|
Post by man1000 on Apr 24, 2024 12:41:40 GMT
Wielokrotnie nagradzana aktorka Gizem Erman Soysaldı udała się do Moskwy jako gość specjalny Moskiewskiego Międzynarodowego Festiwalu Filmowego. Soysaldı gościła na festiwalu ze swoim filmem „Insiders”, za który otrzymała nagrodę „Najlepsza aktorka drugoplanowa” w Adanie w 2018 r. i nagrodę „Najlepsza aktorka” w Norymberdze w 2019 r. Gizem Erman Soysaldı, która wzbudziła ogromne zainteresowanie na czerwonym dywanie, towarzyszył jej mąż Hüseyin Karabey , reżyser filmu „İçeridekiler” , oraz jej syn Taylan . Za rolę w filmie Soysaldı otrzymał pełne oceny krytyków.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 24, 2024 14:51:53 GMT
Znana aktorka i prezenterka Eser Yenenler i jej mąż Berfu Yenenler dzielili się przyjemnymi chwilami w domu ze swoimi synami Kuzeyem i Mete w mediach społecznościowych. Berfu Yenenler ogłosiła ten fajny czas spędzony z rodziną w filmie, który udostępniła swoim obserwatorom.
Berfu Yenenler, który w swoim poście zamieścił notatkę „3 mężczyzn, 1 kobieta”, pokazał w tym krótkim filmie, że on i jego synowie świetnie się bawią, w którym odzwierciedlił radosną atmosferę panującą w rodzinie. Film szybko rozprzestrzenił się w mediach społecznościowych i wzbudził duże zainteresowanie.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 24, 2024 14:55:27 GMT
W zeszłym miesiącu Selen Görgüzel poszła pod nóż, skrzywiono jej twarz i szyję oraz usunięto powieki. Dr. Selen Görgüzel, która miesiąc temu przeszła operację Ufuk Askeroğlu, podzieliła się swoim nowym wyglądem w mediach społecznościowych. Pod tym zdjęciem napisał notatkę „Witaj, nowa Selen”. Selen Görgüzel, która po osiągnięciu szczytu swojej kariery aktorskiej kontynuowała swoją muzyczną karierę, powiedziała: „Moja publiczność zobaczy teraz na scenie zupełnie inną Selen”.
|
|
|
Post by mira on Apr 25, 2024 7:16:06 GMT
W zeszłym miesiącu Selen Görgüzel poszła pod nóż, skrzywiono jej twarz i szyję oraz usunięto powieki. Dr. Selen Görgüzel, która miesiąc temu przeszła operację Ufuk Askeroğlu, podzieliła się swoim nowym wyglądem w mediach społecznościowych. Pod tym zdjęciem napisał notatkę „Witaj, nowa Selen”. Selen Görgüzel, która po osiągnięciu szczytu swojej kariery aktorskiej kontynuowała swoją muzyczną karierę, powiedziała: „Moja publiczność zobaczy teraz na scenie zupełnie inną Selen”. Na tych fotkach rzeczywiście ma krzywo twarz i szyję, ale powieki nadal posiada Uwielbiam te tłumaczenia
|
|
|
Post by man1000 on Apr 26, 2024 12:31:24 GMT
Hasan Can Kaya, jeden z najpopularniejszych artystów świata komedii, w zeszłym tygodniu doznał kontuzji, kiedy upadł podczas gry w piłkę nożną w swoim ogrodzie. Odnoszący sukcesy komik, u którego podczas kontroli stwierdzono złamanie ramienia, przeszedł pięciogodzinną operację chirurgiczną. Hasan Can Kaya, którego pobyt w szpitalu został przedłużony po operacji , został wczoraj wypisany do domu. Twierdząc, że przeszedł ważną operację i że będzie miał okazję odpocząć w domu i spędzić czas z rodziną, zamknąć kręgi i ocenić projekt, artysta zapowiedział, że wkrótce będzie kontynuował swoją pracę. Bilety na wszystkie jego występy w USA i Europie, które musiał przełożyć z powodu niefortunnej kontuzji, zostały wyprzedane z tygodniowym wyprzedzeniem. Artysta oświadczył, że wkrótce ogłosi nowy harmonogram trasy po USA i Europie .
