialu Süslü Korkuluk trwa. Scenarzyści piszą scenariusz od początku, ponieważ platforma cyfrowa wymaga zupełnie innego tempa. Równolegle reżyser Cem Karci planuje próby z aktorami. Çağatay Ulusoy również przygotowuje się do kręcenia filmu, ale zacznie dopiero po nakręceniu "Süslü Korkuluk". Wcześniej pojawiały się informacje, że projekt będzie miał 3-4 sezony, lecz nie wiadomo, czy będą kręcone razem, czy też zrobią sobie przerwę i nakręcą sezony w dwóch blokach, jak miało to miejsce w przypadku serialu The Protector.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 15, 2022 20:10:12 GMT
💥💥💥 Serial Süslü Korkuluk, według Ranini będzie miał miejsce w naszych czasach - to nie będzie serial historyczny jak wcześniej informowano...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 21, 2022 18:13:07 GMT
💥💥💥 Engin Senkan zagra ojca Olguna Simseka i dziadka Cagataya Ulusoya w serialu " Süslü Korkuluk".
|
|
|
Post by Matthias on Mar 29, 2022 17:37:48 GMT
💥💥💥 W Kirklareli rozpoczęły się zdjęcia do długo oczekiwanego serialu " Süslü Korkuluk"!
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Apr 1, 2022 19:56:07 GMT
To prawda, że Esra odeszła z obsady? Co się dzieje z tym serialem?😵💫
|
|
|
Post by Matthias on Apr 1, 2022 20:57:43 GMT
ola dzisiaj jest Prima Aprilis - może to jakiś "żarcik"...
|
|
|
Post by Matthias on Apr 2, 2022 19:43:02 GMT
⚡Blogger Dedikoducu cocuk odpowiedział na pytanie jednego z subskrybentów, jak długo potrwają zdjęcia do serialu Süslü Korkuluk. Według niego zdjęcia potrwają dwa miesiące. Wygląda na to, że będzie to pierwszy sezon. Czy Netflix zaskoczy swojego nowego rywala Disney Plus, uruchamiając Strach na Wróble na otwarciu nowej platformy, czy nieco później?
|
|
|
Post by Matthias on Apr 2, 2022 19:54:00 GMT
I uwaga, BOMBA! Myślałem, że to Prima Aprilisowy żart, ale jednak dzisiaj to potwierdzają... 🦊⚡🎬 Esra zwolniona! Nie ma głównej bohaterki... Z kim zagra Cagatay?!Wygląda na to, że nie można w spokoju nakręcić pełnej akcji serialu "Süslü Korkuluk”. Filmowanie ledwo się rozpoczęło, a w projekcie doszło do poważnego kryzysu: stracił główną bohaterkę. Co się stało? Według znanego dziennikarza Birsen Altuntas, Esra Bilgic nie zgodziła się na warunki umowy z firmą produkcyjną OGM Pictures i została zmuszona do opuszczenia serialu „Smart Scarecrow / Süslü Korkuluk”, którego zdjęcia już się rozpoczęły. Teraz budzi ciekawość, kto zostanie głównym bohaterem serialu? W zeszłym tygodniu Esra udzieliła wywiadu magazynowi Elele, w którym powiedziała, że po zakończeniu pracy nad serialem "Suslu Korkuluk" zaoferowano jej dużą liczbę scenariuszy. W końcu została zaproszona do biura OGM Pictures, gdzie producent Onur Guvenatam zaproponował przeczytanie scenariusza do serialu telewizyjnego „Smart Scarecrow”. To bardzo naiwna, bardzo elegancka i bardzo mocna historia. Esvet to wyjątkowa dziewczyna. Ale niech to będzie niespodzianka dla publiczności, więcej szczegółów nie może jeszcze podać. Spekulacje na temat przyczyn