|
Post by elysa7 on Jan 28, 2021 18:58:18 GMT
Stało się tak jak przypuszczałam. Star sam jest sobie winny. Ich dziwna polityka sprowadzi ich na niziny. Jeśli już tam nie są.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 28, 2021 19:16:05 GMT
Star zrobił to co fox zümrüd. Chce skończyć żywot sol yanim.
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2021 13:03:00 GMT
Jak na taki słaby reyting to serial trzyma się bardzo długo.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 29, 2021 18:14:25 GMT
Szkoda ozge, serial już raczej długo nie pożyje.
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2021 18:16:14 GMT
Ja tam bym się o Ozge nie martwiła. Poradzi sobie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 29, 2021 18:27:35 GMT
To czekam na jakiś jej serial na platformie.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 29, 2021 18:52:36 GMT
Ozge pokazała się ze świetnej strony, więc też bym się nie martwiła o jej dalszą karierę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 29, 2021 19:40:17 GMT
Bardzo dobrze wypadła, naturalnie nie zmanierowanie. Tak czy siak, do yemin na pewno już nie wróci.
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2021 21:47:09 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 20:04:56 GMT
O matko taka rozdzielczość. Przecież to nie 2010.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 30, 2021 21:33:26 GMT
ODCINEK 9 Zaczyna pachnieć powoli "Yasak Elma". Proci się pokłócili i rozstali, a na koniec odcinka znowu byli razem. Po zwiastunie do najnowszego odcinka wychodzi jednak na to, że to ich koniec. Selim i Serra się prawdopodobnie przespali. Idil dowiedziała się, że jej Selim jest chłopakiem córki Nilgun. A w zasadzie już nie jest, czekam, aż zacznie mieszać. Asena zaczęła 'okradać' męża, więc ten zażądał rozwodu. Asena wyskoczyła ze swoją ciążą, co bardzo zasmuciło Nil. Ona i Onur są tam potrzebni tak bardzo, że aż wcale. Poza tym, czy ich remont nie miał się wkrótce kończyć? Co oni nadal tam robią? Niech idą do siebie i najlepiej odejdą z serialu, bo są nudni. Biricik i Buraka było bardzo mało. Serra zagadała do Buraka, gdy usłyszała, że ten został bez pieniędzy. Nie wiem tylko, czy zrobiła to z ciekawości, czy z powodu zerwania z Selimem. Przecież jeszcze do niedawna nie mogła na niego patrzeć, a teraz zagaduje? Trochę długo ciągnięto sprawę tego, że Serra została oskarżona o kradzież zegarka Biricik. Nilgun w rozmowie z Ihsanem wspomniała, że Serrę to boli, bo jej ojciec był złodziejem, a ona robi wszystko, żeby nie być do niego podobna. Swoją drogą Asena przyłapała Ihsana z Nilgun w gabinecie, ale pomimo tego wszystkiego w odcinku nie wydarzyło się zbyt wiele znaczących rzeczy. Było ciekawie, ale bez efektu wow.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 31, 2021 18:32:32 GMT
Jestem coraz to bardziej mniej zainteresowana co dzieje się w serialu. Serra z fajnej protki zaczyna coś pajacować. Po co ona zagadywała do Buraka? Na co? Co ją on interesuje, jak ona go nie znosi? Bezsensu. Końcówka odcinka to u mnie takie wtf?! W sensie Serra wygląda jakby Selim ją mocno skrzywdził. Jak ją zobaczyłam to pomyślałam, co ona ją zgwałcił?! Ale wiem, że Selim tego nie zrobił. Ale taka była moja pierwsza myśl. Mina Serry w tamtej scenie to wypisz wymaluj Reyhan z Yemin Teraz jestem niemal pewna, że jak będzie rychły finał to będzie on głupi i pozostawi wiele wątków otwartych albo zakończą je w idiotyczny sposób.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 31, 2021 19:39:56 GMT
