|
Post by Alex on Jan 19, 2022 13:20:29 GMT
Jennifer Love Hewitt wróciła na plan serialu ❤️ Wraz z drugą częścią piątego sezonu wraca postać Maddie ❤️ Czyli moja teoria się nie sprawdziła... Ciekawe co w takim razie zrobią z Eddie'm.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 23, 2022 13:54:00 GMT
Alex, i bardzo dobrze 😏 Mam nadzieję, że w nowych odcinkach Eddie wróci do remizy
|
|
|
Post by Alex on Jan 26, 2022 20:18:03 GMT
Mam nadzieję, że w nowych odcinkach Eddie wróci do remizy Wydaję mi się, że może być z tym ciężko... W ogóle ostatnio po dłuuugim czasie weszłam pod hasztag B i E na tt i widziałam, że znowu się coś odwaliło z Ryanem. Szczerze mówiąc to chyba bym się zbytnio nie zdziwiła, gdybyśmy w końcu musieli pożegnać się z Eddie'm.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 28, 2022 2:22:05 GMT
Alex, boję się pytać ale ja nie w temacie. Ryan jest problematyczny na planie czy co? 🧐 ---- Druga część piątego sezonu od 21 marca na FOX w Stanach Zjednoczonych.
|
|
|
Post by Alex on Jan 28, 2022 15:20:17 GMT
Alex, boję się pytać ale ja nie w temacie. Ryan jest problematyczny na planie czy co? 🧐 Teraz to w sumie nie wiem o co poszło, bo nie chciało mi się szukać, ale kiedyś była afera o jakieś rasistowskie teksty. Podobno zaczęło się od żony/partnerki Ryana i on, chcąc jej bronić powiedział o kilka słów za dużo. Później większość obsady się na ten temat niezbyt przychylnie wypowiadała. Zwłaszcza Oliver i w ogóle po tej akcji się chyba ochłodziły ich stosunki. Przestali wrzucać wspólne zdjęcia i nawet obserwować się na instagramie (a wiadomo, że jak leci unfollow na insta to już jest poważna sprawa ). Jak będę miała chwilę i będzie mi się nudziło to poszukam o co poszło tym razem.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 1, 2022 9:38:21 GMT
Alex, mhm nie do końca mi się to podoba 🧐 Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Bez Eddiego serial bardzo dużo by stracił, ale i tak oglądał bym dalej 🙄
|
|
|
Post by Alex on Feb 1, 2022 15:56:33 GMT
Alex, mhm nie do końca mi się to podoba 🧐 Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Bez Eddiego serial bardzo dużo by stracił, ale i tak oglądał bym dalej 🙄 Ja poszłam śladem Olivera i ode mnie też poleciał unfollow na insta. 😂 A poważnie to z jednej strony nie wyobrażam sobie tego serialu bez Eddiego, a z drugiej gdyby się jednak zdecydowali go uśmiercić to by to był świetny wątek. No bo jednak to Buck by się musiał zaopiekować Chrisem. Do tego pewnie jakieś problemy z Rudą, może z rodzicami Eddiego którzy walczyliby z nim o prawo do opieki nad Chrisem... Plus oczywiście samo poradzenie sobie ze stratą najlepszego przyjaciela 😂 i pomoc Chrisowi w odnalezieniu się w nowej sytuacji... 🤔 I najważniejsze! Mogliby zrobić tak jak w Supernatural, że Eddie tuż przed śmiercią powie Buckowi, że go kocha. 😂
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 1, 2022 22:17:35 GMT
Alex, dokładnie o tym samym pomyślałem, że scenarzyści mieliby świetne pole do popisu. Gorzej jeśli takowy wątek potraktowali by z dupy. Śmierć Eddiego, przyjeżdżają dziadki zabierają małego, czułe pożegnanie z Buckiem i nara 🙄 Albo po prostu Eddie zabiera Chrisa i wyjeżdża z Los Angeles 😵 Zaczynam się trochę stresować 😐
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 1, 2022 22:30:51 GMT
