|
Post by Matthias on Feb 5, 2022 13:25:01 GMT
ISTNA KOMEDIA Chodzą też słuchy, że firma produkcyjna OGM negocjuje z kanałem telewizyjnym STAR emisję serialu " Süslü Korkuluk"
|
|
|
Post by lucy on Feb 5, 2022 13:32:14 GMT
Chodzą też słuchy, że firma produkcyjna OGM negocjuje z kanałem telewizyjnym STAR emisję serialu " Süslü Korkuluk" To jest akurat plotka, która się wzięła z jedynie opiniodawczej wypowiedzi Deniza Turala, że "Star powinien zawalczyć o projekt i że gdyby był właścicielem kanału, nie przegapiłby tej okazji". Tak Cagatay i Star.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 5, 2022 13:33:21 GMT
Jak tak dalej pójdzie, to może TRT powalczy o serial z Cagatayem
|
|
|
Post by mira on Feb 5, 2022 18:24:17 GMT
Ciekawe, o jakich kwotach mowa. Star to chyba nie ma tylu pieniędzy. Wystarczy, że zapłacili za udział Cagataya w jednym odcinku "Menajerimi Ara" A niech już robią, co chcą. Czekam na jakieś normalne zwiastuny i zobaczymy, jak to wyjdzie.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Feb 5, 2022 19:21:06 GMT
Akurat w TRT ten serial miałby szanse na normalną emisję, bez żadnych obaw o rating i kombinowania ze scenariuszem. No i dobrą realizację, bo na to TRT stać. Ah, aż mi się zamarzyło, by ten serial poczekał do jesieni i zastąpił „Apartament”.
|
|
|
Post by Alex on Feb 5, 2022 22:19:58 GMT
Nie wiem na ile to prawda, ale dla mnie dawanie aż takiej swobody/wolności aktorowi to spora przesada. Niech mu jeszcze zaproponują, żeby scenariusz napisał i sam ten serial wyreżyserował. Lubię Cagataya, ale są pewne granice.
|
|
|
Post by lucy on Feb 5, 2022 22:54:08 GMT
Niewykluczone, że Cagatay jest tu współproducentem. Już dawno pisali o nim, że jego horyzonty sięgają poza aktorstwo.
|
|
|
Post by Alex on Feb 5, 2022 23:00:43 GMT
Jeśli tak to zmienia to postać rzeczy. Ale na razie nigdzie się taka informacja nie pojawiła.
|
|
|
Post by lucy on Feb 5, 2022 23:02:59 GMT
Nie, to tylko moje spekulacje. O tym projekcie ciągle niewiele wiadomo.
|
|
|
Post by Alex on Feb 5, 2022 23:12:51 GMT
Na końcu go anulują i tyle z tego będzie. W sumie nie byłabym chyba zbytnio zdziwiona, gdyby faktycznie się tak stało.
|
|
|
Post by lucy on Feb 8, 2022 11:22:33 GMT
Salih Bademci ponoć odrzucił rolę (wybrał teatr). Zagrają parę.
|
|
|
Post by mira on Feb 8, 2022 11:31:52 GMT
Salih Bademci ponoć odrzucił rolę (wybrał teatr). Zagrają parę. Niezbyt lubię tę aktorkę. Ale teraz, skoro serial nie poleci w tv, to mi właściwie wszystko jedno, kto w nim zagra.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 8, 2022 16:53:56 GMT
❥ Według Dedikoducu Çocuğun, szukanie kanału by wyemitować serial nie zostanie przełożone na następny sezon i prawdopodobnie zobaczymy go już pod koniec marca lub na początku kwietnia.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Feb 8, 2022 18:11:15 GMT
Ja też uważam, że pewnie kilka stacji o ten projekt się pokusi. Stawiam na Kanal D lub Fox, ale też TRT chyba niedługo będzie mieć miejsce w ramówce po „Cyprze”.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 8, 2022 18:16:04 GMT
TRT teraz to będzie miał serial Czarna Tablica. A coś więcej ma? Zobaczymy. Jeszcze dwa będzie miał z pewnością.
|
|
|
Post by lucy on Feb 8, 2022 18:19:24 GMT
Ten serial nie poleci w tv, tylko na platformie. Co do TRT to jasne, że ma co nieco w zanadrzu. W miejsce "Cypru" wchodzi serial o "Hacim Bayram Veli".
