|
Post by julia on Mar 5, 2024 11:27:12 GMT
Również natrafiłem na informację o podstawieniu innego aktora w roli Abdullaha (od odcinka 53 lub 54)… To najgorsze rozwiązanie… Policzek dla aktora, który zachorował… Widocznie w świecie dizi nie liczą się aktorzy, tylko wyniki… Karawana musi jechać dalej… Mogli to lepiej rozegrać… Chyba, że aktor sam poinformował, że musi skupić się na swoim zdrowiu… Ale z tego, co czytam w Internecie, to Turczanie się tym zbytnio nie przejęli… A nawet się cieszą… Tego nie wiemy. Być może aktor poinformował o tym, że w najbliższym czasie nie będzie w stanie grać. Nie przepadam za zmianami aktorów w trakcie kręcenia serialu, ale to się zdarza, ostatnio Neslihan Atagul została zastąpiona przez Tubę Buyukustun w "Córce Ambasadora" i wyszło bardzo dobrze. Poprzedniego Abdullaha do pewnego momentu lubiłam , ale uczciwie muszę przyznać, że obecny, który nam się objawił w ostatnim odcinku zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Fizycznie dominuje i mam nadzieję, że dominować będzie także charakterem. Odcinek 52 i 53. Wiele się działo, poza pojawieniem się Apo w końcówce 53.odcinka. Same problemy. Po pierwsze - Kivilcin przerwała zaręczyny . Publicznie oświadczyła , że Doga jest w ciąży, a żeby było pikantniej, to dołączyła do tej sceny Alev i sprostowała: -To ja jestem w ciąży. Dzięki ci Alev, zobaczyć minę Pembe, to był miód na moją duszę. Jakże się cieszyłam, że ta fałszywa baba omal nie zemdlała. W całym serialu są dwie postaci, których szczerze nie znoszę, to Nilay i Pembe. I o ile Nilay, mimo swego cwaniactwa i prostactwa, jest także głupia, to Pembe jest wyrafinowana w swojej podłości, nienawiści, matactwach, manipulacji. Tylko się obawiam, że ta gnida - o ile Alev zdecyduje się na urodzenie dziecka - zatruje jej życie i doprowadzi do poronienia. Sporo się tutaj mówiło, że Doga sama sobie winna, ale gdyby nie Pembe, najprawdopodobniej nie doszłoby do tego - poza zdradą Fatiha oczywiście. Ona z tym swoim słodkim uśmiechem, cały czas manipulowała i manipuluje postępowaniem rodziny. Wyłamała się Nursema , ale ciągłe działania mamuśki, aby wszyscy byli pod jej nadzorem, doprowadziły - miedzy innymi - do tego, że Umut , aby zaimponować rodzinie żony wdepnął w błoto. heyciarz, piszesz, że Umut jest żałosny. Wiesz, mnie też denerwuje, ale my nie wiemy ( obyśmy się nie dowiedzieli), co to jest głęboka depresja. Wychodzenie z niej, to nie jest kwestia tygodni. Często, to są całe lata, które rujnują nie tylko życie osoby chorej, ale i rodziny. Umut nigdy nie miał wsparcia w domu rodzinnym, nie miał wsparcia po ślubie. Cały czas czuł się niedowartościowany, gorszy. Inna rzecz, że nie jest życiowo obrotny, robił, to, co mu sprawiało radość - śpiewał i grał w barze, organizował z Alev przyjęcia. Jemu to wystarczało, ale gdy przyszło mu się zmierzyć z oczekiwaniami teściów, nie podołał. Bez życiowego sprytu, bardzo łatwo jest popełnić błąd. Myślę, że gdyby nie naciski na Nursemę ze strony Pembe i rodzeństwa, to małżeństwo mogłoby być uratowane. Na ten moment jest ono na krawędzi...Nursema , choć bardzo cierpliwa i wyrozumiała , traci cierpliwość... Doga , jest na straconej pozycji, nie ma szans na bycie z Fatihem, który miał dość domowych targów. zapytany o to czy kocha Gorkem, odpowiedział: - Nie nie kocham jej, ale czuję się szczęśliwy. Właściwie, to mu się nie dziwię. Wieczne kwaśna i z pretensjami Doga z jednej, i radosna, mocna psychicznie Gorkem z drugiej strony. Czy Doga miała wyjście z