|
Post by Alex on Nov 23, 2020 20:35:27 GMT
Ale wam powiem moja wściekłość to dzisiaj level kosmiczny. Tak samo niszczyli Kalp Atisi i Sevmiyor Sevmiyor. Niby powinnam być przygotowana, a jestem i tak wkurzona. Nie, do Kalp Atisi to jeszcze mu daleko... Na razie, zobaczymy, co będzie dalej. Boję się trochę tego 39 odcinka. Tego, co Ferman odwali z Ferdą, rozstania AlNaz znowu będą oboje przeżywać... Niech już tylko nie wracają do wątku ojca Nazli, błagam. Od kilku dni próbuję to skomentować, ale nawet mi się nie chce do tego wracać. Naiwność Nazli już dawno przekraczała wszystkie granice, ale teraz wystrzeliła w kosmos. Jak tylko sobie te sceny przypomnę to się wkurzam. W ogóle żartem było to, że nikt się go nie umiał ze szpitala pozbyć, nawet Ferman wymiękł. Trzeba tam było od razu wysłać Doruka, on by żadnych wątpliwości nie miał i gościu by szybciej z tego szpitala wyleciał niż do niego trafił.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 23, 2020 20:53:26 GMT
Ja się nie zgadzam ja chce amerykańską wersje. Już to widzę jak się ferman opiekuje alim. Oni to potrafią spieprzyć dobry już scenariusz.
|
|
|
Post by Alex on Nov 24, 2020 19:46:16 GMT
Ależ tu cisza od wczoraj Złość po zwiastunie już chyba minęła... Jakie ładne zdjęcia Mała jest przesłodka
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 24, 2020 20:02:26 GMT
A idź były by takie dwa fajne odcinki oglądalność poszła by w górę to mf yapim spieprzyła.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 24, 2020 20:40:54 GMT
Pardon, Next, Alex, Ewka ma spadek życiowej formy i jedyne na co ma ochotę, to gapienie się w sufit. Naprawdę, myślałam, że ten tydzień będzie jakoś lepszy, a okazuje się, że jest jeszcze gorszy niż poprzedni. Nie mogę się pozbierać. Skoro nawet do oglądania AlFer z 1 sezonu mnie nie ciągnie, to jest bardzo bardzo bardzo źle.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 24, 2020 20:42:41 GMT
To ta pogoda, ja wstałem zjadłem śniadanie i do 14 leżałem se w łóżeczku cieplutko i soz oglądałem.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 25, 2020 10:16:36 GMT
Dobry. Krążą ploteczki, że jednak to Ali wyprowadzi się ze swojego mieszkania do nowego miejsca i nie będzie z nim Nazli. zabawa Ewka nadal w kryzysie, ale trzeba się zmusić do pracy dziś. W tych odcinkach tak mało AlFer, że prawie gifów nie ma z czego robić rozpacz media.giphy.com/media/twtPRN4mNS5iOCwCA3/giphy.gif
|
|
|
Post by Alex on Nov 25, 2020 10:47:08 GMT
Mavi No i całe szczęście, trochę za wcześnie na ich wspólne mieszkanie. U mnie ten tydzień trochę lepszy, ale nadal ciężko. Kompletnie nic mi się nie chce, najchętniej siedziałabym sobie w domu i nie robiła nic, ewentualnie oglądała jakieś seriale. Ten gif to z 38 odcinka?
|
|
|
Post by Mavi on Nov 25, 2020 11:00:00 GMT
Mavi No i całe szczęście, trochę za wcześnie na ich wspólne mieszkanie. U mnie ten tydzień trochę lepszy, ale nadal ciężko. Kompletnie nic mi się nie chce, najchętniej siedziałabym sobie w domu i nie robiła nic, ewentualnie oglądała jakieś seriale. Ten gif to z 38 odcinka? Alex, tak to 38 odcinek. Na ich wspólne mieszkanie nigdy nie powinno być zgody. Ja mam ochotę patrzeć w ścianę. Chyba się znowu zaczyna syndrom końcówki roku u mnie, choć teoretycznie jeszcze nieco ponad miesiąc. W celu pokrzepienia złamanego serca, obejrzałam przywracanie Alego na chirurgię i rozwaliły mnie komentarze, a w nich "Ferman patrzy jak kobieta, która spodziewa się wyznania miłości". zabawa Niby człowiek widział to wszystko setki razy, ale i tak nadal te same emocje.