|
|
|
Post by man1000 on Apr 26, 2024 21:09:11 GMT
Utalentowana aktorka Göksel Kayahan, która zyskała sławę dzięki fenomenalnemu serialowi Kan Çiçekleri, dołączyła do obsady serialu YouTube „13 Urgan” . Przystojna gwiazda wciela się w bliźniaczą postać o imieniu „Aybars”, uwikłaną w mroczne sprawy, w serialu wyreżyserowanym przez Buraka Kukę , według scenariusza Serkana Bilgi i Muhammeta Aykuta . W serialu, którego pierwszy sezon składa się z 6 odcinków i spotka się z widzami za 25-30 minut, Ali Sürmeli wcieli się w rolę „Hallaç”, Müjde Uzman wcieli się w rolę „Nurtena”, Mehmet Elmas zagra w roli „Arafa”, Batuhan Bayar wcieli się w „ Devrima”, Abdurrahman Arı wcieli się w „Devrana”, a Şeyda Terzioğlu wcieli się w „Melka”.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 27, 2024 12:34:12 GMT
Logicznie rzecz biorąc, do zagospodarowania na pasmach Novelas+ zostały te tytuły: Mam nadzieję, że niebawem się nie okaże, że jednak mają jeszcze prawa do seriali, których nie zdążyli wyemitować za czasów Dizi. Niemniej, jakie to szczęście, że Przypieczętowanego Losu nie zostawili na koniec, bo by nam umknął bardzo dobry serial. Czyli do wyemitowania zostaly tylko 2 tytuły z Dizi
|
|
|
Post by man1000 on Apr 28, 2024 10:35:50 GMT
Vildan Atasever otrzymał Nagrodę Honorową na 29. Międzynarodowym Festiwalu Filmów Śródziemnomorskich w Tetouan, który w tym roku odbył się w Maroku . Ambasador Turcji w Maroku İlker Kılıç wręczył Ataseverowi nagrodę. Yaşar Kemal, mistrz literatury tureckiej, w przemówieniu wygłoszonym podczas odbierania nagrody Atasever powiedział: „Jeśli w ogrodzie zawsze będą te same kwiaty, ogród ten nie będzie piękny”. Ten ogród jest piękny, bo jesteśmy ty, ja i on. „Nie zrywaj różnych kwiatów, zachowaj ich kolory i zapachy…” – podsumował. W festiwalu rywalizują także filmy tureckie, w których biorą udział filmowcy z wielu krajów świata, zwłaszcza regionu śródziemnomorskiego. Na festiwalu zaprezentowane zostaną także filmy „Dilsiz” i „Gece”, w których wystąpił Atasever.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 30, 2024 12:42:44 GMT
Na pierwszy plan wysunął się znany prezenter telewizyjny Müge Boz z humorystycznym postem, w którym odliczał dni do porodu. W swoim poście na swoim koncie w mediach społecznościowych Boz rozśmieszył swoich obserwujących, mówiąc: „Co możesz zrobić, jeśli zacznę tydzień z 8-miesięcznym brzuchem?”