sytuacji? Myślę, że za długo ciągnęła ten dystans w domowych układach. Skoro ogłosiła, że wybaczyła Fatihowi, po co były te wszystkie fochy i dąsy. Alev i jej ciąża. lucy, możliwość aborcji na życzenie jest w Turcji do 10.tygodnia i Turczynki często z tego korzystają i równie często z niej rezygnują, zwłaszcza w tradycyjnych rodzinach. Alev jest bombardowana z każdej strony - siostra , matka, Pembe... Tutaj znów wychodzi pokrętna natura Pembe. Nie powinno się dokonywać aborcji, ale Alev powinna ,to zrobić. Jedynie Doga podchodzi po ludzku. Pyta, co ciotka chce zrobić, nie namawia. Trzymam kciuki za Alev, aby nie uległa presji . Ona sama mówi, że ma już 40 lat i to jej ostatnia szansa na urodzenie dziecka. Moim zdaniem , ma rację. Dopiero teraz dowiedzieliśmy się ile ma lat. Różnica wieku , miedzy nią i Apo, to 20 lat. Dużo, ale to nie jest przepaść i związek dziadka z wnuczką. Kiedyś było mnóstwo takich małżeństw. Ależ tych konfiguracji mamy w serialu. Teraz pojawiły się dwie kolejne pary Metihan i właścicielka salonu sukien ślubnych - 20 lat, Cimen i brat Gorkem - pewnie około piętnaście lat. Metihan nie przyjmuje do wiadomości zarzutów ojca, ma to gdzieś, a bidula Cimen cierpi w ukryciu, gdy dowiedziała się , że facet w którym się zakochała, to kłamca i oszust z rodziną Oby się tylko nie okazało, że kolejna jest w ciąży. Myślę, że Cimen zaimponowało dojrzałe męskie zainteresowanie , miłe spędzanie czasu, a ta torebka heyciarz,to tylko dodatek . Ona nie jest aż taka interesowna, nie jest biedna. To jest wpisane w znajomości, że poza kwiatami i czekoladkami , są i prezenty. Tyle tylko, że oni nie znają się zbyt długo. A on okazał się wstrętną szują, która z całą premedytacją dążyła do zerwania świeżego kwiatuszka, aby potem, gdy grunt się pali pod nogami, bez skrupułów ,powiedzieć : -By, by.... I teraz, jeśli scenarzyści, "zaciążą" i Cimen albo bizneswoman, to wyjdzie na to, że jedyne wartości prezentują kobiety z rodzin ortodoksyjnych, gdzie wiąże się pannom młodym czerwoną wstążkę na białej sukni , zapominając , że i wiele z nich , przed ślubem korzysta z wizyt w klinikach w celu cerowania wianuszka. Nie mówię tu oczywiście o wschodzie Turcji. Małżeństwo Kayhan & Leman, to komedia. On, hazardzista i plotkarz, wiecznie jęczący i szukający okazji, ona do bólu naiwna, powierzająca wszelkie niepowodzenia obiboka , modlitwom
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Mar 6, 2024 17:55:19 GMT
julia, mocno nietrafione porównanie, bo Tuba nie zastąpiła bohaterki Neslihan - to raz… I po odejściu Neslihan serial serial stracił widownię i go zakończyli - to dwa… Nowy aktora grający Abdullaha jest zbyt dużej postury i potrafi grać postaci surowe, zdecydowane… Ale bardziej mi się kojarzy z komikiem i wzbudza strach zamiast respekt… Poprzedni Abdullah był stary wyglądem, ale wzbudzał respekt i sprawiał wrażenie mądrego życiowo… I nijak nie pasował do młodszej kochanki, dlatego ten „romans” był taki chwytliwy… Z nowym aktorem ta aura „zakazanego” związku znika… Ale fajnie, że coś zrobili w tym kierunku, bo pomysł z covidem był durny… Kivilcim po raz kolejny wtrąciła się w czyjeś życie i chciała je układać… I jeszcze ma pretensje, że nie była na bieżąco z informacjami… Co za obłudna kobieta!!! julia, Umut nie ma żadnej depresji… On ma po prostu focha na Nursemę… Ta go zresztą bardzo dobrze podsumowała w ostatnim odcinku… Pokochała go jako biedaka, a on chciał wszystkim udowodnić, że jest na tym samym poziomie, co Unalowie… Umut ze wszystkimi