Alex, czeka nas kolejny crossover '9-1-1' i '9-1-1: Lone Star' choć showrunner powiedział, że nie tak duży jak ostatnio. W sumie jak by Eddiego uśmiercili to niech TK przeprowadzi się z Teksasu do Los Angeles i zacznie kręcić z Buckiem... Może szybciej przekona Bucka do bycia chociażby Bi niż Eddie 😂 Ale co jak co, podobał mi się duet Bucka i TK w poprzednim crossoverze. Showrunner zapowiedział też, że wraz z FOX rozmawiają nad trzecim serialem z franczyzy '9-1-1'. Mamy '9-1-1 (Los Angeles)', '9-1-1: Teksas', więc jeśli będzie trzecia część to jestem wręcz pewien, że będzie to '9-1-1: Nowy Jork' lub '9-1-1: Miami' 😜😂
|
|
|
Post by Alex on Feb 2, 2022 15:32:59 GMT
Liam, nie no, myślę, że czegoś takiego to by nie zrobili. Chris by został. Przynajmniej mam taką nadzieję. Więc jakby już mieli się pozbyć w jakiś sposób Eddiego to wyjazd odpada, bo musiałby zabrać ze sobą Chrisa. Chyba, że wróciłby do wojska i wyjechał na jakąś misję (zostawiając Chrisa z Buckiem), ale wtedy też musiałoby się to skończyć ostatecznie śmiercią, jeśli Ryan miałby odejść na stałe. Ale to też niemożliwe, bo Eddie zrezygnował ze straży ze względu na to, że Chris się o niego martwił, więc tym bardziej nie wróciłby do wojska. Ale zostawmy już ten temat, bo przecież Ryan wcale nie odchodzi z tego co nam na razie wiadomo. 😂 Jak się pojawi takie info to będziemy teorie wymyślać. Jeszcze musi się mój ship zrealizować zanim odjedzie. 😂 Słyszałam o tym crossoverze. Teraz Teksas przyjedzie do LA? No i ejjj! Jak to Buck i TK? A co z biednym Carlosem? Eddie to rozumiem, bo się sam chłop zdecydować nie może, ale Carlos? 😔 Chociaż obstawiam, że z TK i Bucka prędzej zrobiliby parę niż z B i E, bo tam przynajmniej jeden zdecydowany, że woli facetów. A B i E będą tak cały czas gadać o tej przyjaźni... Aż do ślubu z Rudą. 😂 Skończy się jak z Rossem i Emily we Friends. 😂 "911: Hawaje" 😂 Nie, nie, za dużo tego. Dwa w zupełności mi wystarczą. Chyba, że mnie wezmą pod włos i przekonają tak jak "911: Teksas" TKem i Carlosem.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 3, 2022 21:22:31 GMT
Alex, zapomniałem o Carlosie Ale jest sposób... Może trójkąt, Buck - TK - Carlos? 😏 Choć z wątku 'Elite' mi się kojarzy, że ty trójkątów nie lubisz 😂😎 Mi też nie potrzebne kolejna franczyza '9-1-1'. FOX pewnie pozazdrościł NBC serii 'Chicago' (Med, Fire, PD) i CBS serii 'CSI' (ich było pierdylialt chyba) oraz 'NCSI' (Los Angeles, Hawaje, Nowy Orlean). A z racji wielkiego sukcesu '9-1-1' to chcą wycisnąć z tego ile wlezie 😵 Nowa twarz w obsadzie - Arielle Kebbel. Kobieta wcieli się w rolę Lucy Donato, czyli panią strażak LAFD pracującą w konkurencyjnej remizie strażackiej 147. Po jakimś czasie dołącza do 118, by ratować ludzi. Postać jest określana jako nieustraszona, szybko podejmuje decyzje dotyczące życia i śmierci. Ma być kobiecą wersją Bucka. Mhmmm.
|
|
|
Post by Alex on Feb 3, 2022 21:48:54 GMT
Ale jest sposób... Może trójkąt, Buck - TK - Carlos? 😏 Choć z wątku 'Elite' mi się kojarzy, że ty trójkątów nie lubisz 😂😎 To nie Hiszpania. Dobrze ci się kojarzy. Chociaż może kiedyś się przekonam, bo wbrew pozorom po obejrzeniu pierwszego serialu i filmu z wątkiem homo miałam takie: NIGDY WIĘCEJ. Wiem, niemożliwe. Ale po prostu trafiłam na złe produkcje. Do tego kiedyś scena spod prysznica z 4 sezonu Elity mnie przerażała, teraz już nie sądzę, że było to takie straszne. Ma być kobiecą wersją Bucka. Mhmmm. Chcieli ludzie Bucka i Eddiego to będą mieli Bucka i Eddiego.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 18, 2022 0:21:59 GMT
Rockmond Dunbar złożył pozew przeciwko 20th Television za to, że został usunięty z obsady '9-1-1' po tym jak odmówił zaszczepienia się. tvline.com/2022/02/17/911-rockm
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 24, 2022 14:03:55 GMT
Zwiastun drugiej części piątego sezonu.
