jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Aug 23, 2024 8:36:21 GMT
Nowy tytuł Beni Bul. Dobrze, że zmienili bo serial z ATV Bir Gece Masali będzie emitowany we wtorki więc jeżeli ten też dostanie wtorek była by chryja.
|
|
|
Post by julia on Aug 23, 2024 9:45:38 GMT
Nowy tytuł Beni Bul. Dobrze, że zmienili bo serial z ATV Bir Gece Masali będzie emitowany we wtorki więc jeżeli ten też dostanie wtorek była by chryja. Nie życzę tego serialowi ze względu na aktorów. Ale za turecka widownią nie trafisz. Póki co, "Bahar " ma się świetnie, choć osobiście nie rozumiem fenomenu tego serialu. W tylu produkcjach pokazywano kobiety, które w trudnej sytuacji potrafiły stanąć na nogi i dopiąć celu.
|
|
|
Post by lucy on Aug 23, 2024 10:16:13 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 23, 2024 10:18:58 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 23, 2024 13:55:28 GMT
Gdyby jeszcze muzykę pisał tu Kirac to bym to oglądała nawet z literkami.
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 24, 2024 13:55:41 GMT
Ojej. Znowu wygląda tak samo. Jest piękna, ale dlaczego znowu mam patrzeć właśnie na Reyhan? Szkoda.
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2024 12:40:01 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Aug 28, 2024 20:57:19 GMT
W serialu telewizyjnym Beni Bul , wyprodukowanym przez TMC Film i wyprodukowanym przez Erola Avcı, w rolach głównych wystąpili Murat Yıldırım i Ebru Şahin . Zmieniła się nazwa serialu, który jest jednym z najbardziej oczekiwanych projektów nowego sezonu. Według najnowszych doniesień zza kulis, nowa nazwa ambitnego projektu to „Secret Garden”(Gizli Bahçe) . W serialu, który przyciąga uwagę swoją przejmującą historią, Murat Yıldırım pojawił się przed kamerą także w Marakeszu, fascynującym mieście Maroko, kraju jego żony İman Elbani , a Ebru Şahin pojawił się przed kamerą w naszym młodym ojczyzna, Cypr.
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2024 9:55:10 GMT
Z planu..
|
|
|
Post by man1000 on Aug 29, 2024 13:53:07 GMT
Murat Yıldırım powróci na ekrany w nowym sezonie z serialem Sekretny Ogród, nakręconym przez TMC Film dla NOW. Dowiedzieliśmy się, że Murat Yıldırım, który w serialu w reżyserii Recai Karagöz grał charyzmatycznego architekta Demira, przeszedł drobną operację oka. Z tego powodu Yıldırım, który był zmuszony przez tydzień trzymać się z dala od planu, wkrótce odzyska zdrowie i wróci na plan. Oprócz Stambułu niektóre sceny z pierwszych odcinków kręcono w Maroku i na Cyprze. Wkrótce udostępnimy długo oczekiwany zwiastun i plakat serialu.
|
|
|
Post by lucy on Sept 3, 2024 12:34:30 GMT
Z planu..
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2024 9:56:56 GMT
Pozdrowienia z planu..
|
|
|
Post by Alex on Sept 6, 2024 21:51:03 GMT
Przejrzałam sobie temat i widzę, że największym problemem jest wygląd Ebru i trochę nie kumam, bo co ona ma niby zrobić z tymi włosami według was? Ja uważam, że ma je śliczne i też bym nie ruszała, mimo że ja akurat lubię takie zmiany i ciężko byłoby mi wytrzymać na dłuższą metę wiecznie z tą samą fryzurą. No i druga sprawa jest taka, że w Turcji raczej mało popularne jest farbowanie i wszystkie aktorki od protek chodzą ciągle w długich, czarnych włosach. Ebru co najwyżej by je mogła wyprostować, ale tylko by je poniszczyła... Poza tym pokażcie mi jakieś aktorki tureckie, które zmieniały imidż do roli, bo ja ani jednej nie kojarzę. Jedynie Deniz Baysal i Sevda Erginci robiły coś z włosami (niekoniecznie chyba nawet specjalnie do roli?), ale cała reszta ciage to samo... Hande, Neslihan, Burcu, Ayca, Hazar, Aybuke, Demet...