Jestem coraz to bardziej mniej zainteresowana co dzieje się w serialu. Szkoda. Mnie natomiast podoba się coraz bardziej. Serra z fajnej protki zaczyna coś pajacować. Po co ona zagadywała do Buraka? Na co? Co ją on interesuje, jak ona go nie znosi? Bezsensu. Czy ja wiem czy bez sensu? Ona wiedziała po spojrzeniu Buraka, że ten problem z zaakceptowaniem faktu, że ona i Selim są razem. Nie chciała być wtedy w jego obecności, ale w tamtym momencie. Była już singielką, więc zagrożenie ze strony Buraka teoretycznie minęło. Plus usłyszała, że został bez pieniędzy i od razu przypomniała jej się sytuacja, gdy Burak stanął w progu jej drzwi. Końcówka odcinka to u mnie takie wtf?! W sensie Serra wygląda jakby Selim ją mocno skrzywdził. Jak ją zobaczyłam to pomyślałam, co ona ją zgwałcił?! Ale wiem, że Selim tego nie zrobił. Nie mam pojęcia, co myśleć o tej scenie, bo Serra wyglądała, jakby albo byli po jakimś 'dzikim' seksie, albo właśnie została zgwałcona. Ona miała tak potargane włosy, jakby wróciła z jakiegoś tornada. A Selim? Wie, że ją skrzywdził. Idil powiedziała w 8. odcinku, że jak Selim skrzywdzi kogoś na kim mu zależy, to sam się okalecza. A gdy jechał samochodem to miał zabandażowaną rękę, czyli musiał w coś nawalać. Pytanie najważniejsze: co się wydarzyło tamtej nocy W zwiastunie do 10. odcinka Selim opowiada Idil, że rozstał się z Serrą. Idil w 8. odcinku dowiedziała się od Nil, że Selim ma dziewczynę, a w 9. odcinku dowiedziała się od Nilgun, że tą dziewczyną jest Serra. Może ona będzie w to zamieszana??? Mina Serry w tamtej scenie to wypisz wymaluj Reyhan z Yemin No ja niestety dalej uważam Ozge za aktorkę średnich lotów. Jest młodziutka i ma jeszcze szansę się wyrobić, ale dla mnie to jest dalej ta sama Ozge, która grała w "Przysiędze". Owszem, charakter ma nieco inny, ale wygląd ten sam. No nie wyobrażam sobie Ozge w roli antagonistki, np. na miejscu Efsun w "To moje życie!", czy Zeynep w "Wiecznej miłości". Pewnie zaszufladkuje się w graniu dobrych, naiwnych protek, bo nawet ta stanowczość jej nie wychodzi. Na początku jak postać Serry krzyczała na Selima i Buraka, to było dla mnie czuć, że to do niej nie pasuje, bo irytowała tymi krzykami. Ale żeby nie było, że czepiam się Ozge, to prot też jest dla mnie nieporozumieniem. Urody oczywiście odmówić mu nie można, bo jest przystojny, ale gra? Mam wrażenie, że ma wadę wymowy i często bywa jakiś taki sztywny. Cemre Baysel do pokazania jako Biricik dużo nie ma. Wiele scen to snucie jakiś planów, ale powoli się rozwija i czasami coś pokaże. Za to Emre Bey to już błyska co jakiś czas. Zobaczymy, czy będzie dane mu rozbłysnąć. Show na razie i tak kradnie moim zdaniem Defne Samyeli.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 31, 2021 20:21:50 GMT
Wiem jedno, że każda z postaci jest w jakiś sposób okaleczona. Gwałtu nie mogło być. W sensie nie wyobrażam sobie, by Selim to zrobił. Nie wiem jak to się dalej potoczy i co tak naprawdę zaszło między nimi. A gdybać chyba mi się nie chce. Idil - nadal nie mogę jej rozszyfrować. Gra nieczysto i bardzo sprytnie. Czekam dalej na jej ruchy. Częste rozstania i powroty protów to to co mnie denerwuje. Też nie widzę Ozge jako viliany, pokroju np. Idil, czy Aseny. Będzie pewnie nadal grała w następnych serialach protkę o dobrym sercu. Moim zdaniem ma jeszcze możliwość by opanować ten rodzaj roli lepiej. Bo czasem jej sceny płaczu, czy rozpaczy są mało angażujące. A nawet hm, słabe? Fakt, ten aktor grający Selima też nie powala grą. Ale nie oceniam go jako drewna. Gra lepiej niż większość aktorów w telkach latino
|
|
|
Post by Atahan on Feb 2, 2021 16:31:44 GMT
Fakt, ten aktor grający Selima też nie powala grą. Ale nie oceniam go jako drewna. Gra lepiej niż większość aktorów w telkach latino Też nie oceniam go jak drewna, choć czasami ma taki dziwny chwilowy zastój. Ale fakt, gra lepiej od aktorów z latynoskich telenowel. Pasowałoby mi zmienić podpis, Asena z 3. odcinka, a my jutro mamy już 10.
|
|
|
Post by Atahan on Feb 4, 2021 12:28:52 GMT
10. odcinek już ma 1 mln wyświetleń. Oczywiście większość widzów z Ameryki Łacińskiej, czy Azerbejdżanu... Gulsen Tuncer dołączyła na stałe do obsady. W odcinkach 7-9 miała wpisany występ gościnny.