Ten post Müge Boz, która pokazała przedurodzeniowe podekscytowanie i poczucie humoru, wzbudził duże zainteresowanie jej fanów. Szczere i pełne humoru podejście Boza zostało pozytywnie przyjęte przez jego zwolenników i otrzymało setki polubień i komentarzy.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 30, 2024 20:00:02 GMT
Reynmen, która niedawno wydała swoją piosenkę „Renklensin” i która zajmowała pierwsze miejsca na listach przebojów, również dobrze radzi sobie w życiu prywatnym. Słynny piosenkarz złożył propozycję małżeństwa swojej dziewczynie Cansu Kurtaran. Do Reynmena posypały się wiadomości z gratulacjami, które udostępniły zdjęcia tej oferty w mediach społecznościowych. Oczekuje się, że para pobierze się latem.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 30, 2024 20:00:52 GMT
Żona Tarkana, Pınar Tevetoğlu, którą uchwycili reporterzy magazynu, niespodziewanie rozmawiała z dziennikarzami. Dzieląc się dobrą nowiną, Tevetoğlu powiedział: „W przygotowaniu jest bardzo fajny album, już prawie gotowy”. Tevetoğlu powiedział: „Liya jest już dorosła, ma 6 lat. Ma świetne relacje z ojcem. Jest super ojcem, bardzo opiekuńczym” i zapytał: „Czy twoja żona czuje się szczęśliwa, że ma córkę?” Odpowiedział na pytanie: „Myślę, że czuje się szczęśliwy”.
|
|
|
Post by man1000 on May 1, 2024 15:20:34 GMT
Opowiadając o aktorze i reżyserze Uğurze Yücelu, który był gościem w programie mistrza artysty Sibel Arny i brał udział w wielu ważnych produkcjach, Alabora podzielił się swoimi przemyśleniami na temat miłości. Alalabora powiedziała: „Kiedy się zakochuję, staję się katastrofą. To już przeszłość, ale jestem kobietą, która kocha miłość”. 64-letnia aktorka zapytała: „Ile lat jesteś żoną Uğura Yücela?” Zwrócił uwagę swoją odpowiedzią na pytanie. Alalabora wywołała zaskoczenie oświadczeniem: „Jesteśmy małżeństwem od 30 lat. Właściwie nadal jesteśmy małżeństwem. Jednak nie jesteśmy już razem”. Prezenter zapytał: „Dlaczego nie możesz uzyskać rozwodu?” "Nie wiem. Nie mogliśmy się rozwieść. Chyba nie ma już sensu brać ślubu i się rozwodzić. Mieszkamy już osobno, ale nasza przyjaźń i rozmowa trwa nadal. Jesteśmy rodziną, to nie ma znaczenia Bylibyśmy bardzo zdenerwowani, gdyby coś nam się stało. Zawsze jesteśmy przy sobie w przypadku jakichkolwiek kłopotów. Rozumiemy swój stan zdrowia, nawet po tonie naszego głosu. Odpowiedział:
|
|
|
Post by man1000 on May 2, 2024 16:03:52 GMT
Słynny muzyk Tarkan uczcił rocznicę ślubu ze swoją żoną Pınar Tevetoğlu romantycznym postem w mediach społecznościowych. Megagwiazda stworzyła emocjonujący moment, dzieląc się ze swoimi obserwatorami wspomnieniami, które uczyniły jego wyjątkowy dzień niezapomnianym. W poście Tarkana umieścił starą ramkę na zdjęcia, specjalną na rocznicę ślubu. Zdjęcie z 2016 roku, kilka tygodni po ślubie, odzwierciedlało szczęśliwe chwile pary. Dodając notatkę „Romantyczny tbt pasowałby w te dni naszej rocznicy ślubu… Słodkie kadry z 2016 roku, kilka tygodni po naszym ślubie… P&T”, Tarkan wyraził swoje uczucia.
|
|
|
Post by man1000 on May 2, 2024 19:52:00 GMT
MGX Film , do którego należy także pierwsze w Turcji wirtualne studio produkcyjne MGX Studio, rozpoczyna serię filmów „Immaculate” . Muammer Tali i Serkan Dağlı piszą nowy projekt, który firma nakręci po serialach „Prins” i „Encounters” . Onur Buldu zagra główną rolę w serialu komediowym . Projekt, który zaprezentuje publiczność na platformie Exxen , która będzie transmitować także projekt „Spotkania” , będzie się składał z 6 30-minutowych odcinków. Trwają negocjacje w sprawie głównej roli kobiecej, która będzie towarzyszyć Onurowi Buldu w serialu.