normalnie rozmawia… Za swoją przyjaciółką do jej martwego ślubnego biznesu biega z dużą ochotą… Tylko do Nursemy ma pretensje o wszystko… Metehan chyba wpadł po uszy… Ciekawe, czy ta kobieta ma naprawdę poważniejsze intencje, w sensie, że chce go na dłużej, a nie tylko kilka nocy… Fatih słusznie postąpił odrzucając labilną Dogę… Już widzę, jak się godzą i Doga znowu ma problemy, pretensje i żali się na kanapie mamusi… Myślę, że z Gorkem Fatih może przeżyć to, na co nigdy nie miał odwagi… Nie wiem co na to Pembe, ale na pewno działoby się… Nursemy udającej dziewczynę Ruzgara nie skomentuję… Żałosne… Nursema w życiu by się tak nie zachowała… Jeszcze to umoralnianie w łazience cizi, której nie zna i która tak naprawdę jest jej obojętna… Ooo, czyli aktorka grająca Nilay to córka scenarzystki??? gdyby to naprawdę była protekcja, to dostałaby bardziej wdzięczną bohaterkę do zagrania… A jej wygląd wciąż mnie zastanawia, zwłaszcza jak się spojrzy na jej zdjęcia sprzed lat… Zawsze była pulchna i miss nie była, ale teraz wygląda, jakby chciała się zakryć, żeby coś ukryć
|
|
|
Post by Atahan on Mar 6, 2024 19:05:26 GMT
Ooo, czyli aktorka grająca Nilay to córka scenarzystki??? gdyby to naprawdę była protekcja, to dostałaby bardziej wdzięczną bohaterkę do zagrania… Ta aktorka od 13 lat gra tylko i wyłącznie w serialach swojej matki, bo od tylu lat jej matka jest scenarzystką.
|
|
|
Post by julia on Mar 6, 2024 20:09:52 GMT
mocno nietrafione porównanie, bo Tuba nie zastąpiła bohaterki Neslihan - to raz… I po odejściu Neslihan serial serial stracił widownię i go zakończyli - to dwa… A tak, masz rację. Rzeczywiście Tuba weszła do serialu, jako inna postać. Przepraszam za pomyłkę. Masz również rację, co do tego, że poprzedni Apo wyglądał przy Alev poważniej.
|
|
|
Post by julia on Mar 6, 2024 20:16:38 GMT
heyciarz, przepraszam. Masz rację , Tuba weszła , jako inna postać do serialu. Masz również rację, co do tego, że poprzedni Apo wyglądał przy Alev poważnie. Aktorka , grająca Nilay jest zagadką, myślę, że dla większości. Peruka, kształty ciężarnej - albo tak utyła, a być też może, że skoro mama jest scenarzystką, to jest zrobiona na otyłą z niskim czołem. Nie wiem tylko, jakie ma w rzeczywistości zęby. W serialu ma brzydkie, czyżby też tak zrobione na jego potrzeby
|
|
|
Post by man1000 on Mar 6, 2024 20:22:39 GMT
Ciekawostką było, kiedy 61-letni mistrz aktorski Settar Tanrıöğen, który 26 stycznia doznał krwotoku mózgowego, zostanie wypisany ze szpitala. Zawodnik, który przeszedł dwie kolejne operacje w Ataşehir Acıbadem, miał zostać wypisany w tym tygodniu. Jednakże bóle głowy Tanrıöğena nasiliły się i podczas badań kontrolnych zdecydowano o ponownym poddaniu się operacji. Wiadomo było, że dziś słynny aktor ponownie poszedł pod nóż i jego leczenie będzie trwało jeszcze jakiś czas. Stwierdzono, że ze względu na utratę pamięci i łatwe męczenie się Settar Tanrıöğen w swoim ostatnim serialu „Kızılcık Şerbeti” wysłał wiadomość do swojego zespołu i powiedział: „Kontynuuj beze mnie”. Z tego powodu Ahmet Mümtaz Taylan zaczął wcielać się w fenomenalną postać głównego aktora, Abdullaha Ünala.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Mar 6, 2024 20:47:13 GMT
Życzę mu szybkiej poprawy…
|
|
|
Post by lucy on Mar 6, 2024 23:10:54 GMT
Serial został sprzedany do ponad 50 krajów. Czy Sila uniesie aż taki sukces?
|
|
|
Post by Matthias on Mar 7, 2024 17:23:46 GMT
💥💥💥Doğukan Güngör udostępnił zdjęcie z Özge Ozacar za kulisami serialu #CranberrySherbet!