konfliktu nie trwały długo. Dziennikarz Hürriyet - Mehmet Yustundag ujawnił zasłonę tajemnicy nad skandalicznym odejściem Esry. Jak się okazało, aktorka nie odeszła, decyzję o odmowie jej usług podjęła firma produkcyjna. A to za sprawą skandalicznego charakteru gwiazdy, która wcześniej pokazała "na co ją stać" na planie serialu Ramo. Dwukrotnie z jej powodu zatrzymano kręcenie serialu z Muratem Yildirim. Według dziennikarza, zdjęcia i filmowanie tak naprawdę jeszcze się nie zaczęło, a Esra już zaczęła wysuwać żądania i kaprysy, które nie zostały sprecyzowane w umowie, w tym podwyżki płac. Kiedy menedżer aktorki zadzwonił do producenta Onura Guvenatama i ponownie zażądał podwójnej zapłaty, producent poinformował go, że umowa została rozwiązana i firma nie potrzebuje już usług Esry. Filmowanie serialu trwa, jednak będą kręcone sceny, w których obecność głównej bohaterki nie jest wymagana. Wygląda na to, że jeśli producent tak ostro zareagował na wymagania menedżera, to prawdopodobnie odpowiednia aktorka do głównej roli została już znaleziona i pozostaje uzgodnić warunki kontraktu. Trudno uwierzyć w skandaliczną postać Esry Bilgic i tutaj wyraźnie wyczuwa się uprzedzenie dziennikarki do aktorki. Jednak fakt, że jej menedżer chciał podnieść stawkę po tym, jak dowiedział się, ile otrzyma główny aktor, Çağatay Ulusoy, jest całkiem wiarygodny. Niestety, Esra została „kozłem ofiarnym” i musi odpowiadać za błędne obliczenia swojego menedżera.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 2, 2022 20:12:36 GMT
💥 Ayaz Tezcan, jeden z drugoplanowych aktorów serialu „Süslü Korkuluk”, opublikował wideo z kręcenia projektu.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2022 17:15:35 GMT
⚡Według tureckiej prasy zainteresowanie serialem Süslü Korkuluk rośnie, mimo wszystkich kryzysów, przez które przechodzi projekt. A jedynym powodem tak niesamowitej witalności serialu jest Cagatay Ulusoy. Widzowie tak bardzo chcą zobaczyć aktora na swoich ekranach, że ich ciekawość rośnie z każdym kolejnym reportażem o zdjęciach. Teraz zamarli w oczekiwaniu - kto stanie się głównym bohaterem projektu? Prawdziwa intryga, która sprawia, że nie możesz się doczekać „nowego odcinka” tego dramatu o tym, jak kręci się dramat.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2022 17:18:07 GMT
⚡ Menadżerka Esry Bilgic, dwa dni po publikacji artykułu w Hürriyet, raczyła odpowiedzieć na oskarżenia pod adresem jej klientki. Stwierdziła, że producent chciał kontraktu na wyłączność na 2023 rok. Oznacza to, że Esra nie byłaby w stanie pracować w innych projektach. To jej nie odpowiadało i umowa została unieważniona. Trzy pytania: co menadżerka robiła przez dwa dni, podczas gdy nazwisko jej klientki było wymawiane we wszystkich mediach? A kiedy podpisali umowę, nie zauważyli w tekście o wyłączności? Wróciła do domu, przeczytała... wytrzeźwiała i pobiegła się sprzeciwić? I dlaczego Esra w wywiadzie dla magazynu Elele opowiadała o projekcie, którego jeszcze „nie podpisała”?