|
|
|
Post by man1000 on May 4, 2024 15:21:36 GMT
Nowy projekt Hamdiego Alkana , serial dokumentalny „Blue Project: I am Human Too”, opowiada o mało znanych historiach policjantów, którzy popełnili samobójstwo podczas pełnienia służby w Ameryce. Opierając się na fakcie, że liczba policjantów, którzy zginęli na służbie, była mniejsza niż liczba policjantów, którzy popełnili samobójstwo, w filmie dokumentalnym, którego narratorem był hollywoodzki gwiazdor filmowy Kevin Sorbo , znany z projektów Herkules i Andromeda , znalazł się m.in. rodziny policjantów, którzy popełnili samobójstwo, wyżsi funkcjonariusze policji, władze lokalne. Uwzględniono opinie administratorów, polityków, psychologów i psychoterapeutów. W kręceniu filmu dokumentalnego wezmą udział politycy Nick Lalota, Andrew Garbarino, Ray Tiernay i Lucie Kwon . Zakończenie 6-odcinkowego filmu dokumentalnego, który jest kręcony w Nowym Jorku, planowane jest na ten miesiąc i jego premiera na platformie cyfrowej w Ameryce .
|
|
|
Post by man1000 on May 5, 2024 14:57:28 GMT
Turecki rynek seriali telewizyjnych, czyli kraj, który po Ameryce sprzedaje najwięcej seriali na świecie, zaczął odczuwać duży wpływ rosnących kosztów. Koszt odcinka serialu telewizyjnego, który trzy lata temu wynosił 1–1,5 miliona, przekroczył obecnie 10 milionów TL. Jak w każdym segmencie kraju, na rynku seriali telewizyjnych koszty produkcji, płace aktorów, scenarzystów, reżyserów i ekipy technicznej wzrosły 10-krotnie . W przeciwieństwie do tej sytuacji opłaty reklamowe nie rosły w takim tempie jak w przeszłości (z tego powodu serial trwa 120 minut i jest kręcony z udziałem 2 drużyn) . Ta sytuacja spowodowała, że coraz więcej seriali, zwłaszcza w tym roku, ma swój finał. Kiedy seriale nie były w stanie pokryć swoich kosztów reklamami zebranymi w czasie emisji, kanały zaczęły szybciej kończyć serial, jeśli nie było gwarancji sprzedaży międzynarodowej. Cała ta sytuacja finansowa wpłynęła na przygotowania do letniej serii. Z najnowszych doniesień wynika, że ARC Film i D Media w ostatniej chwili ze względu na rosnące koszty zrezygnowały z projektów letnich seriali, które planowały nakręcić latem tego roku. Jeśli nie pojawią się nowe informacje, w tym roku nie będą kręcone żadne letnie seriale. Z drugiej strony przewiduje się, że kryzys gospodarczy zmniejszy liczbę seriali we wrześniowym sezonie. Krążą pogłoski, że praktyka 7 seriali w 7 dni zostanie zniesiona, a kanały będą emitować mniej seriali.
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2024 15:03:35 GMT
I dobrze, bo tych seriali jest po prostu za dużo. W efekcie jakość spada. Pomijam, że wiele porządnych i solidnie przygotowanych projektów pada ofiarą przypadku (albo pecha, jak zwał tak zwał) i zalicza klapę.
|
|
|
Post by man1000 on May 5, 2024 15:11:05 GMT
lucy ,Pewnie duza liczba aktorów bedzie chciala zagrac w filmie niz serialu bo sa bardziej opłacalne
|
|
|
Post by elysa7 on May 5, 2024 16:06:26 GMT
Może i to dobrze. Faktycznie mniej seriali, a lepsze. Bo po co po 10 letnich produkcji skoro to jakieś badziewia? A i aktorzy, którzy się nadają do grania może też zejdą ze sceny. Wielu, a raczej wiele takich panien mogłoby jedynie poprzestać na Instagramie czy innej platformie.
