💥💥💥 Zdjęcia do serialu o kryptonimie Bir Ask Masali, z Ebru Sahin i Muratem Yildirimem w rolach głównych, wyprodukowanego przez TMC Film dla NOW, rozpoczną się w sierpniu.
Tytuł serialu, w którym główne role podzielą Murat Yildirim i Ebru Sahin, nie został jeszcze w 100 procetach potwierdzony. Projekt, który jest jednym z najbardziej ambitnych nowych seriali NOW w nowym sezonie, zostanie napisany przez Emre Ozdura i wyreżyserowany przez Recay Karagöz.
W serialu wyprodukowanym przez TMC Film, który opowiada mocną historię miłości i nienawiści, Murat Yıldırım wcieli się w „Demira Akçınara”, szefa Akçınar Architecture, a Ebru Sahin wcieli się w „Nazlı Köker”, która całkowicie poświęca się synowi Memo.
Oprócz głównych aktorów serialu, którego zdjęcia zaplanowano na sierpień, pierwszym ogłoszonym aktorem był Çağdas Onur Ozturk w roli najlepszego przyjaciela Demira, Aziza Cema. Ogłoszono także aktorów, którzy wcielą się w rolę: matki Demira, Cavidan i jego ojca, Esata Akcinara. Zerrin Nisanci zagra Cavida, a Ugur Cavusoglu zagra Esata.
Trwają także negocjacje w sprawie ról w serialu: - Atesa - najstarszy syn rodziny Akcinarów, Defne - partnerka Demira, Zafer - ojciec Defne Berna - najlepsza przyjaciółka Nazli i kochanka Aziza Cema.
Jednym z bardzo oczekiwanych seriali telewizyjnych NOW w nowym sezonie będzie serial o kryptonimie „Bir Aşk Masalı”. Ebru Şahin (Nazlı) i Murat Yıldırım (Demir), którzy podzielą się głównymi rolami w serialu, którego nazwa nie została ustalona. jednak towarzyszyć im będą Çağdaş Onur Öztürk (Aziz Cem), Uğur Çavuşoğlu (Esat) i Zerrin Nişancı (Cavidan). Bardzo piękna i odnosząca sukcesy aktorka wcieli się w serialu w rolę partnerki Demira, Defne Altınöz. Ezgi Eyüboğlu został Defne bardzo oczekiwanego serialu , a Defne zwiększy napięcie w serialu, będąc największą przeszkodą na drodze do miłości Nazlı i Demira w serialu, którego zdjęcia rozpoczną się w nadchodzących tygodniach . Serial wyreżyseruje Recai Karagöz , a scenariusz napisze Emre Özdür .
💥💥💥 Już niedługo na planie pojawi się serial o kryptonimie „Historia jednej miłości” z Ebru Sahin i Muratem Yildirimem w rolach głównych. W serialu napisanym przez Emre Ozdura i wyreżyserowanym przez Rekaya Karagöza Ebru Sahin wcieli się w Nazli, która poświęca się swojemu synowi Memo i skrywa wielką tajemnicę, a Murat Yildirim wcieli się w charyzmatycznego architekta Demira.
W serialu wystąpią także Ezgi Eygüboğlu (Defne), Çağdaş Onur Öztürk (Aziz Cem), Ugur Cavusoglu (Esat) i Zerrin Nishanci (Cavidan).
W obsadzie znaleźli się także Kubilay Karslioglu i Hakki Ergok. Kubilay Karslioglu wcieli się w rolę „Arifa” i wystąpi przed publicznością w roli doświadczonego sąsiada Nazli (Ebru Sahin). Hakkı Ergök zagra Haluka, pracownika Cavidan (Zerrin Nisanci).
