|
Post by Mavi on Nov 26, 2020 22:17:56 GMT
Fakt 1 i podstawowy Ewka nie żyje, bo: "Ferman: Ja, ty, we dwoje. Wchodzisz w to? Ali: Wchodzę."
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 23:15:24 GMT
Oglądałam trochę live'a i chyba nie był taki najgorszy ten odcinek. Może dlatego, że za każdym razem jak była scena z Nazli to byłam w drugim pokoju i nie musiałam na to patrzeć Jak zwykle zacznę od Doruka. On już chyba jest wpisany na czarną listę fanów Alego, ale... Wiadomo, ja mu znajdę usprawiedliwienie. Chociaż przyznam, że w tej pierwszej (co chciał go dotknąć i Ali uciekł) scenie trochę mnie wkurzył, ale jak zobaczyłam jego minę po odejściu Alego to aż mi się go szkoda zrobiło... Skoro u AlFer trochę lepiej to u DorDem pojawił się pierwszy mały kryzys, na szczęście szybko zażegnany. Ależ mi się podobała ta scena z sali pacjentki pod koniec: I potem uśmiech Doruka:
Chciałam zrobić na szybko gifa na stronce, ale MF zablokował prawa do odcinka Nic, będę musiała się trochę bardziej pomęczyć... To ujęcie też mi się podobało: Mi to jednak dużo do szczęścia nie potrzeba Przynajmniej dzisiaj zabawa Scena z Alim przy motorze też była piękna. Chyba najlepsza w odcinku, ale całego nie widziałam, więc wypowiem się, jak już zobaczę. I tutaj był już ten prawdziwy Doruk serduszkoo
Ali i Ferman pozbyli się Nazli i Beliz to teraz będą mieli więcej czasu dla siebie. Po tym jak Beliz odrzuciła oświadczyny już myślałam, że Ferman pojedzie do Alego, ale oczywiście nie... Jak go na końcu spotkał przed szpitalem też myślałam, że go zabierze do siebie, ale to też nie... Chyba nie? Bo może wszystkiego nie zrozumiałam. Ale to wejście na końcu odcinka do szpitala, jeszcze w zwolnionym tempie
U FerBel drama na całego. Jakże ona mnie denerwuje. Ja rozumiem, że nie tak sobie wyobrażała oświadczyny, ale żeby aż taka reakcja? Jeszcze ten tekst o Paryżu... I Ferman chyba jej na końcu powiedział coś w stylu tego co chciałam usłyszeć, że nie jest kobietą, którą pokochał czy nie wie, jak mógł ją pokochać o ile dobrze zrozumiałam.
Ferda i ordynatura. Tanju chyba coś spadło na głowę. I ten tekst, że nie może zaufać Fermanowi. No poważnie? Pracuje z nim od kilku albo i kilkunastu lat i jemu nie może zaufać, ale Ferdzie, którą zna od bodajże miesiąca to już tak? Bez komentarza.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 23:33:33 GMT
Beliz jest egoistka dba tylko o siebie innych ma gdzieś. Mam nadzieje że ferman do niej nie wróci. Niech się zakocha w jakieś normalnej osobie a nie takiej wrednej babie .