|
|
|
Post by man1000 on May 7, 2024 9:21:40 GMT
Otrzymałem wiadomość od nadawcy Novelas+ odnośnie serialów Dizi że trwają rozmowy ale wszystkich ich nie wyemitują ciekawe czy to jest prawda że zostały tylko 2 seriale z Dizi do wyemitowania 🤔
|
|
|
Post by man1000 on May 7, 2024 15:33:40 GMT
Studio koprodukcji i dystrybucji z siedzibą w Dubaju, Geophil , nabyło wiele tureckich seriali dramatycznych do dystrybucji w Indiach od głównych tureckich producentów, w tym Calinos Entertainment, Inter Medya i MediaHub. Do wartych uwagi tytułów nabytych należy popularny turecki serial cyfrowy „Ilk Ve Son” („Deeply”), dramat romantyczny wyprodukowany przez Calinos Entertainment skupiający się na relacjach młodej pary aż po ich rozwód dziesięć lat później, „Aşk Laftan Anlamaz” („Miłość nie t Understand Words”) od Inter Medya. To romans w miejscu pracy pomiędzy synem właścicielki dużej firmy modowej a jej pracownikiem) oraz „Kirik Hayatlar” („Broken Lives”), dramat romantyczny z MediaHub skupiający się na poświęceniach, jakie para musi ponieść, by pozostać razem pomimo zgody matki zrobić wszystko dla władzy. Dodatkowe nabyte tytuły to „Broken Destiny”, „Last Summer” i „Aziz”. W ciągu ostatniego roku Geophil stał się wiodącym miejscem dostarczania najwyższej jakości treści tureckich dla indyjskich nadawców. Dzięki swojej wyjątkowej wiedzy na temat tureckiej rozrywki firmie Geophil udało się pozyskać najbardziej odpowiednie i ekscytujące treści dla odbiorców w całym regionie, a kolejne oferty zostaną ogłoszone w nadchodzących tygodniach. Oprócz działalności dystrybucyjnej firma Geophil ogłosiła niedawno powstanie GlobalSphere Studios, spółki joint venture z turecką firmą medialną MediaHub, skupiającej się na koprodukcji tureckich seriali dramatycznych premium. „Alaca”, pierwsza seria pod marką GlobalSphere, miała swoją premierę dla międzynarodowych nabywców na targach MIPCOM 2023. Robin Philip, dyrektor zarządzający firmy Geophil stwierdził : „ Geophil angażuje się we współpracę z najlepszymi tureckimi dystrybutorami i studiami, aby pozyskać seriale, które urzekają indyjską publiczność. Wykorzystując naszą wiedzę dotyczącą treści w Turkiye, MENA i Azji, starannie wybieramy programy, które naszym zdaniem odniosą sukces, zwłaszcza że niektóre tematy w programach tureckich silnie przemawiają do indyjskich widzów. Jesteśmy z tego dumni, w miarę dalszego rozszerzania naszych globalnych wysiłków koprodukcyjnych służyć jako wiodące centrum konsumpcji treści tureckich w całych Indiach.”
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 7, 2024 18:18:45 GMT
Jeśli nie pojawią się nowe informacje, w tym roku nie będą kręcone żadne letnie seriale. Z roku na rok te seriale były coraz gorsze. A wytwórnie chciały szybkiego łatwego zarobku. I też chyba inne kraje tak na ślepo nie kupuje. Obecnie na tureckim rynku mamy dużo seriali ale dużo na to samo kopyto odgrzany kotlet. Obecnie mamy ilość nie jakość. Ja obecnie nie oglądam nic poza Tas Kagit Makas bo gra tam ekin. A charyzma na linii Ekin Ozan jest świetna. Ostatnim rom-comem który był wielkim hitem międzynarodowym był chyba SCK a to już cztery lata temu. Inna sprawa że go potem koncertowo spieprzyli bo była duża sprzedaż. Chciałbym znów złapać takiego bakcyla jakiego miałem wchodząc w ten świat w 2019 roku. Ale obecnie nic mnie nie ciągnie a patoli mam po dziurki w nosie. Z drugiej strony serial może być świetny a ta kapryśna publika go nie będzie oglądać i po pięciu odcinkach finisz. Ostatnie lata pokazały że rynek dizi poszedł na ilość nie jakość. A może najwyższy czas wrócić do tej jakości w jakiej większość z nas się zakochało odkrywając Tureckie seriale.