|
|
|
Post by mira on Feb 4, 2021 12:38:28 GMT
Dziwę się, że ktoś jeszcze dołącza, bo wyniki są naprawdę złe.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2021 17:53:48 GMT
Ten moment kiedy cię Emanet pokonuje w totalu. Rayting za 03.02.2021 - Środa
Тotal: 1. Kuruluş: Osman (44 Odcinek) - 13.33%⬆ (+1.72) 2. Sadakatsiz (16 Odcinek) - 11.05%⬆ (+0.95) 4. DEK (30 Odcinek) - 5.25%⬇ (-0.37) 15. Benim Adim Melek (51 Odcinek) - 3.95%⬆ (+0.07) 19. Emanet (109 Odcinek) - 2.63%⬇ (-0.25) 20. Sol Yanim (10 Odcinek) - 2.41%⬇ (-0.20) AB: 1. Sadakatsiz -11.95%⬆ (+1.95) 2. Kuruluş: Osman - 10.12%⬆ (+0.88) 9. DEK - 6.07%⬆ (+0.38) 10. Benim Adim Melek - 2.99%⬇ (-0.49) 24. Sol Yanim - 1.61%⬆(+0.04) 66. Emanet - 0.64%⬇ (-0.83)
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 4, 2021 18:27:44 GMT
To jak policzek. Gdy daily drama z takim budżetem cię prześciga w reytingu Motyw Selima walczącego w walkach mma, to dla mnie jakby ekranizacja jakiegoś romansu. Wiecie, on taki super przystojny, niebezpieczny (walczy i jest często pobity ) a ona taka niewinna i jest zbyt dobra dla niego. Więc nie pasują do siebie. Wiecie, coś w tym stylu. Nie mówię nie, bo lubię takie quilty pleasure.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2021 18:32:37 GMT
"Vi Keeland - MMA Fighte" ma taką serie romansów.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 4, 2021 18:35:14 GMT
Vi Keeland MMA Fighter ma taką serie romansów. Wiem i dlatego mi się tak skojarzyło. Ale takich romansów jest od groma, aż idzie się hm, zwymiotować Na marginesie czytałam dwie pierwsze części wieki temu i przyznam, że bez większych rewelacji. Czekam teraz na finał SY. Bo przecież chyba Star nie będzie ciągnął, aż reyting osiągnie 1%, prawda?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2021 18:40:58 GMT
Ja również, kupiłem ebooka ale się zawiodłem. O prócz romansu lubię tez sferę emocjonalną. A w niej jej nie ma. Dla tego wolę New Adult. Brittainy C. Cherry piszę cudne historię z dużą dawką emocji.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 4, 2021 18:47:13 GMT
Brittainy C. Cherry, ech czytałam i to nie dla mnie, za dużo tragedii w tragedii. Wolę Mię Sheridan
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2021 19:03:10 GMT
Dla tego to takie emocjonalne. Mi bardzo odpowiada.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 6, 2021 19:12:52 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 6, 2021 22:05:11 GMT
Burak nieźle knuje. Podoba mi się to. Sądziłam, że prawie od razu rzuci się na Serrę i będzie chciał ją porwać, albo coś takiego. Ale nie, robi lepiej bo manipuluje. Także fajnie, podoba mi się. Plus akcje Aseny
|
|
|
Post by Atahan on Feb 9, 2021 18:43:14 GMT
Strasznie wolno idzie mi oglądanie, ale mój internet trochę szwankuje ostatnio, może antena zamarzła, haha. Obejrzałem 47 minut 10. odcinka i nie wiem... ta Idil to jest w końcu dobra, czy zła? Tu robią dramatyczne nakierowania na twarz, gdy dowiedziala się, że Selim jest z Serrą, po czym jak prawdziwa przyjaciółka rozmawia z nim o jego związku. Serra zapłakana była przez dużo błahszy problem, niż zakładaliśmy, choć chora psychika Selima się nasila, a ten nie potrafi nad tym zapanować. I pytanie: Czy w związku z tym Serra zwiąże się z Burakiem? Kiedy Zeynep rozstała się z Alihanem, związała się z bratem jego kochanki, tu aż takiego galimatiasu nie ma, ale widziałem zwiastuny (Choć opierałem się) i stosunki między Serrą, a Burakiem się ociepliły.
Ten 10. odcinek ma w sobie trochę niespójności. Ali zupełnie z tyłka poleciał za granicę, a aktora nie ma w czołówce, więc pewnie rola się skończyła, jak w przypadku Hulyi. Zupełnie nowa lokalizacja tej siłowni. Tym samym sama szkoła wcale się nie pojawiła przez te 47 minut. Asena nagle siedzi u rodziców i nie wiem po co reżyser tak uwzględnia tą postawę Aseny (scena w slow jak wchodzi do rezydencji) skoro jej postać wcale nie jest taką zimnokrwistą villaną.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 9, 2021 19:33:09 GMT
Tak, Selim okazuje się być coraz to bardziej nieprzewidywalny. Ale Serra z Burakiem? Raczej wykluczone. I mam nadzieje, że scenarzyści nie pójdą tą drogą, bo nie mogłabym na to patrzeć. Sądzę, że Serra jako, że ma dobre serce po prostu współczuje Burakowi i być może chce mu jakoś pomóc. Podoba mi się to jak Bircik i Burak krążą wokół tej dwójki i nie wydaje się by mieli odpuścić.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 11, 2021 10:26:06 GMT
Byle by chociaż jakieś zakończenie zrobili jak skasują serial Wyniki tragiczne.
|
|
|
Post by lucy on Feb 11, 2021 10:33:01 GMT
Dobrze, że Star ma prawie same klapy, bo inaczej serialu by już nie było.
|
|