Moje najlepszy scenariusz to taki że AlFer żyją sobie w jednym domu Npnawet jako bracia i wychowują leyle . A ta egoistka niech się użala nad sobą . Z tą drugą jeszcze większa . Biedny Ali dawał z siebie maksa ile mógł ale tej ciagle było mało. Niech się zwiąże z durakiem i aliemu da spokój. On z Fermanem u boku da se rady w życiu. Niech ktoś tanju wypieprzy na zbity pysk z tej funkcji lekarza naczelnego zdzierżyć go nie mogę. A ferde niech wyślą na drugi koniec świata.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 23:39:30 GMT
Next Ja też nie chcę FerBel, ale jak sobie pomyślę, że mogę dostać w zamian za Beliz Ferdę to już wolę Rudą. Mogliby wprowadzić jakąś nową postać dla niego... Zaczynam powoli tracić nadzieję na to, że zobaczymy wspólne mieszkanie AlFer, ale może mnie zaskoczą. Oby. I ich wspólną opieką nad Leylą też nie pogardzę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 23:47:45 GMT
Będzie nowa postać od 40 odcinka. I oby nie była tak wredna i irytująca jak te trzy obecne. Ja nie chce ani beliz ani tym bardziej ferdy dla fermana.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 23:51:02 GMT
Niech się zwiąże z durakiem Wypluj te słowa! strach1 Co takiego ci biedny Doruk zrobił, że tak mu źle życzysz?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 23:54:02 GMT
No to mi zrobił że znęcał się nad alim. Ale ta konfrontacja pod motorem chyba mu dała do myślenia . Powiedzcie mi co miało znaczyć to że Ali jadł tosty z ogórkami a raczej sobie to wymuszał. Ja włączyłem odcinek przy tej Akcji z motorem i durakiem.
|
|
|
Post by Alex on Nov 27, 2020 0:04:27 GMT
Wydaję mi się, że Ali chciał się pozbyć swoich przyzwyczajeń, żeby pokazać, że jest taki jak inni, ale nie wiem do końca, bo pierwszej połowy odcinka nie oglądałam zbyt uważnie.
Doruk już wcześniej przeżywał tą sytuację z Alim, widać to było po jego minie jak Ali przed nim uciekał na początku odcinka, a w tej scenie z motorem to już całkiem sobie uświadomił do jakiego stanu go doprowadził i, że mocno przesadził.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 27, 2020 0:10:30 GMT
Nareszcie to do niego dotarło. Ja początku nie widziałem mówisz że go ścigał.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 27, 2020 0:27:08 GMT
Next, Alex, tak w tej scenie z ogórkami Alemu chodziło o to, że jak je zje, to będzie taki sam jak wszyscy. Jego obrzydzenie bierze na ogórki. Ale z drugiej strony, kto normalny je tosty z ogórkami? Oddam im całe swoje serce, jeśli AlFer zamieszkają razem, ale to pewnie mało prawdopodobne.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 27, 2020 0:34:44 GMT
Co w tym takiego zakazanego że dwoje facetów. Przecież od początku są krewni na braci, bratnie dusze. Nie ma tu nic do czego by się można przyczepić . Zwłaszcza że będą spać w oddzielnych pokojach I oddzielnych łóżkach . Chodź ja jak bym miał wybierać wolał bym by spali W jednym łóżku wtuleni w siebie.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 27, 2020 0:48:07 GMT
Next, Alex, no wiele osób chce, by zamieszkali razem. I pewnie więcej chce niż tylko my, żeby chociaż raz zasnęli w jednym łóżku. Ale jakby spali razem wtuleni, to by chyba piekło zamarzło. A AlNazy by zeszli na zawał.
|
|
|
Post by Alex on Nov 27, 2020 0:56:08 GMT
Next , Alex , no wiele osób chce, by zamieszkali razem. I pewnie więcej chce niż tylko my, żeby chociaż raz zasnęli w jednym łóżku. Ale jakby spali razem wtuleni, to by chyba piekło zamarzło. A AlNazy by zeszli na zawał. Małymi kroczkami. Mogą zacząć tak jak DorDem, a potem powoli, powoli i nawet RTUK się nie zorientuje, że to zaszło za daleko Ewentualnie mogą im Leylę położyć na środku łóżka, żeby nie mogli się do niczego doczepić.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 27, 2020 0:56:16 GMT
Na początek wystarczy jeden dom . Jak się ludzie oswoją to pomyślimy o łóżeczku . Może tym razem to Ali będzie otulał fermana. Widzę że mamy tu więcej takich nocnych marków. A myślałem że tylko ja chodzę późno spać .