|
|
|
Post by Alex on Nov 25, 2020 13:49:23 GMT
Mavi Kiedyś w końcu będą musieli ze sobą zamieszkać, ale oby to było później niż szybciej. Poza tym teraz mają dramę, chyba nawet się rozstają to skąd nagle to wspólne mieszkanie. Ali niech się wyprowadza, byle dalej od niej. Taką scenę, jak z przywracania Alego na chirurgię to bym chciała u niejednych protów. Oglądałam ją chyba już z 50 razy i jeszcze mi się nie znudziła, plus gra (przede wszystkim Onura) to naprawdę czasem żałuję, że oni nie grają pary. Ogólnie męczą mnie już takie wątki, dlatego Netflixa raczej omijam, ale AlFer to by była świetna historia Mnie w tym tygodniu dopadł chyba jakiś kryzys emocjonalny Dzisiaj w wiadomościach usłyszałam, że kobieta po przeszczepie serca urodziła zdrowego syna i prawie się poryczałam Masakra.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 25, 2020 20:52:17 GMT
MF Yapim ma dziwną manie opisywanie odcinków w emotkach, i jest tam dom i pierścionek czyżby się Ali oświadczył nazli. Ja oddałem komputer do naprawy bo zmieniam w nim procesor jadę na iPadzie ale nie wygodnie mi . Wole siedzieć przy biurku klawiatura myszka to dopiero jest wygoda.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 26, 2020 9:17:59 GMT
“Bütün duyularımla sevince seni, benim her yerim sen oldu!" na pl: "Kochałem/łam cię moimi wszystkimi zmysłami, byłaś/eś dla mnie wszystkim!"Zarzucili tym cytatem jako spoiler z odcinka 39.
Moje marzenia: Ali wchodzi do gabinetu Fermana. Odbywa się rozmowa. Następuje rozpad związku. Ali już pod koniec mówi powyższe słowa i wychodzi, a Fera wbija w fotel. Moja rzeczywistość: AlNaz Wbijacie wieczorem na live Alex, Next,? Ja dzisiaj mam wątpliwą ochotę to oglądać. Jeszcze nawet 38 odcinka nie ruszyłam do obróbki, bo po prostu mnie strzela, jak widzę ilość AlFer.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 10:27:43 GMT
Birsen pisała że nowa lokatorka zawita w 40 odcinku. Co do odcinka dziś live to oddałem komputer do naprawy. Jak go dziś odbiorę to będę. Mam tylko telefon a oglądanie na telefonie mało przyjemne.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 26, 2020 11:00:32 GMT
Birsen pisała że nowa lokatorka zawita w 40 odcinku. Co do odcinka dziś live to oddałem komputer do naprawy. Jak go dziś odbiorę to będę. Mam tylko telefon a oglądanie na telefonie mało przyjemne. Ja nie wiem też. Trudno powiedzieć. Mam dzisiaj jeszcze bardziej paskudny nastrój niż w poprzednich dniach. Najchętniej zawinęłabym się kołderką w burrito i poszła się wyciszyć. Próbuję się zmusić do zrobienia odcinka, bo mam 8 minut z 2h 13 min., a dzisiaj czwartek. Tak paskudnych dni to dawno nie miałam.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 11:02:58 GMT
Ja tak miałem wczoraj. Wstałem zjadłem śniadanie wróciłem do łóżka i leżałem do 14 stej.
|
|
|
Post by lucy on Nov 26, 2020 11:03:50 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 11:06:50 GMT
Nazli łapy od mojego aliego. Idź tam se po dotykaj ferde.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 26, 2020 11:16:10 GMT
lucy , chcesz nas dobić tym traumatycznym widokiem? Next takiej nie chęci i nie mocy, to odkąd się sezon zaczął, to jeszcze nie miałam.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 11:23:16 GMT
Powiem ci że ja też nie mam takiego głodu kolejnego odcinka jaki miałem w pierwszym sezonie. Były by takie dwa super odcinki to spiepszyli sprawę.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 26, 2020 11:27:04 GMT
Powiem ci że ja też nie mam takiego głodu kolejnego odcinka jaki miałem w pierwszym sezonie. Były by takie dwa super odcinki to spiepszyli sprawę. 37 zdecydowanie nie powinien nigdy zostać wyemitowany. 38 jest podobnie. Ten lekarz klubowy... Jeszcze do niego nie doszłam z tłumaczeniem, a już mnie wkuuuurza. Ja się dzisiaj zastanawiam, czy po prostu nie odpuścić. AlNaz to w ogóle nie porozumienie. Ich problemy to nie jest to, co ludzie decydujący o reytingu i my, chcemy oglądać. W 40 będzie ta sąsiadka Alego, czyli sceny dobre szlag też trafi, bo zamiast irytującej Ferdy będzie nowa irytująca baba. Szkoda, że wszystkie seriale się odbijają, a my przez głupi scenariusz spadamy.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 11:37:15 GMT
To spadanie powinno być czerwoną lampką dla scenarzystów. Gwarantuje ci że jak by poszli amerykańską wersją z zwolnieniem Aliego i pobiciem i leżeniem na oiomie znów by wynik poszybował W górę może doszlibyśmy do 10 %. A dziś dochodzi nowy serial Jak md będzie nudny to widzowie przejdą do innego serialu . A tego bym nie chciał . Za dużo jest fochów nazli irytującej ferdy. Zbędnych zapychaczy a AlFer którzy wszyscy kochają jest szczypta.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 11:59:44 GMT
“Bütün duyularımla sevince seni, benim her yerim sen oldu!" na pl: "Kochałem/łam cię moimi wszystkimi zmysłami, byłaś/eś dla mnie wszystkim!"Zarzucili tym cytatem jako spoiler z odcinka 39.