Czy ten serial będzie w całości kręcony na Cyprze czy tylko kilka pierwszych odcinków? Jakoś mi ani historia, ani stylówki (tutaj się akurat zgadzam, że bardzo przypominają Hercai, ale mnie się i tak podobają, mój klimat 😍) Ebru mi nie pasują do akcji w Stambule...
|
|
|
Post by julia on Sept 7, 2024 17:23:45 GMT
Czy ten serial będzie w całości kręcony na Cyprze czy tylko kilka pierwszych odcinków? Alex, niestety, tam i w Maroku robiono tylko dokrętki. Myślę, że one posłużą wprowadzeniu do akcji, potem dla retrospekcji. Tez wolałabym coś poza Stambułem, ale to są większe koszty. Co do Ebru, to ja ją bardzo lubię w takich włosach. Jeżeli zaś chodzi o farbowanie włosów, to Turczynki je farbują, ale najczęściej - z tego , co kojarzę - na blond. A z ciemnych tonacji, to oberżyna lub czekolada.
|
|
|
Post by lucy on Sept 8, 2024 14:26:59 GMT
Jest mnóstwo fryzur, które by mogła Ebru zrobić z tak bujnych włosów. Łącznie ze ścięciem ich do połowy lub całkowicie. Czy pofarbowaniem. Także jestem zawiedziona, że tutaj będzie na ekranie druga Reyyan. Jedyna nadzieje, że Ebru zagra swoją postać w oderwaniu od kreacji w Hercai. Z planu.. Murat wygląda bosko.
|
|
|
Post by mira on Sept 9, 2024 7:19:45 GMT
(...) pokażcie mi jakieś aktorki tureckie, które zmieniały imidż do roli (...) Jest ich sporo. Niektóre zmieniają się bardziej, inne mniej, ale nie wyglądają zawsze tak samo. Z takich, co mi na szybko przyszły do głowy:
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2024 8:50:10 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2024 11:49:05 GMT
To jest podobno ojciec Murata - w sensie odwiedził plan.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2024 15:20:24 GMT
Dzisiaj wyjdzie Zwiastun..
|
|
|
Post by man1000 on Sept 9, 2024 17:01:50 GMT
Zwiastun
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2024 17:21:41 GMT
Zwiastun 1
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2024 18:26:18 GMT
Nie jest zły. Czekam na więcej.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 9, 2024 19:32:40 GMT
Jeden z lepszych zwiastunów w tym sezonie.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2024 23:52:16 GMT
Pewnie zabłysną scenerią, bo pierwsze sceny były kręcone w Maroku i na Cyprze. Tytuł serialu też nie jest przypadkowy, bo w Marakeszu znajduje się cały kompleks okazałych pałaców arabsko-andaluzyjskich i marokańskich nazywany "The Secret Garden". Kto wie, czy pomysł nie był samego Murata, bo aktor bardzo dobrze zna ten kraj (jego żona to Marokanka).
|
|
|
Post by julia on Sept 10, 2024 9:24:31 GMT
To jest podobno ojciec Murata - w sensie odwiedził plan. Tak, to jest ojciec Murata- nauczyciel z zawodu. lucy , wiem, że rodzina i znajomi chcą popatrzeć na pracę na planie filmowym, ale dostaję dreszczy na myśl że będzie tam stróżować Imane Pewnie zabłysną scenerią, bo pierwsze sceny były kręcone w Maroku i na Cyprze. Tytuł serialu też nie jest przypadkowy, bo w Marakeszu znajduje się cały kompleks okazałych pałaców arabsko-andaluzyjskich i marokańskich nazywany "The Secret Garden". Kto wie, czy pomysł nie był samego Murata, bo aktor bardzo dobrze zna ten kraj (jego żona to Marokanka). Te ogrody , jak widać są piękne i fajnie , że takie smaczki będą w serialu. Byłoby świetnie, gdyby od czasu do czasu odrobinę Cypru czy Maroka pokazywano .Przypuszczalnie będzie to w retrospekcjach. Podoba mi się ten fragment ścieżki dźwiękowej i jestem ciekawa całej. lucy, wiesz, kto ją skomponował?
|
|
|
Post by mira on Sept 10, 2024 10:04:59 GMT
Plakat. Estetyczny i sugestywny.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 10, 2024 10:06:55 GMT
Chyba najlepszy w tym sezonie. Bardzo ładny
|
|
|
Post by Matthias on Sept 10, 2024 16:33:55 GMT
No, mi się bardzo podoba. Obok Karadut stawiam bardzo wysoko.
|
|
paulik
Nowicjusz
|
Post by paulik on Sept 10, 2024 16:59:01 GMT
Zwiastun jeden z lepszych w tym sezonie ☺️ Wiadomo w który dzień ma być emitowany serial?
|
|
|
Post by lucy on Sept 10, 2024 17:15:44 GMT
Plakat bardzo wymownie pokazuje dwa światy, ale nie podoba mi się ani stylówka Ebru, ani samo ujęcie (wygląda tu moim zdaniem jak nie-protka). Wiadomo w który dzień ma być emitowany serial? Wtorek.
|
|