|
|
|
Post by Alex on Nov 27, 2020 1:02:40 GMT
Ali i Ferman teraz oboje bezdomni to mogliby wynająć coś razem. Lepszej okazji chyba już do tego nie będzie Ja zdecydowanie należę do tych osób, które mogą siedzieć do bardzo późna, ale za to rano ciężko je wyciągnąć z łóżka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 27, 2020 1:23:18 GMT
Witaj w klubie. W nocy mogę żyć w dzień spać jak nietoperz.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 27, 2020 1:37:21 GMT
Next , Alex , a ja chociaż pół przytomna, to... Nie żałuję xD Fandom AlNaz dostał szału, ale chyba zapomnieli, że to nie oni są główną parą. W ogóle posunęli się od AlNazów za daleko... Komentują, że Doruk ma tyle scen i Hakan idealnie pasuje, bo jest chłopakiem scenarzystki. Kiedyś takie plotki chodziły, to prawda. Ale do cholery jasnej, co kogo obchodzi, kto kogo kocha? Gdyby Hakan nie przykładał się do swojej roboty, to Doruk nawet z najlepszym scenariuszem nie byłby taki świetny. A Ferman nie dostał ordynatury, dlatego że krył Alego i kretyn Tanju stwierdził, że nie może mieć do Fera zaufania. Człowiek przepracuje lata, a i tak cię kopną w dupkę. Za to do baby, która pojawiła się w szpitalu kilka tygodni temu, to ma pełne zaufanie. Co za żenujący wątek. Coś wam pokażę: Jak to usłyszałam... iv.pl/images/626cacf22974552224c99fc111d68c01.jpgGraficzka by alferedits
|
|
|
Post by Alex on Nov 27, 2020 9:12:38 GMT
Next , Alex , a ja chociaż pół przytomna, to... Nie żałuję xD Fandom AlNaz dostał szału, ale chyba zapomnieli, że to nie oni są główną parą. Ojjj. Ależ mi ich szkoda... W ogóle posunęli się od AlNazów za daleko... Komentują, że Doruk ma tyle scen i Hakan idealnie pasuje, bo jest chłopakiem scenarzystki. Kiedyś takie plotki chodziły, to prawda. Ale do cholery jasnej, co kogo obchodzi, kto kogo kocha? Gdyby Hakan nie przykładał się do swojej roboty, to Doruk nawet z najlepszym scenariuszem nie byłby taki świetny. Doruk to jest taka postać, u której wiele zależy od aktora. Gdyby Hakan grał trochę inaczej to teraz wszyscy by go nienawidzili za to co zrobił Alemu, a tak to nienawidzi go tylko połowa To jak kreuje swoją postać jest chyba (przynajmniej dla mnie) jasnym dowodem na to, że nie jest tu tylko przez znajomości... Gdyby był kiepskim aktorem to mógłby być nawet chłopakiem prezydenta Turcji i by mu to nie pomogło... Nie spodziewałam się, że tu spotkam YagHaz
|
|
|
Post by lucy on Nov 27, 2020 10:41:31 GMT
Reyting za 26.11.2020 - czwartek
TOTAL: 1. Cukurova (74 серия) - 12.73% ⬇ (-0.10) 3. Doktorek (39 серия) - 7.06% ⬇ (-0.25) 6. W Płomieniach (4 серия) - 6.14% ⬆ (+0.30) 18. Sol Yanim (1 серия) - 2.96 % 🆕 24. Wstawaj, chodźmy! (130 серия) - 2.18 % (bz)
АВ: 1. Cukurova - 7.96% ⬇ (-0.92) 3. Doktorek - 7.64% ⬆ (+0.63) 5. W Płomieniach - 4.85%⬇ (-0.35) 19. Sol Yanim - 2.21% 🆕 18. Wstawaj, chodźmy! - 2.28% ⬇ (-0.02)
|
|
|
Post by Alex on Nov 27, 2020 11:03:26 GMT
MD cały czas stabilnie się trzyma
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 27, 2020 12:43:25 GMT
Sądziłem że po tym odcinku osiągniemy te magiczne 8%.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 27, 2020 12:59:58 GMT
Sądziłem że po tym odcinku osiągniemy te magiczne 8%. Niestety, że tak powiem dobitnie, smród ilości AlNaz i miłosnych problemów z poprzedniego odcinka się za nami ciągnie. I tak może to brzmi, jakoś w stylu "o, Ewka fanka AlFer, to zawsze będzie tak pisać", ale to jest serial, gdzie nie miłość powinna być na pierwszym planie, a tutaj niestety jeszcze wyeksponowali tatusia Srazli i teraz trochę czasu zajmie aż wrócimy do tej mocnej stabilnej formy na wyższy level.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 27, 2020 13:18:06 GMT
Akurat jak miałem okres gdzie broniłem nazli ale mi się skończyło. W ostatnich odcinkach za dużo było dram pod tytułem : Nazli znów ma wonty do aliego. To się robiło raz nudne a dwa wk********e ileż można słuchać tej samej melodii. Od teraz tylko AlFer a wszystkie baby won.