W najbliższy weekend na Cyprze wejdzie na plan serial telewizyjny „Bir Aşk Masalı” z Muratem Yıldırımem i Ebru Şahinem w rolach głównych . Scenariusz serialu, którego producentem jest Erol Avcı, napisali Emre Özdür i Hazar Kozice . W serialu wyreżyserowanym przez Recai Karagöz , Murat Yıldırım „Demir Akçınar”, Ebru Şahin „Nazlı Orman”, Pamir Boyraz „Memo Orman”, Ezgi Eyüboğlu „Defne Altınöz”, Çağdaş Onur Öztürk „Aziz Cem”, Zerrin Nişancı „Cavidan Akç inar" , Uğur Çavuşoğlu „Esat Akçınar”, Gamze Topuz „Canan Orman”, Burcu Türünz „Berna”, Gülin İyigün „Şevval”, Birsen Dürülü „Nurşen”, Kubilay Karslıoğlu „Arif”, Numan Çakır „Zafer”, Hakkı Ergök „Haluk” , Cem Büyükdöğerli „Levent”, Sude Belkıs „Aslı”, Yıldırım Memişoğlu „Birol”, Toprak Kahraman „Can” dzielą główne role.
Obsada miła dla oka. Przy okazji, pokażą nam trochę Cypru - mam cichą nadzieję. Oby tylko historia przypadła Turkom do gustu, bo inaczej z dużej chmury, będzie mały deszcz
W najbliższy czasie planowana jest emisja serialu „A Love Tale” . Murat Yıldırım i Ebru Şahin podzielą się głównymi rolami w serialu, który stworzy Erol Avcı, producent niezapomnianych projektów . Ogłoszono aktora, który powróci do życia „Ateş” , najbardziej zaskakującej postaci serialu napisanego przez Emre Özdüra i Hazara Kozice . Murat Yıldırım pojedzie do Marrakeszu Kerem Özdoğan , scenarzysta i projektant plakatów, a także aktor , wcielił się w Ateşa w serialu telewizyjnym „Bir Aşk Masalı” . Ateş pojawi się przed widzami w serialu jako brat Demira (Murat Yıldırım) . Kerem Özdoğan, jeden ze scenarzystów bijącego rekordy serialu Prince firmy Blutv, po raz pierwszy weźmie udział w mainstreamowym serialu telewizyjnym. Ekipa serialu w reżyserii Recai Karagöz wyruszy w środę na cypryjskie sceny. Sceny będą kręcone także w Marakeszu w Maroku, kraju żony Murata Yıldırıma, İmana Elbaniego. Zdjęcia do serialu i scen w Marrakeszu będą kręcone jednocześnie na Cyprze.
Ładni ludzie, to fakt, ale czy pasują do siebie? Ona jakaś speszona się wydaje.
Co do zmiany fryzury, zdjęcia chyba jeszcze nie ruszyły (?), więc jest czas, ale wydaje mi się, że Ebru na tyle lubi swoje włosy, że nic tutaj się nie zmieni. W ogóle to chyba nigdy nie widziałam jej w wyprostowanych włosach.
Co do zmiany fryzury, zdjęcia chyba jeszcze nie ruszyły (?), więc jest czas, ale wydaje mi się, że Ebru na tyle lubi swoje włosy, że nic tutaj się nie zmieni. W ogóle to chyba nigdy nie widziałam jej w wyprostowanych włosach.
Osobiście, uważam ich za piękną parę. A że speszona? Nie zauważam tego, ale być może to jest respekt przed starszym , bardziej doświadczonym kolegą po fachu. Co do włosów, to uwielbiam kręcone
Mnie trochę martwi zbyt wielkie oczekiwanie w stosunku do serialu ( "najbardziej oczekiwany serial"). To częste zjawisko w świecie tureckich seriali, pisanie, reklama, och, ach, a potem...
Edit. Aż poszukałam. Też jest nieźle.
To jej image z "Yasak Elma", z odcinków z 2018 roku (kiedy to minęło???). Jest nawet scena z tych zdjęć na YT. Długo w nim nie pograła, ale z tego co pamiętam na ogół miała proste włosy.
Mnie trochę martwi zbyt wielkie oczekiwanie w stosunku do serialu ( "najbardziej oczekiwany serial").
julia, na socjalach przy co drugim seriali to piszą, także luzik. Natomiast serial jest na pewno oczekiwany, bo oboje aktorzy głowni mają wielu fanów na całym świecie. Ale dla Turków przed telewizorami (czyli decydentami w zakresie powodzenia projektu) jest to i tak bez znaczenia. Dlatego wszystko zależy od fabuły (dobrego scenariusza) i szczęścia.