|
|
|
Post by man1000 on May 7, 2024 18:51:03 GMT
Next,a może skusisz się na serial Hudutsuz Sevda ja aktualnie oglądam i polecam z całego serca niestety Taś Kagit Makas to nie moje klimaty
|
|
|
Post by mira on May 8, 2024 7:07:26 GMT
Jeśli nie pojawią się nowe informacje, w tym roku nie będą kręcone żadne letnie seriale. Z roku na rok te seriale były coraz gorsze. A wytwórnie chciały szybkiego łatwego zarobku. I też chyba inne kraje tak na ślepo nie kupuje. Obecnie na tureckim rynku mamy dużo seriali ale dużo na to samo kopyto odgrzany kotlet. Obecnie mamy ilość nie jakość. Ja obecnie nie oglądam nic poza Tas Kagit Makas bo gra tam ekin. A charyzma na linii Ekin Ozan jest świetna. Ostatnim rom-comem który był wielkim hitem międzynarodowym był chyba SCK a to już cztery lata temu. Inna sprawa że go potem koncertowo spieprzyli bo była duża sprzedaż. Chciałbym znów złapać takiego bakcyla jakiego miałem wchodząc w ten świat w 2019 roku. Ale obecnie nic mnie nie ciągnie a patoli mam po dziurki w nosie. Z drugiej strony serial może być świetny a ta kapryśna publika go nie będzie oglądać i po pięciu odcinkach finisz. Ostatnie lata pokazały że rynek dizi poszedł na ilość nie jakość. A może najwyższy czas wrócić do tej jakości w jakiej większość z nas się zakochało odkrywając Tureckie seriale. Ja weszłam trochę wcześniej, ale też tęsknię za tamtymi czasami. To był istny szał! Zarywałam noce i to kilka pod rząd, żeby tylko obejrzeć serial. Oglądałam każdy live. Co chwilę wyszukiwałam w sieci nowości z planu, szukałam przecieków. Nawet był czas, że jednorazowo ciągnęłam 8 seriali tygodniowo. Nawet potrafiłam się pokłócić z mężem o te seriale A teraz? Nie chce mi się oglądać niczego. Jeszcze trzy miesiące temu ciągnęłam 3 czy 4 seriale, ale nagle przestałam oglądać i nie potrafię się zmusić do powrotu Jak już zacznę, to pewnie się wciągnę, ale nie potrafię zacząć.
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 10:15:41 GMT
Uważam, że przesadzacie z narzekaniem. Seriali jest faktycznie za dużo i żeby znaleźć coś dla siebie, trzeba się wysilić. Same zwiastuny to trochę za mało, żeby na ich podstawie oceniać projekty, a większość z Was w ten sposób wybiera. I jeszcze kierując się obsadą, a dokładniej goniąc ciągle za tymi samymi nazwiskami. Wybieracie seriale, w których grają ulubieńcy sprzed lat i oglądacie je na siłę (często wmawiając sobie, że są świetne, bo gra tam aktor XY, albo szukając innego punktu zaczepienia, żeby go dalej oglądać). Ale po co? Każdy by się zmęczył i zdemotywował oglądając dla idei.