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Feb 8, 2022 18:27:34 GMT
Czyli wyleci Apartament.
|
|
|
Post by lucy on Feb 10, 2022 10:12:11 GMT
Ktoś tak zobrazował sytuację z serialem.
|
|
|
Post by mira on Feb 17, 2022 13:08:26 GMT
Podobno ostatecznie będzie to serial Netflixa. Jak dla mnie to lepszy wybór niż Disney+, większa szansa, że obejrzę
|
|
|
Post by Matthias on Feb 26, 2022 17:36:27 GMT
💥💥💥 Oferta dla Esry Bilgic z "Süslü Korkuluk"!Çağatay Ulusoy zgodził się na serial od OGM Pictures, który miał być pokazywany na kanale TV8 w zeszłym roku, ale mimo promocji na kanale, wszystko się zmieniło i serial został usunięty z planów emitowania na tymże kanale z powodu nieporozumień między producentem i Acunem Ilicali. Onur Güvenatam w końcu podpisał kontrakt z Netflix po tym, jak serial był oferowany wielu kanałom i platformom cyfrowych. Po kontrakcie z Netflix zastanawiano się - którzy aktorzy dołączą do niniejszej produkcji. Tymczasem okazało się, że propozycja została złożona pięknej aktorce Esrze Bilgic.
|
|
|
Post by mira on Feb 28, 2022 7:49:15 GMT
Ale że ona zagra zamiast Aliny, czy obok Aliny? Bo chyba nie do końca zrozumiałam.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 2, 2022 17:50:58 GMT
🔺 Esra Bilgic zasubskrybowała profil reżysera "Süslü Korkuluk", Cema Karciego! Wygląda na to, że serial pracuje pełną parą i komplementuje obsadę!
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Mar 2, 2022 17:59:18 GMT
Tak, jej udział jest już potwierdzony. Nie zdążyła jeszcze otrzeć łez po „Ziemiach bezprawia”, a tu już nowy serial…
|
|
|
Post by Matthias on Mar 2, 2022 18:07:41 GMT
Rozchwytywana jest kobitka . Najwidoczniej, Cemik coś w niej dojrzał
|
|
|
Post by Matthias on Mar 2, 2022 18:12:03 GMT
Ale że ona zagra zamiast Aliny, czy obok Aliny? Bo chyba nie do końca zrozumiałam. ❥ Według dziennikarza Ranini, Alina Boz nie jest już w obsadzie serialu "Süslü Korkuluk" co oznacza, że Esra Bilgic została partnerką Cagataya!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 2, 2022 18:57:14 GMT
💥💥💥 Wkrótce na plan wejdzie ekipa Süslü Korkuluk z Cagatayem Ulusoyem, który będzie emitowany na Netflix. Po odejściu Aliny Boz z obsady serialu OGM Pictures, Esrze Bilgic zaproponowano rolę żeńską. Ostatecznie okazało się, że Esra jest na etapie podpisywania kontraktu. Z drugiej strony okazało się, że Salih Bademci, któremu wcześniej zaoferowano rolę Dimitriego, również podpisał kontrakt na udział w projekcie.
|
|
|
Post by mira on Mar 3, 2022 7:57:12 GMT
Ależ kręcą! Szczerze, to wkurza mnie już to zamieszanie. Chciałam obejrzeć porządny serial w tv z udziałem Cagataya i Aliny. A tu nie dość, że platforma, to jeszcze zmienili główną aktorkę.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Mar 3, 2022 18:13:48 GMT
Ja tam się cieszę, że Aliny nie będzie. Ona jest specyficzna, a zaraz powtarzająca się jako aktorka.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 3, 2022 18:55:26 GMT
💥💥💥 Jakie są imiona bohaterów Esry Bilgic i Cagataya Ulusoya oraz historia serialu " Süslü Korkuluk"? Jak wiecie, Esra Bilgic została nową partnerką Cagataya. Okazało się, że Çağatay Ulusoy, ożywi krawca w serialu. Jego bohater zwać się będzie „Peyami”, a Esra Bilgic zagra postać „Esvet”. Historia krawca, który szyje suknię ślubną młodej dziewczyny, może sprawić, że stworzy ich własną historię.
|
|
|
Post by mira on Mar 3, 2022 20:12:38 GMT
Ja tam się cieszę, że Aliny nie będzie. Ona jest specyficzna, a zaraz powtarzająca się jako aktorka. Mnie się jeszcze nie opatrzyła, widziałam ją tylko w dwóch serialach, więc nie wiem, czy jest powtarzająca się. Ulubienicą moją też nie jest, raczej chodziło mi o to, że już nastawiłam się na jej występ, przyjęłam do wiadomości, że będzie duet Cagatay - Alina, zaakceptowałam, a nawet polubiłam tę myśl, a teraz się okazuje, że jednak zagra ktoś inny. Nie lubię takich nagłych zmian. Tak samo pisali, że Salih odrzucił rolę, a nagle okazuje się, że jednak zagra. Niby Cagatay chciał grać z Aliną? Tak chyba Birsen pisała.
|
|