Murat Yıldırım wciela się w postać słynnego architekta Demira Akçınara, a Ebru Şahin gra Nazlı Orman, samotną matkę, która poświęca życie swojemu synkowi Memo.
Opis: W serialu o silnej historii miłosnej, kiedy Demir Akçınar (Murat Yıldırım), który jest wujkiem Mema (Pamir Boyraz) dowiaduje się, że jego zmarły brat ma syna, wyrusza za Nazlı (Ebru Şahin), aby jej go odebrać.
na socjalach przy co drugim seriali to piszą, także luzik. Natomiast serial jest na pewno oczekiwany, bo oboje aktorzy głowni mają wielu fanów na całym świecie. Ale dla Turków przed telewizorami (czyli decydentami w zakresie powodzenia projektu) jest to i tak bez znaczenia. Dlatego wszystko zależy od fabuły (dobrego scenariusza) i szczęścia.
Murat Yıldırım wciela się w postać słynnego architekta Demira Akçınara, a Ebru Şahin gra Nazlı Orman, samotną matkę, która poświęca życie swojemu synkowi Memo.
Zgadzam się Lucy, zwłaszcza z tym szczęściem, bo sama wiesz, że wcale nie tak rzadko, scenariusz był dobry, a Turkom coś nie pasowało i była klapa.
Demir chce odebrać dziecko Nazli. Z tym odbieraniem dzieci mieliśmy już do czynienia.
W "Hercai" babka zabrała wnuka po kryjomu.
W "Ask ve Ceza", matka Yasemin, bała się, że wpływowa rodzina Baldarów może odebrać jej dziecko. Sahnur - matka Savasa , gdy Nazan spotykała się z Borą , bała się , że teściowie córki odbiorą jej syna.
W "Gulperi" dziadkowie zabrali dzieci bohaterki, którą grała Nurgul i po jej wyjściu z więzienia, nie chcieli oddać.
💥💥💥 Zdjęcia do nowego serialu TMC w Stambule, z udziałem Murata Yildirima i Ebru Sahin, które zostaną pokazane na kanale #NOW, rozpoczną się 7 sierpnia. Ostateczny tytuł serialu nie został jeszcze ogłoszony.
Serial bedzie emitowany w jednym z 3 dni: wtorek, środa i piątek.
Do obsady dołączył Şahkan Sekman. Młody aktor, który jest również utalentowanym muzykiem, wcieli się w postać "Alego", sympatycznego i czarującego brata Berny (Burcu Türünz), który jest barmanem w kawiarni, w której Nazlı pracuje jako kelnerka.
Z Muratem wszystko biorę ...w ciemno Świetny, bardzo dobry czy przeciętny - nieważne.
Ciekawa jestem tego chłopca, bo zdjęcie jakoś mnie nie przekonuje.
No i jeszcze mam nadzieję na to, że na planie serialu nie będzie asysty pani Yildirim W "Teskilacie" nie była potrzebna ze względu na tematykę, ale tutaj ma być nienawiść, a potem miłość, a tego Imane nie lubi Nie chodzi mi o romanse i flirty na planie między zajętymi partnerami, ale obawiam się, że dawnego Demira i Savasa, to już w tej serialowej bajce o miłości nie zobaczymy.
Serial, to nie teatr, gdzie wszystko się markuje i może się podobać. Oby nie było, jak w "Yemin", gdy wymowne patrzenie w oczy przez dwie minuty, wykańczało i zniechęcało.
Kwestia odbierania dzieci jest już nam znana, pytanie - do którego z seriali będzie największe podobieństwo
Dniem emisji będzie wtorek. Konkurenci: Bahar Mehmed Fetihler Sultanı serial kanału ATV Annem Ankara lub Güzel Asklar Diyari (obstawiam AA)
"Bahar" trzyma się mocno, więc będzie bardzo dużą konkurencją. Pozostałe , nie wiem czy to nowości, czy też nie, bo już długo nie mam czasu na śledzenie tego, co jest, co się kręci...
Oglądałam "Bahar", ale do pewnego momentu, później odpuściłam...