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 10:18:34 GMT
Ozge Yagiz ma nowy projekt na jesień.
|
|
|
Post by man1000 on May 8, 2024 11:05:53 GMT
lucy,Moze w 2025 roku po tym kryzysie wroca nasze ulubione seriale z ulubionymi aktorami i bedzie ich wiecej
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 12:03:38 GMT
man1000, przede wszystkim niech się pojawią dobrze napisane fabuły w oprawie na wysoki połysk (realizacji na wysokim poziomie). Aktorzy też są ważni, ale to nie oni sprawiają, że serial jest udany. Dlatego wcale nie muszą być ulubieni, ważne, żeby umieli grać i żeby dobrze się na nich patrzyło (im więcej ładnych twarzy, tym lepiej).
|
|
|
Post by man1000 on May 8, 2024 14:27:39 GMT
Choć słynna prezenterka Saba Tümer zyskuje obecnie sławę dzięki swojemu programowi na YouTube, tym razem stała się gorącym tematem w mediach społecznościowych dzięki wypowiedzi na temat swojego życia miłosnego. Tümer powiedział: „Przez rok utrzymywałem post miłosny” i wyjaśnił, że wprowadził do swojego życia interesujący rytuał. Z wypowiedzi Tümera wynika, że ten proces, przez który przechodził przez rok, nie będąc z nikim w żadnym związku ani nawet nie trzymając się za rękę, wyrażał wiarę w to, że przyjdzie do niego prawdziwa miłość. Tümer stwierdził, że chce spróbować tego procesu i stwierdził, że teraz czeka na prawdziwą miłość. Te wypowiedzi słynnego prezentera wywołały szerokie reperkusje w mediach społecznościowych. Jego zwolennicy z ciekawością śledzą radykalną decyzję Tümera i jego nowe oczekiwania w życiu miłosnym. Ten nowy okres w życiu miłosnym Saby Tümer przyciąga uwagę, ponieważ oferuje zarówno jej własne doświadczenia, jak i inne spojrzenie na miłość. Jego zwolennicy nadal z ekscytacją obserwują podróż Tümera w poszukiwaniu prawdziwej miłości.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 8, 2024 16:49:38 GMT
Uważam, że przesadzacie z narzekaniem. Seriali jest faktycznie za dużo i żeby znaleźć coś dla siebie, trzeba się wysilić. Nie chce oglądać kolejny raz tej samej patoli, a niestety 80% dizi opiera się na przemocy a ja nie potrafię już patrzeć na takie serial . Życie mi wystraczająco dostarcza emocji, tureckie patole nie muszą. A jak chce sobie zapodać fajną emocje to obecnie w tureckich serialach ich nie widzę. Jak jest jakiś serial gdzie nie ma tej przemocy, to zaraz jest zdejmowany bo nikt tego nie chce oglądać. Jak ty znajdujesz w tych powtarzalnym schematycznym na to samo kopyto kolejny serial kopiuj wklej to super że chodź tobie się udaje. Ja nie znajduję, pozwól mi mieć inną opinię. Ja weszłam trochę wcześniej, ale też tęsknię za tamtymi czasami. To był istny szał! Zarywałam noce i to kilka pod rząd, żeby tylko obejrzeć serial. Oglądałam każdy live. Co chwilę wyszukiwałam w sieci nowości z planu, szukałam przecieków. Nawet był czas, że jednorazowo ciągnęłam 8 seriali tygodniowo. Nawet potrafiłam się pokłócić z mężem o te seriale A teraz? Nie chce mi się oglądać niczego. Jeszcze trzy miesiące temu ciągnęłam 3 czy 4 seriale, ale nagle przestałam oglądać i nie potrafię się zmusić do powrotu Jak już zacznę, to pewnie się wciągnę, ale nie potrafię zacząć Dokładnie mam tak samo, na początku oglądałem po 5/6 seriali tych emitowanych na bieżąco. Dodatkowo się oglądało po nocach zarywało te noce. Czekało się na te wolną chwilę by odpalić serial. A potem jak się skończyło zostawał taka pustka że coś się skończyło. A teraz za przeproszeniem wszystko mi lotto, nie wiem nic co się dzieje w dizilandzie. Obecnie jedyną moją perełką jest Tas Kagit Makas. Duet Umut&Harun jest świetny. Jak za przeproszeniem wchodzą na salę sądową to latają kurwiki. <3
|
|