|
Post by Matthias on Sept 10, 2024 17:28:51 GMT
A jak dla mnie, to wypadła bardzo dobrze na tym plakacie. I patrząc na niego, uważam, że wygląda na protkę. Muszę przyznać, że to chyba jest jednak najlepszy plakat ze wszystkich nowości. Przemyślany, dobrze dopracowany. Przynajmniej nie ma żółtego w przewadze .
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 10, 2024 18:18:51 GMT
Nie, no Ebru wygląda tutaj jak wykapana protka. Mogłabym nawet pomyśleć,że to bardziej romcom niż drama.
Wtorek? Aj, szkoda. Dwa fajne seriale będą rywalizować.
|
|
|
Post by lucy on Sept 10, 2024 23:05:44 GMT
Mnie już niestety zmęczył ten jej niezmienny wizerunek, że oprócz słabych wrażeń wzrokowych mam także problem z rozróżnieniem jej ról w oparciu o zdjęcia. Przypomniałam sobie o jeszcze jednym serialu w tej samej fryzurze.. Poza tym jestem ciekawa, czy nauczyła się już krzyczeć na scenie, bo po Hercai mam ciągle uraz do jej darcia się.
|
|
|
Post by lucy on Sept 10, 2024 23:12:02 GMT
Jeszcze takie wersje plakatu..
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 11, 2024 7:26:27 GMT
Ja bym chciała tylko , żeby od czasu do czasu wyprostowali jej chociaż te włosy. Ogólnie mam uraz przez serial ATV do nadmiernego darcia się czy płaczu.
|
|
|
Post by julia on Sept 11, 2024 15:01:25 GMT
Mnie już niestety zmęczył ten jej niezmienny wizerunek, że oprócz słabych wrażeń wzrokowych mam także problem z rozróżnieniem jej ról lucy, ale przynajmniej realizatorzy jej nie oszpecają, jak zrobili to z Meryem Uzerli w "Gecenin Kralicesi" Tak ją wyskubali, apotem ściągali gumką te chude pasemka w kucyk, aż żal było patrzeć.. Miejmy nadzieję, że może będą coś zmieniać w jej wyglądzie. Mnie akurat nie przeszkadza, bo widziałam ja tylko w "Hercai"
|
|
|
Post by lucy on Sept 11, 2024 22:40:39 GMT
ale przynajmniej realizatorzy jej nie oszpecają, jak zrobili to z Meryem Uzerli w "Gecenin Kralicesi" To się dopiero okaże. Meryem w pierwszym zwiastunie nie miała przecież mysiego ogonka.
|
|
|
Post by lucy on Sept 12, 2024 11:20:18 GMT
Z sesji plakatowej..
|
|
|
Post by julia on Sept 12, 2024 14:40:14 GMT
[tr][td class="content"][article] To się dopiero okaże. Meryem w pierwszym zwiastunie nie miała przecież mysiego ogonka.
[/article] lucy, masz rację, że w trakcie Meryem tak oszpecili. Zawsze zastanawiałam się, dlaczego? Ta sesja zdjęciowa Ebru i Murata fajna. Co prawda, to zaledwie migawka, ale przyjemna dla oka.
|
|
|
Post by lucy on Sept 12, 2024 16:01:15 GMT
Dodam tylko, że między Ebru i Muratem jest 15 lat różnicy.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 12, 2024 16:36:37 GMT
Szczerze nie widać a Murat grał już w Azizie z Simay Barlas (nawet małżeństwo), która jest od niego 20 lat młodsza a było to już ponad 3 lata temu. Niestety jak długo protami będą Ci sami aktorzy to wiek między nimi a aktorkami będzie się zwiększał raczej, bo rzadko protkami są aktorki w wieku między 30+ a 45.
|
|
|
Post by lucy on Sept 12, 2024 16:49:20 GMT
Murat jest o tylko 9 lat młodszy od Halita Ergenca, a wiekowo wygląda na jego syna. Także sam wiek biologiczny nie powinien być w tej mierze żadnym wyznacznikiem, ale to na ile kto wygląda.