Moje marzenia: Ali wchodzi do gabinetu Fermana. Odbywa się rozmowa. Następuje rozpad związku. Ali już pod koniec mówi powyższe słowa i wychodzi, a Fera wbija w fotel. Ależ to piękne by było, ale możemy o tym pewnie tylko pomarzyć. Ja może zerknę trochę na live'a, ale tylko ze względu na to, że stęskniłam się za Dorukiem.
Dlaczego już się nastawiacie na to, że nowa będzie negatywną postacią? Trochę optymizmu!zabawa
|
|
|
Post by Mavi on Nov 26, 2020 12:31:03 GMT
Alex, optymizmu yok, bo to kolejna zajmująca czas antenowy postać. Nie ma czasu dla cudów Alego, nie ma czasu dla AlFer, nie istnieje coś takiego jak Adil i Ali, ale mają czas dla nowej postaci. Nic tylko pogratulować
|
|
|
Post by lucy on Nov 26, 2020 12:45:57 GMT
Mavi, a to Ty nie wiedziałaś, że superhity zazwyczaj tak kończą? Bo na pewnym etapie trzeba zacząć je zapychać aż po brzegi, żeby je ciągnąć ile kopalnia da i wyciskać z nich ostatnie krople krwi? Właśnie tego tj. tej polityki najbardziej nie cierpię w turkiszach.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 12:57:50 GMT
Ale zamiast zapychaczy wystarczyło by by AlFer siedzieli na dachu w milczeniu. Więcej by to wniosło niż te wszystkie wiedźmy.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 26, 2020 13:14:48 GMT
Mavi , a to Ty nie wiedziałaś, że superhity zazwyczaj tak kończą? Bo na pewnym etapie trzeba zacząć je zapychać aż po brzegi, żeby je ciągnąć ile kopalnia da i wyciskać z nich ostatnie krople krwi? Właśnie tego tj. tej polityki najbardziej nie cierpię w turkiszach. Spodziewałam się tego, przecież siedzę w tym nie od dziś. Pozostałe projekty firmowane nazwiskiem Yusufa Pirhasana znam jak własną kieszeń. I w sumie to nie wiem, dlaczego się łudziłam, że może jednak tym razem pójdą po rozum do głowy. Jak widać, lucy, znowu nie poszli. Mimo, że Yusuf przebił swoją twórczością u mnie nawet Hilal Saral w moim rankingu ulubionych reżyserów, to po MD się pożegnamy. A MF Yapim wciągam na najbardziej czarną listę z największym zakazem oglądania seriali tej wytwórni. Mam dość tego, że za każdym razem muszę przechodzić przez to samo. Niezależnie, czy to komedia romantyczna, czy lekki dramat medyczny, czy serial o historii autystycznego lekarza, znowu spotyka mnie to samo. Człowiek dokładnie wie, czego powinni unikać. A oni na upartego idą w to, co widzowie nie chcą oglądać. Bo nie oszukujmy się, na twitterze jest najwięcej fanów AlNaz, ale to nie ci z twittera decydują o reytingu, a ci przed tv, co zaczęli ten serial oglądać dla historii autystycznego lekarza, któremu wszyscy rzucają kłody pod nogi, a najbardziej Ferman. A teraz nawet Ferman nie ma z nim scen... Wystarczyłoby, aby siedzieli u niego w gabinecie albo na dachu, albo oglądali pralkę. Ich sceny w zasadzie najpiękniejsze są, kiedy milczą. Ale po co, nie? Lepiej wszystko spierdololo.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 13:17:42 GMT
Odkąd przyszła ferda ferman stracił swoje klejnoty stał się potulny jak baranek.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 26, 2020 13:42:52 GMT
Odkąd przyszła ferda ferman stracił swoje klejnoty stał się potulny jak baranek. Next ja się zastanawiam, czy Ferdę można podciągnąć pod punkt "przyrodni brat, który ma żal do ojca głównego, ale mści się na głównym, bo ojciec go zostawił przed laty", czy może jeszcze większego psychopatę do tego punktu nam sprezentują.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 20:46:57 GMT
Oglądałem ostatnie 30 minut. Scena z durakiem przy motorze to było to czego jeszcze nie było w tym sezonie aż się trochę wzruszyłem . Nazli chyba porzuca aliego i Belize fermana. To teraz poproszę o wspólne mieszkanie AlFer. Będą sobie leyle wypożyczać.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 21:44:28 GMT
|
|