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 7, 2024 20:43:35 GMT
Jej (Silii) to chyba aż tak wiele w tym serialu to nie ma. Niestety. Jednak uważam,że super jej się poszczęściło z tą produkcją. Nie tak jak innej równie pięknej, ale tragicznie grającej Ozge
|
|
|
Post by lucy on Mar 8, 2024 10:31:38 GMT
Oj, to dla Hande Ercel zabraknie skali. Bo aktorsko jest daleko daleko za Ozge.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 8, 2024 18:09:47 GMT
Hande przynajmniej twarzy nie wykrzywia jak płacze Ale Ozge jak się ogarnie i będzie miała w następnym projekcie dobrego partnera to będzie dobrze.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 9, 2024 8:17:38 GMT
💥💥💥Nowy partner Dogi w serialu #CranberrySherbet: Ciekawa jest historia postaci Dogi (Sila Türkoğlu) w serialu napisanym przez Melis Çivelek i Zeynep Gür. Już niedługo bohaterka, na twarzy której chcą zobaczyć uśmiech, będzie miała nowego partnera. Pierwszą wskazówką co do tej postaci jest to, że będzie zamożnym biznesmenem... Nie ustalono jednak jeszcze, kto wcieli się w tę rolę. Postać, która w ciągu najbliższych tygodni pojawi się przed widzami serialu, już budzi ciekawość... Finał sezonu „Kizilci kSerbeti” zaplanowano na 66. odcinku, którego premiera odbędzie się 7 czerwca. ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
|
Post by Matthias on Mar 9, 2024 9:04:45 GMT
📌 Reytingi za 08.03.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (54 odcinek) - 7.68% ⬇ (-0.76)2. Yalı Çapkını (61 odcinek) - 5.05% ⬇ (-0.76) 5. Gaddar (8 odcinek) - 4.05% ⬇ (-0.74) 9. Arka Sokaklar (667 odcinek) - 3.67% ⬇ (-0.36) 10. Ateş Kuşları (46 odcinek) - 3.43% ⬆ (+0.04) 11. Kara Ağaç Destanı (3 odcinek) - 3.29% ⬇ (-0.57) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 9.97% ⬇ (-0.92)3. Yalı Çapkını - 3.27% ⬇ (-0.77) 4. Gaddar - 2.98% ⬇ (-0.40) 6. Kara Ağaç Destanı - 2.85% ⬇ (-0.06) 8. Ateş Kuşları - 2.39% ⬆ (+0.56) 15. Arka Sokaklar - 1.54% ⬆ (+0.07) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 9.52% ⬇ (-1.07)4. Gaddar - 4.08% ⬇ (-0.93) 5. Yalı Çapkını - 3.94% ⬇ (-1.05) 8. Kara Ağaç Destanı - 3.31% ⬇ (-0.05) 9. Ateş Kuşları - 3.02% ⬆ (+0.33) 14. Arka Sokaklar - 2.42% ⬇ (-0.10)
|
|
|
Post by man1000 on Mar 9, 2024 15:38:30 GMT
Fenomenalny serial Gold Film „Kızılcık Şerbeti” jest jednym z najchętniej oglądanych seriali telewizyjnych drugiego sezonu. Ciekawostką była historia postaci Doğa ( Sıla Türkoğlu ) w serialu napisanym przez Melis Civelek i Zeynep Gür . Wkrótce pojawi się partner dla postaci, której fani chcą wywołać uśmiech. Pierwszą wskazówką co do tej postaci jest to, że będzie bogatym biznesmenem... Nie ustalono jednak jeszcze, kto wcieli się w tę rolę. Ciekawostką jest już postać, która w nadchodzących tygodniach pojawi się przed widzami serialu... Cranberry Sherbeti ma mieć finał sezonu w 66. odcinku, który zostanie wyemitowany 7 czerwca .
