|
Post by Onedine on Apr 17, 2021 12:29:36 GMT
10 sierpnia serial rozpocznie nadawanie w Argentynie na antenie Telefe. W jakim paśmie ? Z tego co pamiętam oni dają seriale z Turcji nie tylko popołudniami, ale też po 20, bo własnych chyba już nie produkują.
|
|
|
Post by lucy on Apr 19, 2021 15:17:31 GMT
10 sierpnia serial rozpocznie nadawanie w Argentynie na antenie Telefe. W jakim paśmie ? Z tego co pamiętam oni dają seriale z Turcji nie tylko popołudniami, ale też po 20, bo własnych chyba już nie produkują. W paśmie wieczornym na Telefe wystartował niedawno Doktorek, więc zważywszy, ze serial jest tam hitem, będzie leciał i leciał... tym bardziej, że MF odcinków natrzepał niemało. W dodatku niewykluczone, że w Turcji będzie kolejny sezon. Także wg mnie wieczór odpada. Do sierpnia jest jeszcze 4 miesiące. Nie spotkałam się jeszcze, żeby jakiś kanał zapowiadał emisję nowego serialu z takim wyprzedzeniem i podał jeszcze godzinę. Info jest na pewno z przecieków po targach, a nie od kanału.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 19, 2021 15:46:51 GMT
Reytingi za 18.04.2021 - NIEDZIELA ТОТАL:1. Teşkilat (7 odcinek) - 12.56%⬆ (+0.15) 7. Kefaret (22 odcinek) - 4.92%⬆ (+0.36) 13. Hercai (68 odcinek) - 3.31%⬇(-0.09)
29. Menajerimi Ara (34 odcinek) - 1.82%⬆(+0.08) АВ:1. Teşkilat - 13.03%⬇(-1.18) 8. Kefaret - 3.29%⬆(+0.20) 13. Menajerimi Ara - 2.81%⬆(+0.36) 29. Hercai - 1.50% (=)
|
|
|
Post by lucy on Apr 19, 2021 16:49:16 GMT
Ebru się obraziła na Akina? Ona chyba ciągle ma z kimś problem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 19, 2021 17:56:16 GMT
Co za drama. Za co się obraziła.
|
|
|
Post by julia on Apr 20, 2021 10:06:27 GMT
O co chodzi? Jaka obraza?
|
|
|
Post by lucy on Apr 20, 2021 10:15:01 GMT
Usunęła go z Instagrama. Nie dochodziłam szczegółów, bo mnie to mało interesuje. Wg mnie gwiazdorzy i tyle. Oprócz tego była afera z przyczepą kempingową Akina, w której doszło do bójki. Oczywiście Birsen, która Akina nie lubi mocno po nim wczoraj pojechała na swoim koncie. Akin dzisiaj wydał oświadczenie, żeby to sprostować.
|
|
|
Post by julia on Apr 20, 2021 10:24:32 GMT
O rany, co za numery...tłuką się , pewnie atmosfera serialu im się udziela A Ebru? Nie spodziewałam się po niej takich śmiesznych zachowań To jeszcze jeden minus zbyt długich seriali i chylących się ku upadkowi. nerwy udzielają się wszystkim....
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2021 12:10:53 GMT
Komuś konkretna sodówa odwaliła .
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2021 18:58:07 GMT
Cyrk na kółkach i pół świata...
Podobno w finałowym odcinku ma zabraknąć AZIZE... No się tak zdenerwowałem. Gdzieś na socialach pożegnała się z fanami.
|
|
|
Post by lucy on Apr 20, 2021 19:12:21 GMT
A nie z rezydencją Aslanbey się pożegnała? Bo Ebru się pożegnała z tą od Sadoglu. Gdzieś widziałam nawet foto z tego wydarzenia.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 21, 2021 18:10:05 GMT
lucy, oni się wszyscy żegnają... Bo już mają dosyć.