|
|
|
Post by mira on Sept 13, 2024 7:06:37 GMT
Murat wygląda bardzo dobrze. Śmiało może partnerować trzydziestolatkom. Ebru z pewnością jest bardzo ładną kobietą, natomiast mnie osobiście coś w jej urodzie drażni. Ale nie umiem zdefiniować, co dokładnie.
|
|
|
Post by lucy on Sept 13, 2024 10:08:29 GMT
|
|
|
Post by julia on Sept 13, 2024 10:38:54 GMT
Szczerze nie widać a Murat grał już w Azizie z Simay Barlas (nawet małżeństwo), która jest od niego 20 lat młodsza a było to już ponad 3 lata temu. Niestety jak długo protami będą Ci sami aktorzy to wiek między nimi a aktorkami będzie się zwiększał raczej, bo rzadko protkami są aktorki w wieku między 30+ a 45. Oczywiście, że nie widać i w "Azizie" Murat z Simay, bardzo mi się podobali Zdecydowanie lepiej niż Murat z Damlą. Murat jest o tylko 9 lat młodszy od Halita Ergenca, a wiekowo wygląda na jego syna. Także sam wiek biologiczny nie powinien być w tej mierze żadnym wyznacznikiem, ale to na ile kto wygląda. Zgadza się, Halit , który , który ma 54.lata wygląda poważnie. Murat na razie się trzyma i dobrze, bo jeszcze może trochę pograć protagonistów. Murat wygląda bardzo dobrze. Śmiało może partnerować trzydziestolatkom. Ebru z pewnością jest bardzo ładną kobietą, natomiast mnie osobiście coś w jej urodzie drażni. Ale nie umiem zdefiniować, co dokładnie. Jak najbardziej. Zgrabna sylwetka, sprężysty chód, wewnętrzna charyzma, głos, wzrok, ładna twarz, możliwości stylizowania fryzury... Co do Ebru, to bardzo lubię jej uśmiech. Co do jej włosów, to nie spodziewałabym się zmiany fryzury, chyba , że na późniejszym etapie. A tak a propos. jakaś ukraińska czy gruzińska fanka, która widzi Murata tylko z Tubą i twierdzi, że oni są razem, pisze , że efektem "małżeństwa" z tym marokańskim transseksualistą, jest to, że Murat , to teraz - " skóra i kości, zgorzkniały mężczyzna o chmurnym spojrzeniu" I jak się to ma do naszych spostrzeżeń
|
|
|
Post by lucy on Sept 14, 2024 23:09:09 GMT
Plakat bardzo wymownie pokazuje dwa światy, ale nie podoba mi się ani stylówka Ebru, ani samo ujęcie (wygląda tu moim zdaniem jak nie-protka). Wiadomo w który dzień ma być emitowany serial? Wtorek. Fpx się jednak zastanawia nad piątkiem, co by się wiązało z przeniesieniem (ewentualnie z zamknięciem) Kotu Kan.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 15, 2024 8:29:23 GMT
Obecnie NOW we wtorek ma lukę pozostałe dni jeżeli nie będzie odpalonej kosiarki to są/lub będą zajęte.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 15, 2024 17:44:04 GMT
Nie chciałabym aby dało ten serial na piątek, jeśli wywalą tamto. Nadal Show i Star mają silne pozycję. I nie wiem czy Ogród mógłby zagrnąć powyżej 5%
|
|
|
Post by Alex on Sept 15, 2024 18:16:32 GMT
Ja mam z urodą Ebru to samo. I się zastanawiam, czy to nie te rozczapierzone włosy odbierają jej urodę. Mnie się osobiście nie podoba to jak je czesze i nigdy bym takiej fryzury nie miała. Nie każdej twarzy w tak mocno kręconych ładnie. A ją wolę w prostych (w tym w spiętych w kucyk). PS: Ebru ma w urodzie "coś", co potrafi zniwelować tylko dobry makijaż. I wtedy mi się podoba. A ja uważam, że to "coś" i włosy są właśnie jej cechą charakterystyczną i wyróżniają z tłumu prawie tak samo wyglądających protek. W kucyku faktycznie ładnie wygląda, ale na pierwszych zdjęciach przy choince jest w ogóle do siebie niepodobna (przypomina mi trochę Sinem Unsal) i nie zwróciłabym na nią większej uwagi, bo wygląda tak samo jak wszystkie influ na instagramie, które już bywa ciężko rozróżnić.