|
|
|
Post by Alex on Feb 28, 2022 18:26:07 GMT
No i mówiłam, że Eddie zostanie dyspozytorem! Ale zakładam, że Maddie jeszcze nie wróci do pracy, więc powiedzmy, że to takie chwilowe zastępstwo, a pod koniec sezonu wszystko wróci na swoje miejsce.
|
|
|
Post by Alex on Mar 5, 2022 0:35:01 GMT
Nadrobiłam w końcu odcinki i teraz już mogę czekać na 5B, żeby narobić sobie kolejnych zaległości. Po odcinku 7 mam nowy ship. Rudą i tego policjanta, którego adwokatka próbowała załatwić, ale jej się nie udało. Nie pamiętam imienia. Ale fajne były te ich sceny. Można z tego zrobić takie typowe hate to love. Może byłoby jej w końcu trochę mniej, bo tymi ostatnimi odcinkami wyczerpali moje pokłady cierpliwości. Co to za historia w ogóle z jej rodzicami? Skąd to się wzięło? I po co? Zresztą z tą historią o zabójstwie mam jakieś deja vu. Jakbym to już oglądała milion razy i mam tylko ochotę przewrócić oczami, no bo znowu? Tylko jak zaczęłam się zastanawiać, gdzie mogłam to widzieć to nic mi nie przychodzi do głowy. Muszę przeanalizować jeszcze raz seriale, które obejrzałam. Rudej w takim razie już się nie pozbędziemy (jak Buck pytał o tę jej historię to w głowie miałam tylko nie pytaj, lepiej nie wiedzieć, bo później trudniej będzie ci ją zostawić ). Pozostaje mieć nadzieję, że z ożenieniem ich scenarzyści jeszcze poczekają. Chociaż Buck według mnie nie miał zbyt szczęśliwej miny, kiedy powiedziała mu, że go kocha... I przerażenie, kiedy Bobby powiedział mu, że na pierwsze święta kupił Athenie pierścionek zaręczynowy... Tylko czekać aż dostanie ataku paniki, kiedy ktoś weźmie Rudą za jego żonę. Na kolejne odcinki nie mam nawet żadnej teorii. Ale nie podoba mi się, że Eddie zostanie dyspozytorem. Nie pasuje mi to. Chociaż tekst Chrisa był mocny i zwalił mnie z nóg. Oliver podobno twierdzi, że 14 odcinek będzie świetny i wszyscy go pokochają. To samo mówił o tym z postrzałem Eddiego... Ciekawe, co tym razem się odwali. Mam nadzieję, że nie chodziło mu o ślub z Rudą, bo on raczej nie z tego fandomu.
U reszty za wiele się nie działo... Ale będzie mi brakowało (jak on miał na imię? ) Michaela.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 10, 2022 21:50:17 GMT
Ja poszłam śladem Olivera i ode mnie też poleciał unfollow na insta. O jakiego aktora chodzi. ?
|
|
|
Post by Alex on Mar 10, 2022 23:10:41 GMT
O jakiego aktora chodzi. ? Ryana Guzmana.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 11, 2022 19:31:49 GMT
O jakiego aktora chodzi. ? Ryana Guzmana. Patrząc na jego insta widać że to taki trochę figo fago.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 12, 2022 14:15:45 GMT
Jeszcze jeden zwiastun sezonu 5B Nie mogę się doczekać. Szczególnie powrotu Maddie
|
|
|
Post by Alex on Mar 13, 2022 22:45:02 GMT
Nie podoba mi się to. 😐
|
|
|
Post by Alex on Apr 20, 2022 21:14:28 GMT
Next, oglądaj, bo nie mam z kim komentować. Liam, ty tu w ogóle bywasz jeszcze?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2022 21:15:30 GMT
Next , oglądaj, bo nie mam z kim komentować. Liam , ty tu w ogóle bywasz jeszcze? skończę przyjaciół i zabiorę się za 911.