|
|
|
Post by mira on Apr 4, 2022 7:45:34 GMT
No proszę, wielki Cagatay i partnerki rezygnują jedna po drugiej. Oczywiście to wcale nie musi być jego wina i pewnie nie jest, ale wcześniej mogło się wydawać, że aktorki, zwłaszcza te młodsze, zaakceptują każde warunki, byle tylko zagrać u boku Cagataya. A to wcale tak nie jest. Ciekawe, kogo tym razem wybiorą? Poleciałoby w telewizji, tak jak planowali na początku, i już od dawna oglądałabym Alinę i Cegataya. A tak - trzeba czekać i w sumie nie wiadomo na co, a nawet na kogo
|
|
|
Post by Matthias on Apr 6, 2022 17:17:55 GMT
💥Słynna dziennikarka Ranini potwierdziła, że wszystkie trzy sezony " Süslü Korkuluk" będą kręcone w tym samym czasie, o ile oczywiście nie nastąpią zmiany w ostatniej chwili.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 6, 2022 17:53:09 GMT
💥 Ece Sukan, która została zauważona dzień wcześniej, powiedziała dziennikarzom, że zaczęto zdjęcia z jej udziałem w serialu „ Süslü Korkuluk” z Çağatayem Ulusoyem. Wszystko idzie świetnie, tęskni za pracą. Na planie jest świetna energia i wszyscy są tacy słodcy
|
|
|
Post by mira on Apr 7, 2022 6:59:25 GMT
Ona grała w "Marasli", prawda? Ale partnerką Cagataya raczej nie będzie, myślę że wybiorą kogoś młodszego.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 9, 2022 18:52:22 GMT
💥 Elif Gezer dołączyła do obsady serialu „Süslü Korkuluk”. Nie jest jeszcze jasne czy jako asystent reżysera czy jako aktorka. Ogólnie rzecz biorąc jasne jest, że jest to protegowana Cema Karciego.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 10, 2022 13:22:37 GMT
🔥Wydaje się, że serial „ Süslü Korkuluk” zmienił nazwę. Prawdopodobnie produkcja będzie się nazywać Terzi - Krawiec.
|
|
|
Post by julia on Apr 10, 2022 14:58:46 GMT
No proszę, wielki Cagatay i partnerki rezygnują jedna po drugiej. Oczywiście to wcale nie musi być jego wina i pewnie nie jest, ale wcześniej mogło się wydawać, że aktorki, zwłaszcza te młodsze, zaakceptują każde warunki, byle tylko zagrać u boku Cagataya. A to wcale tak nie jest. Co do powodów rezygnacji aktorek się nie wypowiadam, ale mnie nigdy Catagay się nie podobał. Już kiedyś to pisałam, mnie przypomina 'dzidzię piernika". Nie wiem dlaczego on i Hazal w serialu "Feriha" za grosz mnie nie ujęli
|
|
|
Post by Matthias on Apr 10, 2022 16:16:20 GMT
julia może nie mnie oceniać - ale ja także jakoś nie darzę sympatią Cagataya. Życzę wszystkim aktorom zawsze jak najlepiej, jednak on ma coś w sobie takiego, co mnie odpycha... :/.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 13, 2022 14:13:24 GMT
🔥💣Według Birsen Altuntas, partnerką Çağataya Ulusoya w serialu Terzi została Şifanur Gül, znana z seriali: Przebudzenie: Wielcy Seldżucy i Nazywam się Melek. Ostatnim dziełem aktorki, która jest absolwentką wydziału aktorskiego Uniwersytetu w Ankarze, były zdjęcia do serialu Netflixa „Yaratılan” w reżyserii Cagana Irmaka. Aktorka współpracowała już z Cemem Karcim przy serialu „Czerwony Gabinet".
|
|
|
Post by Matthias on Apr 13, 2022 19:25:41 GMT
💥Wizażystką serialu „ Krawiec / Terzi” jest Gila Benezra, która wcześniej pracowała w serialu Klub
|
|
|
Post by mira on Apr 14, 2022 6:44:55 GMT
Nie znam aktorki, wygląda na około 20 lat. Pewnie ma więcej, skoro ukończyła studia.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2022 16:10:33 GMT
💥 Na pytanie jednego z subskrybentów, dlaczego w serialu „ Krawiec” dzieje się tak wiele zmian, znany dziennikarz Ranini odpowiedział, że to zupełnie normalne. Przystosowują do formatu cyfrowego skrypt, który był pisany przez 140 minut, oczywiście zmieniając prawie wszystko i we wszystkich kontekstach.
|
|