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Mar 9, 2024 20:56:20 GMT
Odcinek 54. julia, NIE CZYTAJ przed obejrzeniem odcinka… Fatih nie daje za wygraną i zabiega o Gorkem… Jego starania nie idą na marne… Czekam na ich ślub… Facet przy niej odżył… Pasują do siebie… Doga cały odcinek bawi dziecko, komentuje ciążę ciotki i pociesza siostrę… W moim odczuciu trochę za bardzo się wtrąca, zmuszając Chimeneę do spotkania z żoną Gohkana… Co, o zgrozo, motywuje swoimi doświadczeniami… Nie bacząc na uczucia siostry… Omer i Kivilvim bawią się jak dwójka emerytów tańcząc w rytm szlagierów… a gdzie ten Omer, który miłował clubbing i zakumplował się z Umutem??? Hehe… Nursema liczy, że scali swoje małżeństwo, ale jej rodzina chyba na to nie pozwoli… Umut chyba zresztą i tak postawił już na ich związku krzyżyk… A „objawów” depresji w odcinku było u niego 0. Fajnie, że Apo „wrócił”, ale jednak nowy aktor nie wzbudza takiego szacunku… Kontrowersji w scenach z Alev też nie ma… Mogli twórcy kierować się czymś więcej niż tylko łysiną bohatera szukając nowego aktora do tej roli… Kochanka znudziła się Metehanem… Trochę szybko, bo jeszcze dzień wcześniej mówiła przed kamerami, że to jej nowy ukochany… Szkoda, że scenarzyści „ot tak” ten wątek zakończyli… Mira na wieść o tym znowu zrobiła sobie nadzieję… Ale Metehan brutalnie je rozwiał… No i na koniec BOMBA odcinka… Scenarzyści znowu zaszaleli… Zaserwowali nam kolejny plot-twist… Na wieść o romansie Gohkana, jego ojciec zażądał od niego „uprzątnięcia” sytuacji… Z tego, co zrozumiałem, głupia Chimenea (między którą a Gohkanem nie ma żadnej chemii) dała się „wrobić” w bycie drugą żoną brata Gorkem… Bo go kocha… A on poprosił tylko o jeden dowód miłości… Nie miałem pojęcia, co to może być (pomyślałem o wizycie u ginekologa?), aż ta nie pojawiła się ze swoim mężem w rodzinnym domu… W welonie!!! Noooo, dla mnie to jeden z najbardziej zaskakujących zwrotów akcji w serialu… Chyba specjalnie Chimenea płakała z miłości cały odcinek, żeby pokazać, jak bardzo Kivilcim nie widzi swoich bliskich i nie interesuje się własną rodziną, załatwiając sprawy innych… Jestem ciekaw, co dalej… Ale to małżeństwo chyba raz na zawsze uniemożliwi zejście się Fatiha i Dogy w tym sezonie, bo Doga pewnie będzie o wszystko winić nową ukochaną swojego eks i jej rodzinę…
|
|
|
Post by man1000 on Mar 12, 2024 13:45:12 GMT
W piątkowy wieczór wyemitowany zostanie 55. odcinek „Sorbetu żurawinowego” . Pod koniec 54. odcinka Çimen, która poślubiła Gökhana podczas ceremonii religijnej, pojawiła się przed jej rodziną. W nowym odcinku omówione zostaną skutki zdarzenia. W zwiastunie opublikowanym dziś wieczorem Kıvılcım, która nie może opanować gniewu z powodu nagłej decyzji małżeńskiej Çimen, przechodzi załamanie nerwowe. Fatih postrzega Çimen jako żonę Gökhana. Podczas gdy Abdullah udaje się z kwiatami do biura Aleva i prosi go o kolejną szansę, uwagę zwraca stan zdemontowania biura Aleva. Ponieważ Alev podejmuje działania ze złością, ciekawość staje się, kto zniszczył biuro i co zrobi Alev.