|
|
|
Post by Alex on Apr 20, 2022 21:18:16 GMT
skończę przyjaciół i zabiorę się za 911. Mówisz to od października. I jeszcze ani jednego odcinka 5 sezonu nie widziałeś, a za chwilę koniec...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 21, 2022 17:40:36 GMT
Mówisz to od października. I jeszcze ani jednego odcinka 5 sezonu nie widziałeś, a za chwilę koniec... Nieprawda, wyszło jak mnie słuchasz. Widziałem już pierwszy odcinek, i nawet o tym z tobą pisałem.
|
|
|
Post by Alex on Apr 21, 2022 18:10:37 GMT
Widziałem już pierwszy odcinek, i nawet o tym z tobą pisałem. Wow! Jak na to, że wyszło ich już 14 to naprawdę idzie ci bardzo dobrze.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 21, 2022 19:29:41 GMT
Wow! Jak na to, że wyszło ich już 14 to naprawdę idzie ci bardzo dobrze. Nie tłumacz się teraz tym. Wyszło ze mnie nie słuchasz. Oczów mi nie zamydlisz.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 25, 2022 7:29:11 GMT
Alex, jestem jestem i oglądam. Jestem na bieżąco z emisją na FOX Polska. Tam jest emisja chyba trzy odcinki do tyłu z emisją w Stanach Zjednoczonych. Ostatnio Buck pocałował się, ze swoją żeńską wersją. Myślałem, że może rozstanie się z Rudą a tu znowu ze sobą zamieszkają, a Eddie chce wrócić do pracy ale mu Boby nie pozwala 😑
|
|
|
Post by Alex on Apr 25, 2022 13:26:23 GMT
Jestem na bieżąco z emisją na FOX Polska. Tam jest emisja chyba trzy odcinki do tyłu z emisją w Stanach Zjednoczonych. Tak, dzisiaj w Stanach jest 15 odcinek, a u nas jutro 12. Z powrotem Maddie. ❤️ Ja jestem prawie na bieżąco, to znaczy można powiedzieć, że jeden odcinek w plecy, bo czekam na napisy polskie, ale z wiadomym wątkiem jestem chyba bardziej na bieżąco niż ludzie w USA. 😂 Ciekawe, kiedy mi ten zapał przejdzie. Ostatnio Buck pocałował się, ze swoją żeńską wersją. Myślałem, że może rozstanie się z Rudą a tu znowu ze sobą zamieszkają Nawet mi nie przypominaj. Nie wiem, co gorsze: ten pocałunek z Lucy 🙄 czy wprowadza Rudej. Nie podoba mi się zresztą ta nowa. 😂 Nie lubię, jak z takim BUM wprowadzają nowych bohaterów, a ta od początku dostała akcję z samochodem, gdzie oczywiście wszyscy pod wrażeniem, no bo jakżeby inaczej... A na dokładkę jeszcze pocałunek z Buckiem. Tak to by mógł ewentualnie Eddie w 2 sezonie zacząć. 😂 Ale nie brnijmy w to dalej... 😏 a Eddie chce wrócić do pracy ale mu Boby nie pozwala 😑 I tu nie mogę nic napisać, bo jeszcze nie widziałeś 13 ani 14 odcinka. 😐 Ale ja już wiem dlaczego Oliver twierdził, że 14 odcinek się widzom spodoba. 😁 13 w sumie też był świetny (poza pająkami, ale to ich nie dotyczy). Końcówka przede wszystkim. ❤️
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 30, 2022 13:13:18 GMT
Alex, pmiętasz imię żeńskiej wersji Bucka? 😳 Od ciebie dowiedziałem się, że ma na imię Lucy 😂 Mi się nie podoba ani Ruda ani Lucy. Czy tak trudno zrozumieć, że Buck i Eddie są sobie przeznaczeni? No to czekam, na ten 14 odcinek 😏 W ogóle emisja piątego sezonu zbliża się do końca. Ma być 18 odcinków. I potem czekać do października na szósty sezon 😑 Maddie wróciła! ❤️ Brakowało mi jej. Wiele wycierpiała. Choć w dalszym ciągu wątek depresji poporodowej średnio do niej pasuje. W końcu udało jej się spotkać z Chimleyem. W ogóle trochę widać, że Jennifer była ciąży bo Maddie trochę się przybrało
|
|