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 11:23:49 GMT
Z sesji plakatowej..
|
|
|
Post by lucy on Sept 17, 2024 12:23:13 GMT
Z planu..
|
|
|
Post by Matthias on Sept 19, 2024 13:54:13 GMT
💥💥💥 Calinos Entertainment, jedna z wiodących firm zajmujących się dystrybucją treści, przejęła od TMC Film dystrybucję nowego serialu NOW #SecretGarden. Murat Yildirim i Ebru Sahin dzielą główne role w serialu, który będzie promowany i sprzedawany pod nazwą „Tajemniczy Ogród”.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 19, 2024 18:06:24 GMT
💥💥💥Kanał NOW, NIE CHCE nadawać serialu #GizliBahce we wtorek, choć w pozostałe dni jest zajęty... Konkurenci: #Opowieść na dobranoc #Bahar
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 19, 2024 18:30:20 GMT
Jak chwilę poczekają z tym serialem to im się piątek lub sobota zwolni, albo od razu mogą go utopić w zakamarkach szaf studia bo wtorek został opanowany chwilowo przez ATV i za chwilę się przekonamy czy powroty wtorkowe coś zostawią czy same padną pod Bir Gece Masali.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 20, 2024 22:01:25 GMT
Powiem coś za co pewnie zostanę zlinczowany, ale to tylko moja wyrażona w kulturalny sposób opinia. Murat z roku na rok przestaje siebie przypominać, ma młoda żonę i sam chce młodo wyglądać. O mimice twarzy już nie wspomnę. Ja rozumiem że show-biznes rządzi się swoimi sprawami. Ale jakiś umiar, on chce grać chyba do 60 tki 3o latka.
|
|
|
Post by julia on Sept 21, 2024 8:41:09 GMT
Powiem coś za co pewnie zostanę zlinczowany, ale to tylko moja wyrażona w kulturalny sposób opinia. Murat z roku na rok przestaje siebie przypominać, ma młoda żonę i sam chce młodo wyglądać. O mimice twarzy już nie wspomnę. Ja rozumiem że show-biznes rządzi się swoimi sprawami. Ale jakiś umiar, on chce grać chyba do 60 tki 3o latka. Next, dlaczego zlinczowany Wyrażasz swoja opinię i tyle. Show - biznes , ja napisałeś, rządzi się swoimi prawami, trzeba wyglądać dobrze, aby grać role amantów z dużo od siebie młodszymi partnerkami. Jak do tej pory, osobiście mi nie przeszkadza , że Murat chce wyglądać młodziej. Zobaczymy , co będzie dalej. To jeszcze nie jest niemiłe dla oka, a wręcz przeciwnie. Musimy też wziąć pod uwagę pracę makijażystów, którzy naprawdę potrafią "odmłodzić" albo "postarzyć", do tego odpowiednia fryzura i ...mamy innego człowieka Jako, że troszeczkę wiem na temat pracy w klinikach medycyny estetycznej, to już cykl zabiegów laserowych świetnie robi na cerę i owal twarzy., a nie jest to zabieg inwazyjny. Co do żony Murata, to ona jest od niego młodsza tylko o trzy lata. Z tym, że bez wątpienia ma na niego wpływ i obawiam się czy Murat udźwignie rolę zakochanego w tym serialu, gdyż nie przypuszczam, aby Imane " nie nadzorowała" jego pracy na planie
|
|
|
Post by man1000 on Sept 21, 2024 9:01:01 GMT
julia,Zapomniałaś też wspomnieć że w Turcji zabiegi laserowe i te z medycyną estetycznej sa duzo tansze niz w Polsce wiec więcej osób może sobie na nie pozwolić 😉