|
|
|
Post by julia on Mar 12, 2024 17:18:12 GMT
A czegóż to nie ma w 54.odcinku. heyciarz, nie czytałam Ślub, próba samobójcza, zerwanie...ale po kolei. Apo , twardo stoi na stanowisku rozwodu, ale Pembe, powiedziała:"Asla"! Synowie stoją murem za matką i próbują krzykiem coś zwojować, ale Abdullah , to nie mięczak. mam nadzieję, że nie ulegnie do końca serii. Mnie osobiście ten aktor w roli Abdullaha bardziej pasuje. Miłość i szacunek dla matki, to jedno, a niezauważanie jej pokrętnego charakteru i manipulacji, to drugie. Nie lubię Pembe od początku i w żadnym momencie nie było mi jej żal. Nawet, jako kobieta w stosunku do kobiety nie miałam cieplejszych odruchów, gdy Apo poszedł za Alev. Co zrobi Nursema? Umut powiedział, że będzie jej lepiej u rodziców. Ma zamiar u nich pozostać , dopóki jej sytuacja małżeńska nie ulegnie zmianie. Nie widzę możliwości naprawy, gdyż Umut się zawziął w swoim rozczarowaniu i...złości na cały świat. Nawet z teściem rozmawia inaczej niż kiedyś. Na niego zrzuca część winy. Co do jego depresji, o której też mówi Nursema, to ona nie tylko oznacza nieruszanie ręką czy nogą. Ma różne oblicza. Osoba z depresją może się śmiać, być duszą towarzystwa i nie sprawiać wrażenia chorej, a czarna otchłań wypełnia ją od środka i często doprowadza do tragicznego końca. Doga chyba już się pogodziła z faktem ,że Fatih układa sobie życie na nowo. Nie lubię faceta i tyle. Po prostu, nie lubię. Żal mi Alev bombardowanej zewsząd i nakłanianej do aborcji. Matka powiedziała jej ,że powinna iść do lekarza i "zrobić porządek". - My żyjemy w patriarchalnym społeczeństwie, co powiedzą ludzie.... Dobrze, że Doga i Cimen przypomniały jej, że to XXI wiek i kobieta może stanowić o sobie. Ale Somnez , to oczywiście nie przekonuje, ona wie swoje. Pognała Apo, który kolejny raz przyszedł do niej z przeprosinami oraz po wsparcie . - Nie życzę sobie, aby pan zbliżał się do mojej córki! Czym ona się różni od Pembe, skoro czterdziestoletnią kobietą chce kierować? Trzymam kciuki za Alev i za jej decyzję, ale mam także malutką nadzieję, że zmieni zdanie, co do Apo. Jemu naprawdę na niej zależy. - Dziecka chcę, ale ojca dla niego nie. W całym tym tyglu postaw i charakterów, to Alev - mimo, że uważana przez matkę i pozostałych, za niezrównoważoną emocjonalnie, za lekkomyślną - jest postacią pozytywną. W poprzednim odcinku Omer rozmawiał z lubą Metihana, no i teraz mamy rozstanie: -Znudziłeś mi się! Wyobrażam sobie, jak to musiało zaboleć młodego mężczyznę . Odrzucenie w chwili zauroczenia drugą osobą jest bólem trudnym do zniesienia. A współczucie i deklaracje Mihri tylko go rozsierdziły i nagadał dziewczynie, a ta nie ma chęci być dalej niewolnicą zwierzeń, więc skoro ukochany nie dla niej, to czas skończyć ze sobą. Na szczęście pomoc taty i sytuacja opanowana. Na koniec bomba! Cimen nakłada chustę i bierze religijny ślub z Gokhanem. Coś ty najlepszego zrobiła dziewczyno! Jego żona choć krzyczy o rozwodzie, to go nie weźmie i będziesz drugą żoną, zabawką w jego rękach. Coś mi się poza tym wydaje, że to jego I Gorkem , ojciec , podpowiedział takie rozwiązanie. Powiemy o Cimen, że jest głupia , że nie wyciągnęła wniosków z sytuacji Dogi, Nursemy i Umuta i ciotki - inne światy, inny system wartości... To prawda i w dodatku to pokrycie... gdy ona jest na wskroś nowoczesną, korzystającą w wyzwolony sposób z życia, to nie może się udać. Ale...ona jest jeszcze bardzo młoda, kochająca i naiwna. Musi przejść sama przez to doświadczenie, z którego wyjdzie mocno poraniona, ale taka jest prawda, każdy musi przeżyć życie, które pisze różne, najdziwniejsze scenariusze. To jest ludzkie i życzeniowe myślenie: "owszem ta zrobiła tak", "u innych było podobnie", "siostra przeszła wiele w domu ortodoksów", "ale może ja jestem szczęściarą i ten Gokhan mówi prawdę"... "Będziemy szczęśliwi, jak nikt dotąd". My wiemy, że będzie gorzko płakać, ale postać Cimen, nie wie, bo ma nadzieję....