|
|
|
Post by Alex on Nov 27, 2020 14:38:04 GMT
Nazli to mnie wybitnie wkurzała od tego odcinka z jej ojcem. Jak na początku mi jej nawet szkoda było to później pokazała mi, że zupełnie niepotrzebnie. Mówiła, że ją oszukał wiele razy, że obiecywał, że już nie będzie pił, a mimo to cały czas robił to samo... Zaangażowała pół szpitala, żeby się go pozbyć, a później nagle wielka miłość do ojca się w niej obudziła. Jeszcze to "tatusiu, tatusiu" i uśmiechy, przytulania. Oczywiście zero podejrzeń. To jest tak realne, że... Przez ten wątek nawet Ali zaczął mnie wkurzać, że się dawał tak wykorzystywać. A jak słyszałam, że robi to dlatego, żeby Nazli nie była smutna to... Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam, jak Doruk go ogarnął i przekonał, żeby "teścia" pogonił Tak myślałam, że jak Doruk tego nie zrobi to ciężko będzie... No i niestety nawet to się nie do końca udało, bo tatuś wrócił i to jeszcze ze złamaną nogą bodajże.
Jeśli chodzi o AlNaz to Nazli od samego początku wiedziała, że Ali ma autyzm i wiedziała z czym to się wiąże. Ta scena przy szafce, kiedy mówiła mu, ile musi dla niego poświęcić to było przegięcie... I to wymuszanie na nim, żeby ją dotykał, przytulał, trzymał za rękę... O ile wcześniej był jeszcze we mnie gram sympatii do niej (kiedy zachowywała się normalnie) to po tych scenach nie zostało już nic.
Mavi Przeniesiesz z las temat Onura?
|
|
|
Post by Mavi on Nov 27, 2020 15:27:45 GMT
Alex, temat zrobiony Wpadnę potem z komentarzem, bo robota czeka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 27, 2020 16:20:47 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 27, 2020 21:08:24 GMT
Zaraz lecę serduszka pododaje. :serduszkoo Jeszcze poproszę Tanera i będę spełniony. Mavi birsen podaje że sceny ezo nowej postaci w md zostały przeniesione do 40 odcinka. To chyba ta aktorka Cemre Yilmaz co dochodzi. Bo o innym nowej postaci nie słyszałem.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 28, 2020 19:26:09 GMT
Szpital dzisiaj zamknięty, że taka cisza?
|
|
|
Post by Alex on Nov 28, 2020 19:45:31 GMT
Mavi obiecałaś wczoraj, że wpadniesz z komentarzem to czekamy Znalazłam na twitterze gify z moich ulubionych ujęć z 39 z DorDem, ale nie potrafię ich tutaj wrzucić
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 28, 2020 19:55:56 GMT
Może odpoczywa psychicznie po czwartkowym odcinku.
|
|