|
|
|
Post by julia on Apr 21, 2021 20:31:05 GMT
Moi Drodzy , czas kończyć tę przydługą imprezę w Midyacie, to prawda, ale produkcja jeszcze oddycha , co prawda resztką sił, ale dycha..... jak długo jeszcze...? Kolejny odcinek zdecydowanie za długi, przynajmniej o 40 minut. Reyyan już trochę mniej nastroszona, Miran lukruje wszystko, chodzą z Umutem to tu , to tam. Wkładają do kołyski, wyjmują , kołyszą, wożą w wózku, bo nie zasypia, robią u fotografa familijne zdjęcie , Reyyan na nowo urządza pokój synka..., to piknik, to huśtawka....i tak w kółko..... Nic to nie wnosi, ale się kręci, minuty lecą... A dopełnieniem wszystkiego jest ceremonia obrzezania. Baloniki, muzyka, goście, prezenty...Reyyan nie chce się zgodzić na zadawanie bólu, ale wyjaśniają jej, że to lepiej, gdy obrzezanie wykonuje się niemowlakowi.... Cihan , który został ojcem chrzestnym w prezencie daje pamiątkowy zegarek od Hazara, a Azize zapisuje Reyyan konak Aslanbeyów . Kojarzy się on jej bardzo źle, więc przekaże go fundacji. W pełnym wymiarze swojego wrednego charakteru, ukazuje się nam Yaren, której całkiem odbiło Fizycznie nie znosi Zeynep - żony Firata, żeby go "odzyskać", jakby kiedykolwiek był jej, dokonuje aborcji, ale równocześnie okazuje się , że Zeynep jest w ciąży. Nie, to być nie może Wzrok obłąkany...Firat odwozi ją do Sadoglu. Tam się jej dostaje od Handan....ale Cihan po swojej wewnętrznej przemianie (po śmierci Hazara), mówi, że to ich wina, gdyż nigdy Yaren nie ponosiła konsekwencji swoich czynów. Yaren już nie jest panią na włościach Aslanbeyów....gdy widzi szczęście Reyyan i Mirana, jeszcze bardziej odchodzi od zmysłów, tym bardziej, że wie iż rezydencja należy do Reyyan Sama wymierzy sprawiedliwość. Z obłędem w oczach zjawia się na przyjęciu i mierzy do niej z pistoletu: "To wszystko przez ciebie, wszystko ci się udawało, wszystko mi zabrałaś"....klasyczny przypadek kwalifikujący do leczenia. W końcu niegroźnie rani ojca i pewnie dalej trwałby ten show, gdyby nie policja, która aresztuje ją za zabójstwo Haruna Ale jednak zbliżamy się do końca Fusun ma to na co zasłużyła I to jest dobra wiadomość. Udało jej się zbiec z aresztu, ale podczas próby strzelenia do Mirana, została postrzelona przez swojego człowieka. Nie będzie chodzić, nie może mówić, lewą stronę ma sparaliżowaną. To adekwatna kara za jej szatański charakter, za całe zło wyrządzane ludziom, będzie patrzeć na ten świat, ale nic nie będzie mogła zrobić. I tak ma szczęście, bo Azra postanawia się nią zająć. Z kolei Azize, pogodzona ze wszystkimi, dokonuje rozrachunku ze sobą Zemsta i wszystko to, co się później wydarzyło nie spowodowało, że naprawdę stała się Ayse. Czas usunąć się z tego świata... zostawia pożegnalny list Nasuhowi i odchodzi z przyjęcia....
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 21, 2021 21:11:56 GMT
Banu i stacji już nie zależy na wyniku. A że by te ostatnie odcinki zrobić jak najdłuższe. A potem zrobią z jednego odcinka pięć eksportowych i kasa się zgadza.
|
|
|
Post by Onedine on Apr 22, 2021 16:48:20 GMT
Chyba już po pierwszych odcinkach stwierdziłam, że Yaren skończy z szaleństwem w oczach. W jej przypadku scenariusz jest konsekwentny. W przypadku Hazara też był, bo skoro on nie żyje to proci mogą przeżyć. Tureckie seriale kojarzą mi się z takim schematem. Za dobry finał dla protów musi być przynajmniej jedna ich bliska "ofiara", aby tureccy widzowie mieli czym tragicznym się "pożywić".