|
|
|
Post by Matthias on Mar 12, 2024 19:17:47 GMT
💥💥💥Jeśli nie będzie nowych zmian, w tym tygodniu z serialem pożegnają się z serialem Kayra Senocak, która w serialu "Kizilcik Serbeti" wciela się w Ertugrula, oraz utalentowana młoda gwiazda Gizem Yanık, wcielająca się w córkę Ertugrula, Mihri. Stwierdzono, że historie obu aktorów zakończą się na 55. odcinku. Stało się wiadome, że postacie Ertugrula i Mihri pozostały w serialu dłużej niż planowano na początku sezonu, ponieważ publiczność ich pokochała. ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
|
Post by man1000 on Mar 14, 2024 19:48:29 GMT
Napięcie w 55. odcinku serialu „Kızılcık Şerbeti”, który zostanie wyemitowany jutro wieczorem, jest dość wysokie… Tematy takie jak sceny, w których Kıvılcım przechodzi załamanie nerwowe po ślubie religijnym córki i noszeniu hidżabu, Ertuğrul i pożegnanie Mihri, momenty decyzyjne Aleva i Apo będą dużo omawiane. Napięcie osiągnie swój szczyt także w innych częściach serii. Podczas gdy Fatih, który rozwiódł się z Doğą, przygotowuje się do ślubu z Görkemem, z którym zbliżył się dzięki wsparciu matki, w życiu Doğy pojawi się nowa osoba. Bogaty biznesmen, który wkroczy w życie Doğy, który na jakiś czas poświęcił się swojemu dziecku, pojawi się w historii w 57. odcinku. Dziś ogłoszono nazwisko, które dołączy do obsady serialu autorstwa dwóch mistrzów scenarzystów, Melis Civelek i Zeynep Gür . Odnoszący sukcesy aktor Kaan Taşaner podpisał umowę z Gold Film , wytwórnią serialu Fenomen . Taşaner , którego nazwisko nie zostało jeszcze ujawnione, rozpocznie próby do roli.
|
|
|
Post by lucy on Mar 14, 2024 20:06:39 GMT
Pasują do siebie. No i Kaan jest bardzo dobrym aktorem.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 14, 2024 20:11:25 GMT
Gościu ma 44 lata. W pierwszej chwili pomyślałam "Za stary". A zaraz,że chętnie zobaczyłabym Murata Ünalmısa tutaj, by partnerował Silii. Szkoda. Męczył się biedny przy Melis, a tu nie byłoby aż tak źle.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Mar 14, 2024 21:22:28 GMT
julia, to zakończenie odcinka jest jeszcze mocniejsze, jeśli przypomni się sobie jego początek… A w nim aktorki i panie z produkcji życzyły kobietom na Dzień Kobiet dość przemocy… Trochę razi mnie fakt, że w jednym odcinku zrobiono z Cimen taką mimozę, co w 5 minut dała się zislamizować… Brakowało kilku scen, gdzie Gokhan gada jej o religii… Gdzie te dwa światy się zderzają… Żeby było widać to pranie mózgu dziewczynie i psychiczną przemoc… Ale może jeszcze to pokażą… Szkoda, że Ertugrul i Mihri odchodzą… Jasne, nie ma aktorów co blokować, skoro ich wątki „się skurczyły”, ale nie usuwałbym ich na stałe z obsady… Nawet myślałem, że Erugrul będzie brał się teraz za Alev… Albo znowu za Nursemę… julia, Apo powiedział w tym odcinku, że chce być z Alev??? Nie widziałem takiej sceny… W ogóle żadnej deklaracji nie widziałem… On raczej rozmawiał z nią i z Sönmez, żeby pokazać, że weźmie odpowiedzialność za dziecko i tyle???
|
|
|
Post by lucy on Mar 14, 2024 21:43:09 GMT
Gościu ma 44 lata. W pierwszej chwili pomyślałam "Za stary". On ma sporo młodszą od siebie dziewczynę, także chyba ma podejście... i sobie poradzi. Co do Murata to chyba jeszcze nie wraca. Cieszy się życiem małżeńskim i oczekuje na syna. Nie widziałam, żeby gdzieś pisali o jego nowym projekcie.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 14, 2024 21:58:14 GMT
Nie kojarzę go. Ale pewnie będzie lepiej z Silą wyglądał, niż tamten prot.