|
|
|
Post by julia on Sept 21, 2024 14:41:18 GMT
julia,Zapomniałaś też wspomnieć że w Turcji zabiegi laserowe i te z medycyną estetycznej sa duzo tansze niz w Polsce wiec więcej osób może sobie na nie pozwolić Otóż to, więc nic dziwnego, że aktorzy i nie tylko z takich zabiegów korzystają. Skoro laser na kręgosłup , kolana czy barki się sprawdza, to dlaczego na twarz ma być wybrykiem ? Jeszcze trochę, a to będzie niemal , jak wybielanie zębów
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 21, 2024 17:21:34 GMT
ak do tej pory, osobiście mi nie przeszkadza , że Murat chce wyglądać młodziej. Zobaczymy , co będzie dalej. To jeszcze nie jest niemiłe dla oka, a wręcz przeciwnie. Musimy też wziąć pod uwagę pracę makijażystów, którzy naprawdę potrafią "odmłodzić" albo "postarzyć", do tego odpowiednia fryzura i ...mamy innego człowieka W tym przypadku akurat na dwoje babka wróżyła. Bo ja pamiętam Murata choćby z ramo gdzie jeszcze przypominał Murata z starszych produkcji. Ja Murata lubię, ale uważam że się trochę w tym upiększaniu zatraca. Niech on gra tych protów nawet do 100. Ale jak długo będzie grał autentycznie 30 latka. Moim zdanie już nie długo. julia,Zapomniałaś też wspomnieć że w Turcji zabiegi laserowe i te z medycyną estetycznej sa duzo tansze niz w Polsce wiec więcej osób może sobie na nie pozwolić 😉 Widzę że tobie się włączyło jak nie jednej Polskiej celebrytce, której dieta zmieniająca rysy twarzy xd. Że ty w takie bajki wierzysz to mi się nie chce wierzyć.
|
|
|
Post by julia on Sept 22, 2024 9:43:42 GMT
Widzę że tobie się włączyło jak nie jednej Polskiej celebrytce, której dieta zmieniająca rysy twarzy xd. Że ty w takie bajki wierzysz to mi się nie chce wierzyć. Next, Nic mi się nie włączyło. Nie przesadzaj. Nie wierzę w diety , które zmieniają owal twarzy, nie jestem naiwna. Dieta może pomóc zgubić zbędne kilogramy, ale w pewnym wieku skóra nie ma elastyczności, więc wisi. Co do zabiegów laserowych na twarz , to jak napisałam, troszkę na ten temat wiem , bo znam osobę , która z nich korzysta , a także lekarza , który te zabiegi robi. Po serii zabiegów będzie zdecydowana poprawa jędrności, a co za tym idzie – wygładzenie się skóry. A tym samym zmniejszą się zmarszczki i zamkną pory. No , ale na to trzeba mieć pieniądze, aktorzy i celebryci na to mają. Inna sprawa, to zabiegi bardziej inwazyjne, jak liftingi w tzw. "wampirzy lifting", nie mówiąc o implantach... Co robi Murat - nie wiem i , jak na razie mi to nie przeszkadza. Jak długo, nie wiem. Jeśli zacznie przesadzać, to sam sobie zaszkodzi. Mam nadzieję, że ocknie się w porę, aby nie przypominać karykatury samego siebie. Najgorsze jest to, że wiek , korzystających z takich zabiegów się obniża i obecnie dwudziestoparolatki, a trzydziestolatki tym bardziej, korzystają z botoksu, kwasu hialuronowego. To dopiero jest dramat, co będzie z nimi za lat dwadzieścia? Next,a myślisz, że młode tureckie pokolenie aktorów tego nie robi? Hande Ercel, Fhryie Evcen, Meryem Uzerli....
|
|