|
|
|
Post by Matthias on Apr 22, 2021 18:41:07 GMT
Chyba już po pierwszych odcinkach stwierdziłam, że Yaren skończy z szaleństwem w oczach. W jej przypadku scenariusz jest konsekwentny. W przypadku Hazara też był, bo skoro on nie żyje to proci mogą przeżyć. Tureckie seriale kojarzą mi się z takim schematem. Za dobry finał dla protów musi być przynajmniej jedna ich bliska "ofiara", aby tureccy widzowie mieli czym tragicznym się "pożywić". Dokładnie. Podpisuję się pod tym. Chociaż w Hercai trochę osób zginęło... Elif, Hanife, Harun, Aslan prawie, Hazar
|
|
Reyyan
Entuzjasta
|
Post by Reyyan on Apr 24, 2021 6:08:02 GMT
Wczoraj zakończyły się nagrania
|
|
|
Post by lucy on Apr 24, 2021 12:21:34 GMT
Jest afera na planie (już poza planem) Hercai. Bojkotuje się Akina. Nawet producentka bierze w tym udział. Do netu wypływają pod jego adresem same zarzuty, pretensje i skargi. Jedna poszła nawet do prokuratury. Dziwne, ze dopiero teraz, po dwóch okrągłych latach okazuje się, ze aktor był źródłem samych problemów, a jego spóźnienia, picie i skłonność do awantur zakłócały notorycznie pracę ekipy filmowej. Litości.
|
|
Reyyan
Entuzjasta
|
Post by Reyyan on Apr 24, 2021 13:28:47 GMT
No niestety afera na koniec serialu.Może to chwyt marketingowy.Żeby tylko nie uśmiercili jego postaci,bo widziałam,ze niektórzy tak piszą,że mogą uśmiercić Mirana.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 24, 2021 15:11:33 GMT
Jak jeszcze oglądałem hercai, to miałem wrażenie jak by non stop był na kacu.
|
|
Reyyan
Entuzjasta
|
Post by Reyyan on Apr 25, 2021 11:17:25 GMT
Wszystkie najpopularniejsze i najbardziej lubiane utwory Hercai są teraz dostępne w Spotify
|
|
|
Post by Matthias on Apr 25, 2021 12:20:39 GMT
Reyyan, Banu może się zezłościła z Alim i postanowiła uśmiercić jego postać. Tylko w jaki sposób, skoro pozostała tylko Yaren ze złych? I w zwiastunie widać, że jest Miran z dzieciakami. Chyba, że potem coś się wydarzyć ma. Albo to jego myśli i marzenia
|
|
|
Post by Onedine on Apr 25, 2021 13:10:08 GMT
Jak jeszcze oglądałem hercai, to miałem wrażenie jak by non stop był na kacu. Do roli akurat mu to pasowało. Jeśli to prawda to pewnie woleli trzymać go w obsadzie, skoro serial był bardzo popularny i właściwie on był jego twarzą, niż zmieniać "kurę przynoszącą złote jajka". Teraz serial się kończy, nie potrzebują go już, więc mówią, jak było. Jak był taki okropny to powinni wcześniej być szczerzy, ale kasa się zgadzała, więc nic nie robili.
|
|
Reyyan
Entuzjasta
|
Post by Reyyan on Apr 25, 2021 21:28:39 GMT
Przepiękny finał😭 😍 wg mnie godny całego serialu <3 szkoda że tak wiele postaci nie dotrwało do końca
|
|
|
Post by lucy on Apr 25, 2021 21:42:06 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 26, 2021 13:42:13 GMT
Ja jestem najbardziej ciekawa, czy Akin będzie kuł żelazo póki gorące, czy może zrobi sobie dłuższy odpoczynek. Jeśli to pierwsze to czekam na jego kolejny wybór. 💫 A po finale Hercai Akin wreszcie odetchnąl z ulgą i się wypisał na Instagramie z subskrypcji kont: Ebru Sahin, Banu Akdeniz, Suata Erdogmusa i siostrzeńca producentki Sameta. Istny cyrk tam musiał być.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 26, 2021 14:18:57 GMT
Śmieszą mnie ich te uśmiechy. Akin mnie nie obchodzi, bardziej jestem ciekaw kolejnego projektu Ebru.
|
|
|
Post by lucy on Apr 26, 2021 14:27:07 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 26, 2021 14:30:51 GMT
Zdecydowanie mu lepiej z dłuższymi włosami. Ta jego fryzura serialowa była dziwna.
|
|
|
Post by Onedine on Apr 26, 2021 14:41:10 GMT
A co było w finale ? Kto przeżył, kto umarł ?
Akin powinien brać nową rolę jak mu jakąś dają. Jak Banu i spółka narobią więcej szumu wokół jego zachowania na planie to nikt go nie będzie chciał.
Najlepsza jest fotka z całą ekipą. Niby skłóceni, ale fotkę razem sobie zrobili.
|
|