Będę czekać na jego nowy serial. Bo jest rewelacyjny ❤️
|
|
|
Post by lucy on Mar 14, 2024 22:33:19 GMT
Grał m.in. w Grzechu Fatmagul (ten w lewej). i.imgur.com/b31yN4D.jpegA tutaj ze swoją obecną dziewczyną.. i.imgur.com/VVX2P0A.jpegPS: zerknęłam do jego tematu i się okazuje, że jego dziewczyna jest aż o 17 lat od niego młodsza. 📸💫 43-letni Kaan Tasaner został przyłapany ze swoją ukochaną Seray Durą w centrum handlowym Akmerkez. Dziewczyna jest o 17 lat młodsza od swojego wybranka, niedawno ukończyła studia na prywatnym uniwersytecie w Stambule, uzyskując dyplom z aktorstwa
|
|
|
Post by julia on Mar 15, 2024 22:22:04 GMT
Apo powiedział w tym odcinku, że chce być z Alev??? Nie widziałem takiej sceny… W ogóle żadnej deklaracji nie widziałem… On raczej rozmawiał z nią i z Sönmez, żeby pokazać, że weźmie odpowiedzialność za dziecko i tyle??? Ależ oczywiście, że powiedział. To początek odcinka. Powiedział , że znów złoży pozew o rozwód, że to ich dziecko, cud, żeby Alev mu wybaczyła, że są dla siebie przeznaczeni, że ją kocha i prosi o drugą szansę : - Cokolwiek chcesz, jakkolwiek chcesz, złożę ponownie pozew. - Czy coś takiego może się zdarzyć? To jest też moje dziecko. - To ,że nie potrzebujesz nikogo, też wiem i to jest jeden z tysiąca powodów, dla których cię kocham. - Nie poddam się. Zaś Alev mówi, że nie wierzy w ani jedno jego słowo, że niczego od niego nie chce, nawet nazwiska dla dziecka .i nie zamierza wciąż czekać: - Nie, to jest moje dziecko. Nie chcę też twojego nazwiska. - Dziecko będzie miało 10 lat, a ty będziesz czekać na rozwód? - Wracaj do kolan Pembe i nie waż się więcej mówić o miłości. A w rozmowie z Somnez , widząc, że nie znajdzie pomocy, podkreśla , że to też jego dziecko i weźmie za nie odpowiedzialność.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Mar 16, 2024 7:41:51 GMT
Ok, dzięki za wyjaśnienie… To było podczas tego spotkania w restauracji… Ono było tak sztywne, że trochę przewijałem tę scenę… Pamiętam tylko, że Alev wyszła wkurzona…
|
|
|
Post by julia on Mar 16, 2024 10:08:31 GMT
Ok, dzięki za wyjaśnienie… To było podczas tego spotkania w restauracji… Ono było tak sztywne, że trochę przewijałem tę scenę… Pamiętam tylko, że Alev wyszła wkurzona… Nie to scena późniejsza, gdy Apo poszedł do mieszkania Alev. Tak mnie zbiłeś z tropu, że przetłumaczyłam przez translatora (wersja z napisami) całą tę scenę z tureckiego. Jest problem z rosyjską wersją, ostatnie odcinki są zablokowane.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 16, 2024 11:18:57 GMT
Settar Tanrıöğen, gwiazda Abdullaha Üny z serialu telewizyjnego „Kızılcık Şerbeti” , 26 stycznia 2024 r. (piątek) miał krwotok mózgowy, najpierw został zabrany do Taksim Acıbadem z powodu bólu głowy i dezorientacji, a następnie przeszedł operację w szpitalu Ataşehir Acıbadem Szpital . Settar Tanrıöğen, wartościowy 63-letni aktor , którego jedyne dziecko , pracujące za kulisami, Göze Tanrıöğen , nigdy nie opuściło jego boku, wczoraj został zwolniony i wrócił do domu. Zauważono, że artysta, któremu oczekiwano powrotu do pracy zawodowej po 3 miesiącach i którego problemy z pamięcią związane z ostatnim okresem zostaną całkowicie wyeliminowane, nie zapomniał o tekstach teatralnych. Dowiedziono, że pierwsza operacja jest konieczna, a kolejne operacje są operacjami kontrolnymi pozbawionymi ryzyka. Z niecierpliwością czekamy, aż zakochany w swojej pracy aktor zacznie pracować w nowym sezonie.
|
|